Sziasztok!
Zita, nem tűntem el, de sok a tanulnivalóm.
Nálad mi a helyzet?
Terka,
, hogy megjött, de azért látom örülsz is neki. Fel a fejjel, és irány az új ciklus!
A nyaralás alatt sokan teherbe esnek, bár ez már szinte közhely. Nálam is kimarad 1 ciklus closti nélkül, tudom, milyen bosszantó.
Dodo, Terka, a Dokim pont ugyenezt mondta az 1 tüszővel kapcsolatban! Jót mosolyogtam!
Dodo, örülök, hogy előkerültél, és kellemesen telt a nyaralás. Bár a herpesz és gomba nem valami kellemes! Jobbulást kívánok. Most jöjjek a szöveggel? Ezek akár babától is lehetnek! Na, jó! Nem "hiú ábrándkodom". Igazad van. NAgyon jó a hozzáállásod! Csak így tovább!
Viki, no comment! Ha nem jön meg hétvégéig, akkor tesztelj újra. Még ilyen türelmetlen csajszit, nem hisz az "öregeknek".
A tüszőid talán closti nélkül is be fognak indulni, ne sajnáld őket.
Most pedig az eredmények: a kis domináns tüszőcském időközben 19 mm-re nőtt, a méhnyálkahártya maradt 8 mm, de a Dokim szerint töszőrepi után még jócskán nőni fog a progeszterontól. Szerdán megyek újra Uh-ra, és majd akkor írja fel a Dokim az injekciókat. Nem tudom, hogy mit, mennyit, mert nem tudtam erről beszélni vele. Addig maradnak a kétségek. Most azt nem tudom, mikor lenne jó akciózni. Tud valaki segíteni????? Fontos lenne, mert most nincs mindig itthon a Férjem, hogy tudjunk variálni.
Legyetek jók, és írjatok!!!!
V.