Új privát üzeneted érkezett!

Francesca azt hiszem te kérdezted. :oops: Nem veszünk be ruhát. Mi úgy varratjuk az egyik szalonnal, hogy utána tudjuk alakítani is.

királylány

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. Ez meglepetésként ért csak aztán szerencsét is hozzon :wink: :lol:

királylány

Dia, úúúúgy legyen!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty lehetne. Neked is bejöhetett volna!

királylány

Ha az a volna ott nem volna... :lol:
Nekem most mindegy.
Itt a piri.
Az e havi ciklust is kapásból kilövöm, mert most nem szedem a clostilt sem ebben a hónapban.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty köszönöm!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!
Bocsi,hogy nem jöttem de eléggé megviselt ez a fránya himlő. :oops: :roll:
Mára már jobban vagyok,nincs láz,száradnak a pöttyök.
Domi már jár oviba,szerintem jövőhéten már Én is megyek.
Pénteken buli volt az oviban a fiúk elmentek,arról hoztam pár képet. :wink:
Remélem mindenki jól van!Nem olvastam vissza. :oops: Puszi Mindenkinek! :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

mucus örülök hogy jobban vagytok!!!!!!!!
jók a képek is!!!!vidámak!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Nita, de jó, hogy nem kelt fel Máté! azért már csak 3 éves, Benitől még ne várjam ezt! Ő megszokta az 5 órai tápszerivást, arra mindig felkel a mai napig, apa is akkor kel, megissza és általában alszik tovább 8-ig.
Egyébként mindenkitől kérdezem, aki érintett:
Mikor nem aludt már rácsos kiságyban a gyerek?
Nemsokára elkészül az emelet, külön szobája lesz Bencének és nem tudom milyen ágyat vegyünk. Persze lesz ilyen lépcsőrács, de én attól tartok mindig elkolbászol majd amikor aludnia kellene,amikor nem látjuk, ha nem rácsos.
Várom a tapasztalatokat! :wink:

Ja, Nita, haskörfogat: Én azt vettem észre, hogy már most kezd csíkos lenni, be is paráztam, mert Benivel tényleg még egy halvány csíkocska sem volt szülés után sem, pedig nem vagyok-voltam vékony. Szerintem másodiknál feltétlenül kell kenegetni valamivel.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!
Endzsi!
Ha jól emlékszem Domi kb:másfél éves volt amikor levettük az egyik oldalon a rácsot.Hozzá volt tolva a franciaágyhoz így nem esett le,viszont már szabadon tudott jönni menni.Aztán később örökölt egy gyerekheverőt amibe bele van építve a leesésgátló(ez elég sokáig használható).Most egy fenyő heverője van.puszi

KépKép
Kép
mucus75

sziasztok! meg megjártam a vérvételt:
2 vérvétel volt de 3x szúrtak mert a második vérvételnél szétdurrant a vénám.........ugy nézek ki mint egy drogos........
Bencus drágám meg megunta a fejjel lefele levő pózt és megfordult....most medencevégű!!!!!!!!
méretei:
bpd:58 mm
hc:210 mm
ac:189 mm
fl:41 mm
átlagos magzatvíz........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita te szegény! Drogos :lol: A barátnőm is mondta a múltkor a nővérnek, hogy a kézfejét szúrja meg mert nagyon rossz a vénája. A nő nem, nem, majd ő megmutatja. Na a végén csak a kézfejéből kellett vért venni.... A méretekkel nem vagyok már tisztában, de gondolom korának megfelelő, szépen növöget Bencuska.

Dius a képek mint mindig nagyon jók! Remélem most már lesz erőd többet jönni.

Bencusék ma nem mentek oviba, már aki tudta hová tenni a gyereket, mert teljesen felújítják a csoportszobájukat. Az egyik tehetősebb szülő felajánlott 250 ezer forintot a csoportnak. Az ovó nénik meg kitalálták, hogy galériát csináltatnak a csoportszobába, mert kicsi és le is van lakva. A fennmeredó összeget alapítványi pénzből oldják meg. Ma mentek az emberek és szétkapták a szobájukat. Ez a hét meg még két hét mikor nem mehetnek a gyerekek. Vagy legalábbis jó lenne ha nem mennének. Még szerencse, hogy meg tudom oldani. Most is apósom vigyáz Bencére. Ja és még ezen kívül lesz 6 hét szünet. Jó mi?! :shock: De legalább lesz egy tuti szobájuk!

Angie Bence talán már 3 éves volt mire szétszedtük az ágyát neki. De ebben most nem vagyok biztos, de nekünk sokáig kiságyban aludt. Vagy két és fél éves volt? Már nem is emlékszem rá. Mi most készülünk neki ágyat venni, hogy ne ezt tegye tönkre ha lesz kistesó. Na ezt meg kell kérdeznem Gábortól. És talán 2x esett le és nem is rögtön az első alkalmakkor hanem már több hónappal később.

királylány

királylány korának megfelelő Bencus!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi:

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!

királylány

Sziasztok!

Itt a piros, hol a piros. :D Nekem ma megjött, hogy vinné el a fene.

Már csak azon aggódok, hogy mivel ma van 3.-a valószínű, hogy következő hónapban is ekörül fog megjönni. Mi meg mennénk nyaralni július 4-én. Amilyen szerencsés vagyok, pont azon a héten lesz menzim. Már a férjem is ezen parázik, hogy tutira akkor fog megjönni, valamit csináljak magammal, hogy ne akkor legyen. NA mindegy.

Nitácska: Hát nem adtad könnyen a véredet! :) Jól megkínoztak. De gratulálok a szép méretekhez!

Nemtudom menjek e átjárhatóságira. Félek tőle. Mert azt beszéltük a dokival, hogyha megjön majd utána meg kellene nézni.

Kép
babicsek

Babicsek: menj! Szerintem csináltasd meg. A kontrasztanyagos állítólag nem fáj, de kellemetlen. Ezt a barátnőm mondta. Most boldog kismama, igaz nem ez volt a gond nála. Helyetted nem dönthetek, de én mennék. Mióta is próbálkoztok?

A mensihez nem tudok hozzászólni, míg gyógyszert szedtem addig tudtam játszani vele. Még tavaly is. Összeszedtem az összes olyan bogyót amiket elfelejtettem bevenni és miután pont akkorra volt esedékes tovább szedtem. A takarítónők biztos csodálkoztak is, hogy majdnem minden nap új üres levél van a szemetesben :lol: Mikor hazaértünk azonnal abba is hagytam a gyógyszer szedését.

királylány

Kicsi NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!!!! Ezért nem voltál ma, mi???????

Babicsek sajnálom pirit :cry:
Átjárósságiról inkább nem írok, a piri kitolására sajnos csak 1 tuti tippem van össze kell hozni addig a kis tesót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is voltam már "beteg" nyaralás alatt és egyedüli vigaszom a napozás volt, dugós változatban :cry: de hátha neked jobb lesz vagy kicsit késik és akkor pár napig még élvezheted a pihizést.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.06.03 18:22-kor.

Kép
Kép
melisch

babicsek hát másodszorra nem adtam könnyen..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nagyon elhanyagoltok minket csajok!!!!!!!!
Valami baj van vajon, hogy így leléptetek és sokan már nem is írnak ide??????????????????? :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Lányok!

Köszi a bátorítást!

Királylány: Tavaly augusztustól próbálkozunk. Mindenki azt mondta, hogy majd a második baba hamar összejön, dehát nálunk semmi sem úgy működik, mint másoknál. :?

Na mindegy majdcsak lesz valahogy.

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
babicsek

melisch tényleg sokan "leléptek"..... :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch igazad van sajnos. :(
Tesóm most csinálta meg a gépünket de nem jó valami, holnap nyakonvágom :lol:

Babicsek sajnos, hogy ti nem vagytok mások ebben a témában. Csak megerősíteni tudom a véleményemet, csináltasd meg az átjárhatóságit.

királylány

Régen én csináltam a gépemet, most már túl "okosak" már ezekhez nem értek, de volt amikor minden problémáját magam intéztem, ha nem ment mentem a fiukhoz a bentlakásba az infós fiúkhoz és leírták egy papírra mit kell csinálnom és belejöttem. :lol: :lol: de amióta nem vagyok egyetemista már nem sokat tudok róluk.

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt csajok!
Igaz, hogy kevesebbet írunk, de azért mindig visszaköszön valaki, aki rég volt.
Meg hát az idő. Én gyeden vagyok, de még sincs sok időm írni. Ha Bence fent van egyértelmű, hogy vele foglalkozok és akkor még ott a többi háztartási dolog, nekem + iszonyatos derékfájásom van.
Már Beni előtt is fájogatott , de mikor őt vártam, volt, hogy lábra sem tudtam állni. Ez sajna már most így van. Mikor megszültem őt, voltam dokinál a kórházban, mint a futószalagon megnéztek, porckopásom van, uh kezelés 1 hétig aztán cső. Ennyi. Néha már sírok, hogy nem tudom normálisan felemelni a fiam, mert egy nagy nyilalást érzek és hogy menten összeesek.

Nem is panaszkodom tovább, mert ma megyek uh-ra! :lol:
18 hetes Genetikai. Feltéve, ha megérkezett az AFP eredmény, mert tegnapig még nem szólt a védőnő, pedig eltelt bőven a 2 hét.
képet kérek mindenképpen! :lol:

Na most jó sokat írtam, de nem írtam mindenkinek.
Köszönöm az ágyas tippeket, szívem szerint nem tenném még 1,5 évesen olyanba, amiből kimászik. Majd meglátjuk!
Akinek még van tapasztalata, írjon.
Ölelés mindenkinek!

Kép
KépKép

angie28

angi minden ok lesz az uh-on!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Húúúúúúú, itt nagyon hideg van, szomorú az idő is. Ilyenkor legszívesebben egy jó könyvet olvasva feküdnék a jó meleg takaró alatt.

Angie várom a híreket és a képet. Igazad van, hogy nem lehet itt lógni egész nap, de ha naponta 1x mindenki írna pár sort milyen jó lenne. Na majd az ősszel! Reméljük.
A helyedben még hagynám Bencét a rácsos ágyban viszont lehet most kellene átszoktatni míg a baba nem születik meg, nehogy az legyen, hogy miatta kell váltania. Ááááááááá ez most ellentmondásos lett....Szóval érted mit akartam mondani, ugye?

Melisch régebben én is jobban értettem a műszaki cikkekhez, de már leszoktam róla, könnyebb lepassszolni valamelyik pasinak....

Többiek jelentkezését várom....

királylány

itt is hideg van és borus az idő......ez van juniusba fagyoskodunk..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Itt is ramaty idö van sajna :( álmosító nagyon...
Ma vagyok a 30.napon,reggel olyan érzésem volt hogy megfog jönni piri..de ami késik nem múlik az tuti...érzem :cry: :cry:
Én már most tiszta depi vagyok,és nagyon csalodott leszek ha megjön... :evil: mindegy...majd kiderül

mucus! örülök hogy jobban vagy már! Nagyon jók a képek! :wink:

királylány! Tedd azt..bujj a takaró alá és olvass! :wink:
Többieknek is üdv :)
Vendég

Sziasztok!

Hétvégén vendégjárás volt, most pedig el vagyok havazva. Hétfőn kell tartnom egy előadást, de ez még nem is lenne baj. A baj ott kezdődik, hogy angolul.... Tudok tudok, értek, olvasok, de előadni.... És persze vissza is kérdezhetnek... Be vagyok .....

Ma megyünk uh-ra. Remélem minden ok. A tüneteim enyhültek, hasam sem fáj. Fogytam :shock: 1-2 kilót az elmúlt 2 hétben.

Este megírom, mi volt.

Köszönöm a köszöntést. Elkezdtem az utolsó huszas évemet...

Kép
kicsi80

kicsi nem mindíg egyformák a tünetek....hol erősödnek,hol gyengűlnek........nyugi!!!!!!!!
sok sikert az előadáshoz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem személyekre gondoltam mikor írtam, hanem úgy ahogy Királylány ir írja ha 1-2 naponta írnátok pár sort magatokról jobb lenne, nem csak éppen a ciklus végén amikor vagy sikerül vagy nem :cry: :cry: Tudom nem értek mind rá, mint én, nem is várom el hiszen nekem van időm az irodából is írni meg este otthonról ,meg reggel, főleg most, hogy egyedül vagyok itthon.

itt is hideg van, mi elektromos melegítővel melegítünk minden este kicsit :oops:

Kis mami nem parázni minden jó lesz. Kicsi próbálj pár napig angolul gondolkozni és meglásd könnyebben megy a beszéd is majd!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok
itt vagyok ám én is!
Kedden hivatalosan is elkezdtük a babaprojektet.8)
Szerintetek érdemes elmennem a háziorvoshoz, hátha ő tud ajánlani valami normális nőgyógyászt?
tacska
Eger

Sziasztok!
Persze, hogy nem érkezett meg az AFP eredmény, a védőnőm lekérdezte telefonon, beírta a kiskönyvbe, hátha elfogadják.
A vizsgáló doki rendes volt, megcsinálta az uh-ot, de vissza kell mennem 2 hét múlva az eredménnyel. Így duplázok! :lol:
Duplán látom a kis TÖKÖST! Merthogy most azt is mutatta nekem, így már elhiszem! :lol: Pont a végén tette szét a lábait, elég szégyenlős volt, kép nem is készült, mert folyton elbújt és nem tudta úgy elkapni, hogy szép kép legyen!
Minden rendbe vele egyébként. :lol:

Melisch, tudom én hogy gondoltad! :wink:
Néha viszont tök nagy itt a forgalom!

Királylány, értem mit mondasz, mi is úgy akarjuk, hogy 1 hónapon belül felköltözünk az emeletre, mindenki a helyére kerül, hagy szokja.
Én is arra gondoltam, hogy nem szabad azt higgye, a tesója miatt lett külön rakva, mivel a pici velünk lesz.
Olyan ágyat veszünk, eldöntöttük, ami rácsos, de ifjusági ággyá alakítható. Ez a legjobb megoldás.

Most viszont az a kérdés merült fel, hogy megéri olyan hosszúságút venni, ami 140 cm? Milyen ütemben nőnek ezek a kis fickók? most 86 cm, viszonylag nagy növésű.

Dia, Bence hány cm? Többiek?

Nita, köszi, rendben volt minden!
Kicsi, szorítok az előadás miatt! Meg az uh miatt! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Csináltam új vonalzót Öcsinek!
Még csak így hívjuk, nem döntöttük el a nevét! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Mucus
jók a képek! :wink:

Nita, Te drogos :lol:
örülök, hogy minden rendben a bébivel!

Kicsi
Boldog szülinapot neked!
Remélem jól vagytok!

Babi
fránya piri :evil:
Én nem tudok ebben az átjárhatósági dologban tanácsot adni, mert ezt csak te tudod egyedül eldönteni.
Én, ha mégegyszer kellene mennem, bevállalnám.
De minden ember más, és mindenkinek maga kell eldöntse, hogy mi lenne neki jó.

Dia
Jelentem, én itt vagyok! :lol:

Angie
gratula a kis tököshöz! :wink:

Melisch
én is értem amit mondasz.

Tacska
jöhetnél sűrűbben..

Velem semmi nem történt.
Megvagyunk pirivel kettecskén. :lol:

betty615

Tacska nem tudom mennyire fog neked "jó" dokit ajánlani a családi orvosod, inkább néz körbe a netten ki van még onnan holt te élsz vagy esetleg anyukád/barátnőktől kérj tanácsot. Nekem egy barátnőm ajánlotta a dokim, neki más van de ez tudd magyarul :lol: Azért a dokim nem tudott urológust ajánlani a páromnak mikor kérdeztem, mivel fogalmam sem volt kitől kérdezzem meg. Végül az interneten nézett utána és úgy ment el egyhez az meg küldte egy másikhoz. (Ő még azelőtt volt mielőtt én kértem a dokimtól más okok miatt)

Betty piri még nem ment el? ilyen lassan telnek ezek a fránya napok?????

Képzeljétek most írta messen tesóm barátnője, hogy nagyom megijedtek mert késett neki piri 1 hetet, aztán a teszt negativ volt és másnap jött piri :lol: :lol: Hát igen az ő szülei sem örültek volna a házasságon kívüli unokának, az enyémek sem, bár ők már vagy 6éve együtt élnek és eleget szekálják őket a házassággal. Mondtam azt próbálják meg, hogy előbb bábáskodnak mint én mert megharagszom és tuti sokat sírnák. Erre azt mondta, hogy ne aggódjak :lol: megegyezünk. Nekünk adják és amikor ők akarnak csinálunk nekik egy másikat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó üzletet ajánlott mi szerintem el kéne fogadjam, csak az a bibi mi lesz ha nem tudjuk visszacsinálni akkor mondtam, hogy nincs vissza csere. :lol: Jaj jó is néha kacagni a saját nyomorúságunkon. Ők imádják a babákat de ezek szerint még nem akarnak saját babát.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Beszéltem a dokival. Úgy néz ki, hogy jövőhéten csütörtökön megcsináljuk az átjárhatóságit. Ne tudjátok meg hogy parázok. A fejem szétmegy úgy fáj, úgyhogy kivagyok. Meg olvasgatom a neten, hogy mi az az átjárhatósági, ami nem biztos hogy jó, mert néha nagyon megijedek attól, amit olvasok. :? :roll:

Azt sem tudom, hogy ezért most kell külön fizetni? Tudja ezt valaki?
Most mennem kell az oviba a kis drágámért, utána nemtudom idejutok e még, mert ma telik le a büntije, ami kb 1 hete tart, és ha megjön az oviból ez lesz az első, hogy ideül. Már számolgatta a napokat.

Ha valaki átesett már ilyen átjárhatóságin leírná nekem részletesen, hogy mit csináltak? A kontrasztanyagos ultrahangosra gondolok. Azt hiszem nekem az lesz, nem a röntgenes változata.

Na mentem. Vigyázzatok magatokra. Egyébként itt is elég borongós az idő.

Kép
babicsek

Húúú Melisch
még csak a 2 c.n.-on vagyok :lol: :lol: :lol:
Ilyenkor nem megy az idő...
És mint mondtam, ez a hónap is kilőve.
Úgyhogy most nem is érdekel az idő múlása, vagy nem múlása.. :lol:

Babi
nem tudok az UH-sról nyilatkozni, nekem műtétem volt.
Ez tb támogatott, legalábbis nekem nem került külön pénzbe.
Csak a rá következő 10 napban injekcióznom kellett magam hasfalba, azt kellett kiváltanom, de csak pár 100 ft. volt.

betty615

Ja, és ne izgulj, ne légy ideges, lazíííts :wink:
Nem lesz semmi gond.

betty615

Betty nekem az volt az érzésem mintha már 5 napja írtad volna legalább, hogy megjött ilyen lassan telik az idő :shock: :shock: :shock: egyedül. Most panaszkodott szomorú sorsárol öcsém barátnője is ő is unatkozik egyedül, de még egy darabig van szobatársnője, a munkahelyén meg a kolléganője holnaptól szabin van így ott is egyedül lesz. Majdcsak elcsábítom valahogy gondoltam hátha jön hozzám a hétvégére, de még nem mondtam neki. Nekem ott van ugye Maya nem hagyhatom egyedül :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Biztos ari a kis(nagy)kutyád :lol:

betty615

Sziasztok!
Jövőhéten lesz csak net,puszi mindenkinek,csak beköszönni jöttem!!!Pilótavizsga,hahahha,majd ha Bajnainé leszek,csak akkor... :lol: :lol:
Nita,én 123 cm-rel szültem Pityeszt...szerintem jó,de várj,lemérem én is!!!116 cm!!!!!Atyaég!!!Na jó,megyek is,és leiszom magam!!! :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli szép méretek..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, na visszajöttem Pestre tanulni, már csak egy hét, de legalább lenne meg az egyik államvizsga, még időpont engedélyezésre várok.
Voltam dokinál, meg UH-n, baba úgy néz ki jól van, de ugyanúgy feküdt, mint a 18 hetesnél, medence-henyatt-befordulva.
De már mocizik, és ez tök jó!
Dokeszbá, mondta, ha nem fordul meg, meg ilyen jól elhelyezkedik, akkor ez tuti császár lesz, mert 12 hetes kora óta ebben a pózban van, meg a méhlepény is elöl hasfalon tapad vagy mi:). Mondtam is f.sza. Mindegy, mondta dokesz, hogy még ez változhat, de ha nem, akkor...

Örülök, hogy jól vagytok! Még mindig nincs pocak képem, de vizsga után, kicsit kikupálom magam, és csináltatok egyik barátommal.
A hátam az majd leszakad!

Kicsi: sok sikert az előadáshoz.
Melinda: várunk vissza.
Melisch: most akkor mi is a szitu? Mész átjárhatóságira? Férjecskéd hogy van?
Nita:sajnálom a szurit...:( Hát ezek már csak ilyenek...hideg vizes borogatás?
Mucus: nagyon tuti lehetett ez az ovibuli, meg látszott a gyerkőcökön is, hogy jól érezték magukat. Jól láttam, hogy volt jégszobor is? :o
Angie: grat a sráchoz, látom, hogy fiú uralom lesz itt. :lol:
Betty:most éppen milyen krán vagy, vagy mit mond a dokesz?
Kirus: kitartás, tudom könnyű mondani, de előbb utóbb érzem, hogy minden oksi lesz! :lol: sokat látlak iwiwen :lol:
Királylány: Veled mizu????
Bocs, ha vkit így hírtelen kihagytam!

Kép
nyuszifül16

szia nyuszi....ugy hiányzol nekem.....olyan ritkán jössz......de a vizsga az első!!!!!!!!!!
már szép a kezem...alig lilult be........
nekem a 18.hétig fejvégű volt bencus és mos a 23.heti uh-on viszont már medence végű lett...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita, majd próbálok sűrűbben jönni, de mint említettem az államvizsgák, nam nagyon jöttek össze, sztem nem figyeltem eléggé, meg a magánléeti dolgok is...
Úgy látom a fiúk, akkor összebeszéltek... :wink:
Hm, nem tudod, miért 16 hetesnek ír a vonalzóm, pedig sztem mindent jól adtam meg... :shock:

Kép
nyuszifül16

Szia nyuszi!!!!! Sok sikert a további vizsgáidhoz.
Nem nekem volt átjárhatóságim hanem Bettynek és azért arra nem könnyen adom oda magam. Nálunk most szünet van mert párocskám el van utazva és lehetséges lecsúszunk péról. Ő sehol nem volt semmit nem szed a "bajára" de nem is beszél róla. Na addig míg ő nem hoz nekem jobb eredményeket én szét nem teszem másnak a lábam :lol: :lol: :lol: Majd ha neki is megváltozik a hozzáállása lépünk addig meg spontánkodunk, sikertelenül :evil:

Kép
Kép
melisch

nem tudom mért annyinak ír......probálj másik vonalzot csinálni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch: értem, hát igen, amíg ő nem érzi, hoyg változtatnia kell, addig tényleg nincs értelme, mert csak begumózik...

Nita: hülye vok, mert október helyett novembert írtam...:)

Kép
nyuszifül16

NYUSZI............. :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X