maszatmama!
Én is koffeinmentes kávét iszom+pici tej.
Úgy tudom, 1/2 liter tejet ihat a mama, ha a babán nem jelentkeznek allergia tünetei...
Én 2 és fél hónapig akár 1,5 óránként is szopiztattam a nagyobbik lányomat, és a doki helyeselte. Nem volt semmi probléma. Dagi volt az igaz, viszont ahogy elindult olvadtak le a kilók látszatra. Ma pedig igencsak vékonyka
Nekem is van néha olyan érzés, mintha meg akarna jönni, de pár nap és elmúlik. Az 5. héten volt ilyen.
Nekem a spirált a korom miatt mondta, különben tablettát írt volna, ami nekem megfelelő lenne...
Több babát pedig már nem nagyon tervezünk, ez is a korom miatt, és persze azért az anyagiak is végesek...most már nagyon is...
Ááááá....nem tudom, mi legyen?!!!
Most marad az óvszer /amit utálok!!!!/ és a Patentex oval kúp. Ezt meg azért utálom, mert egyfajta előkészületet jelent, úgyhogy nem lehet spontán a dolog...Pedig az úgy jó...
Azt hiszem nekünk fizetős lesz a végén a szűrés, nem várok az 5. hónapig, de nagyon dühös vagyok!
Mi beadatunk minden védőoltást, amit lehet, a Rotát is /egyik lányom elkapta. Már 4 éves volt, mégis kiszáradt annyira, hogy mire kórházba értünk, már félrebeszélt. Soha nem akarok ilyet látni többet./.
A László kórházban 4 hetente volt jelenésünk Krupp miatt 5 évig, ahol a lelkemre kötötték, mindent adassunk be, amit lehet. Nem véletlenül vannak a védőoltások. Anélkül a lesz mit elkapni.
De ez a mi döntésünk. Nekem elég volt a betegségekből...
orelle!
szerintem Neked is azért nem ajánlott spirált, mert gondolta, lesz még baba Nálatok
ske!
Nagyon vagány Ádám!!!
annus!
Nálam a lányoknál a házidoki megnézte a csipőjüket, és azt mondta, nem kell továbbmenni.
Most viszont adott beutalót, de kicsit késve
Azt mondta, ez az egy kötelező, a koponya-, hasi UH nem az. De lehet menni...
Én már az 5. héten majdnem "feladtam" az "szüzességet".
chanel!
Köszi a teatippet, megpróbálom.
Most akkor mire számítsak?!!
Nekünk már 3 éjszaka ismét szörnyű, alvás szempontjából.
Aludtunk 2 majd 1,5 majd 1 órát. Mikor 2-kor ébredtem, remegett kezem-lábam, azt hittem meghalok.
Napközben feleket.
SOkat sírt Ádám napközben is.
Ma már nem engedtem Páromnak, hogy felkelljen, mert rögtön ugrik, hogy majd Ő visszaaltatja a fiacskáját /akivel imádják egymást/, de nem engedtem.
Tegnap már szédült a fáradtságtól.
Ráadásul egész nap jön-megy, intézkedik, terveket figyel, ellenőríz, embereket felügyel, úgyhogy totál elfárad.
A délutáni sétáról pedig nem tudom "lebeszélni" /persze nem is akarom
/ hogy legalább akkor aludjon egy picit. Ő jön velünk...
A nagylányaimra pedig igen kevés idő jut, külön oda kell erre figyelni.
De nagyon imádnivaló lányok Ők, semmi gond velük.
Most viszont leraktam Ádámot, mert elaludt a karomban, erre felnézett, majd magától elaludt.
Ez sem volt még, talán 1-2x.
Persze hajnali evés után reggel fél 9-kor 50 tudtam belediktálni.