Új privát üzeneted érkezett!

két kép a buliról

Kép
na indulunk?

Kép
Anya mért ne ehetem meg a tortámat?

Enci
renci

Sziasztok!

Épp csak beugrok elújságolni, hogy délután sikerült egyedül ülniKép, így:
Kép

Enci,
gyönyörűek vagytokKép és a vad motoros nagyon ügyesKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz !

nagyon ügyik vagytok! szépen ül. és sokáig tartja magát? Flora is meg meg ül, de ágyon nem tudja megtartani magát eldölKép
Mi velünk meg az törtent a hétvégén, hogy Flora vissza fordult. de ez még nem mindig megy neki.

nagyon ügyes csajaink vannak.
holnap ügyes legyélKép

Enci
renci

Sziasztok!

Nah megvolt a nagy szakdogavédés. Nem értem miért mondja mindenki, hogy ez csak sétagalopp, minket eléggé megizzasztottak.
De 4-est kaptam hurrá!!!!!

Tegnap teljesen ki voltam purcanva, sztem már 10-kor aludtam.

Dorka tovább tökéletesítette az ülést, ami képet felraktam, azon már kb 1/2 perce ült az ágyon mire bementem lefényképezniKép
Olyan ügyiKép

Gratula Flórának a visszaforduláshoz, tök jó, hogy rájött a csínjára.

Ja és még a hétvégén megtanult a csajszi a varázsitatóból inniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Lányok,

mi ez a pangás?

Krisz,
gratula a négyeshez, ügyes csaj vagyKép
Ja, és nálad már csak Dorka az ügyesebb az ülésselKépKép

Én kicsit alkotgatok most délelőtt, de, ha a férjem ideenged benézegetek, erre nincs itt senkiKép
Tudom, hogy Enci, te is tanulsz, de csak kell egy kis lazításKép

Era,
szavaztam AnnáraKép Mit csinálsz mostanság, vagy jött a húgod?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKép
Mindenkinek gratula az üléshez meg a forgáshoz nagyon ügyik vagytokKép
EnciKép
Nagyon édi és milyen ügyikeKépKép
KriszKép
Nagyon szépen ül lassan négykézláb fog kavarniKép
És garatula a dogához ügyike vagyKépKép
Mi jól vagyunk tegnap alig tudtam a gyereket haza hozni a bölcsiböl olyan jól érezte magát de csak haza jöttKépKépKép
MELEGET AKAROKKépKépKépKép
FÁZZOKKép
Pussz IldikóKép
ildikó_4

Rakok fel egyképetKép
Kép
Unokatesoéknál vagyunk de alig akarta lerakni a nyuszikát a kezéböl haza akarta hozniKépKép
IldikóKép
ildikó_4

sziasztok!

Ildikó,
nagyon aranyos a lányod a nyuszivalKép

Enci,
hol vettétek azt a rózsaszín felsőt Flórának? Nagyon szuperKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!!

Hááát, csak ámulok, bámulok!!!Milyen ügyes csajok vannak ittKép
Flóra és Dorka lassan kergetni fogja AnnátKép
Krisz!
Nagyon, nagyon ügyes vagy!!!!!!Csak így tovább, nemsokára vége!!!!

Ildikó!
Anita nagyon szakszerűen tartja azt a nyuszitKép
Édes nagyon!!!

Manóka!!
Ma jön a hugicám, de most itt is alszik két éjszakaKépKép
Legalább egy kicsit tudok majd alkotgatni, csak még gipszet kell beszerezni, és mehet a munka!!!!

Megyek zuhanyozni, mert alszik a csaj, ki kell használni ezt a kis időtKépKép
Én is meleget szeretnék, de nagyon!!!

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Nagyon "imádom" Hermann Rorschach bácsit. csinálhatott volna egyszerűbb tesztet isKép
olvasgatom csinálgatom, de csak nem akar jo lenniKép
na kivánsi vagyok, hogy mi lesz holnapKép

Flora elég csendes és nem akar enni se. remélem nem beteg lesz de az is lehet, hogy hétfőn annyira tul kajálta magát, hogy most azt piheniKép

Krisz!

nagy nagy gartula!! olyan jo lesz ha egyszer vége lesz.csak még azt kell megélni igaz?Kép kitartást
a felsőt azt nyiregyen vettük a tescoban. én is nagyon szeretem.
nagyon ugyi a csaj ülés és ivás máér igy megy. Flora az ölemben egyedül egész jol üly de az ágyon nem . de mi meg elkezdtünk kuszogatni. nemtom, hogy ezt irtam e. forog és a hasa alá huzva a lábát megyeget. na mondjuk még elég csiga tempoban de haladKép tényleg Dorka visszafordul már? Flora azota se csináljaKép az lehet hogy nem annyira érdekes mintha mi visszaforgatjukKép

Era!

miez a szavazás?
tök jó, hogy itt lesz ZsuzsiKép
a tesom ma államvizsgázik. kiváncsi vagyokKép

Ildi!

annyira édes ahogy a nyuszit fogja..nagyon szereti az állatokat igaz?

Manóka!

azért tulzásba nem viszem a tanulást. tegnap nem voltunk sétálni, mert aludtam én is a csajjal két órátKép nem is tudtam még egykor se elaludni. (de tanulnimeg nem volt kedvem)utána meg jött a "muszak".ugyhogy most nagyon friss vagyok
ma már sulibanis voltunk megcsodáltamindenkiKép

na megyek azért csak tanulok egy kicsit, mert nehogy nagy meglepetés legyen a dologKép de annyira nem érdekel a tanulás. Flora előtt meg egy könyvmoly voltamKép

sziasztok
Enci
renci

Enci!

Beneveztem a csajt a Haon babaszépségversenyére (ott van Zsani is, és Imike isKép )
Lehet ám rájuk szavazni!!!
Persze csak ha tetszenekKépKép

http://www.haon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=121

Era

Itt a sóska!!!!Mikor vigyem, vagy jösztök??????

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Na szavaztam mindenkireKép
Tessék belehúzni!!

Dorka sem fordul még vissza, de ő is rájött a kúszásra végreKép Nagyon egyszerre fejlődnek a csajainkKép

Menek tanulok még.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Új vagyok, és még csak a terhesség elején. (6.hét) Tudtok valamit a chorionboholy mintavételről, amit Debrecenben végeznek? Előzmények miatt nem hagyom ki, de félek tőle eléggé.

Köszi a válaszokat

Olgi
olgi

Szia Olgi,
küldtem neked üzenetet az NLCreKép

Sziasztok csajok,

Anita nagyon aranyos a képen, de tegnapelőtt élőben sokkal jobb volt a vagesz kis bicajánKépKép

Krisz,
mikor találkozunk már újra? Csak nem az új pirossal jártok mostanság sétálniKépKép

Enci,
ügyeskedjKép, vegyél példát Flóráról! Sztem megtetszett neki a járgányom való száguldozás, elért kezdi most a mászást is, ha már nem tud folyamatosan motorozniKépKép

Era,
hogy vagytok?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
igen a pirossal járunkKépKépKép
á nem, tegnap nem jött össze a séta, elszunyáltuk az időtKép így jár az aki hajnalig tanul.

Talán ma összejönKép
majd szóljatok, ha mentek le jó?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
EraKép
Hogy kell berakni a képet a szépségversenyre?
Léci ird már meg Kép
KösszikeKép
Olyan jóidő volt ma hogy csak na.
Remélem jól vagytok
IldikóKép
ildikó_4

EraKép
Kösszike de megvan már nem lehet berakni képet mert lezárták erröl már lekéstünkKép
De majd szavazok a tietekreKép
Pussz IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Írtó peches vagyok, itt ülök hót betegen és nem bírok tanulni.
Tegnap még semmi bajom nem volt. még Enciékkel játsziztunk. Estére bedurrant a torkom, lázas vagyok. KészKép

Szerencsére Dorka jól van, bár mintha a tejci is csökkenne. Lehet ilyenkor sok mézes teát inni?

Remélem ti jól vagytok.
Nadine, neked hajrá a vizsgáhozKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Krisz!

sajnálom ez a betegség a legrosszabkor jött.tegnap csak az látszott rajtad, ogy elvagy fáradva.
gyümölcsteát lehet inni. ami nem feket vagy zöld teából van, hanem csak szárított gyümi. era ivott ilyet régen, azt hiszem a spárban vette.meg igyál akkor tejtermelő teát.kettő egy csapásraKép laktoherb vagy amit a bethlen utcán kever egy bácsi a patikában az nagyon jó. én most laktoherbet jkezdtem el inni.
remélem nem tart sokáig és Dorka nemkapja el

Nadine!
mikor lesz a vizsga?
ügyi legyélKép

enci
renci

sziasztok,

Krisz,
KépKép mézes fokhagymát egyél, antibiotikumot meg el NE kezdj szedni! Csak, ha már 4-5 napja kázas vagy! Lázcsillapítót is akkor vegyél be, ha 38 fölött van a hő.
Nagyon sok folyadékot viszont kötelező innod!!!!
Ja, és 1000 mg vit-C, meg kálcium pezsgőtabletta, vagy Calcimusc.

Era,
elfelejtettem kérdezni, hogy jó volt a libamáj? Csak vennem kell nekem is, érzemKépKépKép

Képzeljétek, tegnap sütöttem kenyeretKép
Ilyen lett:

Kép

Ildikó,
neked hogy üzemel a kenyérsütőd?
Recepteket kérekKépKépKép

Krisztina,
már nagyon rég nem hallottunk felőled, kérjük jelentkezni!
Hogy vannak a fiúk?

El kellene menni ma az ízes napokra a Főnixbe, nem gondoltatok még erre?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!!!

Miért, miért nincs már egy kicsit jobb idő!!!!!!?????????
Voltunk sétálni, de a szél majdnem elfújt minket. Az Egyetem mögött sétáltunk, mert ott a fák elég jól felfogták az orkán erejű szelet.

Manóka!
Libamáj nagyon fincsi volt, meg is ettük rögtön, csak hát kevés voltKépKép
Azzal a guszta kenyérrel milyen finom lett volnaKép

Krisz!
Hát tényleg nem valami jókor kapott el ez a betegség!!Kép Remélem azóta már sokkal jobban vagy, és Dorka sem kapta el, no meg a tejcsid is újra patakokban folyikKépKép

Mennem kell, mert a csaj megfürdött.....
Szép estét mindenkinek!

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

hát ilyen szar időtKép

mi ma a nagyiéknál voltunk ébédelni. utána meg a tescoban. Flora élvezte. kár hogy a békástavi piknik amit terveztünk mára nem jött össze.Kép

Manóka!

hu !! nagyon guszta a kenyér!!!!! annyira megkivántamKép imádom a friss ropogos kenyeret
és ezt a sütőben sütöted?
mi is beszétük hogy kéne menni a Főnixbe. ti voltatok?

Era!

vettetek libamájat ? és fini? én még sose ettem. ma néztem a tescoban 3000 vmennyi volt ugyhogy azt hiszem nem veszek. amugy tényleg annyira finom?

Krisz!

remélem meggyogyultál

na megyek mert a csajnak állandoan az ajáték kell amit nem tud elérni és ennek erőteljes hangot ad

Enci
renci

Enci!

A Sparban vettük a libamájat, már meg volt sütve, libazsírba ágyazva lehet kapniKép

Ez 450 Ft körül volt, de nem tudom már, hogy hány deka.
Én nagyon szeretem, legjobban azt, amit a Nagyim csinál, de már nagyon nagyon régen nem csinált nekem, majd szólok is már neki.KépKép
Nem is beszélek róla, mert csorog a nyálam érte...nyam, nyam.....

ERa

Era
Kép
era75

sziasztok!

képzeljétek szegény kis cicám éjszaka betaknyosodott. szerencsére nincs láza de szörcsög meg nehezen kap néha levegőt.annyira nyügi ugy sirt szegény ebédkor. lehet hogy fáj a torka is.
van vmi gyogy mod amit szoktatok ilyenkor
csinálni?
hétfőn viszem a dokihoz.

de nem tudom hogy fázott meg tegnap csak annyit volt kint a levegőn (és be is volt takarva) amig a kocsibol bementunk a házba.de mnodjuk ahogy tegnap fujt a szél. elég brutális volt.

remélem nem lesz komolyabb baj

Era!

és igy becsomagolva a polcon árulják?hol? én is veszek ugy felcsigázott a dolog.

Krisz!

mi van veled?meggyogyultál már?

sziasztok

Enci
renci

Sziasztok,

Enci,
Imike is járt így, pontosan 4 hetesenKép,én akkor felhívtam a védőnőket ( nem az egyémmel beszéltem)Kép, és tanácsaikat megfogadva a következőket tettem:
Sterimart fújtam az orrába, aztán porszívós orrszívóval szívtam ki a taknyot, ami elég brutálnak tűnik, de nagyon jó. Én, ezt csak akkor csináltam, amikor hallottam, hogy tele van a kis orra.
Sztem, antibiotikumot ne szedjen, bár gondolom azonnal fel fogja írni Csilla néniKép, csak akkor, ha lázas.
Ja, és anasivin orrcseppet is csak éjszakára ajánlom, ezt még saját gyermekkoromból tudom, mert, igaz, hogy átjárhatóvá teszi a léágutat, de a takony nem ürül ki ebben az esetben.
Adhatsz neki c vitamint,( Cebion cseppet)és calcimuscot is.
Ja, és ne aggódj, nincs semmi baj.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Úgy néz ki megmaradokKép
De igazán annak örülök, hogy Dorka nem kapta el tőlem és visszatért a tejcim is. Igazából egy napra csökkent le nagyon, amikor felszaladt a lázam. De ittam rengeteg teát meg gyümölcsleveket és OK.
Tanulás viszont minimális volt ígyKép
Holnap kiderül mire volt elég.

Enci,
Jaj olvasom, hogy Flóracsaj is náthás, remélem jobban van. Sikerült leszívni az orrát?
Akkor úszni sem voltatok?

Krisz

Krisz
krisszie

Flórácska!

Ugye már jobban vagy????

Enci!
Anyatejet is lehet az orrába cseppenteni, sóoldatot is. A lényeg, ahogy Manóka is írta, hogy le kell szívni. Mindig legyen tiszta a kis orrjárata.
Legjobb a porszívós orrszívó.

Krisz!
De jó, hogy jobban vagy és hogy Dorka sem kapta el!
Drukk a vizsgához!!!!

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nah megvolt az első forduló.
Jól sikerült, úgy örülökKép

Kaptunk egy etetőszéket Dorka birtokba vette mint egy kis anyakirálynőKép

Kép

Enci, hogy vagytok? Flóra meggyógyult már?

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

szerencsére Flora már joban van. még szörcsög de már nem annyira.ma szinte egész nap aludt délelőtt egy kicsit rosszabb volt azt hittem betegebb lesz de ugy tünik kialudta de azért lekopogomKép

Krisz!

gratula a viszgához .
nagyon édi Dorka az a husos pofiKép
mi is nézegettünk már , mert Flora kezdi nem szeretni a hordot állandoan felülne benne. de annyira drágák a műanyagok. zsolti a baba boltban 30 ezer forintért látott.
arra gondoltam, hogy használtan kellene venni. esetlegnem tudtok hogy hol lehet venni használtan?

sziasztok
Enci
renci

Enci,
örülök, hogy Flóra jobban vanKép

Dorka szintúgy folyton fel akart ülni a bébihordozóban. Mi a Corában néztünk ki egyet 6000-ért, fa szétszedhetőt. Már majdnem megvettük, amikor kiderült, hogy megkapjuk eztKép
Én nem tudok használtan, talán az apró. Hátha a többiek.

Dorkacsaj imádja az etetőszéket, konkrétan örjöngés van érte. Nagyon aranyosan eljátszik benneKép

Krisz

Krisz
krisszie

Enci
Lehet venni etetőszéket használtan a Gólyá-ban az Árpád téren a templom mögött van egy bolt. Ott mindig van. Remélem tudo melyikről beszélek.

Krissz
Gratula! Én jövőhéten kedden megyek Diplomát védeni meg majd 14-16 valamikor államvizsgázni. Még mindig nincs sorrend brrrrrrrrr. De ez már szinte formális, valamennyi azért tanulok rá de nem hajtom halálra magam.

Na megyek játszok egy kicsit

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine!
Milyen játékkal játszol most?

Hát, hogy ezek a csajok milyen ügyesek!!!
És hogy rohan az idő.....
Az én csajom épp az Apjával visongat a kádbanKépKép
Ahogy hallom kezd már berekedniKép

gyerünk, gyerünk, lassan kihal a topikKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Olyan régen talákoztunk már, tegyetek már fel képeket legalább azon lássalak benneteketKép
Biztos minden picúr úgy megnőtt és ügyesedett, hogy meg sem ismernémKép

Én tiszta álomkór vagyok, még nem hevertem ki teljesen a kórságot.

Az útlevelet pedig írtátok már, de lusta vagyok visszalvasni. Úgynéz ki csinálnunk kell Dorkának. Mennyi idő alatt lesz kész?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Jelenleg várom a Vészhelyzetet, most nem játszom semmivel.

Krisz
Max egy hét alatt kész az útlevél. Az ismerősék csináltattak és csütörtökön beadták, hétfőn már megérkezett nekik. Most nagyon gyorsak.

Majd rakok fel képet, de most megyek bambulok tv-t pontosabban holnap majd csinálok majd mert nincs friss kép.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Babahordozó kendőt vennék. Tudom, interneten lehet rendelni, de nekem használtan is jó lenne. Nem tudjátok, hogy Debrecenben honnan lehetne szerezni egyet? Ha van valakinek eladó, szóljatok, jó?

Köszi!!

Mesi
mesi75

Mesi
A hordozókendőt nem kell feltételenül venni. Manókának is van, de ő vett anyagot és abból varrták meg. Ő tudja a méretet, meg itt a neten megvannak a kötési leírások. Így nem drágább egy ezresnél. Viszont használtan nem kapsz 3000 alatt.

Többiek
Most nem írok név szerint, majd este jövök oszt panaszkodok egy kicsit. Ha nem itt majd MSN-en

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Hova tünt mindenki?Kép

Nadine,
mi újság? Kipanaszkodtad magad?

Tanulás közeben kicsit bekukkantottam lazítani, de nem írtatok. A kedvesem elment Loki meccset nézni, hátha ünnepelhetnek, de most úgy néz ki nem lesznek bajnokok.

Én meg küzdök a makroökonómiával (árupiac, munkapiac, pénzpiac) broáf...

Többiek hogy vagytok?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hűűű, ma lejártuk Andrással a lábunkat. Anna nagyon ügyesen eljátszott nagyival és a hugommal, mi pedig voltunk mindenféle sok ügyet intézni.
Már kinéztem a fürdőszobát is, annyira szép csempék vannak!!!!!
De azért vannak ám árak is rendesen!

Krisz!
Ugye már nem kell sokáig ilyen dolgokkal boldogítanod magad????
Már olyan régen találkoztunk! Nem jártok sétálni?

Manóka!
Hogy ízlett a libamáj?
Vettetek már ruhát??

Na mára csak ennyi futotta!
Többiekről is szeretnék hírt hallaniKépKép

Ildikó, Kriszta!
Jól vagytok?

Jó éjt!!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

El vagyok havazva teljesen. De végre itt a jó idő.
Járunk amúgy sétálni, csak mindig máskor. Mostanában anyukám vitte le Dorkát.
Voltunk megint úszni, nagyon jó volt. Lassan lejár a bérletünkKép

teszek fel egy képet a piroskárólKép
Kép

Van nektek DM-es lufitok? Össze kéne hozni egy 20%-os vásárlást, nekem van eddig 2, azt felajánlom a közösbeKép

Krisz

Krisz
krisszie

Majd elfelejtettem..

BOLDOG NÉVNAPOT ZSANINAK!

Kép

Krisz és Dorka

Krisz
krisszie

Krisszie

Pont tegnapelőtt beszéltük meg Manókával, hogy menni kéne vásárolni a Dm-be. Pont ki van gyűlve egy füzet, ha akarsz és tudsz gyere velünk. Neked mikor lenne jó? A névnapi köszöntést nagyon szépen köszönjük. Mondtuk neki hogy ma van a névnapja, de mi nem ma tartjuk hanem augusztus 21-én, mert ez egy kicsit kitolás vele, hogy június 3 szülinap előtte 4 nappal meg névnap. ÍGy duplán kap ajándékot, nem egyszer (nekem 10 nap van közte mégis mindig egybe tartottuk Kép ) Csinos a kis piroska, sok örömötök legyen benne!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

végre, ideértemKép

Piroskához gratula, és már nagyon várom Krisz, hogy végre egy kicsit mehessünk újra együtt. Én szeretném, ha kedden mennénk a DMbe, nekem már kell pelus.Gyere te is.

Pelus: ahogy, most a Huggies után még a maradék Pamperst használom, úgy érzem, sokkal rosszabbKép, így sztem nem is fogok többet azt venni.

Era,
jó, hogy végre rá tudtad venni AndrástKépKépa nézelődésre.
Biztosan nagyon szép lesz majd a fürdő, meg mindenKép

Enci,
úgy hiányzolKép

Ildikó,
mi van veletek, jól telnek az üönnepek?

Mi jól vagyunk, a gyerek mostanában olyan jóKép
Tegnap voltunk a Vadasparkban, tetszett neki minden, leginkább a gúnárokKép

Kép

Ja, és a majmokkal szemben szoptattam meg, a padon, de arról nincsenek fotókKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Mennék vásárolni én is, kedden délelőtt érek rá, ha az jó nektek. Délután suliban leszek, szerdán megint vizsga. Mondjuk az lemegy délelőtt (remélem), csak nem tudom mikorra birok hazakecmeregni.

Nadine,
éppen gondoltam, hogy kitolás Zsanival az a pár nap különbség, de így OKKép

Manóka,
Imike, hogy barátkozik a gúnárokokkalKép Jó a farmersapijaKép

Már nekem is úgy hiányzik egy tali, dumálás, stb.
2 hét múlva szabad vagyok, majd bepótoljukKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka!
Nagyon édes Imike, ahogy épp gúnározik!

Nadine!
Most akartam felköszönteni Zsanit, de akkor majd aug. 21-én fogomKép

Krisz!
Nagyon szép a kocsó!!!!Sok-sok örömet kívánok hozzá!

Mi tegnap kint voltunk egy tanyán. Voltak birkák + egy bárány, nagy kecskék és kis kecskék, kutyák, macska, meg tyúkok. Anna olyan élvezettel etette a tyúkokat, mintha mindig ezt csinálta volnaKépKép
De legjobban eg vakondtúrás tetszett neki (azzal lehet a legkoszosabbKép ), no meg lehetett bele krumplit ültetni.

A Dm-es vásárlásban én is benne vagyok!

Utólag is BOLDOG GYEREKNAPOT MINDENKINEK!!!!!!

Kép

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
KriszKép
Gratula a kocsihoz nagyon szupiKép

Remélem mindenkinek jobban telt a hétvége mint nekem Képfáj a fogam és ugy bevan dagadva a képem hogy az csak na mint akit össze vertekKép

Szerdán leszünk 3 évesek ja és nekünk egyben van a névnapunk is de megnézem hogy mikor van Anita nap máskor és akor átrakom.
Na enyi megyek mert megörülök anyira fáj na puszika mindenkinek
Sziasztok IldikóKép
ildikó_4

sziasztok csajok!

na most irok ,végre. teljesen kifutottunk az internetből ezért maradtam távol, meg Flora is elég beteges volt. annyira összevolt törve a tekintete nem evett már bő egy hete szinte semmit.néhe néha eszegettett csupán. volt hogy este fél 6 kor evett egy kis pépet először aznap.mondjuk amikor Eránál vltunk akkor evett Anna elohozta az étvágyátKép de most hétévgére már átment rajta és kezd visszatérni belé az élet
mi ma voltunk a vadasparkban nyiregyen. nagyon tetszett neki. igaz csak a végénkelt fel de a zsiráf az nagyon bejöttKép
ha lehet akkor én ismennék a dm-be veletek. nekem is jo a kedd. már olyan régen találkoztunkKép. jo lenne már egy dumi

Krisz!

szép nagyon a kocsi.sok örömötök legyen benne!

Manóka!

ti is hiányoztok! de mostmár ujra vagyokKép
Imoci hogy van kijött a foga?Kép
nagyon cuki ahogy figyeli a libákat
Flora a zsiráfokat mosolyogta nagyon. de a majmok azok nem tetszettekKép

Ildi!

nagyon sajnálom a fogadat. nagyon borzasztolehet. én igyvagyok a fejfájásaimmal én akkorkaparom a falat remélem hamar elmiulik

Nadine !

jo volt bulizás szerdán?

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Na egy kép a majdnem egyévesről, de kint bösziben most tartottuk.

Kép

Teljesalakos a munka hevében nem készült, mert mi azért dolgoztunk ám kint, és alakulgat a házikónk.

Zsani ma egy kis mocskos disznóhoz hasonlított, olyan koszos volt, hogy nem mertem berakni a kocsiba, hanem előbb le kellett füröszteni. És tetszett neki a zuhanytálcás fürcsi, mert kint egyelőre nem lesz kád.

Krisz
Mikor van az utolsó vizsgád???? Nekem két hét múlva. Utána van kedved eljönni velünk az Aquaticumba? Mi megyünk az tuti, még a műtétem előtt.

Ildikó
Kérdezni akartam már tőled, hogy te hány napig voltál bent a klinikán, mikor műtöttek laparoszkópiával? És altatásban csinálták a műtétet? Úgy néz ki hogy június végén én is kapok 3 lyukat a hasamba, és még nem tom mit kezdek a kis malacommal addig.

Enci
Milyen bulizás? Milyen szerdán? Nem értem.... ÖRülök hogy Flóra jól van. Ja és ne izgulj ha nem hízott, ha betegek a babák akkor hamar stagnálhat a súlyuk. Szerintem ebben Zsani tartja itt a negatív rekordot 30g/hónap hízással.

Na megyek készülök a holnapi diplomavédésre, brrrrrrr még nincs kivasalva a kosztümöm, azt várom hogy elaludjon a csaj. Már szokja, hogy az apja altatja, de sokszor csak nálam alszik el.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine,
nagy kalappal holnapraKép
Nagyon édes a majdnem1évesKép Milyen tortát kapott?
Nekem 8-a az utolsó, utána bárhova mehetünk, aquaticumba amúgyis akartam menniKép
MűtétKép Miért?

Enci,
örülök, hogy Flóra jobban van, remélem visszajött a kedve az evéshez. Már hiányoztatok, olyan régen dumáltunk.
Klassz lehetett az állatkertben, majd a vizsgák után mi is megyünk. Tényleg neked van még vizsgád?

Csajok, hogy menjünk vásárolni? Várjatok meg engem is!

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Nadine!

nagy kalapppal a védéshez .remélem már tul vagy rajta sikeresen.
arra a vendégeskedésre gondoltam amire akkor mentetek amikor a ház előtt találkoztunk. de az lehet hogy nem szerdán voltKép
Nagyon jol néz ki acsaj a tortával látom nem hagyta ki a kostolástKép
milyen izu volt?(fekete erdő?
jo nagy a kert a házhoz de jo lesz nektekott kint

Krisz!

nekem egy vizsgám van jun.23 meg egy dogát kell leadnom és én is befejeztem. jolenne ha már ott tartanékKép

nekem már van öt a dm-es füzetbe ugyhogy lassan betelik és azzal is mehetünk vásárolni.

na megyek tanulok mig alszik
sziasztok
remélem ma találkozunk

Enci
renci

Sziasztok csajok Kép
Na tulélem ugynézki Képmost már jobb de musz is neki mert ma ünneplünkKépKépKép
Majd lesz képe és akor rakok fel Kép
NadineKép
Én kedden mentem be akor megcsinálták a mütétet altatásban azon az éjszakán az inteziven töltöt megfigyelés alat és ha minden oké és az orvosod is olyan akor másnap haza mehetsz és rá 2 vagy a 3.napra van a varat szedés .Neked ki az orvosod?és ha megkérdezhetem neked miért kell megcsinálni?
De mielöt bevisznek a mütöbe kapsz egy szupi koktéltKép szuri formájában amitöl elkábulszKép

Na puszika mindenkinek sziasztok és ne legyetek betegekKép
IldikóKép
ildikó_4

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?