Csakegy!
[quote] írta:s még csak a nickem se tiltották le
Basszus, te folyamatos Kangában nyomod?
Dúúúúrva!
Istenem, összetehetem a két kezemet, Fruzsi egy kisangyal. Igaz mi Gergőnél már megvívtuk a magunk harcát.
Azt kérdeztem már, h. Luca nem ébreszti-e fel Lillát, most h. egy szobában alszanak?
Mert egyre inkább az az érzésem, h. Fruzsi csak azért ébred éjjel, mert mi mocorgunk.
De nem tudjuk letesztelni, mert nincs több szobánk.
Az meg elég nagy meló lenne, ha kiköltöztetnénk a nagytesóhoz, átpakolva az összes cuccot, h. beférjen, aztán meg kiderülne, h. onnantól a Gergő sem alszik a kicsi miatt.
Áááá...kéne valamerre lépni.
Bár, meg kell valljam, messze nem olyan szar a helyzet, mint Gergőnél volt. Fruzsi ugyanis éjjel szopi után pocira hengeredik, elhelyezkedik a franciaágy közepén, megkapja a cumiját, takaróját, és alszik. A következő kajálásig durmol.
Csak az a baj, h. én még mindig vigyázzállásban alszom, ha köztünk van a gyerek. Nem tehetek róla, vhogy a tudatalattim még éjjel is figyel, h. rá ne feküdjek, így aztán reggel úgy ébredek, mint akin átment az úthenger, minden porcikám fáj. (Na jó, a kor is eljárt már felettem...
)
Így inkább próbálom minden szopi után visszajuttatni az ágyába, de az meg olyan macera.
Na jó, csak nyavajogtam kicsit jódógomban, na.
Babaetetésben van vkinek ötlete, h. hogyan lehet megtanítani egy gyereket, aki eddig szopni nem tudott (mostanra viszont éppen belejött), a kanálról való táplálkozásra?
Nem csak szerintem bal...öööö...fék
, anyám is azt mondta, h. ő még ilyet nem látott.
Szóval másoszülöttem vmi egészen sajátos technikával gondolja kivitelezni a táplálkozást: felteszi a nyelvét a kanál főlé és szinte leszívja/lelefetyeli a pépet róla.
Ha úgy próbálom belejuttatni a szájába, ahogy szerintem elvileg normális lenne, vagyis kanál be, felfelé ível, szájpadlás elülső részén és felsőajkon lehúz róla a kaja, bele a gyerek szájába, aki azt nyelvével hátra továbbítja...naszóval így szinte azonnal köpi is visszafelé az összeset. Majdhogynem több jön ki, mint amennyit belapátolok. Reménytelennek tűnik a dolog.
Persze tudom, az lenne a megoldás, h. vágok egy hatalmas lukat a cumin, aztán hajrá. De vhogy nem szeretném.
Anyóóóó!
A múltkor akartam írni, h. megdöbbentően egyformák a gyerekeid.
Te is úgy fogsz járni, mint anyám, h. hiába volt köztünk két év az öcsémmel, mindig azt kérdezték, h. "Ikrek?"
Mamint!
Utánanéztem ennek az új szernek.
(Annyira mondjuk nem új, csak nem ennek indult eredetileg)
Sajnos a klinikai kutatásokat (így hívják szebben az önkénteseken végzett emberkísérleteket
) csak és kizárólag postmenopauzás nőkön akarják lefolytatni. Ez pedig azt jelenti, h. PCOS csajoknak esélye sem lesz belátható időn belül hozzájutni, mert mindenhol az lesz majd, h. ez irányú kísérletek még nem történtek.
De azért reménykedjünk.
Monee!
Már majdnem eljutottunk babaúszásra. De jövő szombaton, ha a fene fenét eszik, akkoris megyünk!
Ráérsz jövő héten vmikor délelőtt?
Majd írok emilt.
Laráékat is le kéne szervezni egy talira.
Én azt mondom, tök felesleges a múlton rágódni.
Aki akar ide írni, azt szívesen látjuk, aki ráér az Anyatanyára menni, az írhat oda is (vagy csak oda, ha ide nincs kedve).
Én személy szerint mindenkit sajnálok, aki már nem ír ide.
Ezért is próbálom feléleszteni a topikot.
Vhogy nekem az Anyatanya több okból sem jött be:
- macerás volt a belépés
- belépés után macerás volt visszakeresni, h. mi történt a legutóbbi belépésem óta
- képet csak vmi fondorlattal lehetett felrakni, nekem nem sikerült
- a hozzászólásokat nem vette be wordből normálisan, én viszont nem vagyok képes mindenkire reagálni, csak úgy, ha közben látom is, h. ki mit írt
Szóval nekem a Babanetes felület sokkal jobban bevált.
De a legfőbb ok inkább az volt, h. két gyerek mellett nem igazán sok időm és energiám jutott írogatni az elején.