Végre, írtatok
! Már nem merek "tollat ragadni", mert mindig utánam befagy a topik
.
Andi,
nagyon sajnálom ezt az allergiát, nekem két és fél éve állapították meg szinte ugyanezeket. Ez (is) volt az egyik legfontosabb érv amellett, hogy húzzunk ki a szennyezett Szegedről.
Visszatérve a problémátokra, mindenképpen keress homeós dokit, vagy nézzél szét a
www.homeopatia.lap.hu oldalon.
Találsz biztos tanácsot a problémátokra.
http://www.hazipatika.com/articles?aid= ... 0428121120
Itt találsz egy cikket erről a dologról.
Még annyi érdekesség, hogy nekem 2007. augusztusában állapították meg az allergiát, 1 hónapra rá várandós lettem és megszűnt az összes panaszom
. Lekopogom. Ami nem azt jelenti, hogy ha visszatérek a "saját testem lenni", akkor újra kijön-e.
Nekem annyira erős volt a köhögésem, hogy a szemem is bevérzett közben
.
Amit Brigi írt, az sokat jelent: tiszta levegő, sóbarlang, hidegebb levegő. Ha van szobanövényed, akkor abban is lehet allergén (korhadékatka), nekem anno azt mondta a drnő, hogy nem lehet szobanövény sem.
Azonkívül a padlószőnyeg sem hasznos és ha porszívózol, szellőztess utána, mert a por is gáz... ugye
.
Az asztma kialakulása nekünk is benne volt, amikor Eszternél diagnosztizálták a tojásallergiát.
Brigi,
édesek a skacok
.
Nálunk is hasonló az érdeklődési kör
. No, nem a tárgya, hanem az "eljárás"
. Borcsinak is mindig az kell, amivel Eszter játszik, illetve, ha Eszter épít, Bori megcélozza és azonnal szétrombolja. És akkor van ordítás
.
Egyszer Eszter kivett valami játékot Bori kezéből, erre Bori úgy megharapta, hogy órákig ott volt a foga nyoma
. Szóval vérmes a Kiscsaj nagyon
.
Gyep: váó, szuper lesz nagyon biztos! Én is elnézem az alapunkat, hogy ugyan mikor lesz hozzá szép gyepünk, kertünk? Akarok egy kis fűszereskertet majd és virágokat és gondolkoztam tyúkokban is
.
A szomszédomtól veszem a tojás és isteni. Gyúrtam tésztát is belőle, amit kitettem szárítani. Tegnap Bori nagyon csendben volt, mondom megnézem, mit csinál. IGEN! a száradó tésztámat söpörgette le a földre az asztalról. Hihetetlen dolgai vannak
A házunkat már építik, ha minden igaz, augusztus végén lesz kész. Most rakják össze kinn Erdélyben, majd ha kész, felpakolják 2 kamionra és hozzák. Nagyon jó lenne már benne lakni, ez a ház egy szívás...
Dorki, Bori, hogy vagytok? És Zsuzsi?
Szép napot Nektek!
K