Helló Mindenkinek!
Csak felületesen olvastam,próbálok írkálni ahogy eszembe jut.
Edi,
Így utólag: Általában 2 nacit, 1 harisnyát, 3 bugyit, 3 zoknit, 2 pólót, és egy vékonyabb hosszú ujjú pólót vittem be a hét elején a bölcsibe és ha bepisi volt,vagy leette,leöntötte magát akkor még mindig volt váltás...Mondjuk éppen elfért a szekrényében,eleinte én is csinosan járattam aztán rájöttem,hogy szép szép a kisruha és a farmer,meg az ingecske,de pisiléskor fel le húzni nehezebb a gombos gatyákat,ráadásul ha blúz volt rajta nem vették le róla,hanem abban aludt így tök gyűrött volt szegény gyerek...
(bírtam,amikor kapucnis pulcsiban altatták
)
Ja télen meg úgy jártam el mint True,harisnyát adtam rá és szoknyát vagy rövidgatyát,így ha kivitték,akkor volt a kinti cucc alatt harisnya.
Cipő: Én (már amikor tehetem) nike cipőket veszek tépőzáras edzőcipőt,ilyen volt a bentije is és a kintije is (Általában veszek szandit is,de most nem nike-t vettem mert előrecsúszik a lába benne,Teva-t fogok,azok nagyon tetszenek,kell egy szellős benti szandi is...)én ősszel edzőcipőt adtam bentre is, volt hogy melege volt,de akkor levette és ráadták a szandit.
Tépőzáras cipő - szandi azért jó szerintem,mert akkor maga is fel tudja venni,én most vettem egy Rider szandit,de megszívtam vele,mert előrecsúszik a lába benne...nem elég szoros a tépőzár.
amúgy Réka lába 14 cm ez 25-ös körül jár...minden cipőméret más és más,pl a Converse cipője Uk 7 -es összemértem a nike 25-össel ami 14 cm belső talphossz de Uk 7,5-es szóval fura,megbízhatatlan ez a számozás dolog...
Én még nem merek betárazni ruhákat az ovira,néhány pólót tettem félre 98/104-eseket,meg egy két 98-as állítható derekú gatyát,tudjátok,aminek hátul gombolható gumi van a derekába varrva...azokat szeretem nagyon...szóval azért nem merek így ennyire előre raktározni ovira készülni ruhával,mert tavaly is nyáron nőtt a legtöbbet a gyerek,így is azt gondoltam,hogy kihúzom a tornacipőjével a nyarat,de vennem kellett persze újat,most kapta ez a nike-t...annyit nőnek,hogy alig tudom követni,tegnap láttam,hogy egy csomó pólójának eláll már a hátulja persze azok még 92-esek,kilóg a dereka belőlük,mondjuk még a homokban fetrengéshez tökéletes lesz...egy széldzsekit tervezek venni neki még most nyár elején és egy clogs-ot (tudjátok az a habszandi vagy gumiklumpa vagy mit tudom én hogy hívják...szóval az.)
Ja,fűzős tornacipő nekünk is kell,valószínűleg Converse-t fogok venni újra,6000 pénz a síma fehér,de az utóbbi időben az egyetlen cipőcske amivel elégedett vagyok és nem szívtam meg...szóval félre kell tennem egy rakás pénzt,úgy tervezem,hogy szeptember első hetében fogok Rékának nagybevásárlást csinálni ruha ügyben.
Gondolom addig még nőhet és már nem is ábrándozom arról,hogy nem fog kelleni új edzőcipő,mert biztos fog kelleni,kb 3 havonta kell régebben még vettem 1 számmal nagyobbat,de most már nem akarok,mert csúszkál benne a lába,nem elég stabil stb stb stb...
Tina, Marvin tök vagány amolyan "neszójjábe" arcot vág a képen...
Linda,
Na hogy bírod a fülledtséget? én emlékszem annyria utáltam,fulladtam stb...6kg az tök jó (ellentétben az én félidőig felszedett 20 kilómhoz
amiből símán rajtam figyel még 8, 3 a fejemen 5 az úszógumi vonalon...Tej..ha hiszed,ha nem,én még mindig gyanakszom,hogy a tej miatt is lehet,hogy ennyit hurutos a kölyök..nem tudom,úgyis kell menni a vas miatt vérvételre valamikor akkor megint rákérdezek,csak a gasztrón meg nagy sokára adnak időpontot...ha viszont visszalapozunk párat itt a babanetet,akkor épp meggyőződésem volt,hogy nem tejallergiás a gyerek,szóval már magam sem tudom,de most épp így gondolom,hogy az lehet,vagy enyült neki,de teljesen még nem szűnt meg.
Edi,
Most sokcsomót írtam neked...remélem hasznát vetted,kösz a vas hszt,még nem tudom mi lesz jövőhéten megyünk 2. kullancsos oltásra,akkor rákérdezek,hogy mostakkormivanmár....
Bocsi csajok,ha hosszú lett,majd még jövök,elvileg holnap találkozunk Rizivel,a Városligetben...
Jubi,
Nem ismerem a könyvet,én Agatha Christie-ket szoktam lefekvés előtt olvasni,vagy valami angol romantikust...nagy kedvencem az A büszkeség és balítélet...154454324 szor olvastam és még szerintem fogom is.
Tanárnéni: Bevallom én boldog lennék,sőt megkockáztatom,hogy kisebb örömtáncot járnék,ha a gyermekek előre dolgoznának,mi több,ha lenne munkafüzetük,vagy tolluk,vagy kedvük,vagy kinyitná a könyvét vagy készítene házit valamelyik,vagy ha unalomból töltögetné ki a feladatokat az a gyerek,vagy a fentiek teszőleges kombinációja megtörténne,akkor sírnék is lehet az örömtől.
Ildi,
Hogy álltok felújítás ügyben,mi sehogy, nagyon csapongok,tudom nem maradhat így a fürdő,de hitelt sem merek megkockáztatni,szóval még rágódom,hogy mi legyen...milyen árajánlatot adtak,szabad tudni?
Jajj képzeljétek el,a kocsinkat elvitte a közterület felügyelet,merthogy nem volt rajta műszaki és nem értesítettek előre minket erről,ill kaptunk a kocsira egy matricát05,11, dátummal,hogy 8 napon belül tisztázzuk a tényállást,ezt megtettük,azt gondolván,hogy minden oké,ennek ellenére,tegnap délben hív az uram,hogy nincs meg a kocsi,de nem tudott róla a központi közterület felügyelet,majd végül a 15,ker rendőrkapitányságon megtudtuk,hogy a 15.ker közterületfelügyelet vitte el,de úgy,hogy azt sem mondták bakfitty és ráadásul még haza sem tudtuk hozni,mert 12 ig volt félfogadás,így kiesett a kedvesek kezéből a toll és így biztosan ki kell fizetnünk a hétvégi őrzést is az elszállítás mellett...háát nem mondom,hogy nem káromkodtam,mellesleg az irataim is elvesztek a pénztárcámban voltak és azt meg elhagytam valahogy valahol...a bankkártyám le lett tiltva,de a többi....áh nem is bosszankodok...
Jajj Levi olyan édi,tényleg babafiú még.
namostmár tényleg sok vagyok puszika