Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi
Orulok,hogy ilyen pozitiv vgy es,hogy erzed a kulombseget...remelem te is sikerekben gazdag leszel :wink: 8)

Mindenkinek akinek amihez kell ++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

jaj ne mar megint eg itt is :oops: bocsi csajok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsina, hurrá!!!! :lol: :lol: :lol: Drukkolok nagyon!!!!!!!!!

Nyulasz, ne tojj be! Nekem még kevesebb van. :lol: Az lehet, hogy egyszerre szülünk a nyúlbogyók miatt? Mit mondanak, mennyivel jöhetnek előbb?

skrisz72

Dezsi, hol volt a mostani inszem? (valahogy nem jut eszembe, vagy nem olvastam,vagy nem tudom :oops: ). Nagyon drukkolok! Pozitív gondolatok és már jön is a 2 csík!

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsina, Bridget
Kép

Vkrisz
Alex gyönyörű :lol:
Vendég

Mabe
Nekem mar nem kergetik egymast :lol: de azert koszi :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, akkor neked: Kép

Dezsi, neked meg jó megtermékenyülést és pár nap múlva babaragikat küldök!!! +++++++
Milyen gyógyikat kapsz támogatásnak?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="bridget0801"]M írta:bridget0801abe
Nekem mar nem kergetik egymast :lol: de azert koszi :lol:

Akkor...
Kép
Vendég

Dezsina
Kép
Vendég

Bumi!
maga az inszem 40e.
a gyogyik mindennel együtt durván majd egy 20as...

Mabe!
óóóóóóóóóóóóó :o milyen klasszat küldtél :D :!: Nagyon tetszik, köszönöm!!!

Rana!
Duphaston 2*2. ezt eddig nem ismertem, még sohasem szedtem. Talán ebben lesz a siker kulcsa 8)

Bridget!
Láttad? nekem elöbb kergették, aztán kicsit lejjebb már találkoztak is!!! :D
és hogy neked már oszodik :P :?: :D :!: drukkhegyek

Baba!
2006-ban volt 6 támogatott inszemem a SOTE II-n :? Most a Forgácsba járok lombikozni, és ott csináltattam egy inszemet, egy hetediket, elméletileg és remélem gyakorlatilag is nincs semmi bajunk, és lehetséges lenne akár inszemmel is teherbe esnem. Nos, ez most kiderül. :D Nagyon pozitiv vagyok (egyenlőre)

Skrisz!
drága, kihagytalak délután, pedig fő-szurkolóm vagy :oops: köszönöm a drukkokat :D :!:
dezsina

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy ennyien drukkoltok! Nagyon jól esik! :lol:

A mai uh-n kiderült, hogy elég lassan nőnek a tüszők, de azért jók. Úgyhogy a vége az lett, hogy hétfőn leszívás lesz. Addig meg reménykedünk, hogy nem durran el egyik sem. Kicsit félek, hogy nem bírják ki a hétvégét, de azért optimista vagyok.

Bridget, Dezsina és akinek még kell: Hatalmas drukkok!++++++++++++ :lol: :lol:

Majd jövök még ha tudok, de most hétvégén egyedül vagyok Kittivel, úgyhogy lehet, hogy csak bekukkantok.

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Protekciós Mabénak mindenhez van szemléltető eszköze.... :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csomee, ha kicsik és lassúak (nekem is azok voltak), akkor biztos nem durrannak el. De azért ne nagyon emelgesd Kittit. Bizti ami bizti...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"]P írta:rana33rotekciós Mabénak mindenhez van szemléltető eszköze.... :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó a gugl :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csome!
drukkok hétfőre! Milyen klassz, hogy a te intézetedben is van hétfőn leszívás... (nálunk is van, ez tök jó)
drukkhegyek :D :D

Mabe!
:P akkor is protekciós vagy :D
dezsina

[quote="dezsina"]
írta:
dezsinaMabe!
:P akkor is protekciós vagy :D

Ennyi nekem is jár :wink:
Vendég

Igen, úgy van, ahogy Dezsi mondja: AKKOR IS PROTEKCIÓS VAGY !!!!!!! :mrgreen:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! :P

Rana,
cuki vagy :D - de múlt héten betöltöttem a 35-öt 8)

Dezsina :D
akkor az inszemhez 1000-rel!!! :lol: +++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget,
hajrá Egyszemkének :D +++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee,
ki fogják bírni :wink: Nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajna lebetegedtem :oops: hasmenés, hidegrázás :oops: és egész nap nyomom az ágyat :? Remélem, nem ragasztom Rátok :P

tillidian

[quote="rana33"]I írta:rana33gen, úgy van, ahogy Dezsi mondja: AKKOR IS PROTEKCIÓS VAGY !!!!!!! :mrgreen:

KépKép
Vendég

Till
Jobbulást!
Vendég

Kép
Vendég

Till, hát ha annyira karod, legyél 35.... :roll: :lol: :lol: :lol:
És gyógyulj meg hamar!

Mabe! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, jobbulást!

Mabe, látom nem csak én irigykedem a képekre, amiket hozol időről időre. :lol:

Csomee, nagy drukk hétfőre!!!

skrisz72

Hali!

Köszi a képdicséreteket! :D

Rana
Kaptunk DVD-t, de csak egy képet...gondoltuk majd még kivágunk a DVD ből még (print screen), ha találunk jókat. Most nem hallgattuk a szívhangot, de amúgy eddig mindig.
Amúgy még az angelsound nem érkezett meg.

Dezsina, Csomee, Bridget
Mennek a drukkhegyek a szép kisbabák érdekében!!!

Pussz

Till
Boldog szülcsinapot utólag is és jobbulást!!!

Kép
vizkriszisback

sziasztok!

Till!
gyógyulj meg mielőbb :!: :!: :!:

Bridget!
hírek?

Csome!
drukkhegyek hétfőre :!:

Mabe!
:)
dezsina

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!!

skrisz72

Sziasztok!
Mindjárt visszaolvasok,de ezt először leírom...sajnos nincsenek jó híreim Zsófiról,reggel kaptam tőle egy smst:

"Infúzión vagyok,fejjel lefelé fektetnek.Görcsöltem és a nyákdugó is elment.Szorítsatok értünk!"

Jajj lányok,nekem már akkor olyan rossz érzésem volt,amikor reggel csipogott a telefon,hogy sms jött.Nagyon aggódom értük,még benn kell maradni a pociban.
Vendég

Dezsinám,hajrá-hajrá!Duphaston olyan mint az utró...ragacsok mennek!
Bridget???
Csomee,hétfőre!++++++++++++++++
Till drága,gyógyulj meg mihamarabb!!!
Skrisz,bármennyivel jöhetnek elöbb,de remélem sokkal nem fognak.08.08-án leszek 37+1,tehát 38.hét,elvileg akkor császár,ha még benn vannak.Szerintem az utsó két hetet benn töltöm,szóval szerintem tuti talizunk. :wink:

Nem is tudom még mit olvastam :roll: ...elvesztettem a fonalat.

Velünk minden oké,méhszáj teljesen zárt,3000-es,de sok pihit írt elő a doki.Apa is megvan,hol fáj,hol nem.
Vendég

Sziasztok!

Először Zsófinak drukkhegyek, hogy Babákok még maradjanak pár hétig!!!
Bár ehhez a nyákdugós dologhoz nem értek...enélkül meddig lehet húzni max? :roll:

Nyulasz: örülök, hogy minden oké, Apának további javulást! :-)

Skrisz: akkor Te már nem mész jövő héttől dolgozni, ugye? :-)

Dezsi: nagyon drukkolok az inszemes babá(k)hoz! :-D

Bridget: már Te is visszakaptad a Picurt!!! :-)

Csome: biztos nem lesz gond, tüszők kitartanak :-)

Till: jobbulást!

Vkrisz: Alex cuki és helyes a pocid :-)

Puszi: mi a helyzet? Ciklus vége felé jártál, ha jól emlékszem :wink:

Mi jövő szombaton este 7-re megyünk 4d-re, már alig várom :-D

Szép hétvégét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Málna és Matyi! Maradjatok még Anya pocijában!!!!!!!!
Zsófi, gondolok rád nagyon!!!!! ++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok csak egy mondatra jottem...nem olvastam vissza se majd holnap jovok de ma pihi van meg netmentes nap 8)

Szal 1embriot kaptam vissza 8) 8) s remelhetoleg megtarthatom meg vgy 8honapig a vonalzim :) Holnap jon a beszamolo is :!: :wink:

Mindenkinek tovabbra is drukkolok :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++

Ez nem az en dragasagom de igy nezett ki lattam a fotot 8)

Kép

Zsofi@ Malna Matyi ++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulasz, tényleg tök jó lenne, ha találkozhatnánk a kórházban. Nem lennék úgy elanyátlanodva a nagy ismeretlenben. :D

Szegény Kukackám. Nagyon car lehet most neki. Hányadik hétnél tart most? Nyákdugóra azt mondják, hogy általában 24-48 órán belül jön utána a baba. De van akinek részletekben távozik és akár egy hétig is kibírják még odabent. A lényeg a magzatvíz. Amíg az nem folyik el, addig minden oké. Ha elfojt, akkor nincs mese, jön a baba.

Szezso, keddtől az évi rendes szabimat töltöm. :lol:

Bridget, hajrá pocak! Babaragik mennek!

skrisz72

Visszanéztem közben, Kukacka ikrei 27 hetesek és 3 naposak ma. Nagyon sok drukk nekik ++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Bridget
Mennek a babatapik!!!+++

Zsófi
Neked is itt is mennek a bababenttartó energiák!!!+++

Nem is mondtam, hogy ismét barna lettem pár napja (apa festette be), ma pedig vettünk jó pár kismamarucit a kick-ben és a kínaiban (vittem apát is). :D Már muszáj volt, mindenből kivolt a hasam. :roll:

Kép
vizkriszisback

Ezt írta egy csaj az ikreseken:

"Ha Kukac a zalaegerszegi kórházban van, akkor biztosan nagyon vigyáznak rá.

Én ott szültem...
A 26. héten kinyílt a méhszájam 1 ujjnyira. Másfél hétig szinte minden nap kaptam infúziót, néha injekciót. Másfél hét után kikerültem az osztályra.
A 32. héten újra kezdődtek a görcsök. 33 hét 4 napig húztuk a terhességet. Nagyon odafigyeltek rám.
Ha pedig mégis megszületnének (persze ne így legyen, mert jobb nekik odabent), akkor is jó kezekben lesznek a babák. A zalaegerszegi kórháznak nagyon jó a koraszülött osztálya. Amikor bent voltam, születtek nagyon kicsi babák és szépen fejlődtek.
Kitartás Kukacnak!!"

Azért ezt jó hallani....

Bridget, láttam az abszolúte + hozzáállású vonalzódat! :D :wink: Eddig ügyik voltatok, hajrá még 8 és fél hónap!!!!!

Vkrisz, mi az a Kick??? Kismamabolt? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok

Remélem még egy páran emlékeztek Rám :oops: :wink: sajnos sok a meló, és sokszor nagyon fáradt vok, visszaolvastam kicsit.

Először is Kukackának nagyon drukkolok.++++++++++, még jó lenne ha maradnának kicsit odabent.
Én úgy tudom hogy a nyákdugó elmegy még lehet húzni akár egy-két hétig is.

Skrisz nagyon telik idő, már szép nagy pocid lehet :)

Nyulaszom Apának jobbulást, és ha másképp nem megy kötözd le :wink:
Nálunk közeli rokonnak volt eltörve válla, azt hittük hogy sokáig nem fog tudni csinálni semmit, mert úgy kellett összecsavarozni, de hálisten hamar gyógyult.

Rana pocid növöget már???
Rádióban nem hallottam híreket :lol: :wink: :roll:

Bumi veled mizujs??
ez az "átvilágítós" dolog érdekes

Debi fele lakók nem ismertek egy jó kiropraktőrt???

Dezsi olvasom jól meginszeminálódtál , úgyhogy sok sok drukk , és babaragacs+++++++++++++++++
mi az a gézbuci?????????? :shock:

Bridget sok sok drukk++++++++++++++
nem semmi vonalzó :D :wink:

Mabe nagyon szépséges Imola fotók :)
de hát olvasom hogy protkós vagy :lol:

Puszi jövőhónapban mész Te is ugye????

Vkrisz jól beindult pocid :shock: szép Alex lak.

Till jobbulást, gyógyulj meg hamar.

Csomee drukk hétfőre+++++++++

bocsi ha kiefelejtettem vkit,

Én gondolkozom rajta, hogy menni kellene inszemre, mert még ha összehoznánk bébikét, még most jobban járnánk változások miatt.
csak úgy félek, és hát most igazán nem tudnék itthon maradni egy napot sem, munka miatt.

szép hétvégét Mindenkinek
árnika

Árnika, a munka és a baba között sosincs jó választási időpont. Mindig lesz olyan periódus, amiért éppen nem lenne jó a babaprojekt. Ne habozz, vágj bele! Nincs mire várni. :wink:

skrisz72

Ki az az Árnika..... :?: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak hogy előkerültél végre! :D Sztem is vágj bele az inszembe, majd lesz valahogy. Még lehet hogy jobb is, ha nem kerítesz nagy feneket neki! (Most mi se kerítettünk, aztán látod sikerült) Azt se tudom, eszik-e vagy isszák a kiropraktőrt, nem hogy segíteni tudnék neked... Talán Brizo Kismami tud segíteni, ő járt kineziológushoz is.
Pocim nagyot nőtt egy hét alatt, és most is veszettül húzódik az izmom meg a bőröm meg ami cucc még a méhem körül van. Meg a derekam is nagyon fáj pár hete.... De persze akinek mostanában mondtam meg a nagy hírt, az udvariasan azt mondja, hogy nem is vette észre.... (vagy csak azt hitte, dagi lettem) :roll:

Csak a Körzeti Híradóban szerepeltünk végül, a Fókuszban és a rádióban nem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Amúgy meglepően LASSAN terjed a szóbeszéd, hogy babát várok, biztos mindenki attól fél, hogy még titok, és csak ő lett beavatva egyedül.... :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Megpróbáltam babánk arcát lefotózni: :shock:
Kép

És itt a kis számítógépzseni: :lol:
Kép [img]

Rana
Nem az, asszem vmi német ruhásbolt.

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, ajajjjjaj, én nem látom, hogy mit kell nézni... :oops: :oops: néha elég béna vagyok az UH képekhez. :oops:

Rana, már olyan kíváncsi vagyok, a babákok nemére. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Zsófi, nagyon de nagyon drukkolok, hogy minél tovább bent tudd tartani a piciket. ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, gyógyulást!

Akciózóknak drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, no para! Jó lesz a szülés, meglátod. Nekem életem legszebb élménye. Neked pedig duplán az lesz :wink:

Kép
petne

Skrisz, hát ezzel mi is így vagyunk! :wink: Remélem, kedden mutogatós kedvükben lesznek! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép jó reggelt!

Keresek egy jó 4d-s uh rendelőt a kövi uh-ra Bp vagy Debrecenben.Megéztem sokat a neten, vannak akciók is...de kivi lennék saját tapasztalatra is.Segítsetek kérlek! :)

Mabe te kis protekciós :lol:
Te hova jársz ezekért a gyönyörű képekért?

Zsófi
Itt is hatalmas drukkhegyek nektek!!!+++

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,
4D-t nem a 26. hét után célszerű csináltatni? :roll:
Mi még nem voltunk ilyenen...

Árnika,
nagyon-nagyon szurkolok!!! :D Főleg, hogy minden úgy alakuljon, ahogy a legjobb Nektek! :P

Bridget,
babaragacs :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kukacka,
1000-rel drukkolok!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++
(mekkorák lehetnem kost Kukacka babái? :roll: )

Rana,
akar a manó 35 lenni :lol: de nem nagyon volt
választásom :wink: Drukk keddre!!!!!

Nyulasz, Skrisz,
Ti együtt lesztek bent? :P Ugye beugorhatok majd Hozzátok? Ismerem a járást :wink: :lol:

Alle,
itt is drukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép Gyereknapot!!! :P

(én jól vagyok már, köszönöm :))

tillidian

Rana
Igen az osztodos jol jon 8) Koszi az infot a masik topikbol...hat igen azert jo azt tudni,hogy jo kezekben van :roll: vonalzim meg ne is mond abszolut pozitiv vgyok igen bar elsem tom hinni,hogy nekem is sikerulhet most :roll: de nem a vonalzotol fugg,hogy van-e vgy nincs :roll: igaz :wink: Ugyhogy csak remelni tudom,hogy megtarthatom ha meg nem akkor is 2hetig kicsit elvezhettem ezt a mas fajta erzest :) :wink: Szerepeltel a korzeti hiradoban :shock: meslj mar 8) :lol:

Arnika
Hat en mikor meglattam a vonalzim(mar 2hete :oops: )alig vartam,hogy feltehessem :lol: Koszonom a drukkkat :wink: Akkor most lesz inszem :roll:

Mabe
Nem azert irtam am :wink: a szandekod a fontos es koszonom :) Azok a tobbi kepek mien joook :shock:

Dezsi
Lattam es ha minden igaz akkor neked is most agyazas van 8) :lol:

Csomee
Nekem is lassan nottek :roll: ok mas a helyzet de en is attol feltem esetleg ovulalok mielott leszivjak :shock: de nem szal nyugi es hetfore egy kalappal :wink:

Tillidan
Koszonom egyszemke neveben is 8) Jobban vgy mar?Megfaztal vgy mi tortent :roll:

Skrisz
Milyen erzes igy a vege fele 8) jo-jo meg van 7het kb de az mar akkor is a finis :lol: Koszonom a babaragit :lol:
En az elso uhu kepen kivettem a szemet 8) de en is eleg kezdo vgyok az elemzeshez :oops:
Vkrisz
Koszonom neked is 8) En is ugy szeretnek mar kismamiruhakat vasarolni :oops: :lol:

Nyulasz
Apacska hogy birta a melot :?: Nem akar megiscsak inkabb otthon maradni :?

Szezso
Vissza am es remelem lesz itt most megint egy babasodasi domping mert anno amikor olvastalak titeket itt sorra szinte egyutt babasodtak egy csomoan olyan jo volt olvasni 8) :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szoval kaptam sarga bogyokat amiket reggel este nyomok :roll: aztan juni.3-tol valami masik bogyot is szednem kell :roll:

Szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel es neha a hasamban meg ilyen bugy bugyokat is :? Probalok pihenni persze nem fexem egesz nap...a doki azt mondta mikor rakerdeztem hany % eselyem van ra,hogy sikerul....30% :? na de nem foglalkozunk ugye a statisztikaval 8)

Kerdesem az lenne,hogy nem baj,hogy 4sejtesen kaptam vissza :roll: bar az enyem mintha mar haladt volna a 6sejt fele mert kis buborekok voltak a 4nagy mellett :roll: nem tom ehhez sajna nem ertek de majd tanaolvasok :?

Aztan van meg 1kerdesem :roll: a beagyazodas mikor tortenik meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Zsófiéknak a mai drukkok ++++++++++++++++++++++

Bridget, nem baj, hogy 2 naposan kaptad őket vissza :-) Zsófinak is anno 4 sejtesen, 2 naposan volt a transzfer :wink: Tapolcán a transzfer utáni 3. napra mondták a beágyazódást, Nálad szerintem kedden-szerdán lehet rá számítani...Ja, tényleg nekem pedig 6 sejtesen, 3 naposan kerültek vissza az embriók :-D

Árnika: én is a babaprojekt folytatására szavazok inkább :wink:

4D: a dokim azt mondta, 22-28. hét között érdemes elmenni. 26. hét az optimális. Ahova mi megyünk, ott a 30. hét után már nem ajánlják, mert esetleg túl nagy a baba.

Vkrisz: a KIK-ben én is vettem 1-2 cuccot, pl. egy tök jó melegítőnacit, az kitart végig. :-D

Babacuccokat is érdemes megnézni, pl kapucnis fürdőlepedő mosdókesztyűvel 1500-ért van, én máshol ugyanezt 3000-ért láttam. A bébizokni is megéri szerintem 4 pár 900-ért.

Rana: nekem is bepróbálkozott a derekam pár hete, Belladonna hoemos bogyó jó volt rá :-)

Pocak 25 hét + 5 naposan:

Kép

További szép hosszú hétvégét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsokám, nagyon csini vagy. Szépen tartod a formádat.

Bridget, nem panaszkodhatom, mert eddig az égvilágon semmi terhes tünetem nem volt. Most van már egy kis szeméremajak visszér és nagyon fáj a farcsontom. De ennyi. Igazából nagyon jól érzem magam. Kedden megyünk 4d UH-ra, amit ilyenkor már nem nagyon szeretnek a dokik, de muszáj látnom. Utoljára a 24. héten voltam 4d-n és alig láttunk valamit, mert Eszter nem volt együttműködő. :wink:

Till, még nem tudjuk biztosan Nyulasszal. Ő ugye esélyes rá, hogy az utolsó két hétre befektetik, ami nagyjából az én szülésem idejére esik, de csak nagyjából, mert ugye 4 hét van köztünk... :roll: Hát majd meglátjuk. Hozzám nyugodtan jöhetsz, szeretettel várlak! :D

skrisz72

Drukkok mennek mindenkinek!!!!!!!

Nyulaszka
Örülök, hogy veletek minden rendben!
Apának mielőbbi teljes gyógyulást!

Árnika
Hajrá inszem!

Vizkrisz
Képeim a klinikán készültek! (mondom, hogy protekciós... :lol: :lol: :lol: :wink: )
Debrecenben vannak nagyon jó 4D-s helyek, több olyan is, ahol nem csak mozi van, hanem szakember csinálja a vizsgálatot.
Nap Rendelő... Molnárné Angi csinálja
Nagyerdei Nőgyógyászat)... ott Tajtiné Klári
Belvárosi rendelő (Bajcsy-n)
Baby Centerben

Szezsó
Nagyon kis csinos pocakod van! Imola nagyobb arányban építkezik! :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bridget, nekünk a fagyibabák sejtvesztéssel 4 és 5 sejtesen kerültek vissza a pocakomba, és ebből született Julcsi.

Szezso, szép pocak!

Elindultak a mai napi drukkok mindenkinek++++++++++++

Kép
petne

[quote="bridget0801"]
írta:
bridget0801Kerdesem az lenne,hogy nem baj,hogy 4sejtesen kaptam vissza :roll: bar az enyem mintha mar haladt volna a 6sejt fele mert kis buborekok voltak a 4nagy mellett :roll: nem tom ehhez sajna nem ertek de majd tanaolvasok :?

Aztan van meg 1kerdesem :roll: a beagyazodas mikor tortenik meg :roll:

Hány naposan kaptad őket vissza?

Beágyazódás az a megtermékenyítéstől kb. 7-12. napon történik meg.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?