Új privát üzeneted érkezett!

Kory!!

Örülök, hogy jobban van a csajszi! Normoflor megy?Vagy élőflorás joghurt? Étvágy majd visszajön - bár tudom, hogy nála pár deka is számít, de teljesen normális, hogy betegen nincs étvágya.Igyon!!!
Szerintem nem csinálnak újabb röntgent, az tényleg felesleges lenne.
Most már kifele lábaltok belőle: jobb lesz!

Évi!

Akkor nektek jó pihenést! És jobbulást!

Andi!

Bizony mindjárt lesz egy 6 éves lányom :lol: Mit szeretne? Egy görkorcsolyát, de az apja azt mondta, hogy szó sem lehet róla addig, amig kerékpározni nem tud! :lol: Így kap egy 20-as bicót :lol: Kisebb van neki és azzal nagyon nehezen megy a kerekezés és az egyensúly tartás. Kipróbálta az egyik kis barátjánál a nagyobbat és ügyesebb volt. Nem mindegy, hogy mekkorán tanul - rájöttünk :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Hoztam egy képet, hogy nevessetek! :lol:
Sára alszik:

Kép

ágyöngyi

NAAAGYOOON TUTI A KÉP :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

EZ NAGYON JÓ! Hogy sikerült így összehoznia? :lol: :lol: :lol: :lol:
varga tünde

Tiszta ideg voltam eddig! A kép felvidított. :) Keresek egy csekket,mert az invitel nem hagy minket békén,holott tavaly sikerült felmondatnom a nővérem által aláírt szerződést,ami apukám nevére szólt.Most meg zaklatnak minket.Alig tudtam felmondatni,nagyon nehezükre esett,most meg fenyegetőznek,hogy elviekben nem fizetünk be egy csekket tavaly!De amikor megtörtént a felmondás,akkor mindent kifizettem,most már nem ártana egy olyan telefon itthon is,hogy felveszi a beszélgetést,mert akkor most lenne nekik mit vissza hallgatniuk,hogy mit mondtak akkor ők :evil: :evil: :evil:

Na mindegy,nem is nagyon akarlak titeket zaklatni vele.

Ilyen ágyfélét szeretnék össze hozni Dominak. Van egy fotel ágyunk,arra szeretnék rá eszkábálni egy oldalt,arra pedig tudnák ráhúzni új anyagot.Van szegecselőm,így megtudnám oldani.Már csak apát kellene rávennem,hogy dekopirral vágjon íves oldalt nekem.Tegnap már mondtam neki,ma de. dolgozik,de remélem du. kapható lesz rá,mert Domi a kiságyát szétugrálta. :roll: :lol: :lol:

Megyek bekeverem a palacsintát.. :)
varga tünde

Nagyon jó a kép :lol:

Kép

Kép
kory

GYÖNGYI EZ IGAZ?NEM BEÁLLITOTT???? :shock:
barika2008

Isti-bizti, igazi a kép :lol: :lol: mielőtt le szoktam feküdni még bemegyek hozzájuk egy-egy puszira, igazgatásra. És hogy a Sárát elrendezem az ágyán :lol: De ilyet még nem produkált, alig tudtam visszatartani a röhögésem :lol: Ez egy ilyen gyerek. A játszón idegen anyukák szoktak sápítozni nekem, hogy úristen mindjárt leesik,meg jaj szabad ezt vagy azt csinálnia??!! :lol: :lol: Őrületes nőszemély :lol: Már 1 évesen is azt mondta a barátnőm, hogy a lányai minden veszélyes mozgást tőle tanulnak :lol: Én már nem is frászolok, mert azon túl, hogy vakmerő ügyes is :lol: Igazi tornász alkat, de lehet cirkuszi akrobatának adom :lol:

Tünde!

Jaj, ez már megint dűhítő lehet! :twisted: a szolgáltatóktól nincs menekvés :roll:
Nálunk is palacsinta volt a reggeli - amerikai palacsinta :roll: az uram kérésére :roll: már megint nem tud lábra állni a térde miatt - elegem van :? :? :? :?

ágyöngyi

KICSIT DICSEKSZEM :oops:
dávid mászik föláll fölül jár!!!egycsapásra minden amit a többiek eddig szép fokozatosan tanulgattak!!szinte már szalad is ...tök jó!!
kajáról,ivásról ne beszélgessünk...a darabos kajáról főleg ne
barika2008

Bari!

Mi ezt eddig is tudtuk,h.így lesz !:lol:

Kép

Kép
kory

kory a darabos kajáról meg az ivásról nem tudtok valamit véletlenül előre???? :lol:
barika2008

De!Az is menni fog,és rögtön egy egész tállal fog megenni,rántott
húst sült krumplival,még a többi apránként sem fog itt tartani!
Ti majd egyből! :lol:
Szóval ne idegeskedj ezen sem!
Ugyi csajok?

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Megjöttünk, mi Sanyival betegen még mindig, ma melóztam és még du sem tudtam lepihenni, most legszívesebben elaludnék, de a fiúk az én gondom, apa határidős.
Lehet, hogy holnaptól jön a festő + sok-sok munkám van. Már pihennék..... azt ugye el tudjátok képzelni mennyi szennyes ruha és vasalnivaló van.

Bari, gratula Dávidnak, ügyi! Kajáról előre: mindent fog enni, max 30 évesen :lol: neked pedig lesz pár ősz hajszálad :?

Kinga meggyógyült?

Lesznek jó képeink, és 4 nap alatt 2 kilót híztam :oops: Ha ráérek, teszek fel.

Éva

KépKépKép
agmano

KORI ÚGYLEGYEN!! :lol:
végülis a nagyok is megtanulták csak a mennyiséget felejtették el növelni
évi képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sokat
barika2008

A képek 1. részlet:
Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
agmano

Képek 2. részlet:
Kép Kép Kép Kép

...szóval jó volt!

Éva

KépKépKép
agmano

Nagyon jók a képek Éva!
varga tünde

sziaszok

Évi.nagyon jók a képek :) csini kismami vagy :))

Gyöngyi.Apának hogy van a térde?

rólunk: Tegnap megvolt a szülői értekezlet az iskolában.1/b-s lesz a nagyfiam :) Szimpik a tanítónénik.Megkaptuk a füzet/könyvlistát+még hogy mi kell.
Holnap lesz az oviban is a ballagás,majd hozok képeket.

Többiek mizu veletek?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Andi, ne hazudj, kezdek bálnásodni...
mi is holnap ballagunk, remélem jó idő lesz.
Ja és megjöttek a festők, romokban a ház.

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.

Dehogy bálnásodsz :lol: :lol: növeszd csak a pocokod :)
Háát elég gáz időt mondanak holnapra...meg már egész hétre.igaz még ma nálunk szupi idő volt /van...kb 25fok.
Majd Te is dobj képeket a ballagásról.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

évi de jó képeket hoztál!!!!!!!
áááá ez semmi!!én bálnább voltam :lol:

andi tőled is várjuk a képeket!!!

kory téged leslek az iwiwen!!nem azért de szerintem kinga kezd hízni...az én szememnek már-már sok!!de nem haragszol ugye??

szindi ennyi idősen vékonyabb volt és most valahogy őt is olyan vaskosnak látom!már szoktam mondani,hogy vigyázzon mert úgy jár mint én....bár a csaj szerint akinél tornázok nekem már testképzavarom van
barika2008

Éva!

Nagyon jók a képek!
Annyira aranyosak ahol együtt alszanak!Kicsinek mostanában tippelték a súlyát?

Andi!

Anno én is 1/b-s voltam és nagyon bevált

:lol:

Bari!

Kinga súlya nem igen mozdult,főleg most,h.beteg volt.
De fő tényleg,h.egészségesek legyenek!

Brancho Vaxomról van valakinek tapasztalata vagy a Ruby..valamiről?
Ezeket ajánlották most anyukák akiknek felsőlégúti problémájuk volt.

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Szuper képeket tettetek fel, nagyon örülök mindannyiótoknak!

Bori túl van egy kisebb víruson, csak letapadt a hörgőiben a slejm meg enyhén aszmatikus a köhögése, kezeljük mindkettőt, így már tudunk aludni. Én ma voltam nőgyógyásznál, minden oké, semmire nem kell várnunk (azt nem mondtam a doktornőnek, hogy eddig sem vártunk :oops: )

Várom már a hétvégét, megyek Agárdra kórustáborba 3 napra. Jó lesz kicsit Bori nélkül, de nagyon hiányozni is fog. Még jó, hogy a 3 nap alatt minden nap látni fogom, mert szombaton reggel ők visznek, vasárnap lejönnek egy kicsit, hétfőn délután meg ők hoznak haza.

Pénteken lesz az évzáró Boriéknál, majd mesélek róla. Volt Ulwillás fogadóóra, csupa jót mondtak és írtak le Bori fejlődéséről, nagyon büszke vagyok rá! Egyszer még a Parafónia tagja lehet!

Még egy hírecske a mai nap végére: megint benne vagyunk a Kismamában, a júniusi szám 51. oldalán. Nem nagy "szám" ez a megjelenés, de hát a fényképünk ott van! Akinek nem jár, a napokban felteszem a blogra is, ott megnézheti.
ktc

Sziasztok!

Már vártunk a bejelentkezéseteket ritkán jövők!
Kory, nekünk a Broncho Vaxom semmi javulást nem hozott, igaz szezonban kezdtük el szedni, így még talán ráerősített a tüneteinkre. Hogy van Kinga? Norbi 16,5 kiló körül van, Martin 20,5.

Katica, gratulálok az ismételt újságos megjelenéshez és Bori szép sikereihez! Legfőképpen ahhoz gratulálok, hogy otthagyod a családot 3 napra és ezáltal rendbeteszed a saját lelkedet is. Valszeg mi is a Bori féle vírust szedtük össze, a fiúk lábon kihordták, de mi Sanyival küzdünk rendesen. Én már gyógyulgatok, de izomlázam lett a sok köhögéstől és nagyon fáj a hátam-oldalam. Már aludni sem nagyon tudok, közben meg dolgoznom kell itthon ülve a gépnél, ami még ront a helyzeten. Remélem ma már kicsit enyhül, mert ez borzasztó. És még egy izomlazító krémet sem merek használni. Infralámpázom, az kicsit enyhít talán.

Bari, dehogynem bálnásodom, felugrott hirtelen 10 kiló és még hol a vége...

Andi, úgy látom zárt téri ballagás lesz... Az még oké, a ruháikat kikészítettem, de be van csomagolva a szekrény ahol a cipő van...

Na megyek gyorsan lenyomom a munkát, auztán pihi.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok

Katica.jó,hogy jelentkeztél :)
Nagyon örülök,hogy csupa jót mondanak Bori fejlődéséről.
A blogra tényleg tegyél képeket,mert nekem már nem jár a Kismama de nagyon kivi vagyok rá.
És aztán érezd jól magad a kórustalin :)

Évi.ja-ja...zárt téri.:) mondjuk én még most sem panaszkodom..egyenlőre itt nem esik...igaz borong..és az idő sem olyan rossz kb 20fok van.
Ma reggel megvettem a virágot a nagyfiúnak...süni ül a közepén :)

A kilók nálunk is olyanok mint Norbinál...Sziszi 16,5-17kg,Zsolti kb 24-25 (de vékony szerencsére)
Az egyik haverja az utcából képzeljétek el dec-ben lesz 7 és kb 138cm magas és vagy 35 kg. :shock: -ráadásul anyja,apja is átlagos (igaz kicsit kövérek)

Kory.nekünk általában segített a BV...a másikat nem ismi.utána hogy szedték átlag 6hóig nem voltak betegek.de legutóbb nem jött be Sziszinél,mert már a szedés alatt is belesett valamibe.egy próbát feltétlenül megér :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

SZIASZTOK!!
csak gyorsan!!kory én nem halottam jót a broncho....-ról!!
többen próbálták a környezetemben!!

most mondok egy eggyáltalán nem tudományos,álltalam tapasztalt dolgot!!
egy csepp tejet nem adnék kingának!!!
próbáld ki szerintem.a madarászban megmondták,hogy a tejalergiás gyerekek aki tényleg egy csepp tejet nem ihatnak...negyede annyit betegek ilyen köhögős nyavajákkalmint tejivók!!!
szilveszter 3éve nem iszik!azóta annyit nem csinált,hogy kucc kucc,mondjuk na most lehet jól elszóltam magam :twisted:
mondjuk a két nagy sosem volt beteges,de szilvi 4 évesen köhögött krupposan egyszer!!!
ugye dávid még kicsit őt mé nem ismerewm ilyen téren
barika2008

bocsi kicsit siettem és értelmetlen lett meg hibás de azért érthető ugye? :oops:
barika2008

Andi, én semmivel sem készültem a ballagásra :oops:

KépKépKép
agmano

Évi!!

Jók a képek!! És igenis csini vagy!!!! :lol:
Marietta 22 kg :lol: :lol:
Hallod azok a sörös képek!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jobbulást nektek!! ezerrel pörögsz, nem csoda, hogy megbetegedtél
:?

Andi!!

Köszi kérdésed, apa térde javulgat krémre és állandó fájdalomcsillapítóra :roll: Kedden MR, az majd megmondja hogyan tovább, addig semmi nem történik. Tudja vinni-hozni a csajokat az oviba, akik örülnek, hogy megint lerobbant, mert így hazajöhetnek délben, nem kell ott aludni :lol: :lol:

Várjuk a képeket a ballagásról!! :lol: (ja,Évi tőled is!!)

Katica!

De jó lesz neked egy kis kikapcsolódás! :lol: Rád fér!! Ahogy mindannyiunkra rá férne! Használd ki a lehetőséget helyettünk is és érezd jól magad!!!

Kory!

Én csak jót hallottam a bronho-vaxonról, bár mi nem próbáltuk, de több barátnőm igen.az tuti, hogy szezon előtt lenne célszerű elkezdeni.

És nagyon okosat írt a Bari!! Én nem vagyok egyáltalán tejpárti. Szerintem is több gondot okoz, mint amennyire az orvosok rámondják.
A suliban is volt egy kisfiú, akinek majdnem minden nap fáj a hasa, volt kivizsgáláson is, de semmit nem találtak. a dokija azt mondta, hogy ennyit tehetett, nem tudja mitől lehet. Hasi uh negatív. De mivel rendszeresen lejárt ezért hozzám melegíteni a pocakját izgatott a dolog és nekem is az jutott az eszembe, hogy mi van ha nem inna tejet. Az okos legény meg betartotta amit kértem, hogy próbaképpen ne igyon egy hétig és nem is fájt a hasa. Egyszer evett krumpipürét és újra fájt a hasa.
A tankönyvek is leírják, hogy a tejérzékenységnek lehetnek jelei a gyakori felsőlégúti betegségek és a testi fejlődésben való elmaradás. Lehet ezért nem tud hízni Kinga is!! Próbáljátok ki!!!!Kihagyható az életünkből a tej!

Holnap lesz a Marietta születésnapi bulija, drukkoljatok, hogy ne essen és ne fújjon a szél. Bográcsozni szeretnénk, de a lakásban tombolni is kevésbé tudnának a gyerekek!!
:?

ágyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi,Bari!

Én is hallottam már ezt az álláspontot ami a tejjel kapcsolatos,de
Kinga egyáltalán nem iszik tejet,max.heti egy joghurt vagy puding.
És én sem ittam az anyatej óta tejet,sajtot,joghurtot időnként megeszem,de a tejet nem iszom.
Így valószínű nem ettől van ez a felsőlégúti nyavalya.
Egyszerűen ezzel nem tudunk mit kezdeni,h.bekerül az oviba és a 4.naptól folyik az orra,és hiába a rengeteg orrszívás,orrcsepp stb..rendszerint jön mellé az éjjeli fuldokló köhögés stb..
Most meg ugye jött az arcüreggyulladás.
A Brancho-t mikor célszerű akkor elkezdeni,vagy hány napos a kúra?
Aug.-ba kezdjük?
Gyöngyi!
Hát nálunk nincs valami jó idő 15fok van,+még mellé szél is.
Lehet benti tombolás lesz a buliból
:lol:
Majd tegyél fel képeket!
Apának pedig jobbulást!
Marietta súlyára meg irigy,irigy...

Katica!
Nekem jár a Kismama,nagyon aranyos a fotótok benne!
Érezd jól magad!

Éva,Andi!

Hogy sikerültek a nagy ovisok ballagása?
Milyen volt az idő?
Persze képeket is kérünk!

Kory

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Kory:
Bence szedte egyszer,lehet nem jól emlékszem,de valahogy úgy volt,hogy 20napig szedte ,napi 1et,aztán szünet volt talán 10 nap,aztán újra,ezt 3szor egymás után,mert egy doboz 3 levél és így használtuk fel.Bencének mindig közte jelentkezett,a pihenő időben egy kis taknyosság,de a következő adag arra a 20 napra elmulasztotta,és utána meg semmi nem volt.Viszont mi szept.be kaptuk és januárban - februárban viszont , ugyan úgy megbetegedett és nagyon lassan gyógyult,mint előtte,ha jól rémlik.

Bari:
Megnéztem a képeidet,szép lett a virágocska! :) Mennyi ideig csinálták? Sokba került?

Gyöngyi:
Szorítok,hogy jó idő legyen felétek :wink:

Éva:
Azért pihenj néha! :)
varga tünde

Megnéztem rosszul emlékeztem! Pont 10 napig szedni és 20 nap szünet.De itt megnézheted:http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/BRONCHO-VAXOM_OM_kapszula_gyermekeknek/13858 :)
varga tünde

varga tünde

SZIASZTOK!!
kori kár,hogy eza tej dolog nem jött be :? a joghurt az meg jó...az teljesen más!!
akkor tényleg nem tudom mitől lehet ez kingának.esetleg valami allergia???vagy szőnyeg?

tündi 2,5 óra volt és nagyon olcsó,mert nem szalon hanem egy srác ezzel foglalkozik de háznál!!

gyöngyi egyébként szilveszternek is a hasfájás miatt (is) lett felfüggesztve a tejivás,vagyis kakaó.mert este megitta és rá fél órával jött,hogy "valamit érzek" és a hasát fogta.kb 2 éves volt
mostanában annyit szokott inni(enni) amennyi a csokapikhez kell
barika2008

mi a véleményetek a sertésinfluenzáról?
barika2008

Tündi!

Köszi,majd konzultálok a dr.nővel.
Akkor nektek sem vált be,ha jól értelmezem?!
Ballagók nagyon el vagytok veszve!
Pedig várjuk a fotókat!

Kép

Kép
kory

Kory!

Csak akkor vettem észre,hogy használna,mikor szedte.Utána nem. :?
De lehet,hogy nálatok másként jönne ki.

Bari!

Értem.
varga tünde

Sziasztok!

Egyik ballagó anyuka megvan, képeket majd hozom -szokás szerint. Jól sikerült, leszámítva, hogy mire bementem a terembe, az első 3 sorban már beülteka nagyszülők, akik foglaltak helyet a gyereküknek... Így a 4. sorból néztem végig a műsort, a gyerekek nagyon élvezték, Martin is mondott külön pár mondatot, nagyon vicces volt. Abban a körben ezt indokolták meg a gyerekek, hogy minek nekik az iskola, már mindnet tudnak :P

Közben Norbi ez elején énekelt a kicsikel, utána engem nyúzott, mert semmit nem látott. Már fel akart állni a székre... Apa hátulról videózott. Jobb lett volna kint, de minden felázott délutánra, kevés a beton az udvaron.

Én már gyógyulok, kopp-kopp, apa "haldoklik". Fiúk játszanak az új gyereknapi kisautóval, ill Tomi a bordámmal. Tovább bálnásodom :lol:

Tej. Szerinem Kory, hagyd már szegény Kingát! Most kezdte a közösséget, ennyi még totál belefér. A tejet megpróbálhatod elhagyni, de nem szokott fájnia hasa, vagy igen? A kilói szerintem nem attól nem mennek. Légúti allergiája nincs, majd megerősödik.

Amúgy én is ki vagyok akadva, hogy az ember már senkiben sem bízhat. Minden maszek orvos-gyógypedagógus csak a saját hasznát lesi, nem a család és a gyerek érdekét.
Martinnak is még egy teljes évet javasol a gyógytornász, mert nem működik ez a szinkron-aszinkron dolog. Én nem fogom vinni, mert fizikailag is megoldhatatlan. Amúgy is 8-1/2 4-ig a suliban lesz, nem hiányzik neki még 2 óra nyeketés + az otthoni szótanulás. Majd megérik magától, ha pedig az első félévben látjuk, hogy gond van, még nem késő lépni. Persze, ha ne mebédel az oviban, mert nem ízlik neki vagy kimarad a du-i alvás és helyette koncentrálnia kell, akkor nem úgy megy.

Szóval nehéz egy nem anyagias igazi segítséget találni. A kisördög pedig ott motoszkál a fejemben, hogy nem én vagyok-e az elfogult. Most én honnan tudjam, hogy milyen szintű probléma, ha nem mászik szabályosan a gyerek?!?

Remélem tényleg nem okoz lemaradásokat nála ez máshol ,mert már elegem van a fejlesztésekből. Az oviban és a másik tornán azt mondják, tök jól mozog Martin. Csak az úszást szeretném jövőre, gondolom az is fejleszt és még a tartásásn is javít.
Na megyek.
Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

SZIASZTOK!
na ebben paramami létemre egy kicsit külömbözök tőletek!!
én nem hiszek semmi féle fejlesztésben meg dévénytornában ,kúszatásban mászatásban iskola elötti előkészítésban,szintfelmérésben,részképességzavarban!!

jó természetesen nem betegség vagy baleset utáni tornára vagy rehabra gondolok,mert az evidens,hogy kell!!

hanem tök egészséges gyerekek tulajdonságait boncolgatni:tud figyelni hosszasan?,mászott négykézláb? stb stb

sok unatkozó pszihológus meg gyógypedagógus meg dévényes meg isten tudja mi tömi a zsebét és ennyi!!
pedig én aztán beülhettem volna a hintába mert itt van dávid aki hónaposan még nem tudott felülni sem,vagy szilveszter aki hipotómnak lett kikiáltva...és eggyiket sem vittem sehova..pedig tuti,hogy vagy 200 ezret kiszedtek volna a zsbemből!!
én max a nevelési tanácsadóba vittem őket(szindit mondjuk küldték a suliból),de az legalább ingyenes
barika2008

Barival értek egyet!Aki nem születési sérült,eddig is egészségesen mozgó,gondolkodó gyermek volt,én sem vinném.
Mi korosztályunkból valók max.logopédushoz mentek,de nem volt ennyire kifilézve egy gyerek sem.Mégis mindannyian megállták a helyüket ahol tovább tanultak.
Sajnos kicsit divattá vált ez a napjainkban.
A játékok nagy része is úgy adható el,h."fejlesztő játék"még ha nem
is kimondottan az,mert így megveszi a szülő,nagyszülő.
Biztos jó az ilyen-olyan torna,csak az az érdekes,ha elviszed a gyereked,akkor tuti,h.nem mondják,h.hát anyuka ez a gyerek makk egészséges,tuti,h.valamiért járatják.

Kép

Kép
kory

MARIETTA.

NAGYON SOK BOLDOG 6. SZÜLINAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

sziazstok-!

igen szerintem is rengeteg gyerek kerül inokolatlanul minden féle fejlesztésre meg dévénytornára stb stb
én is vihettem volna mind a két fiút!!és akár hihettem volna azt is,hogy használ,mert itt van dávid aki eggyik percről a másikra mindent csinál,ha most tornáztattam volna akkor meg lennék győződve,hogy az segített...és ezt használják ki.hogy szerencsére szinte minden gyerek elöbb utobb mindent megtanul szóval nem lehet mondani,hogy a fejlesztés hiábavaló volt....az már más kérdés,hogy sosem derül,ki,hogy magától is csinálta volna!!
barika2008

MARIETTA BOLDOG SZÜLINAPOT
barika2008

aztaaa évi 35. hétben van? :shock: :shock: :shock:
barika2008

Marietta!

Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Kép

Kép
kory

Tettem fel az albumba képeket a ballagásról.nem teszem ki őket ide,mert mások is vannak a képeken :)
Szóval aki akarja kukk meg:

http://s518.photobucket.com/albums/u343/TasiAndi/

KépKép
KépKép
cleo27

Köszönjük szépen csajok!! :lol: :lol:

Tünde! Neked pedig boldog névnapot kívánunk!!

Szombaton megtartottuk a Marietta szülinapját. Ahhoz képest, hogy milyen sz.r időt mondtak nagyon jól sikerült :lol:
Képek:
Kép Kép Kép Kép
És az ajándék!
Kép Kép

És akkor elmesélem a tegnapi napunkat
Már éjjel alig aludtunk a Sárával, fájlalta a fülét. Reggelre a Marietta kelt fülfájással , írány a Heim Pál. 10 perc alatt végeztünk, tök jó volt. Megyünk a kocsihoz és a kulcs nem nyitja az ajtókat. Ott állunk tehetetlenül a szemerkélő esőben, ami persze hamar rákezdett és szakadt (mondjuk ennek örültünk, hogy végre már esik) szerelőt kellett hívni, aki röpke másfél óra alatt ki is nyitotta 10.000-ért. Hozzátartozik a teljes képhez, hogy amikor elindultunk vissza kellett fordulnunk, mert otthon hagytam a pénztárcámat és ekkor átfutott előttünk egy fekete macska. Eddig nem voltam babonás, jót röhögtünk rajta, de a fenébe: bejött.
délután pedig újra kifordult a Sanyi lába, úgy, hogy sírt a fájdalomtól. Felelőtlen módon kinyútotta a lábát - ennyi történt. Már nagyon várjuk a keddi MR vizsgálat eredményét, hogy végre történhessen valami.
Azt mondta a MArietta amikor a szakadó esőben vártuk a szerelőt: "anya, ez életem legrosszabb napja. De legalább a tegnap jó volt"

Na, mára az antibiotikumtól szerencsére már jól vannak. De elbizonytalanodom, hogy érnek-e valamit az alternatív kezelések, ha mindig ez a vége??? :roll:
Mit csinálok vajon rosszul??

Remélem mindenki más jól van!!!

Kory!!
Hát, akkor a tejes ötlet nem jött be :oops: Jó lett volna, ha ez a gond, mert ezen egyszerűen lehet segíteni.
Mariettánál az első 2,5 évben nem volt komolyab betegség, de nézd meg most a 3 év végére valami tragédia, ami vele van! :roll: :roll:

Évi!!

Jól vagy??? Hogy reagáltál erre a lehülésre??

ágyöngyi

Tündi!

Boldog Névnapot!

Gyöngyi!
Nem semmi volt a tegnapi napotok,az ilyen mindig vasárnap,és még ráadásul ünnepnapon történik.
Kit sikerült kifogni a Heim P.-ban?
Vagy ilyenkor nem fül-orr gégész csak egy ügyeletes doki nézi őket?
Milyen gyógyit kaptak?
Én is mindig elkeseredek amikor az alternatív gyógyítást követően kb.a 6napon az antib.-nál kötünk ki.
Mostanában sűrűn fáj a csajok füle,mit mondanak mitől lehet ez,vagy minek a következménye?
A bulis képek viszont szuperek,Marietta olyan nagy lány rajta,és a fülbevalókat elnézve törekszik is a" nagylányos"dolgokra :lol:
A vendégek az ő barátnői,ovistársai vagy a családok gyermekei akikkel ti összejártok?

Andi!
Nagyon jók a képek,hihetetlen,h.már Zsoltikával az iskolába készültök.
Nekem a kedvenc képem ahol Sziszivel együtt vannak,nagyon szépek.
Kár,h.ti apával egyiken sem vagytok rajta.

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Tündi, boldog névnapot!
Mariettának, boldog születésnapot! Szép a bicaj, most már csak futkosni kell vele. Egy tipp fogd először az ülés, úgy kísérd és mondogasd, hgoy nem engeded el, mert eléggé félnek, később a nyakánál elég tartani, így nem kelle akkorát hajolni és ő si jobban ráérez. Sok sikert.
És húúhh! Jó zűrös napotok volt tegnap! Jobbulást a lányoknak és Sanyidnak! Mikor nekem kiugrik a tédem én is üvöltök a fájdalomtól, ha nincsenek ott a gyerekek, de nekem terhesség után remélem visszakeményedik az izület, addig pedig vigyázok az ilyen rossz mozdulatokkal.

Hogy hogy vagyok?! Szobák félig kifestve, Norbi szobája - azaz a fiúszoba visszarámolva, hét végén folyt köv Martin szobája, a háló és az emeleti folyosó.
Egész hétvégén itthon vagyunk, Sanyi határidős és beteg, nekem a náthám javiul, de lassan. Az izomláz a hátamban csak terjed, de nem erősödik, már át tudok fordulni az ágyban oldalra.
2,5 óra volt mire szortíroztam tegnap a kinőtt és belenövős ruhákat, 4 szekrényt szinronban ki-bepakoltam. Lealább már egy helyen vannak a babaruhák, bár még mosva nincs semmi. A hálóingeket és a bevonulós csomagomat azért összekészítettem. Ma 3 órát vasaltam délelőtt, még jó, hogy anyám küldött kaját.
Hát nem így képzeltem a terhességem utolsó időszakát. Kissé aktív vagyok, remélem nem ártok a babának. Bár az aktivitásom meg sem közelíti a 10 kilóval ezelőtti mozgásomat. Emiatt várom a megkönnyebbülést, de ki is akarom élvezni a pocakosodásom utolsó heteit, többet ilyen nem lesz az életemben.

Holnaptól megint hajtás mindkét munkámban + rákójöttem, hogy a fiúk süketek, mint a tüzérló. Ez elkeserít, de ha kijöttek a takonyból, akkor elmegyünk egy hallásvizsgálatra.

Megnyugtattatok a részképességzavarok felől, de a legmegnyugtatóbb az, hogy Norbi is öszsze-viszsa teszi a kezét-lábát, úgy mászik. Mindenki (idegenek is) dicshimnuszokat zeng az ő mozgásbeli képességeiről, így kezdek megnyugodni, hogy tényleg a pénzről szóla a dolog. Nem vagyok elfogult, Norbi tényleg nagyon jó mozgású és jó ritmusérzéke van. Szegény Martin ilyen téren kevésbé jó géneket örökölt, de okosabb. Szóval nyáron befejezzük a tornát.
Amúgy a nevelési tanácsadóból küldtek ilyen-olyan fejlesztésektre. Még kellene a finommozgást is fejlesztenünk, de arra nem mondtak konkrét példát, csak annyit, hogy a szakember tudja mit kell tenni.
De azt hiszem -bízom benne- menni fog magától is a dolog. Végre a nagycsopis rajzok közül úgy kellett megkeresnem Martin rajzát, nem az övé volt a kirívó legrondább. A gyerek fejlődik és pont.

Kory, hol láttad Andiék képeit? Csak én nem vettem észre?
Na most már eldugulok, jó hetet mindenkinek!
Még egy fontos kérdés, amiben nem tudok dülőre jutni magammal. Mit gondoltok a petevezeték elkötésrő? Még akár jó 20 évig gond a fogamzásgátlás megoldása -úgy tűnik elég termékenyek vagyunk, így nem szabad a véletlenre bízni. És extrém esetben (nem is írok példákat), de lombikkal még alkalmas lennék gyerekvállalásra utána is, nem? Segítsetek kivesézni a témát. Azt sem tudom hormonálisan vannak-e ennek mellékhatásai vagy kockázatot jelent-e bizonyos betegségek kialakulásában. A fogigátló egy életen át nem túl bíztató kilátás, annak is van mellékhatása. Spirált nem akarok. Ha sima szülésem lesz, akkor kérdés napolva.

Éva

KépKépKép
agmano

Megvannak a képek, Andi, gyönyörű gyerekeid vannak!
Akkor én is hozom a képeket. Sajnos távol volt, így piros lett a szeme, aztán pedig mozgásban van. És végül miért nincs Norbin szemüveg? című rejtéj megoldása....

Kép Kép Mi sajnos nem kaptunk tarisznyát, csak a német szokás szerint cukros zacskót, iskolai kellékellel töltve, így biztos nem lesz túl maradandó emlék.
Kép
Már egy ideje huzodatta el magáról a szemüveget, biztos rossz a dioptria. Egyszer az oviban úgy tűnik berágott....

Éva

KépKépKép
agmano

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?