Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

várom a Herceghalomi kismamákat topicolni.

Brokkoli
 


Szia,

mi majd csak oktobertol leszunk hivatalosan herceghalmi lakok, ugyanis kb addigra lesz kesz a hazunk.
De addig is erdekelne egy csomo minden a falurol es jo lenne majd ugy odamenni lakni, hogy van mar ott ismeros.
Amugy szerintem ha elkezdodik az epitkezes a tavasszal, akkor eleg gyakran meg fogunk ott fordulni.

Szerintem mi "ismerjuk" is egymast innen a babanetrol, ha jol sejtem kb egykoruak a gyerkoceink. En most varom a amsodikat, meg 5-6 het van vissza.
Es mostanaban, miutan eladtuk a lakast es elkoltoztunk elegge el is tuntem,nem nagyon volt idom semmire, de majd most igyekszem megint gyakrabban jonni.

macsek
 
 


Szia Macsek!

NEm is tudod mennyire örülök neked, már azt hittem magamnak irogathatok.Kép

Hol fogtok építkezni? melyik részen? melyik utcában? mi a Boróka utcában lakunk augusztus óta.

Ha tavassszal jöttök, majd dumcsizhatunk, és a gyerkőcöket is összeereszthetjük.

Véletlenül nem ti néztetek telket, amire a Wienerberger épít? és véletlenül nem Izabellának hívják a kislányotokat? mert ősszel volt egy fiatal pár kislánnyal, és az anyuka "pocakos" volt, én a nagymamával beszélgettem.

majd jelentkezz

pusza

Brokkoli
 

 
 

Sziasztok!

OFF:
Brokkoli!
Lehet, hogy végre nem leszel magányos sétálgató és levelezőKép? De jó Neked!

Pusza, Virág
 
 


Szia Virág!

Lehet, de jó lenne! Bár most képzeld, voltunk egy 2éves kislány szülinapi buliján, Zsófi nagyon élvezte, persze ki is pakolták a ruhásszekrényt isKép

majd beszélünk

pusz

Erika
 


Szia Erika,

csak most neztem meg, hogy irtal-e vissza.

De mi voltunk, de vegulis nem azt a telket vettuk meg, hanem egy masikat a Nyir kozben. Ez a domb tetejen van inkabb, egy zsakutca es nem kell annyira alapozni, mert nagyjabol sik a telek.

De a Wienerberger az maradt, ok fogjak epiteni a hazat. Azt igerik, hogy legkesobb szeptemberben be is koltozhetunk, hat en mar alig varom.

Tavasszal mar biztos tobbet leszunk kinn, foleg ha a kicsi egy picit nagyobb lesz. Egyelore meg pocaklako de mar csak 2 het van vissza.


macsek
 
 


Szia Macsek!

Hát nem semmik ezek a véletlenek.Kép Majd meglesem melyik a Nyír köz.

A Wienerbergerben megbízhattok, mert az alattunk lévő 2házat is tényleg nagyon gyorsan megcsinálták. A szomszédunkat sem tudom hogy eladja e a telkét, de jó lenne már ha lenne több szomszédunk nekünk is.

Van kedved telefonszámot cserélni? és akkor ha tavasszal kijöttök tudunk talizni és beszélgetni. Bár gondolom a picurral még egy darabig nem nagyon mozdulsz ki. leírom az emil címem: dioda1@freemail.hu, majd elküldöm énis neked!

Képzeld, lesz zenebölcsis foglalkozás szeptembertől hetente 2x. már ez is valami, mert bölcsöde sajna nincs, csak ovi. ja, és babaklub is van havonta 1x.

és a legfontosabb: könnyű szülést kívánok neked ( azt mondják a második könnyebb, én is ebben reménykedem ) és sok tejcsit!!!!!

pusz

Erika
 


Sziasztok herceghalmiak!
Én csak egy "kukkoló" vagyok egy közeli faluból (kb. 20 km-re tőletek).
Mi is építkezni fogunk és szintén Wienerbergerből. Helyesen vettem ki a szavaitokból, hogy a Wienerberger kivitelez is?
Köszi az infót előre is!
Márti
T-Márti
 


Szia Erika,

remelem, hogy a Wienerberger idoben befejzi nalunk is.
Eloszor szept 30 mondtak, majd a szerzodesbe okt 31 kerult, de mostanaban mar azzal biztatnak, hogy akar szept. elejere is elkeszulhet a hazacska.
Remenykedunk mindenesetre.

Annak nagyon orulok, hogy lesz zenebolcsi meg babaklub. Egy kicsit felek, hogy a teli idoszakban mit fogunk ott csinlni a 2 manoval,
Mondjuk mi meg mindig jarunk a lanyommal uszni (ezt majd utana is fogjuk csinalni, sot a masodik picit is visszuk a terv szerint szeptembertol) meg jatszohazba (Gazdagreten) hetente 1-2*. Szerintem ezek kesobb is megmardnak, vegulis nem olyan nagy a tavolsag.

Majd irok neked mailt, csak mostanaban mar eleg keveset ulok a gep elott, mert 15-20 perc utan elefantlabaik lesznek, igy aztan inkabb polcolom oket, ha van idom leulni.

Marti,
nekunk a Wienerberger csinal mindent. Kivitelez is, de azt ugy hogy van 2-3 allando bevallt kivitelezojuk es azokkal csinaltatjak.
De az ep.engedelytol kezdve mindent ok csinalnak.
Es eleg jok a finanszirozasi felteteleik is. (ha naluk vettuk volna a telket, akkor ilyen szempontbol is jobban jarunk, de nem igazan tetszett, amit ajnalani tudtak)
Ha van esetleg kerdesed, szivesen segitek, amiben tudok. Csk azt nem igerem, hogy azonnal tudok majd valaszolni.

macsek
 
 


Macsek!

Ha nem vagyok indiszkrét: melyik házukat választottátok? És volt valami terváltoztatás, vagy az eredetit csináltatjátok meg? Nekem is nagyon szimpatikus a Wienerberger készház megoldás, szívesen laknék némelyikben!Kép
Herceghalom is tetszik, az a rész nagy kellemesnek néz ki, ahol a telkeik vannak (voltunk megnézni épülő készházat ott).
Érezzétek majd nagyon jól magatokat!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
 
 


Macsek,
köszi a gyors választ!
Nekünk saját tervünk van, de most, hogy írod, beugrott, hogy vannak a W.bergernek típustervei.
Csak a típustervek kivitelezését vállalják, vagy "hozott" tervvel is dolgoznak?
Mennyi a kivitelezés+anyagköltség nm-ként?
Tudsz nekem valami elérhetőséget írni, ahol kapcsolatba tudok velük lépni, hogy ne téged zaklassalak?
Köszönettel:
Márti
T-Márti
 


Beszti, Marti,
mi a Jupiter II-t valasztottuk. Bar eredetileg foldszintes hazat akartunk, de a szocpol miatt nem volt mindegy a nm es a szobak szama. Igy meg a tetoter miatt csak 1,90 (?) felett minosul hasznos ternek, viszont azert alatta is marad egy csomo hely.
Szvsz igy a nm ar eleg jol jott ki nekunk, ha ezeket a Holt tereket is beleszamitjuk. Mondjuk a teto cska 1,60-nal kezdodik, szoval nem is olyan alacsony.
A nm ar, ami nekunk volt, az csaloka, mert mi meg tavaly irtuk ala a szerzodet, es igy az aremelesek minket nem erintenek. Ugye fix aron vallaltak, ez az o "bajuk".
De mi kertunk meg mas ajanlatokat is generalkivitelezotol es el kell mondanom, hogy ennel olcsobban nem vallata senki. Plusz garanciat is ok vallalnak ra legtovabb.
Mag aztan a finansziroza itt ugy mukodik, hoigy 10% szerodeskoteskor, 15% felkesz allapotban es a tobbi atadas utan 8-60 nappal.
Mindenki mas 1-2 MFt-os vagy havi uetzmezest kert. a most nekunk hitelbol megy egy jo resze es a bankkal is sokkal konnyebb voltigy targyalni.

Azt hiszem, most mar nagyon offtopic lettem, bocs.

Amugy Herceghalom nekunk is tetszett, eleg sokat jarkaltunk, mire kiktotottunkj melette.
Ar megkoezlithetoseg is sokat nyomott a latban, mert szvsz sokkal konnyebb reggel az M1-en befutni Bp-re, mint mondjuk piliscsabarol.

most megyunk jatszohazba, mert megigertem es itt ragja a fulemet. Kép

macsek
 
 


Sziasztok!

Hú de belendült a topicKép

Macsek,
mennyi van még hátra a szülésig? fiú lesz vagy lány? megnéztem a Nyír köz-t, teljesen jó hely, jobb mint alul a lapos telkek amiket ajánlgattak. melyik telek lesz? a sarki? vagy beljebb?
Hát igen, a tetőteres sokkal kihasználhatóbb, és számomra hangulatosabb, nem beszélve a kilátásról, viszont kicsit kényelmetlenebb a lépcsőzés miatt, de ezt majd megszokjuk.

Márti,Beszti
Tapasztalatból tudjuk, hogy 20-25 perc alatt bent vagyunk Bp-n, legalábbis a Fehérvári úton, de azért időben el kell indulni.
Ahogy láttam a Wienerberger időre teljesít és elég szépen dolgoznak, a tetőre a cserepeket vlmi automata létra szállította a tetőre, mi csak lestünk a férjemmel. A mi házunkat nem ők csinálták, de szintén ilyen téglából van.


na megyek

pusz

Erika
 


Sziasztok!
Ugye, ugye, az M1-es! Szerintem is nyerő így a dolog. A férjem Budapesten dolgozik, naponta bejár.
Piliscsaba és környéke ezért elég borzasztó, mert a fél életedet dugóban töltöd, vagy az úton araszolsz 2-vel.
Te jó ég, mit is keresek én itt, ráadásul bele is dumálok a topikotokba.
Gyakorlatilag semmi közöm Herceghalomhoz, csak annyi, hogy az ajtóinkat ottani üveges üvegezte.
Különben gyermelyi vagyok. (Ha lejöttök az M1-ről H.halomnál, nem jobbra, hanem balra kell menni Zsámbék felé. A lehajtótól kb. 15 km Gyermely. De talán Ti is tudjátok.)
De Herceghalom nagyon tetszik! Szép hely!

Üdv mindenkinek! Ígérem, nem nyomulok ennyire a továbbiakban!
Márti
T-Márti
 


Sziaztok!

Macsek,
megszületett a babóca?? hogy vagytok?? ha lesz időd, ami nem valószínű, azért adj hírt magatokról.

pusz

Erika
 


Szia Erika,

megszuletett a baba, kislany, Cecilia es mar 5 hetes mult. Eleg nagy baba lett, 4150 gram s60 cm, de szules az sokkal konnyebb volt. Megusztam gatmetszes nelkul es a kitolas csak 1/2 orat tartott. A vajudas az sajnos nem... Mar a 2. nap hazajottunk.
Szerencsere a nagyobbik nem feltekeny.

Idom az tenyleg keves van, mert hetkozben harmasban vagyunk, a ferjem most kulfoldon dolgozik es csak hetvegere jon haza.

Most voltunk kinn Herceghalmon a hetvegen, de meg nem kezdtek el epiteni a hazat. Kivancsi vagyok, fogjak-e tartani a hataridot.

a telek az az utca vegen van, nem saroktelek. Ha jol lttuk, akkor z egyik mellettunk levot eladtak, igy mar 3 szomszedunk lesz. Ennek azert orulok, remelem, ki is fogunk majd jonni veluk.

Na, kozben elaludt zsopi kozben a pici, ugyhogy lerakom es nekilatok vasalni Kép

macsek
 
 


Szia Macsek!

Gratulálok a `pici` lányhoz!!! Könnyebb volt a szülés mint az első babánál? (gondolom) én is ebben reménykedem

Gondolom hogy kevés időd van, anyukád tud segíteni?

Igen, én is láttam, hgy nem kezdtek még el semmit csinálni, de 3-4 hónap alatt felhúznak egy házat, csak ne izgulj.Az jó, hogy nem saroktelek, mert az Ördöglovas lejtő elég forgalmas.
A mi szomszédunk sem épít , lehet hogy majd eladja,csak lenne már több szomszédunk!!


Na megyek, majd jelentkezz

üdv

Erika
 


Szia Erika,

Sokkal konnyebb volt aszules, mint eloszor. Gondolom,, sokat jelent, hogy masodik es vizben szuletett a kicsilany.

Sajnos anyukam nem lakik Pesten, sot 200 km-re vannak es raadasul dolgozik is. szoval az elejen itt volt segiteni, de amiota hazament, azota egyedul vagyunk. etkozben teljesen egyedul, mert olynkor a ferjem egyaltalan nincs itthon, csak penteken este jon meg...

Mint tapasztalt herceghalmi lakosoktol szeretnek egy-ket dolgot megkerdezni toled.

Ki a kabeltv szolgaltato Herceghalmon es mikor erdemes elkezdeni a procedurat?
Vagy UPC direkt van altalaban?
Van kabelnet vagy csak ADSL? (Ha jol lattam, akkor MATAV van Herceghalmon.)

Most ezek jutottak eszunkbe.
Majd meg zavarhatlak a kerdesekkel?
Ha gondolod, akkor irj inkabb mail-t.

macsek
 
 


Szia Erika,

sajnos nincs meg a leveled, amit utoljara kuldtel, igy aztan se e-mail cim, se telefonszam...

Legyszi kuld el meg1*.
Bar hivatalosan meg nem vagyunk herceghalmi lakosok, nem jottek meg megnezni a hazat a lakhatasi ugyeben, de mar 1 hetet eltoltottunk ott(koltozesbol kifolyolag) es jovo hettol veglegesiteni szeretnenk magunkat.
Internetunk mar van, csak ezen a heten mi nem vagyunk.

Veletek mi a helyzet? MEgszuletett mar a masodik baba? Gondolom igen. Van valami segitseged?
Ha van kedvetek, akkor talakozhatnak egyszer a kozeljovoben.

Nekunk az atadas csuszott vagy 6 hetet (mondjuk kaptuk a kotbert, de nem valami sok volt es meg igy sincs kesz 100% a haz,pl a terasz burkolata hianyzik), aztan jott a karacsony es ezert sikerult csak most bekoltozni. Addig mi anyukameknal voltunk a 2 gyerekkel, a ferjem meg dolgozott.

ha van egy kis idod irj majd legyszi,

macsek
 
 


Sziasztok!
Mi történt a topikkal?
Mi most készülődünk Hercghalomra költözni, gondoltam néhány információval esetleg ti tapasztaltak tudnátok nekem segíteni. A következők érdekelnének:
- milyen a gyerekorvosi ellátás?
- milyen az ovi meg a suli? van hely vagy be kell hordani a kölköcskéket Bpestre?
- milyen a Bpestre ingázás? Mködik a buszozás vagy inkább csak kocsival jártok?
- milyen a falu hangulata?

Hirtlen ennyi jutott eszembe. Ha tudtok, kérlek segítsetek!

Előre is kösz.
MátéTünde
 


Szia,

ha meg aktualis, szivesen valaszolok, de gondolom, ha mar itt laktok, ugyis megkaptad a valaszokat.

Esetleg lehet, hogy ismerjuk is egymast?

A topikkal annyi tortent, hogy attertunk a szemelyes talira meg a telefonra. Csak gondoltam ma benezek, hatha lesznek uj nevek...

macsek

ha gondolod a mail cimem: matsek2002@freemail.hu
 
 


bocsi, a jo cim: macsek2002
 
 


Harceghalmiak!

Én is csak most találtam rátok szerintem nem kéne feladni ezt a topikot Kép

Matsek Kép igy hiv a férjem engem Kép Mi is itt lakunk 3 éve.Ti merre felé?

 
 


Szia,

mi 1 eve lakunk itt, az uj reszen.
A topicot megprobalhatjuk eletben tartani, bar eleg gyer a forgalom.
En idonkent benezek, de altalaban semmi valtozas.

macsek
 
 


Sziasztok!

Megnyílt a biatorbágyi GEKKO. Szeretettel vár minden 0 és 12 év közötti – játszani és játszva fejlődni akaró – gyermeket a GEKKO Képességfejlesztő Játszóházak Országos Hálózatának új tagja a GEKKO Biatorbágy.

Címünk: Biatorbágy, Nagy u. 56. Tel.: (06-23) 319-252, (06-30) 261-7276, biatorbagy@gekkonet.hu

Nézzétek meg a központi honlapot, érdemes: www.gekkonet.hu

Üdvözlettel:
Timár Julianna[/img]
 
 


Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...


ÉLETMÓD----HOL ÉRDEMES ÉPÍTKEZNI?

nem enged linkelni valamiért...

Kép
Kép
Kép
 
 


A Babuka Kft. Gyermekfelügyelete és a Madárfészek Kávéház

Szeretettel meghívja a kisgyermekes anyukákat előadásaira és beszélgető-sorozatára

Önnek is problémát okoz….?
Ön sem tudja kivel beszélje meg…?
Ön is a legjobbat szeretné kihozni gyermekéből?
Most mi, anyukák, magunk között, őszintén beszélhetünk azokról a kérdésekről, melyek kitöltik napjainkat. Ráadásul most tapasztalt szakemberek is segítenek nekünk…


November 29. csütörtök 11 órától
Nyelvtanulás (kis)gyermekkorban
Horváth Hilda német nyelvtanár és Tárczy Judit a Kabóca Oktatási Műhely vezetője

December 6. csütörtök 11 órától
Babamasszázs
Némethné Gregor Judit babamasszázs-oktató, gyógymasszőr, szoptatási tanácsadó IBCLC


December 13. csütörtök 11 órától
Mit tanulhatunk egy intim torna tanfolyamon?
Bogdán Magdi szakokleveles intim torna tréner

Január 3. csütörtök 11 órától
Beszélgessünk a család étkezéséről
Seenger Nóra dietetikus


Helyszín: Madárfészek Kávéház, Biatorbágy, Viadukt lakópark, Szily Kálmán u. 8.
A részvétel ingyenes, a kávézó árai barátiak. Gyerekeknek játszósarok.

Információ: Babuka Gyermekfelügyelet telefonja: 06 30 9941 526

Beusa
Kép
 
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.


Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.



Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Csiri-Biri Babatorna indul szeptember 26-án Herceghalmon a Kultúrális Egyházi Központban (KEK) 9:30-as kezdéssel.
Gesztenyés út 36

Az első részvétel ingyenes.

Erről lenne szó http://www.csiri-biri.hu/

Kedvcsinálónak: http://uk.youtube.com/watch?v=9vZr5_63pjo

Eszter

 
 


Sziasztok!

He esetleg benéz valaki a csiri-biri torna miatt és van kedve a későbbiekben levelezni én itt vagyok!!!!! :)
Van egy 2 éves kisfiam, és 2 hete született meg a kislányom.
Most építkezünk Herceghalmon, úgyhogy nemsokára odköltözünk.
Szóval gyertek beszélgetni!!!!!!!!!!

Üdv
Szilvi

Kép

Kép
 
 


sziasztok

érdeklődnék mennyi problémás onnan bejárni pestre dolgozni az apukáknak?

üdv
dododo
Vendég
 


Herceghalmiak ti hallottatok már a hercegről? Azt állítja hogy a falu az ő családi földjén fekszik és most hazatért és visszaköveteli a jogos tulajdonát. Van valóságalapja? Ha igen milyen következményekkel járhat ez az ott élőkre nézve? Szerintem úgy sem tudja ezt véghezvinni de várjuk ki a végét.
 


Hali! Én ugyan nem vagyok herceghalmi, de felfigyeltem a kérdésedre! Szerintem lehet valóságalapja ennek, bár nem tudom te honnan tudsz erről, de szerintem az ott élőknek nem kell félniük, mert nem fognak tőlük csak úgy bármit is elvenni, maximum megvenni pénzért és úgy lesz a hercegé :) de most komolyan te ezt hol hallottad?
 


Én Herceghalmi vagyok. Mi ez az egész? Mit követel és ki követel?


Hát igazság szerint én először egy óriásplakáton pillantottam meg a herceget aztán utánanéztem és ezt találtam. Szerintem roppant érdekes, ha tényleg hivatalos dokumentok vannak a kezében.
 


Azta! Ez már valami! :lol: Nem gondoltam volna hogy ez komoly amit írsz! De így a blogot elolvasva, hááát szóhoz sem jutok még!
 


Áhháá:D És Pontosan mit akar csinálni azonkívül, hogy hercegséget. Szülővárosom hercegség lenne?? Én leszek majd a hercegnő:D


fiatalanyuka írta:Áhháá:D És Pontosan mit akar csinálni azonkívül, hogy hercegséget. Szülővárosom hercegség lenne?? Én leszek majd a hercegnő:D


Ez egy jó kérdés. Látod a követeléseit, ő akar uralkodni Herceghalmon ami egy önálló állam lenne, annak minden előnyével hátrányával. Kérdés hogy ez kinek jó. Bár én személy szerint kétlem hogy el tudja ezt intézni, azért ez nagyon merésznek hangzik.
 


lehet, hogy lehetsz hercegnő is, de olvastam a Herceg Úr blogját és a falu szépét is szobalánynak akarta beállítani és nem hercegnőnek! :)
 


Szimpatikus a herceg. Remélem összefutok majd vele valamikor. Szobalánynak én sem mennék:D


Jaja nekem is tetszett főleg a videói viccesek...


Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


dododo írta:sziasztok

érdeklődnék mennyi problémás onnan bejárni pestre dolgozni az apukáknak?

üdv
dododo


Sziasztok!
Ha jól látom erre nem válaszoltatok, ezért igyekszem pótolni.
Szóval innen távolsági busszal 30 perc a Sasadiút, vonattal az Etele/Kelenföld, ahol persze nem muszáj leszállnod, még öt perc és a Déliben vagy.
Távolsági busz a Petőfi hídon át megy a Népligetbe, így ha arra felé dolgozol, szinte közvetlen járatod van (vagy egyetemista vagy az ELTÉ-n)!
Persze kocsival is járhatsz, akkor vagy autópálya, vagy a régi 1-es út. Szintén kb fél óra a budai régió.
Mi azért is szeretjük, mert vannak alternatívák. Nem muszáj autózni sem apukáknak, sem anyukáknak. És a gyerek is bejárhat Pestre gimibe ha akar, hiszen a Déliből már akárhová eljut.

MT
 


Sziasztok!

Herceghalmon nézünk jelenleg telkeket és érdeklődnék az ott lakóktól, hogy mennyire szerettek ott lakni? Milyen a közbiztonság? Vannak e problémás emberek? Milyen maga a környék? Bölcsi, ovi, suli tekintetében hogy áll? 
De bármilyen észrevételt, tapasztalatot szívesen fogadok.
Biatorbágy lett volna az első számú célpont, de ott most horror áron van minden...

Előre is köszönöm,
móni
 
 


Sziasztok,

Érdeklődni szeretnék, hogy van e esetleg valaki, akit érdekelne 800-1000 nm körüli telek megvásárlása Herceghalmon? Sajnos kisebb telkeket már nem nagyon árulnak, viszont hasonló igényű családdal összeállva szívesen vásárolnánk egy nagyobbat, így jó áron jutnánk mindketten telekhez. 

Akit érdekel írjon.
 
 


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: