Zsuzsi
Balázs ébren szokta a fejét beleveregetni a kiságyba/falba/padlóba. Naggggyon óvatosan csinálja, általában akkor ha kiborul. Főleg akkor fordul elő, amikor nyüglődik az elalvással és nem engedem, hogy kijöjjön az ágyból, ahogy szenved és forgolódik bevágja a fejét, és utánna elkezdi szándékosan beleütögetni. Én úgy látom hogy részben figyelemfelhívás, részben önmegnyugtatás.
Álmában nem tudom, miért csinálhatja Olivér, de szerintem ha fel sem ébred rá, akkor valószínűleg nem komoly, csak álmodik valamit, vagy ilyesmi.
Hajni
Boldog szülinapot Olivérnek!
Mit kapott a nagyfiú?
Én még nem vagyok nyugodt, majd a 36. hét után leszek az. Különösen, hogy tegnap két órán keresztül szabályosan 10 precenként keményedett a hasam. Már hívni akartam a dokimat, mire abbamaradt. Nagyon megijedtem, de azóta csak néha keményedek, bár el is kezdtem megint nagyobb adagban szedni a magnéziumot, meg még többet fekszem.
Nálunk az erkélyen a virágok locsolása most a sláger, szegények lassan már kirohadnak a lelkes kiskertész gondoskodásától.
Kata
-11 kiló az nagyon szép! Csak így tovább!!!
Zsibbadás: meszesedés? Egyszer csak elkezd zsibbadni, vagy ha ülsz/fekszel akkor? Nekem fekvéskor szokott zsibbadni, ha rosszul fekszem. Sokszor hetekig arra ébredek, hogy nem érzem a kezem, aztán meg hónapokig semmi. Nekem meszesdést mondtak, hogy attól lehet.
Emma
Minden két kisgyerekes tapasztalat érdekel
Én Balázsnál nem bírtam, hogy itt legyen más is, hazaküldtem mindenkit, csak látogatóba jöhettek, de most nem tudom én sem hogy fogom bírni.
Anda
Mikor lesz eredménye az írásbelinek? Drukkolok a szóbelihez és a gyakorlathoz!
Tesó-szoba kérdés: én is külön szobába tenném őket, ha lenne külön szobánk. De nincs így vagy a mi szobánkba jön a kicsi, vagy Balázshoz. Az elöbbi szerintem igazságtalan lenne Balázzsal szemben, mésrészt meg mint írtam, nekem nem pihentető.
Abban bízok, hogy amikor kórházban voltunk Balázs akkor sem ébredt föl a többi gyerek sírására, pedig elég kitartóan nyomta némelyik.
Ha meg felébred, akkor még mindig pelenkázhatok a fürdőszobában is és szoptathatok a nappaliban. De nagyon nem tervezek, majd meglátjuk. Én egyébként nem pelenkáztam Balázst éjszaka, bár ő nem kakilt minden evésnél, csak naponta 4-5 alkalommal.
Dackorszak: Nálunk az evés a leginkább neuralgikus pont. Nálunk is van a ragasszuk össze felvágott dolgokat, ezen kívűl az én akarom kinyitni, letekerni, kivenni, rátenni, többet, kevesebbet stb. Bármi, csak nem úgy ahogy én elképzeltem, hanem úgy ahogy Ő. Naná, hogy a kettő nem egyezik
Pl imád fűszert szórni, de tonnányit rátenne a kajájára, ha meg nem hagyom, akkor jön a hiszti
Pedig nem szoktunk utólag fűszerezni, csak főzés közben látta és azóta állandóan akar evés közben is. Meg csurig akarja tölteni a poharát és képes kiborítani az asztalra a vizet, ha nem hagyom. Szóval ilyen jóságokat csinál az én angyalkám
A délutáni alvás gázos még néha, de többi nagyjából kezelhető, mert vagy ráhagyom, vagy el lehet terelni a figyelmét.
Viszont tök édes, hogy elkezdte használni, hogy "én" és "te", viszont fordítva, magára mondja, hogy "te" és ránk, hogy "én"