GIOIA
Annyira jó hogy itt vagy, azért remélem néha bekukkantasz!
drukk a 12-heti genetikához. Én megcsinátlattam a kombi tesztet is ami nega lett.
Nemsokára megyek afp-re. Én is parás vagyok, annyira berögzültek dolgok a sok év sikertelenség miatt, hogy még most is mindig megnézem a papírt amikor vécézek, hogy nem-e vérzek. De szerencsére sem barna, sem vér nem volt ezidáig és remélem a szülésig nem is lesz.
Amig nem mocizik sztem végig idegben leszek, hogy él-e odabent Bogyi.
Szóval ez természetes, sztem annak is aki egyik pillanatról a másikra lett babás, mert mindenkiben megvannak az anyai ösztönök amivel együtt jár a folyamatos aggódás még a pocakos korban is.
Egyébként remélem nem harizol hogy pletyiztem rólad, de egy ilyen hírt nem lehet csak úgy magamban tartani. Egy másik topicban csak én tudtam egy hasonló esetről és nagyon sokáig titkolta a lány, én már annyira ki voltam hogy nem mondhatom el, már szinte fájt.!
JAIMEE
Ez a kislány egyre szebb, én nem tudom hogy csinálja. Valami csodaszépítő szert kensz rá???
Én is én is akajok egy ilyen szépséges kiscsajt!
ERZSEBET
Jobbulást a kicsi lánynak!
Csajok sokan lebeszéltek a korai 4D-ről úgyhogy az a tervem, hogy ha most nem derül ki az apf-n Bogyi nunusa akkor megyek el arra pesti 4D-re.
17 hetesen már úgyis formásabb mint 12-n volt, és több az esély rá, hogy biztosra megmondják a nemét mint olyan korán.
Szóval ha két hét múlva nem derül ki akkor kb. utána valamikor bejelentkezem arra a 4D-re.
Ma (is) vettem egy két cuccot Bogyinak, ha vkit érdekel nézzen át az inszemes babásba, utolsó oldal középtájt lesz.
Pusszancs mindenkinek!