Sziasztok!
Köszönöm a dicséreteket!! Szerintem is szuperek voltak
És ők voltak a legkisebbek és ugyanolyan hosszú volt a műsoruk, mint a nagyoknak, felnötteknek!!
Kory!!
Én is úgy tudom, hogy folyadéknak semmi keresnivalója a hallócsontocskáknál, mert csak károsítja, "rohasztja" őket.
Sárát a dokinő megvizsgálta kedden, akkor mindent rendben talált, csütörtöktől állandóan visszakérdez. Tuti nem alkalmi süketség, mert várja a választ és figyel és kérdezi, hogy "tessék?" Hallja, hogy mondunk valamit, de nem érti - látom az arcán az értetlenséget. Tudom milyen amikor alkalmi süket
szokta azt is játszani - tényleg teljesen más. Most azt is észrevettem, hogy zavarja is. Az utcán meg hülyének néznek, hogy ordibálok vele, de muszáj, mert nem hall meg!
Nem tudom mi lehet ez, megyünk vissza a fülészetre. szerintemha nincs semmi a fülébe, akkor ez csak az orrmandula lehet és az nem fog változni. Jelenleg nem náthás, sőt a Lyme gyanu miatt újra kapott antibiotikumot, gyógyult, mégse hall. Ennyire nem volt gáz a hallása akkor sem, amikor nyakig taknyos volt, vagy középfül-gyulladása volt. Marietta volt ilyn gáz akkor, amikor arc-üreg gyulladása volt, de akkor neki jellegzetes orrhangja is volt. Nem tudom.............................
Éva!!
Mi volt a szemészeten???
Jó hír, hogy zárva a kifelé vezető út!!!
csak aztán könnyen és gyoran nyiljon ki, ha kell!
Pocakfájósság???? Hát én örültem voln, ha az van a Mariettának
Időre született és állandóan sírt, egy éves koráig szarul aludt és nem a hasa fáj. Ha az fáj, akkor legalább tudtam volna mi baja és láttam volna a végét
Még mostanság is kikészíti a szél (és a fogzás
) Épp ma találkoztam egy kedves ismerőssel, akinek a lányzója ugyanolyan, amilyen a Marietta volt: minden fogat egyenként megszenvednek, 1éves múlt a kislány és 1 éjszakát aludtak végig és képes egész nap fél óra bóbiskolással élni
szegénybe próbálom a lelket tartni, hogy más gyerek is volt ilyen, aztán hopp, megnől és nem lesz vele annyi gond
Ja, Sanyimnak holnap lesz a varrat-szedés, már nagyon virgonckodik a lábával...mert minden tagja fáj a sok fekvéstől