Sziasztok!
Erika:
Kicsit hasonló a mi helyzetünk is, csak nálunk apuka új nője használja ki apukát. A nőci lakik apukánál, a nőci lép állandóan félre..stb És ez apukát (úgy látszik) nem zavarja, mert fülig szerelmes a nőcibe és nem lát mást tőle! Ez van. Sajna nem tudok tanácsot adni. Az viszont biztos, hogy a gyermekednek tényleg nem tesz jót, ha ilyen kapcsolatot lát. Szerintem se engedd, hogy "haza"vigye. Menjenek máshova, kirándulni, természetbe, játszóházba, játszótérre....stb
Exed (apuci) szüleivel milyen a kapcsolta(totok)????
Kati: Hogy birod husika nélkül? Én feldobnám a csülkeimet az tuti, annyira husis vagyok
. Mióta vagy vega? Halat sem eszel? A terhesség alatt nem volt gond? Az esszenciális aminsavak közül (fehérjék felépítője) jópár olyan van, ami csak a húsokban található és hiánya komoly betegségeket okozhat! Én nem tudnám elképzelni az életem husi nélkül. Igaz, hogy tesóm is vega (félvega) mert ő eszik pl husilevest (húst nem, csak a kifőtt levét), halat, tojást, tejtemékeket....stb. Mondjuk ő azért lett félvega, mert egyszerűen nem szereti a húst. Az igazi vegák csak gyümölcsöt meg zöldséget esznek, semmilyen állati eredetű dologt nem(tojás, tej stb). Te azért ilyesmiket eszel ugye?
Nem gondolod, hogy egy pici gyereknek igen csak egyoldalú táplálkozás, ha nem vesz magához húst? Vagy hogyan oldod meg, nagyon érdekell
! Meséld el légyszi miket esztek!
Mariann: Hát igen a terhesség vége, már tényleg "terhes"
A nem alvás a csontjaid fájdalma, a hátad, az állandó pisilés, kikészíti az embert az biztos! De nem baj, ez azt jelenti, hogy rohamosan közeledik a nagy nap! Addig is kitartás és próbálj meg minél többet pihenni, relaxálni! Kispapi végül is bemegy veled szülni? Lehet, hogy a végén még visszajön hozzád. Ha meglátja a kislányát, lehet, hogy megváltozik benne minden. Sose lehet tudni! Ez oda-vissza is igaz lehet! Láttam én már olyan kispapit (rokonom a lelkem,bár letagadnám
) aki alig várta a kisfiát, és amikor megszületett otthagyta őket, mert idegesítette a gyereksírás.....Szóval van itt már minden. Csak nyugi és ha elkezdődik és tudsz légyszi értesíts minket
! Megy a drukk
Kinga veled mi van??? Írj magadról is. Az új barátod milyen?
Bogi még mindig nem tudja tekerni a kisbiciklit. Úgy járunk kelünk a városba, hogy ő rajta ül a bicin kormányoz, én meg tolom. Marha nagy élmény, főleg amióta rájött, hogyan lehet fékezni, azóta állandóan fékez én meg toljam....
aztán meg nagyokat nevet rajtam, hogy erőlködök
Olyan kis rafkós csajszi!
Na mentem főzni! Husit husival
Na jó meg egy kis főzelék is lesz!
Puszka
Enikő