Sziasztok!
Gyorsan visszanéztem ez elmúlt időszakot!
Gabi!
Nagy gratula Neked a vizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy!
Ezek a kajatémák nem mindig hangzanak jól... Remélem nálunk nem lesz nagy balhé, ha majd eljön az ideje!
Annus!
Nekem is volt most 5 napig nagyon gyenge pecsételős vérzésem, de a dokim mondta, hogy a szervezetem áll vissza, valószínű hamar meg fog jönni az első rendes menstruációm
Na, de nem baj... Amikor észleltem rendesen megijedtem, kaptam is a telefont... De úgy tűnik, hogy ez sokaknál előfordul és teljesen normális. (szerintem, azért ha lesz valami érdemes rákérdezni...)
Kendő: Én több okból választottam az LL-es kendőt. Az egyik az, hogy béna vagyok, és nem tudok a hátam mögött rendesen csomót kötni, felvigyázó koromban sokat használtam kendőt, de normál méretűt, ahol hátul van a csomó (a csomó mindig beleállt a hátamba/derekamba amikor leültem és nem tudtam felvenni egy hátizsákot sem, mert nagyon kényelmetlen volt). A másik nekünk is a férjem volt, aki 192cm magas és ő is szeretné majd hordozni Mátét.
Én nagyon belejöttem már a hogy hogyan kössem meg ahosszú kendőt... Az elöl ültetett pozíciók 1. Keresztezett hordozás 1. variáció-t kötöm most úgy, hogy amiután a kendőt félbehajtottam és a közepét a derekamra raktam a két szárát az ágyra teszem, így amikor átteszem a vállamon nem csavarodik (régen mindig csavarodott). Nekem így sikerült...
Maszatmama!
Direkt rákérdeztem a véedőnőnél is meg a házi gyerekdokinéninél is, hogy szabad-e kendőbe kötnöm és ők kifejezetten ajálották. Sokkal jobb, mintha a kezemben nyomorogna szegénykém naphosszat, és én sem tudok csinálni semmit sem. Ebből tud nézeglődni, jókat alszik benne, nekem meg van kezem beágyazni, enni-inni, rendet rakni, bejegyzést gépelni
stb. Ha azért nem ajánlották, hogy ne "üljön" a gyerek, akkor vannak fektetett pozíciók, amik nagyon kényelmesek... Máté megőrül a fekvő pozícióktól, mert nem tud nézegelődni akkor, amikor akar...
Kata baba nagyon édes!!!
Bea!
A kendőhöz adnak egy kis füzetet, amiben rengeteg féle megkötési mód van leírva és fényképekkel illusztrálva. Szerintem nem bonyolult, bár némelyiket második próbálkozásra tudom csak megkötni
Legyen szép napja Mindenkinek