Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska!
nem jóstesztnek használtam :shock: ilyen eszembe se jutott :shock: :!: az micsoda?
azért csináltam, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem két-három nappal van a tüszőrepedésem és esetleg akkor korai lett volna az inszem. merthogy 11. napon volt. még sohasem kaptam ovitrell-t ezért nem ismerem, hogy valóban tényleg megrepizte a tüszőcskéimet... :roll:
meg akartam magam nyugtatni, hogy halvány lesz az eredmény, vagyis akkor lezajlott a tüszőrepi. és igy is lett.
dezsina

és megint laptető
dezsina

Dezsi!

Szupi, akkor jó!!! Amúgy nekem is ezzel volt a repim :wink: :lol:
Az eredményt pedig már tudjuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mikor tesztelsz? Hányadik napon???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
arra gondoltam, hogy a 10. napon már lövök egy tesztet... :oops: nagyon sok tesztem van... és hátha...
dezsina

Sziasztok !

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, és rövid leszek.
Tegnap volt a beültetés, 3 babácskát kaptunk! És ami a legszuperebb, hogy mind SAJÁT !!!! Tesók holnap derülnek ki.

Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok ! :D :D :D
Belluska, puszi a gyerekeknek :D :D :D
Dezsina, drukkolok Neked!!! :) :) :) :)
Ladiva, nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled, kívánom, hogy minél hamarabb erős legyél, és újra kezdhess!!!!
wepe

Wepe!
micsoda klassz hírek!
szívből gratulálok :D :!: :!: :!:
nagyon vigyázz magatokra! nyugi és pozitiv gondolatok :D :!: :!:
dezsina

Wepe!
Szupi hííííííííííííírek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak pozitívan, és előre!!!!!
Babaragacsok%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Dezsi!
Csak óvatosan a teszttel!!!!
Tudod, nekem is csak a 13. nap lett először + a tesztem!!!!!
Drukkhegyek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Wepe,
hű, szuper hírekkel jöttél, nagyon jó! :lol: Pihizz sokat, de pár nap múlva kezd el kicsit mozgolódni, hogy jó legyen a vérkeringés a pocidban :wink:

Dezsina,
szóval akkor jókor volt a repesztés, úgyhogy nyugodtan reménykedünk :lol:

Gabó,
ne idegeskedj előre, sikerülhet az 1.!

Zsuzska, Gabó,
Mit tanultok? Talán egy suliba is jártok?
Én már végeztem a vizsgákkal, de pénteken megyek javítani az utolsót :lol: :roll:
i.kata

Zsuzska!
a 13. napot kihagynám :D most nem hozott szerencsét... no de majd a 12 :lol: :lol: :lol:

Kata!
köszi... reménykedünk :D
dezsina

Kata!
Én informatikus-könyvtáros szakra járok, és most vagyok másod éves.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
érdekes lehet :lol: Nekem kicsit más az érdeklődési köröm: tájrendezőnek tanulok, de ezzel párhuzamosan elvégeztem egy lakberendező sulit is. Szóval ha nagyon nem boldogulsz pici faitok szobájával, csak szólj nyugodtan :wink: :lol:
i.kata

Wepe!
Szuper hírek! :lol: :lol: :lol:
És,hogy saját az még fantasztikusabb!!!!A lényeg,hogy sikerüljön!!!!
Így van,pihi aztán kis sétácskák stb...!Minden rendben lesz!!!!!
Annyira szorítok értetek! :D

Zsuzska!
Ha meglesz a név írd meg nekünk! :lol:

Dezsi!
Nem számít semmi csak a siker!!!!!
Én nem csinálnék 10. napon tesztet!Amikor nekem volt inszemem,akkor majdnem 3 hét múlva kellett tesztet csinálnom!De te tudod! :wink: Tudod én veled együtt izgulok,de tudod én mániákus időpont betartó vagyok! :D :wink: :wink: :wink:
Vigyázz magadra!(magatokra) :!: :!: :!:

phpBB: Kép
belluska

Kriszta!
Remélem iszol szorgosan és meglesz az eredménye!!!!!! :D :wink:

belluska

Sziasztok csajok!

Megint pár napig nem jövök és máris sok új dolog történik!

Ladíva!
Szívből sajnálom a történteket, vigyázz magadra! :-)

Belluska!
Remélem most már jó idő lesz és mehetsz a gyerkőcökkel a szabadba játszani. Nálunk nagyon rossz idő volt a hétvégén, még jégeső is esett! Talán most már ismét jön a nyár és lehet napocskázni. :P

Wepe!
Gratulálok a babócákhoz, tényleg nagyon ügyesek voltak. Pihizz sokat!!! Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Zsuzska!
Szuper lesz a babaszoba, simi a pocaklakónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Dezsina!
Neked is mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Kata!
Tudnál feltenni nekünk új táblázatot? Légyszi!!! :lol: :lol:

Kriszta, salygabó!
:D :D :D

9. szuri beadva

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Már nagyon régen csináltam bármit is a táblázattal, úgyhogy ha valami hobás, akkor szóljataok és javítom.
Gabó, téged is beleírtalak, de nem tudok hozzád adatokat. Megírnád?
Remélem nem felejtettem ki senkit, de ha mégis, akkor szóljatok nyugodtan.

Kép
i.kata

sziasztok!

Minnie!
hajrá 10. szuri! :D

Belluska!
Kata beírta a táblázatba hogy mikor tesztelek :D :lol: tessék :P nincs vita :lol: :lol:

Kata!
köszi a táblázatot :D

Wepe!
nagyon együtt vagyunk!!!!! :P
dezsina

Minnie!
Hajrá szurcsik!

Dezsi!
Jól van 12.-ében kiegyezhetünk!!!!! :lol: :wink:
Te kis csibész,úgyis tudom előbb csinálod majd meg! :wink:

Kriszta!
Puszi nektek!

Wepe!
Millió babaragacs neked!!!!!!!!

Fitie!
Puszi Petikének!!!!!!Sokat gondolok rátok!
Remélem nem hasfájós a drága!
Majd gyere ha csak tudsz! :P

További szép napot lánykák! :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok!

Még élek, de már alig... reggel óta megyek, mint a meszes. És pakolunk apával. Voltam körzetisnél, melóhelyen, piacon, aztán azóta pakolunk le a pincébe. Nem is gondoltamvolna, hogy ennyi c@rt össze tud az ember halmozni :? :? :? :? :?
Na megyek vissza apácskához.
Legyetek jók!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!Kata drága!Nagyon köszi,hogy bevettél a táblázatba,igazán megtisztelő!Én 34 éves vagyok,Csepelen lakok.Óvodában dolgozom,és melette érettségizni készülök.Van két szép lánykám-15 és 13 évesek-az előző házasságomból.Nagyjából ez vagyok én...:)Hogy vagytok lányok?Dezsi,Wepe "kismamik" sokat gondolok rátok....:)

salygabó

Zsuzska!
Mondtam,hogy lassíts a tempón kismamink!
Cuki a vonalzód!!!!!! :lol: :lol: :lol: Puszi! :D

belluska

Kép

belluska

Gabó,
még azt megírnád, hogy mikor lesz kb. a lombikotok? És ugye jól emlékszem, hogy az első lesz?
Sok sikert az érettségihez!
i.kata

Sziasztok!

Kata!
Nagyon szépen köszönöm, hogy felraktad a táblázatot, így valahogy sokkal kézzel foghatóbbnak tűnik az egész... :D :D :D

Dezsina, Wepe!
Mennek a babaragacsok mindkettőtöknek! Tényleg nagyon közel van egymáshoz a tesztetek időpontja, hajrá!!! :lol: :lol: :lol:

Én holnap megyek 3. napi vérvételre és a következő adag szurikért, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani!!! :P :shock: :P

Belluska, salygabó!
:) :) :)

10. szuri beadva

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!!!!
Szép napot mindenkinek! :P

Minnie!
Ugye hogy mennyire elrepült az idő,már a 3. napi vv.!
Akkor nem fogsz dolgozni?????
Puszi Minninek! :lol:

belluska

sziasztok!

Gabó!
:D hajrá első lombik!!!!
csodállak, hogy felnőtt fejjel tanulsz! :P Minden elismerésem! Drukkolok, hogy sikerüljön :!: :!: :!: most érettségizel? vagy van még hátra tanév?

Minnie!
gyere mielőbb a hírekkel!

Wepe!
drukkhegyek!

Ladiva!
nem eltünni ám! tessék jönni :!:
én is mindig úgy érzem, hogy egy sikertelenség után olyan nehéz jönni, főleg, ha nem is fog történni egy darabig semmi... De! kitalálsz valamit, ötletet merítesz, és már is van cél! Gyereeeee :D :!:

Belluska!
:)
dezsina

Mi ez a nagy pangás?

Ladiva,
ha tehetitek, menjetek el pároddal valahová akár csak egy hétvégére is. Hidd el, nagyon sokat segít, ha ki tudtok szabadulni otthonról.
i.kata

Kata!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Végre elaludt Barnikám,már végkimerülésében kiütötte magát! :? :lol:
Holnapra egy nagy kalappal a vizsgákhoz!Remélem sikerülni fog!

Dezsi!
Már nem is olyan sokára tesztelhetsz!Tudom,neked még nagyon messze van! :wink: Kitartás és tudod,csak kismamisan! :P

Kriszta!
Tea hatott??????Puszi! :lol: :lol:

Gabó!
Épp azon gondolkodtam el,hogy amíg én a kis kétévesem dackorszakával küzdök néha,neked sem lehet semmi két kamasz lánykával hallod!Na de majd jön egy fiú!Úgy is most fiús bebabásodások vannak! :wink:

belluska

Sziasztok!

Ne aggódjatok, jól vagyok, túlvagyok a csalódáson, természetesen nem adjuk fel és megyünk tovább. A következő időpontom a nem túl szimpatikus október-novemberre esik. Hogy közben mi lesz, majd eldől. Már nem kesergünk, elfogadtuk, hogy ez van.

A kimoccanással nem lesz gond, most megyünk a haverokkal kiruccanni egy kis kirándulásra a szomszéd országba, bár nem lesz éppen jó idő, de ez most másodlagos. Viszont a lelkem még nagyobb megnyugtatására csaptam egy jó kis vásárlást, gazdasági válság ide vagy oda és szégyellem is kicsit, de elköltöttem egy kis pénzt. És őszintén mondom, hogy nagyon jól esett a kis lelkemnek.

Még talán annyi, hogy úgy döntöttünk, hogy elmondjuk a szülőknek, nem titkolózunk tovább, mert ez a titkolózás is néha furcsa helyzeteket teremt, hogy nem mondhatjuk meg, hogy mi van, pedig az ő extra drukkjaikra is szükségünk van. Kicsit tartok attól, hogy milyen lesz az első reakciójuk, de túlesünk rajta és kész.

Természetesen a háttérből mindenkinek drukkolok, Wepe, Dezsi nagyon együtt vagytok, kérlek titeket, hogy nagyon jó hírekkel jöjjetek! Kriszti és Minnie, nektek is nagy szurkokat küldök!
Vendég

Ladiva!
Millió ölelés neked és gyere ha van kedved!!!!Hiányzol ám nekünk!
Hallgass Katára és ha van lehetőség ruccanjatok ki a mindennapokból egy kicsit,biztosan jót tenne!

belluska

Na tessék,egyszerre írtunk! :lol:

belluska

Ladiva!
Igazad van a titkolózással kapcsolatosan!Mi is ezt tettük és nem bántam meg!Kell és szükség van ilyenkor a családra!!!!!!Nálunk szerencsére mindenki nagyon toleráns volt és tudták mikor milyen "támogatásra" volt szükségem!Feleslegesen nem beszéltek a dologról!A közeli barátainknak is úgy gondoltuk nem adunk találgatásra lehetőséget és én mondhatom így jobb volt!
Én nagyon szorítok nektek őszre és addig is kitartás!

belluska

Ladiva!
örülök, hogy próbálod!!!! :wink:
kaptál számot?

Belluska!
már kismamisan gondolkodom :P nem is várom a jövő pénteket... úgy is pozitiv lesz :P

Kata!
:D
dezsina

Sziasztok!

Megérkeztem, no nem azért mert ilyen sokáig voltun, hanem, mert párommal szétnéztünk a városba egy kicsit... :D :D :D

Tehát röviden, csütörtök lévén nagyon kevesen voltak, így hamar bejutottam. Vérvétel után jöttek az infók ezerrel, Decapeptyl injekciót felesbe kell adni, jött mellé 2 amp. Fostimon és 1 amp. Merional kombiba. Így a pocim egyik fele a Decapeptylt kapja, a másikba meg mehet a kombi egyidőben. Aztán szerdán 8-ra mehetek Uh-ra! Ja és a szokásos, legalábbis azt mondták ezt mindenki így kapja, párommal együtt napi 1 Doxycyclin és reggel 1, este 1/2 Prednisolon, + nekem a hőn áhított Betadin kúp!!! :lol: :lol: :lol: Hát ennyi!!! :lol: :lol: :lol:
Most már igazán kezdek izgulni!!! :P :P :P

Most megyek, mert megyünk vacsizni, ugyanis ma van az 5. házassági évfordulónk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :P :lol: :) :D :P :lol:

11. fél Decapeptyl + kombi beadva!

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!
Minnie
Én is ma voltam, te mikor voltál? hány órakor. Férfit csak egyet láttam, én kb. negyed kilenckor érkeztem. Piros pulcsi farmer. Tényleg nem voltak sokan. :lol: :lol:
Egyébként én is megkaptam a szuri adagokat és a járulékos bogyókat. Már csak arra várok hogy megjöjjön, mert nekem az első naptól kell szúrnom (antagonista protokoll). Már egy kicsit barnázom, a tea hat :lol: :lol:
Azt mondták ha hétfőig nem jön meg akkor csak a következő ciklusban indulunk. Tudjátok mert nem lesznek itthon.
Most nagyon gyúrok hogy megjöjjön, így még nem vártam soha.
Ladiva
Mi is elmentünk éppen akkor sielni és jót tett.
Belluska
Piroska hozó ráolvasást kérek :lol: :lol:
Puszi nektek :lol:
Dezsina,Wepe
Babaragacsok!!!!!
Kata
Jó a táblázat, milyen jó hogy már ilyen sokan vagyunk benne :lol:
Ha indulunk én is mondom majd az adatokat. És köszi hogy összefogsz bennünket :lol: :lol:
Mindenkinek puszi
Vendég

Na végre lett egy kis élet :lol:

Ladiva,
jó kikapcsolódást a hétvégére! Jól tetted a bevásárlást, én is készítem páromat egy ilyen kis körútra :lol:
Jól teszitek, hogy színt vallotok. Most a 2-nál, hogy mi sem mondtuk el, nagyon rossz volt. Állandóan hazudnom kellett, amit gyűlölök. Nekem azalatt az idő alatt volt hasmenéses gyomorrontásom, túrázni voltam a sulival, aztán volt még egy gyomorrontásom :oops:

Belluska,
tudom ám, hogy te jelöltél be :wink: Hogy találtál meg? :lol: :lol:
Holnapi vizsga nem lesz vészes, főleg mivel már van belőle egy 3-asom, csak megpróbálok javítani.

Dezsina,
nagyon jól csinálod, tessék végig ilyen pozitívnak maradni!!!! :wink:

Minnie,
azokat tényleg mindenki így szedi, mármint a bogyókat. Neked majd addig kell szedned, amíg el nem fogy, párodnak meg a leszívás napjáig. Majd Tanár úr mondja, hogy csak akkor kell tovább adni a párodnak, ha bűntetni akarod :lol: Nekem mind2 alkalommal ezt mondta...

Van egy hírem, ami miatt én személy szerint kicsit cslódott vagyok: nem költözünk Milánóba, pedig már választottunk albérletet is...
Ma mondták páromnak, hogy nyugodtan dolgozzon itthonról, elég ha havonta 2x kimegy megbeszélésekre.
i.kata

Kriszta,
várom az adatokat, és tudod, még ebben a hónapban!!! :wink: Ha barnázol, akkor már nem lesz gond.
Nekem is kezd megjönni, először a műtét óta.

Belluska,
nézegetem a képeiteket és most, hogy már nem csak a piciket látom, hanem téged is és a férjedet is, még inkább meg tudom erősíteni, hogy nagyon helyes kis család vagytok így négyen, és te nagyon csini 2 gyerekes anyuka vagy. :lol:
i.kata

Minnie!
Nagyon boldog házassági évfordulót! :lol: :lol: :lol:
Hab lesz a tortára ha befészkel majd a babó a pocidba! :wink:
Hát akkor jó szurizást,most aztán már a célegyenesbe vagy!

Kriszta!
Én csakúgy mint te, tudod, nagyon szeretném a mostani kezdéseteket!Drukkolok a mensihez! :lol: :wink:

Kata! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Belluska,
Dezsina is fent van ám az ismerőseim között :lol: Kíváncsi vagyok megtalálod-e :lol: :lol: :wink:
i.kata

Sziasztok !Dezsikém!Az én iskolám története az,hogy évek óta készültem már továbbtanulni,de minden évben közbe jött valami.Aztán elérkezett a nagyobbik lányom továbbtanulása,és akkor nem volt mese tovább.Egy elég nehéz gimibe adtuk be a jel.lapját,ahol nagy a követelmény,és persze,ahova ő nem akart menni:)Akkor azt mondtam neki:"Kicsim,ha téged felvesznek,akkor én velem fogsz tanulni!"És felvették,igy a szavam álltam:most mind a kettő lánykámmal tanulok,és ők is velem.Roppant büszkék,és azóta nem nyavalyognak,hogy ha tudnád anyu,milyen nehéz...:)Hogy vagy Dezsi és Wepe,éreztek valamit?Belluska!!!!!Nekem mindkét korosztályból kijut:kicsikkel vagyok napi 8 órában,itthon pedig kicsit nagyobbakkal:)Nem könnyű,de én ezt szeretem...Minnie,milyen jól haladsz,a tiéd nem long protokoll?

salygabó

Én is szeretnék iwiwes ismiket!:)Saly Gabriella....ki talál meg?:)

salygabó

Gabó,
megvagy :D
i.kata

Gabó,
te is nagyon csini vagy, akárcsak Belluska :lol:
De jó lehet a lányaidnak, hogy ilyen fiatal anyukájuk van. Gondolom ez már ritka az ő korosztályukban.
i.kata

Kata!
Édes vagy!!!! :oops: :oops: :oops: :wink:
Ti is nagyon helyesek vagytok! :lol: :lol: :lol:
Szorítok értetek!!!!! :P

Gabó!
Megvagy ám!Nagyon csini vagy valóban,büszke lehetsz nagyon!!!!! :lol: :wink: Szépek a lányaid is nagyon! :P

belluska

Gabó
megvagy :lol: :lol:
Vendég

Tessék csak Krisztát is felkutatni!!!IMÁDOM ŐT!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Kriszta,
remélem téged találtalak meg :lol: :oops:
i.kata

Katám!
Nem panaszkodhatsz a du.-i és esti zsongásra itt a topikban! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Kata
Igen engem. Annyira jó látni benneteket együtt :lol: :lol: És mindig mosolyogsz ez tetszik :lol: :lol:
Gabi
Büszke lehetsz a lányaidra nagyon helyesek vagytok :lol: :lol:
Én már előre félek mikor az enyém nagyobb lesz. És persze Belluskának is van egy makrancos Katája :lol: :lol:
Jó éjt mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!
Mi fél 9-kor érkeztünk párommal, ő barna hosszú ujjú felsőt és farmert viselt én meg krém színű kardigánt és farmert. Nem tudom,te akkor még ott voltál-e, pedig nagyon sasoltam, hátha valakire ráismerek, egyébként a lépcső mellett ültünk. :) :) :)

Salygabó!
Igen, long protokoll van, a 21. napon kezdtem szurizni.

Próbáltalak megkeresni benneteket az iwiw-en, de ha fel akarok menni az oldalra, állandóan az jelenik meg, hogy iwiw karbantartás... :? :? :?

Egyébként finom volt a vacsi, Budapesten a VI. ker. Csengery utcában van egy Maharaja nevű indiai étterem, tudom ajánlani, ha valaki szereti a különleges ízeket. Nekünk nagyon bejön ez az ízvilág, szeretünk itt enni, mindig minden nagyon fincsi!!! :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!!!

Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?