2004.05.26 12:04
Szerző: dodo32
Jaj, szia Nori, persze itt vagyok, valaszolok gyorsan. Sajnalom, hogy negaiv lettel. pedig tenyleg nagyon jo eselyekkel indultal.
Tudod ez azert nehez dontes. Mi ugy voltunk, hogy tenyleg elegge kiborultunk, es akkor ugy volt, hogy nekem az volt a leglenyegesebb, hogy ne csesztessenek engem annyit, es mi ezert kezdtunk el spontan probalkozni. (Illetve clostival, hogy azert teljesen felesleges azert ne legyen).
De az joval konnyebb volt, ahogy irtam.
Muranyirol egy lanytol hallottam rosszat, amikor nagyon ki voltam borulva, akkor o irta, hogy o is volt Muranyinal, ketszer inszeminaltak, aztan abbahagyta mert nem latta ertelmet, es nem tetszett neki az ottani rendszer, hogy mindnekit esz nelkul inszemelnek. ja, es elment a lany onnan, es persze 2 honap mulva spontan teherbe esett.
Na, ez eleg volt nekem arra, hogy ne csinaljam meg a 6. inszemet, es eljojjek onnan.
Tudod, az van, hogy azt ereztem, hogy nem lelkiismeretes, hanem kicsit trehany. Nem nezte a progit sem, csak injekcio es inszem. Latod, nekem feleseges volt a sok hormonszuri!!!!!
Na, szoval ez van. Az azert hozzatartozik, hogy en tobb szalon futattam az esemenyeket.
Jartam ehhez a dokihoz, aki a clostit adta. Szedtem sok aloe veraas keszitmenyt, amit nem tudom, hogy ismersz-e, de nagyon jok. En december ota szedem oket, es hat 5 honap alatt meglett az eredmenye. persze annak ido kell. Nem hat tul gyorsan. Ki kell varni. En kivartam. Ezzel is probalkozhatsz, mert tenyleg nagyon jok az eredmenyek amiket en is hallottam, es sok lany eszi-issza mar ezt az aloet.
Aztan meg jarni kezdtem en taplmasszazsra, vagy taplreflexologia, vagy mi a fene neve a Vargha gyogymod nevu helyre. Na, oda apr. kozepe ota jarok. Ja, es ami az egyik legfontosabb, hogy az akcio idejet a Jonas modszer szerint valasztottuk meg. megszereztem azt a tablazatoz, ami hold allasra van, hogy mikor kell akciozni, ha te akkor szulettel amikor eppen. Percre tudni kell.
Szoval most eloszor pont akkor probalkoztunk, es latod pont osszejott!
Biztos az is szamitott. Merthogy visszaneztem az ev eleji datumokat, es latszott, hogy az inszemek egyaltalan nem akkor voltak, amikor volt esely a megterkenyulesre! Ja, es ha nem kapom meg most a tablazatot, akkor most se szexeltunk volna akkor amit a tablazat mondott! Pont lekestunk volna rola!!!!!
Szoval mi nem akartunk rogton lombikot, ezert megprobaltam mindenfele termeszetes gyogymodot (meg clostit ugye), es hat ugy nez ki hogy sikerult.
Remelem neked is fog. Igy vagy ugy. Gondold vegig, hogy te mit szeretnel, aztan meglatjuk.
pusz
dodo