Sziasztok!
Na, jó kis hétvégénk volt...
Mellgyulladás...mázlim volt, hogy időben észrevettem, hogy valami nem stimmel, mert azt hittem szombat este, hogy leszakad a mellem
Eszembe is jutott rögtön Chanel "csak nem?" rögtön mellretettem Mátét és folyton abból etettem, de tegnap du-ra így is belázasodtam (38,6), na mondom tuti... felhívtuk az ügyeletes védőnőt, beültem a kádba egy hűtőfürdőre, mellre meleg víz (na, azért ez kihívás volt, hogy hogyan vegyek hűtőfürdőt így...
), aztán szopi közben, ahogy a telefonos végnő mondta maszírozás ezerrel, közben meg néztem a csillagokat
, hát nem tudom, hogy hogy lehet bírni, ha ez még rosszabb... ma már semmi bajom nem volt, de azért elmentem a házidokinénimhez, megdícsért, hogy időben észrevettük, mert nem kell antibiotikumot szednem. Azért írt fel nekem receptet, hogyha nyáron lenne ilyesmi és nem tudom így kezelni, akkor szedjem...
Chanel!
Hogy vagy? Jobbulást...
Gabi!
El kell menni és hidd el, hogy menni fog!!! Komolyan! Annyit készültél rá... OKOS VAGY!!!
Bea!
Örülök, hogy Vili meggyógyult!
Ne érezd egyedül magad, én sem fogyok semmit sem
Szerintem én soha nem voltam 47 kg
(na jó, talán 12 éves koromban
) A "versenysúlyom" is 56 kg volt de aztán megismerkedtem a férjemmel... (ez annyit tesz, hogy 10kg
), de jól éreztem magam úgy... a folsav meg a vitamin miatt 68 voltam, amikor Máté beköltözött a pocakba, most 70 körül vagyok... azért várom már, hogy leolvadjon rólam a felesleg, bár a férjem szerint igen furán festenék ekkora mellekkel és lapos hassal
Maszatmama!
Nagyon jó a kép Rólatok! Ja, és akármit is húzol magadra, biztosan te leszel a legszebb az érettségi találkozótokon és Neked lesz ott a legszebb babád!
Annus!
Merre jársz és mi van Veletek??? Remélem semmi baj nincsen!
Chrisstha!
Üdv itt!
Textilpelus, eldobható pelus, positörlő, kis sapka (huzatos a folyosó), kis kesztyű (karmolják magukat a picik)
Köldökápoláshoz van minden, de popsikrémet nem adnak, azt neked kell vinni (nekem pl. azt mondta a csecsemős, hogy ők azért nem raknak ki popsikrémet, mert egyáltalán nem kell kenni a kicsi fenekét...)
Hazavivős cuccot érdemes akkorra hozatni, amikor hazamentek, a benti ruhát adják.
Szülésről, kórházról bővebben a 399. oldalon ovashatsz!
Én benne vagyok egy jövőheti találkában, mert még itthon leszünk, bár nincs itthon a naptáram (dolgozik
), azt hiszem, hogy a 20 szombat (ha jól értettelek Maszatmama, akkor erre gondoltál) jó is lehet.
Megyek pihizek egy kicsit, hátha nem veszi észre Máté, hogy beosonok a szobába...