Sziasztok!
Ismét itt.
Nagyon nagy zugolvasó lettem, sajnos...
De Mindenkire figyelek, és gondolok Rátok, de tényleg nagyon kevés az időm arra, hogy ide üljek...Ahogy lehet, bepótolom...
Olyan jó a képeket látni, nagyon sokat változnak a babák, és mind olyan szép!!!!
Aranynap!
Még mindig nagy gratuláció és jó pihenést Neked! Tényleg jelentkezz majd pénteken a doki után!!!
Remélem, a gépetek is "megjavul", mire hazaértek.
Chanel!
TÉnyleg dühítő lehetett. Mi nagyon rendes ügyintézőket fogtunk ki, mármint Apuka, és Neki is igen kedves-kölyök képe van, ami azért szerintem hathatott a hölgyekre...
Én a nagyobbik lányomnak ragaszkodtam a Siesta stb. cipőkhöz, mert az egészség a legfontosabb, még a lábacskáknál is...Na, olyan csámpás szegény, hogy hihetetlen. A kisebbiknek néha már mást is megpróbáltam /átlag szandi/ és hihetetlenül szép a talpa, lépkedése...
Ez olyan, mint a cumi, legalábbis szerintem.
Én 7 éves koromig cumiztam
, és a fogaim még véletlenül sem ferdék. Húgom soha nem kapott cumit. Most 37 éves, és még mindig fogszabályzót használ, mert képtelenek rendbehozni a fogait e téren. Lányaim is cumiztak sokáig, az egyiknek hibátlan fogazata van, a másiknak össze-vissza állnak...Szóval szerintem ez azért egyénfüggő is...Persze, amit lehet, meg kell előzni, én is így teszek mindenben, de ezek szerint sajnos az még nem elég. Függ a baba "adottságaitól" is.
Nálunk is van egy kis kavarodás Ádám neve körül, ami nemcsak, hogy dühítő, de nagyon rossz érzés lelkileg is, főként Apának, de remélhetőleg még 1 hónap és rendeződik.
Gabi!
Gratulálok!!! Én nem bírnám. Én az edzőit végeztem úgy, hogy Réka 2 éves volt. Nekem már az is elég volt akkor
Mi most kaptunk beutalót csipőszűrésre, időpontot pedig augusztus 12-re. Nálunk is helyben van, s akkor küldenek tovább, ha van valami gubanc esetleg.
Bea!
Jobbulást VIlinek a náthával. Azért az alvás miatt nagyon irigyellek.
Mi még mindig szenvedünk, bár /lekopogom/ talán javul a helyzet úgy egészében. Gyanítom a pocakfájás mellett egy pici "hiszti" is van már, mikor nem veszem fel azonnal, ha nyüszög. De dolgozunk a dolgon.
A játszószőnyeg nálunk nagyon bejött, a zenélő forgótól viszont azonnal sírni kezd. Nem a zenétől, a figurákat nem szereti. Az Ikeás forgót viszont akár 1 órán át is nézegeti Ádám.
Másfél hét, és oltást kapunk.
Orelle!
Örülök, hogy nincs semmi komoly baj!
Mennyire kell, hogy szimmetrikusak legyenek a ráncok a combocskán? Azóta azt vizslatom Ádámon.
Maszatmama!
Köszi, hogy hiányoltál!
Kata blúzát én is elfogadnám
Ádám is így alszik Apáján minden este. Olyan jó nézni Őket ilyenkor /IS/!
Akkor Te is túlestél a kontrollon.
Az evéssel kapcsolatosan: A lányaimnál én is csak néha mértem a kaja mennyiségét, mégsem volt semmi probléma. Sőt. 2 hónaposan Kriszti lányom pl. 8 kiló volt /3400 volt születéskor/.
Annyiszor etettem, ahányszor kért. Volt, hogy 1,5 óránként evett nyáron.
Most sem lenne semmi baj a tej mennyiséggel, de Ádám csak alvásra "használja" a cicit, miután 30-40-et evett. Inkább nem eszik tovább. Csak reggel sikerül 80 körül belediktálni.
Nem könnyű eset. És bánt is, mert a legjobb lenne, ha csak a tejcit kaphatná...Fejni semmi időm, Ádám mellett képtelenség.
De ez az én szomorúságom, bocs, hogy idejövök vele.
Csak bánt na!
Ske, Detti!
Nem lehet könnyű a kajamizéria Nektek sem!
Kitartás!
Igyekszem gyakrabban jönni, mert hiányztok!
Bocs, ha nem reagáltam Valakire, ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagytam, csak ezt is rohamtempóban tettem...
De lesz ez jobb is!!!!!!!!!!!!
Ja, és most így nézünk ki....
TÉnyleg, nekem spirált ajánlott dr. TImmermann. Én félek tőle!
FOgalmam sincs, bevállaljam-e...