Új privát üzeneted érkezett!

angi igazad van.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
sajnálom, hogy nem tudtok költözni :? :roll:

Babicsek,
nálam a teszt nega, de most te jössz!!! :lol: :lol:
Nagyon megritkultak az ide látogatásaid...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babicsek, szióka! Örülök neked, meg annak is hogy van még rajtam kívül valaki, aki olyan, mint én.

Nita én is sajnálom! Olyan k... nehéz most lakáshoz jutni. Nem bánom, hogy 2 éve belevágtunk, akkor is nehéz volt, azt hittem annál rosszabb helyzet nem lehet, tévedtem. Akkor mi önerő nélkül vehettük fel, most meg akinek nincs legalább 20 % önerő, elveszett.
Szar.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Anyci, én olyan boldogan gömbölyödök, hogy csak na.
Eddig nem híztam semmit, ma reggel 1,5 kg plussz ebben a hónapban. :lol:

Francesca, nekem a 17.héten mondták, hogy fiú. De én még nem élem bele magam, mert sok példát hallottam, hogy fiúból lány lett a végére. Úgy tudom 100%-ra a 22. hét után tudják mondani.

Kép
KépKép

angie28

Hát hirtelen felindulásból csináltam egy 10-es HCG tesztet, de nekem is negatív.

Lehet hogy tényleg meg kellene nézni a petevezeték átjárhatóságát. Csak azt nem tudom, hogy ha a kontrasztanyagosat csinálják, utána lehet e rögtön próbálkozni, vagy akkor már az a hónap kimarad? Tudja ezt valaki?

Mostanában azért jövök ritkán, mert annyi minden van a munkahelyemen. De nemsokára rá fogok érni. Kb. 1 hónap múlva. :)

Kép
babicsek

Angi34: Igazad van amit írtál a kötődésről. Csak az ember esze mást diktál és a szíve is. Szóval hiába tudom, hogy nincs rossz helyen, mégis annyira hiányzik. :oops:

Kép
babicsek

Angie28: Éppen most nézem, hogy majdnem pontosan 2 év lesz Beni és a kistesó között. De jó! Majd tarthatjátok egszerre a szülinapokat. :D

Kép
babicsek

Angie28: Éppen most nézem, hogy majdnem pontosan 2 év lesz Beni és a kistesó között. De jó! Majd tarthatjátok egszerre a szülinapokat. :D

Kép
babicsek

Kép
babicsek

8) :D

Kép
anyci

Babicsek
átjárhatósági után lehet rögtön próbálkozni.
Én vasárnap mentem be, hétfőn lapar, kedden haza, szerdán már apán voltam :oops: 8) :lol:
Csak nálunk pont a pé napján volt a műtét, úgyhogy azt lekéstük.
De a másik topicban Akella, neki pont vége lett a menszesznek, akkor csinálták meg (azt hiszem neki röntgenes, vagy UH-s volt nemtudom), és abban a ciklusban terhes is lett...pedig régóta próbálkoztak már.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

szaisztok!

Nitacska, Angie koszonom...akkor meg van 8-10 het, mit talalgatassal toltunk :lol:

Betty, jonnek en surubben, csak sajnos munkahelyemen most nagy hajtas van....leepites elott. :oops: Kivancsi leszek, mi lesz velunk. Sajnos erzem, az emiatti stressz nem tesz jot, de meg nem mertem megmondani a fonokeimnek, hogy babat varunk. Lehet inkabb magasabb vegkielegitessel kuldenenek el, csak ne kelljen majd visszavenni...ha meg nem tudjak, talan nem esem bele a szorasba. AAAA....nehez a dontes. :?
Vendég

Kiralylany, vesztek is hasznalt ruhakat esetleg? :roll:
Vendég

Jelentés:
Hő esik, has fájdogál, teszt nega, f@szkivan...bocs :oops: :lol:
Már kínomban röhödni tudok :lol: :lol:

Várom a beültit. :roll:
Ha stuka elmúlik, beszélek a dokival. :wink:

betty615

Betty tényleg lefele megy vajon a hőd???????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Amúgy jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch, föntről lehet nagyot esni :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty ne így fogd fel!!!! Lesz még amikor fenn marad meglásd!!!!!!! És még semmi nincs veszve, nem???

Kép
Kép
melisch

Melisch, tényleg nem akarom magam áltatni.
Egy hajszálnyi jel sincs, ami azt igazolná, hogy valami történt...úgyhogy várom mielőbb pirit, hogy mielőbb múljon el, és tudjak menni dokihoz.
A mostani hónap clostimentes lesz, pihenni kell a szervezetemnek, úgyhogy már előre kilövöm azt is. :wink:

betty615

sziasztok.....jó reggelt!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita reggel régen volt ,de ha te most keltél akkor jó reggelt neked, én dolgozom már, pedig mindenki tudja későn érek be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép
melisch

hát nem olyan rég keltem......kb 10 fele?! :oops: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betty: Ez bíztató amit írtál nekem. De ezt nemtudtam, hogy lapar után is ilyen hamar lehet próbálkozni. Nekem egy ismerősöm volt, és neki 6 hét tilalom volt, mint szülés után. Nekem is azt mondta a doki, hogyha megjön, és elmúlik, utána rögtön meg kéne csinálni. De azt vajon normál vizsgálati keretek között megcsinálják, vagy be kell feküdni?

Egyébként még mindig nem jött meg, ma a 32. nap. De nekem mindig ilyen hosszú szokott lenni. És a clostyt te hogy szedted Betty? Én már decembertől szedem, de most legutóbb 11 szemet kellett bevennem, volt amikor meg 5 is elég volt. Már annyira idegesít engem is. Marcikám az első closztis, vagy a második?Hónapban sikerült. szerintem nálam is pihentetni kellene a clostyt. Már komolyan ég a pfám, hogy megint be kell jelentkezni a dokihoz, hogy nem sikerült. Már attól félek, hogy ő is belefárad. :lol: És Betty az inszemit próbáltátok már?

Nembaj, lassan jön a nyári szünet és akkor hajrá.
Én a hőmérőzésst nem csinálom, mmindig elfelejtem. Inkább az LH-val tesztelgetek, meg jóstesztelgetek. :roll:

Kép
babicsek

babicsek ne égjen a pofád....hogy megint nem sikerűlt........a dokinak az a dolga hogy segítsen!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty, sajnalom , hogy a hod ezek szerint esik...de orulok annak, hogy pozitivan allsz hozza...es amig nem jon piri, addig barmi lehet. A babtervezok oldalan is olyan terhes gorbek vannak, hogy na meg... :wink:

Melisch, te dolgozol ma? Nalatok, nem unnepnap/szabadnap a mai? :oops:

Kepzeljetek mar harom napja sut a nap!!!! juhejjj....
Vendég

Francesca aki a maga ura annak nincs ünnep, a férjemmel nem vagyunk annyira ünneppártiak. Családom az most csak, hogy otthon üljek és ne csináljak semmit nem akartam. De itt inkább a jövő hétfő lesz szabad, és csak most ebben az éveben először lett pünkösdhétfő szabad nap. Az ortodoxoknak egy héttel később volt a húsvét így a pünkösd is csúszik. Én azért lehet jövő hétfőn is bejövök mert úgyis egyedül leszek, meglátom mennyi dolgom lesz és milyen kedvem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!
Ma már jobb az idő nálunk, voltunk is sétálni, Bence szigorúan bicajozott! még mindig szereti, örülök, hogy nem csak múló dolog.

Babicsek, igen 2 év lesz köztük, sőt annak idején Beni nov. 3-ra volt írva, csak 9-én lett meg, picur meg nov. 2-re, apa szülinapjára.
Az enyém okóberben van! :lol: Jól összejöttünk.

Melisch, a munka jól tereli a gondolatokat. Mi sem vagyunk oda az ünnepekért, csak azt jelenti számunkra, hogy együtt lehetünk.

Francesca, de jó nektek, itt meg esik egyfolytában ! Dublin egyébként esős hely? Vagy nem olyan, mint Anglia?

Nita, de jó neked! Máté nem keltett fel? Vagy apával volt?

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok Lányok!

Most sajna nincs időm visszaolvasni, csak egy gyors bekukk... Remélem mindenki jól van, a babások babuciai szépen fejlődgetnek, a próbálkozóknakmeg sok erőt és sok-sok ++++++++++++++tesztet!
Mi jól vagyunk babóval!
puszi Mindenkinek!

Kép
nyuszifül16

Szisztok!

Betty sajnálom :( Már nagyon megérdemelnétek azt a babát.

Voltunk tegnap sógoroméknál és megnéztük a picit. Tényleg nagyon picike.......nekünk. Meg is dajkáltam őt. Annyira jó volt fogni és olyan jó babaillata van neki. De mikor nagyon sírt gyorsan visszaadtam az anyukájának. Meg is kérdeztem Gábort, hogy biztos szeretne-e kistesót nevetve mondta: háááááááááát. :lol: Elszoktunk már a babasírástól, de biztos hamar belerázódnánk.
Alig vártam azért, hogy hazaérjünk. Ebéd után indultunk és egyből befészkeltem magam az ágyba, olvastam, tv-t néztem.

Bence nagyon jól érzi magát a mamáékkal a Balatonon. Holnap jönnek. Szó mi szó, nagyon hiányzik. Jó lesz ha hazaér. Azért mégis más mikor városon belül van a mamáéknál. Persze neki esze ágában sincs hazajönni, még telefonon sem beszál velünk, igaz nem egy nagy telefonos.......még. :lol: Csak így is maradjon a későbbiekben is :lol:

Megyek mert kezdődik egy film és a hajam is csak félig van megszárítva :? Apa a Titanicot nézi, most lesz vége. Ma halt meg az utolsó túlélője aki 4 hetes csecsemő volt mikor a tragédia történt......... :cry:

Szép estét!

királylány

angi őpárom már hajnalba elment dolgozni......máté meg ha felkel bkapcsolja a tv-t magának amíg én fel kelek........ :)
királylány nem is tudtam hogy volt még tulélője.....én még a "rose"-nál maradtam..... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Szégyellem magam lányok,hogy nem jöttem
,DE!!!
Még jó,hogy nem hívtam fel a neteseket,mert felszoktam ám,hogy mi ez a rendszer,ezért a szar netért nem fizetek,mikor 2 nap mire letölti az,oldalt,szóval pakolásztam,és megtaláltam 2 be nem fizetett csekket :oops: :oops: :oops: lekapcsolták a netet... :oops: majd a héten befizetem...ha el nem felejtem.... :roll: néha utaljuk,néha postán adom fel...most meg egyik se...de még jó,hogy le nem b@sztam őket.... :roll:
Na,rutin megvan,forgalomba is voltam,10-15 órát kell még mennem és kiír vizsgázni,remélem!!!
Majd jelentkezem még,ma voltam védőnőnél,Pistikével,12,13 kg és 82 cm.Én majd 15-én megyek uh-ra.
Puszi mindenkinek!!!
Ja,leteszem kamionra is a jogsit úgy benne vagyok már!!! :wink:
Cigányozni meg azért nem kezdek el,mert nem tudom abbahagyni!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kép MISI BABA SZIASZTOK VALAKI TUDJA MIT JELENT CX-2000?

80olgi

Sziasztok!

Melinda: :lol: Ez jó, majdnem leszúrtad őket :lol: Teccik :lol: én az OTP-hez szoktam járni, de mostanában minden oké velük, valami főnökféle szokott utazni Gáborral a buszon, azóta nincs gondunk :lol: Ha valami van hívjuk őt, ő meg rendet rak. Na a Városüzemeltetési már más kérdés, oda be kell járnunk asztalt borítani a szomszédasszonnyal :twisted: Most a fűtés leolvasás miatt. Már le kellett volna olvasni, de senki nem tett semmit, bent meg azt sem tudták miről beszélünk. Felhívtuk a csajszit aki halálra vált hangon közölte, ő most nem ér rá, otthon van valami terveket készít és nem is tudja a fickó telefonszámát. Meg kellett volna neki adni. Ja meg, hogy nem éri el őt...........két hete :twisted: Érdekes nekem egyből felvette a telefont és ma jönnek leolvasni. Tán a fizetését is nekem utalhatnák :twisted:
Szerintem a pilótavizsgát se hagyd ki. Ha már belejöttél egy kalap alatt, hátha kedvezményt is kapsz :wink:

Apa most telefonált, hogy tesóm megcsinálja a gépet, vagyis újratelepít mindent ezért letörölnek mindent róla, kell-e valami. Hát köszi, így nem tudom mik vannak a gépen csak majd ha keresem akkor fogok szentségelni, mert nem találom :twisted:

Olgi itt nézd meg:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=15074

királylány

Melinda én is szoktam ügyeskedni :oops: :oops: :oops: :oops: a telefonommal csak kapom az üzenetet, hogy kikapcsolták mert nem fizettem ki elfelejtem őket. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: De jó, hogy minden rendben van veletek!!!!!!!!!!!!
A pilotavizsgát szerintem se hagyd ki, ami most kimaradhat az a sárkányrepülés, nagy hassal nem ajánlanám, majd azután :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi nektek!!!!!!!!!!!

Királylány mizus, van munkád???? Nekem ismét akad :lol: :lol: :lol: 8) bár tegnap 4 óra óta egyfolytában esik az eső, még a nappali is beázott :cry: :evil: :evil: eltört egy deszka és lecsúszott 2 cserép és beesett az eső. Éjfél körül láttam, hogy folyik a víz a falon :roll: de már nem volt hova zavarjam párocskám így reggel javította csak meg. A végén annyit mondott "az idén ki kell cserélni a tetőt okvetlenül" na jó csak keresse meg rá a pénzt is :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch: tetőcsere :( :? :twisted: Az rengeteg pénz! Bár gondolom párod sem azért mondta mert nem tudjátok hova tenni a pénzt.
Munka akad de nem sok :? Lehetne több is. Most kártyákat cserélek a ruhákon. Átáraztam már az esküvői ruhákat, megírom a kiegészítők árát is, stb. Ilyen aprólékos munkák. Látszatja nem nagyon van csak az idő telik vele.
Már itt is kisütött a napocska, de azért most fázom. Még a körmöm is tiszta lila :lol:

királylány

Hát igen a ház nem új és a gerendák igencsak korhadt :cry: és az nem kis pénz de ha már azt cseréljük nem akarja visszatenni a régi nehéz cserepet. Mi többek között tetőfedő anyagokat is forgalmazunk, olyan lemezes változatokat, nem szereti a nehéz tetőszerkezetet de azt sem akarja, hogy az eső verje a lemezt így olyan zsindely utánzatot akar, amit az egyik barátja árul és reméljük jó áron forgalmazza csak nekünk. :lol: :lol: de nehéz lesz ácsokat találni :cry: De majdcsak megoldja a férjecském, ezen nem fáj a fejem csak azon honnan szedi elő a pénzt :cry: de a muszáj nagy úr, és amúgy ez már tervbe volt a tavalyra is csak nem jött össze csak a csatornákat cserélték ki a mi fiaink, mert az az ő szakterületük, jó el is rontották persze mert, hogy képzelte a főnők, hogy ők neki dolgoznak. Lehet jobb lett volna akkor ha hazaküldöm őket 3 napra, mert éppen nem volt munkánk és nem fizetem őket. Annak tuti jobban "örültek" volna, de nem fogták fel, hogy ha nekik azt mondjuk azt kell csinálni a fizetésükért meg kell dolgozni. Majdnem mindet kilökte akkor az uram, de aztán azt mondta, hogy ezentúl nem dolgoztat velük, hív más munkásokat nem szorulunk rájuk, ők meg lazsáljanak. Az idén januárban kellet keveset gipsz-kartonozni és az újak mondták, hogy miért nem hívtuk őket, úgyis otthon voltak ők is meg tudták volna csinálni. Mosolyogtam és azt mondtam nem fiuk ez nem a ti dolgotok. Biztos lett volna megint baj érte.

Kép
Kép
melisch

Melisch nem is értem hogyan lehet így állni a munkához. Nemhogy örültek volna, hogy van munka. Nem mindegy miért kapja a fizetését?! Nekünk a konyha egy részét kell csempézni meg festeni meg az ekőszobát festeni. Fürdőt is kellene újítani de arra nem lesz most megint keret. Még szúnyoghálót szeretnék rakatni. Ez az idei költségvetés. Ja meg a konyhába még polcot. Ha útban lesz a kistesó akkor a gyerekszobát is kell újítani. Meg még ígyy nagy hirtelen eszembe jutott, hogy linóleumot is cserélni kell :? Össze is kell írnom mit szeretnék.

királylány

Nitacska: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Olgi neked írtam hol tudsz utána nézni...

királylány

olgi az a méhszájad állapotatát jelenti!!!!!
királylány köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

na megjöttem védőnénitől..........hízni nem híztam.........
probáltunk szívhangot hallgatni de bencus mindíg elmozdult.....:(
megmérték a haskörfogatomat is.........104 cm........nem sok kicsit??????
holnap megyek a terheléses vv-re.....meg uh-ra is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Szerintetek a 2 éve velünk lakó cicánkat el kell ajándékozni, ha terhes leszek? Nagyon nem szeretném... csak mindenki azt mondja, ne kockáztassak, hogy toxoplazmát kapjak tőle... még ha a vizsgálat szerint nincs is toxoplazmája. Már megint ez a túlóvatosság...
tacska
Eger

Hát nem mindenki egyformán áll hozzá a munkához. Addig nagyon barátok voltunk a fiukkal azóta inkább csak a főnökeik vagyunk, ha ők így akarták. Bár vannak kirohanásai az uramnak amikor jókat bulizunk együtt velük. :lol: :lol: :lol:

Hát nekünk is kell még újítani ajaj. De nem tudom mikor lesz megvalósítva. Egyenlőre van egy szoba ami rendbe van laminált parkettet lerakattam egyszerre a többi szobában levével, mert nekünk a fürdőn kívül mindenhol az van és nem akartam, hogy egyik szobába más színű legyen (a meg nem fogant babák miatt nem akartam padlócsempét konyhába és a folyósora, mivel míg picik nagyon hideg nekik), aztán a falakat is lefestettem mert mindenhol egyszínű. Aztán a bútorozás csak akkor lesz ha jön a baba. Így van 2 szobánk de nincs ágyunk. ha anyáék jönnek matracot fújjunk fel nekik. Emiatt a párom nagyon nem érzi jól magát. Van még egy épületünk ahol van 2 szoba. Férjem azt is szeretné rendbe tenni és egy vendégszobát meg egy dolgozó szobát csinálni oda. Mivel nem volna érdemes télen fűteni úgy gondoltuk, hogy oda kályhát rakatnunk és ha télen kell fűteni az volna a legolcsóbb. Anyag még akadna az előző munkálatoktól rá, de én nem hiszem, hogy lesz az idén belőle valami.

Kép
Kép
melisch

tacska dehoogy kell elajándékozni....csak ne te takarícsd a wc-jét....ennyi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita láttam a pocakod, még mindig csini vagy!!!!! Ne aggódj az átmérő miatt majd karcsúsodsz még!!!!!!!

Tacska ha a cica már 2 éve nálatok van nem hiszem, hogy el kell ajándékoznod, max terhesség alatt kérd meg a párod takarítson ő utána, hogy te nem kerülj kapcsolatba az ürülékével, azt hiszem ott adhatja át a bacit, legfeljebb óvatosabban simized és többet mosol kezet. Kérdezd meg a dokidat de szerintem nem gond ha van cicátok.

Kép
Kép
melisch

nem is a mére számít...nem érdekel csak azok a striák olyan undorítóak.....de plasztikázni meg nincs pénzem és nem is lesz........ :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita idővel lehet még vissza húzódik ne aggódj így vagy szép ahogy vagy!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Tacska,
küldtem pü-t! A legtöbb helyen végeznek toxoplazma-szűrést a terhesség során, ebből egyértelműen meg lehet állapítani, hogy voltál-e már fertőzött (azaz most védett vagy), aktív fertőzés zajlik-e (ez a legrosszabb), vagy egyáltalán nem volt még ilyened (na, ekkor kerüld a cicust, és a vele kapcsolatos teendőket).

Nita, boldog névnapot!!!
Önerőnek számít még a szocpol? mert nekünk annak vették, két gyerekre vettük fel, és így már bele tudtunk vágni az építkezésbe. Nekünk sem volt máshonnan pénzünk. Igaz, volt olyan bank, ahonnan elküldtek minket, de végül találtunk olyat, amelyik "befogadott". A törlesztőnk nagyon magas, de mivel nem volt önerőnk, nem is vártunk mást.

Mi is laminált padlót rakunk hétvégén a lakásban, jó kis meló lesz (kb. 55 nm).

Lányok!
A hormonvizsgálatokat hányszor csinálják egy ciklus során?

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly kösziKe!!!!!!!!
nem számít önerőnek a szocpol......azt mondták!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek
Ha Uh-val, vagy röntgenesen csinálják, akkor nem kell befeküdni, és eljöhetsz utána haza.
De ha laparoszkópiával csinálják, az egy műtét, és 3 napig bent kell feküdni. Ez abból a szempontból úgymond előnyösebb, hogyha véletlen találnak valami kis elzáródást, akkor azonnal hozzá tudnak nyúlni, és ha olyan, megoldják ott egyből. Viszont a másik kettőnél ha van valami, utána ugyanúgy be kell feküdni, és ugyanúgy laparral tudják (ha lehet) megcsinálni.
Remélem érthető volt.. :)
A clostilt úgy szedem, hogy menszesz első napjától 5 napon át....stb..., és utána egy hónap kimarad, ha megbetegszem, tehát a doki előre nem ír fel még egy havi adagot. Szóval most ez a hónap kimarad nálam, de valahogy megbeszélem majd vele, hogy ne várjunk nyár végéig a beültivel, mert felesleges. Szóval addig még 1 db. clostis hónap lenne. Nincs értelme.
Inszemet nem próbáltunk, de szerintem az is felesleges lenne. Igazából a dokim sem hisz benne. Mert ha a kiskatonák, nem érnek fel oda ahova kell, mert kevesen vannak, akkor ha 5 centivel fejjebbről indulnak, úgy sem fognak odaérni. Legalábbis szerintem.
A dokim egyből lombikot akar.

Melinda,
akkor biztos nagyon tetszik neked a vezetés...
Én is nagyon szeretek vezetni. A vizsga is könnyű lesz, hidd el! :wink:

Húúú Melisch
tetőőcsere?! :shock: Hát meg lesztek áldva, de muszáj megcsinálni, ha rossz. :evil:

Nita
boldog névnapot neked!! :wink:

Tacska
Fele ezt mondja, fele azt.
A barinőmnek is van cicája, és terhesség alatt nem kapta el.. Szerintem is kérdezd meg a dokit.

Többieknek ölelés! :wink:
Piri jött, látott, győzött!!! :lol: :lol: :lol:

betty615

Lyly jó munkát akkor hétvégére!!!!!!!!!!!!

VV.-lt cn.3 illetve 21. napján szokták állítólag, de én még nem voltam :lol: csak olvastam onnan tudom.

Betty fránya piri :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.06.02 13:28-kor.

Kép
Kép
melisch

Lyly, nekem 3* csinálták, de valakinek csak 2*.
Nekem a 3.-dik, a 14.-dik, és a 21.-dik napon.
De v.kinek csak a 3.-on, és a 21.-en

betty615

KIRÁLYLÁNY KÖSZIKE!!!!

80olgi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?