Sziasztok!
Adri
De jó most már túl vagy a vv-eken!!!!
Hurrá!!!!!
Még a párod eredménye kell, de az is megvan hamarosan!!!!
Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit fognak találni!!!
Néztelek, de mivel nekem 1-re kellett mennem, te már tuti régen leléceltél akkorra!!!!
Röpcsi
A kártyapartis sztoridon jót rötyögtem magamban! Mintha magamat láttam volna!!!!
Szentül meg vagyunk győződve hogy most akkor már tutira összejön, és ne akarjon ennek senki sem az útjába állni, és minden klappoljon!!!!
Csakhát ember tervez Isten végez ahogy mondani szokták!!!!!
(nem vagyok vallásos, így elnézést ha valakit megbántok ezzel!!!
)
Köszi a privit!!!
Na én most tutira nem tornázok, majd csak holnap!!!!
De minden elismerésem a tiéd hogy az éjszaka közepén is neki állsz tornázni!!!!
Kedi
Drukkolok hogy minél hamarabb a kezetekben legyen a lakáskulcs!!!!!
Sikerült beszélni a klinikával????
Twist
Nagyon szupik a képek!!!!
Mindjárt szerda!!!!
Sajnálom hogy pont a vendégek előtt kerültél kellemetlen helyzetbe, de a tüneteknek csak örülni lehet, mert jeleznek, hogy HÉÉÉÉ, ITT VAGYUNK!!!!!!!
Rena
Na mizujs veled???? Hogy vagy???????
Ma voltam a klinikán! Megvan az időpont jún.16-án lesz a műtét, előtte való nap kell befeküdni!!!!!
1-re kellett mennem, 12 óra 40-től ott vártam, persze sem Anna, sem Kati nem volt a helyén, ott vártam majd fél órát, közben értekezletet tartottak. Az altatóorvos 1-től rendelt, rengetegen voltak, oly annyira hogy felküldtek bennünket az intenziv osztályra, ahol egy másik doktornő besegített a vizsgálatba, aztán irány vissza Murberhez. Majd míg én wc-n voltam Kati bevitte a papirjaimat Murberhez, aztán üzent hogy a portánál találkozunk, a főorvosi bemutatásra. Bevitt engem meg a papírjaimat, egy vetkőzőbe le kellett vetkőznöm, majd jó darabig ott várakoztam addig referált Murber rólam, majd szól hogy kész vagyunk, öltözzek!!!!
Úgy örültem mint majom a farkának hogy megúsztam!!!!
Majd az asszisztens nő kérdezi hogy: Itt nem lesz bemutatás???
Azt mondja Murber:Nem már készen vagyunk!!!!
Azt mondta hogy megint csinálnak átjárhatóságit és megnézik hogy mizujs odabent, de lehet hogy az egyik petevezetékemet ki kell venni, aminek a vége le van zárva!!!!!!
De lehet hogy mindkettőt!!!!!
Nem azért hogy kiszúrjanak velem, hanem hogy ne legyen egy esetleges méhenkívülim!!!!! :
(