Sziasztok!
Végre újra pest csaj vagyok!
Szia Zita, örülök hogy bővült a csapat!
Szerdán egész nap az ebihalakat vadásztam ki a medencéből! Egy locsolókannába tettem őket, és kb. 5-600! darabot sikerült kifognom. Kifogtam a kedves szülőket is és írány a patak. Diósdon semmiféle tó nincs, pedig az jobb lett volna. Így megszabadultam a díszes társaságtól de volt még kb. 3-4x annyi akiket nem tudtam megmenteni, mert már így is teljesen kikészültem fizikailag. Azokat a rigók ették meg. (Végül is nem vesztek kárba
) Ezentúl anyukámnál egy fokkal sűrűbben fogjuk pucolni a medence vizét!
Én annnnnnnyira félek és undorodom a kullancsoktól! Teljesen felháborítónak tartom, hogy van pofájuk befúrni magukat a bőröcskénkbe, ez nem fair! Ráadásul még ronda betegségeket is terjesztenek! Mondjuk a legyeket és a szúnyogokat sem szeretem. (ezért is szeretem a békákat!)
Ági!
Tegnap a Tescoban láttam egész jó kis bicajt, a méretet nem tudom, de a kisebbik 6800 körül, a nagyobb kb.12 ezer volt. Szerintem érdemes a kicsivel kezdeni, hogy leérjen a lába. Persze elfelejtettem megkérdezni a szomszéd csajt kell-e nekik a bicaj, de holnap megkérdem. A kislánya soha nem használja.
Lányok, bocs hogy az állat mániámmal fárasztalak benneteket, de ha valaki szeretne egy kutyust lehetőleg kertes házba (rokonnak, barátnak stb.) akkor van egy nagyon ari árvácska, akit örökbe lehet fogadni.
Azért Petiről is írok, nagyon rossz napjai vannak, éjszaka fél órán át óóóóóóórdított, biztos hogy fájt valamije, semmi sem kellett neki, se cici, se víz, se ringatás, semmi. Már ott voltam, hogy hívom az ügyeletet, de hirtelen abbahagyta. Reggel jókedvűen ébredt, de mégis egész nap nyügi volt. Remélem holnapra változik a helyzet. Kitti évzáróját is végig nyügizte.
Most mentem!
Andi