Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a dícséretet
Angie! Nagy gratula a fiúcskához!!! Milyen nevet választasz neki? Az enyém Benedek lett volna, de csak Bencéztük volna
Ez a politikai nemtörődömség iszonyatos. Tegnap én is felkaptam a hírre a fejemet, hogy ELEMZŐK szerint megnő majd a szülési kedv, ha hamarabb mehet az anyuka vissza dolgozni. De könyörgöm, hát aki akart, az eddig is visszamehetett dolgozni korábban, csak sokszor a 3 év is kevés a gyerekkel. Én is kétszer meggondolnám, hogy mikor adom be oviba a gyerekemet, pláne a bölcsibe. Közösségbe kerül, és nem mindig választható a közösség szinvonala... Vagy az óvónéni színvonala. Onnantól már nem egészen a tied a gyerek, és olyan hatások érhetik őt, ammiktől véded legalább 3 évig!!! Hiszen be is kell oda illeszkedni.
És mondhatják nekem, hogy az élet rendje, meg hogy más is felnőtt már így, de könyörgöm, mekkorát fordult azóta a világ????
Én is fel vagyok háborodva ezen. Szó volt a lombikról is megint - bár én nem hallottam, anyukám szerint megint szóba került, hogy minek 5 támogatott lombik. Hát ebbe sem tudnak belenyugodni? Ezt a kis lehetőséget is el kell venni tőlünk???
Én úgy vagyok vele, hogy aki gyereket akart, az már huszonévesen tudta, hogy akar. Aki meg nem akart 36 éves koráig, azt nem tudom elképzelni, hogy utána akarjon. Remélem értitek. Mert nem azt mondom, akinek nem jött össze addig, hiszen huszonévesen már mondhatta azt, hogy szeretne gyereket, de csak 35 fölött...
A Dobrev Klára mehet a sunyiba. Neki az anyák védelme lenne a feladata. Hát hangyák vagyunk mi, akik csak szaporodnak, hogy legyen elég munkás???
Éppen egy kicsit összekapargattuk magunkat anyagilag, és akkor jön a tesóm problémája a nyakunkba, jön az apeh kedves hozzáállása a dolgokhoz (olyan bírságokat szabnak állandóan ki a páromra, olyan mondvacsinált, kreált dolgokkal magyarázzák, hogy el nem tudjátok képzelni), jönnek a megemelkedett számlák, és minden feszültség. Gürizünk reggeltől estig, és nem haladunk a célunk felé. Én kimondom kerek perec, az én tanítói fizetésem nettó 85000 forint, mióta elvették az óráimat, és most nem vagyok osztályfőnök... Tartsam el magam?