Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Mai séta?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Végre vége a sulinak egyelőreKép
Tisztára ki vagyok. 1 hét múlva viszont vizsgaidőszak, szakdogavédés stb.

Hogy vagytok?
Az msn óta nem tudok senkiről seKép

Szerintetek milyen etetőszéket érdemes venni?
Az a fa szétszedhető jó?

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisz!

Hát az msn óta tényleg alig írunk ide!
Jó, hogy vége a sulinak, de nem jó, hogy vizsgaidőszak jön!!

Nekünk fa etetőszékünk van, amit később asztallá lehet alakítani.
Én szeretem, célnak nagyon is megfelel.
Szerencsére már Anna sem szeretne kimászni belőleKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
Remélem mindenki jól van azóta tényleg nem beszélgetünkKép
Gratula a picinek a fogacskáhozKépKép
Ha nem irunk akkor kelemes hétvégét mindenkinek:

Anyák napjára

Úgy repültem, mint a madár!
Pedig szárnyam sincsen.
Virágot is hoztam Neked!
Pedig kertem sincsen.
A szeretet az én szárnyam
Szívem az én kertem.
Anyák napján köszöntelek,
Édesanyám, lelkem!

Kép

Ildikó és az ő nagylányaKép
ildikó_4

Sziasztok,

már hogyne beszégetnénk? Minden este traccsolunkKépKép

Krisz,
hát, ez a suli, soha nem lesz m,ár végeKép
De csak vége lesz egyszer, aztán Dorka is fellélegezhetKépKép

Íme a soványka fiacskám

Kép

és, sajnos nem bírom megállni, még 1

Kép

jó éjt mindenkinek

manóka

manóka
manóka

Manóka!
tényleg nagyon "sovány".mekkora pocakja van atyauristen. Flórának sose volt ekkora.ennyi idősen Flora se volt hurkásabb
gyönyörű!!nagyon szépen tartja magát

ja apropó. Megtörtént a csoda. Flora jelentem tegnap este fél 10-kor (alvás helyett) hasra fordult. azóta abba se hagyja. idegesiti, hogy csak az egyik oldalra megyneki.az öltöztetés és pelenkázás nagyon izgalmas lett. kb fél óra volt mire ráadtam a pelust.

Nadine!
milyen volt a parti?

na megyek a tescoba.
sziasztok

enci
renci

Sziasztok lányokKép
EnciKép
mit csináltál a tescoban azt ne mond hogy nyitva volt mert akor megmarom magam mert tegnap nem jutotam oda és ma meg szerintem nincs nyitva csak holnapKép
És gratula a kicsilánynak ügyikeKépKép
ManókaKép
Még hogy soványKépKép
Tündéri csak ugy hesegetni kel majd a csajokat el tölleKépKépÉs az a hajKépKép
Ma voltunk az állatkertben és rakok fel képetKépKép
Kép

Kép

Kép
Már a vidám parkabanKép
HajóztunkKép
Kép
Kacsa vonatoztunk isKép

Kép
KisvasutaztuniKép
Kép
Kocsikáztunk isKép

Kép
És a végén fagyiztunk isKép

Kép

És rakok be egyképet amit a párom csináltKép
Kép

Bocsi ha nagyon sok volt de nekünk igy telt a mai napunkKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!!

Flóra!
Nagyon ügyi vagyKép

Ildikó!
A vers nagyon szépKép
Látom nagyon jól telt a napotok!!
Az utolsó kép nagyon élethűKép

Még két képecske...
Anna így mozog a hálózsákban, nincs akadály!!!

Kép

És így kell összerakni Apa ajándékát...

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Enci,
örülök, hogy még idejében meg tudtam akadályozni a TescótKépKép

Ildikó,
nagyon jók a fotók, és Anita változatlanul nagyon aranyos kislányKép

Era,
én érzem, hogy mire való apa ajándékaKép, így nem is csodálkozom, hogy Anna nagy segítség a használhatóvá tételébenKépKépKép

Mi voltunk ma nagyot sétálni az erdőn, holnap meg megyünk a dédikhezKép kell egy kis orgona már a lakásbaKép

Dorka,
remélem, az éjszaka már jól teltKép

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

boldog anyáknapját mindenkinek!

manóka!

köszi, hogy szóltál már éppen menni akartam az ajtóban álltam. nekem nincs ennyi eszem, hogy ünnepnap van akkor nincs nyitva Kép
ja Imikének utólag kivánunk boldog 4 hónapot!!

Dorka
mi volt a baj nyügi voltál? mi van veletek?

Ildikó!
nagyon jó lehetett a kirándulás. látszik Anitán hogy mennyir e élvezte. mi is tervezünk ma egy sétát az állatkertbe.de majd Flóra eldönti, hogy tényleg akar e
a tesco nem volt nyitva. csak én gondoltam, hogy nyitva leszKép

Era!

kész lett a zsurkocsi?látom profi volt a segítségKép

Enci

nagyon csini a csaj . szép az a kis rucika!
renci

Az utólsó mondat nem tudom, hogy miert került le a végére. azt ildiko nektek irtamKép
renci

Sziasztok!

Nadine, igazad voltKépKépKép
Dorka 2 fogú lettKép

az éjszaka teljesen nyugodtan telt, délelőtt elég nyügi volt. Sehogy sem bírtuk megvígasztalni, aztán délben megtaláltam a nyüffögés okát a 2. fogacskátKép

Ja és ma 6hós a csajKépKépKép

voltunk ma úszni, az egész jó volt, csak hamar elfáradt.
Enci ti voltatok?

Annyira jó, hogy most már nekünk is szól az anyáknapjaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Jól telt a mai napunk voltunk a dédi mamánál a másiknál és a rokununknál isKép
Remélem a tietek is jó voltKép
Még anyit hogy megvagyok fázva Képde tul élemKép
KriszKép
Nagy nagy gratula a második fogacskáhozKép
És a fél éveséghezKépKép
Nekünk egy hónap mulva lesz a 3 éves szülinapunkKép
Hogy eltelt az idő még most volt picurkaKépKépKép
Na ennyi puszika mindenikek Kép
IldikóKép
ildikó_4

Dorka!

gratula a fél évedhez és a két fogacskához.

azért pihenjél egy kicsit.vagy mostmár minden napra tartogatsz egy fogacskátKép?

Ildi!

megfázásKép

Enci
renci

Sziasztok!

Megyünk ma sétálni? Már nagyon hiányzik egy kis séta+dumálásKép
Szoliba is mehetnénk.
Remélem Dorka sem lesz nyügi.

Most tejberizst főzök és megcsináltam a diákat a szakdogavédéshez.

Dorka most éppen szunyál:

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Enci,
majd a mérleget megbeszéljük MSNen? Ide tudod adni??
Természetesen, a díjat felezzükKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!!!

Utólag is minden babócának nagyon boldog hófordulót kívánunk!!!!!
Hogy rohan az idő!!!!

Dorka is Ivánnal alszik? Anna már nem bír nélküle csicsikálniKépKép

Remélem Flóra nem lett lázas!!

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Zsani és Anna Boldog 11. hónapot !

Flóra szerencsére nem lett lázas. reggel épen a határon volt hőemelkedésileg. 37 levonás után.ugyhogyhála minden rendben.
de azért nyügös csak azt nem tudom, hogy ez az oltásnak köszönhető e. tegnap óta nem hajlandó semmit enni csak cici.ugyhogy most pálfordulás van. biztos megcsömörlött a sok uj kajától és anya cicije azért még mindig finiKép na tanulok, végre elaludt.

Manó! ma felhivlak mielőtt átszaladok vele. val. Flórával megyek.
felkészűlés miatt szólokKépKépKép
renci

De jó, hogy Flóra nem lett lázas!!!

Közönjük a köszöntéstKép

Egy kép a 11 hónaposrólKép

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Anna továbbra is tündéri csajKépKép

Enci,
örülök, hogy Flóra megint kajál. Remélem azért hagyott aludni.
Vizsgád hogy sikerült?

Manóka,
Imike hogy viselte az oltást?
Kár, hogy nem találkoztunk de gyorsan végeztünk és mentünk is mert Dorkacsaj hipernyűgös volt.

Nah voltunk a szívgondozóban nincs semmi gond, kicsi zörej, majd kinövi. Úgy tetszett, hogy azt írták a papírjára, hogy jól fejlett jól táplált csecsemőKépKépKép az én kis hurkás csajomKép

Majdnem elértük a 7 kg-ot, 6950g volt és 64 cm.
A dokinéni szerint már jöhet a főzelék, sóska, spenótot emlegetett ilyeneket lehet adni? Úgy rémlik a sóskában oxalát van és emiatt nem ajánlott.
A neten ezt találtam a babaszobában egy dietetikus írta:
Hat hónapos kortól burgonyán, répán kívül bármilyen zöldséget, gyümölcsöt adhatunk. Figyelni kell azonban arra, hogy a k-betűvel kezdődő zöldségek (kelkáposzta, karfiol, karalábé, kelbimbó) csak 8-9 hónapos kortól ajánlottak, illetve, hogy sóska vagy spenót, az oxalát tartalmuk miatt hetente maximum egyszer szerepeljenek az étrendben (8 hónaptól).

De akkor mit ehet?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Állítólag Debrecenben van 3D-s v. 4D-s ultrahang.
Ha van, és írnátok Nekem róla bővebben, nagyon örülnék. Olyan érdekelne, hogy hol van pontosan, mikor van rendelés, mennyibe kerül, és milyen számon lehet bejelentkezni. Esetleg tapasztalatok is jöhetnének.
Nagyon köszi előre is!
Szilvi
bgabi

Szia Szilvi,

Batthányi utcán van ez az új rendelő, ott van.
2D, 3D, 4D magzati UH vizsgálat
bejelentkezés: 52/534-999
Batthyányi u. 22
hétköznap: 12-20 h
szombaton: 9-16 h
9600Ft-ért kapsz egy 25 perces videót+1db fekete-fehér képet. + képek darabja 800Ft. A videót CD-re 1000Ft-ért veszik át. Max 4 fő mehet babanézőbe.
Azok a szonográfusok csinálják, akik a Klinikán is nézik a babókat.

A klinikán rendelési időben csinálnak videót, és 2Ds képet késtítenek, azt hiszem, 2000 a videó, 1000 a fotó, de ezt nem tudom pontosan, ha felhívod, akkor megmondják.
417-144

Era,
Annácska gyönyörű a képen, miegmutatom Imikének isKép

Krisz,
az a babaszobás dietetikus sztem egy kicsit hülyeségeket ír, hisz én pl. úgy tudom, hogy 1 zöldség a burgonya, és azt lehet.
De ahány, annyi féle.Kép
www.otlettar.try.hu oldalon van a WHO ajánlása.

Enci,
vizsga? Mindenkit ekbűvöltél, vagy legalább vitted Flórát, hogy bűvöljön?KépKépKép

Mérés: megmértem itthon a fiút, 6450-6500 között mozgott a mérleg, a védőnőnél meg 6330 voltKép

Ja, és Imike is 64 cm szerintük,bár, a férjem, és a colostoka szerint majdnem 70Kép

A lényed, hogy minden rendben, és, hogy Dorka lány is jól van, nincs semmi a kis szivecskéjévelKép

Ma nagy tettre készülök: újra menni akarok az OTPbeKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Szia Manóka!

Nagyon köszönöm az információt!!!

Szilvi
bgabi

Sziasztok!

Krisz!
De jó, hogy Dorkának sincs semmi baja szívilegKép
Kezdetben krumpli + répa + alma + esetleg banán, bár az elég szeles.
Ilyenkor még nem lényeges a változatosság, csak az evés örömeKép
Anna még most is állandóan virslit enneKépKép
A K betűsöket én csak egy pár hete kezdtem adni, de nem volt vele semmi baj!

Manóka!
Nagyon nagy Imike!!
Nagyon rászoktál az OTP-reKépKép

Enci!
Hogy vagytok? Flóra?

Többiekkel mi van mostanában?

Szép napot!!!
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

a vizsga szerintem sikerült az meg hogy ahnyas az már nem számít csak görbüljön.
annyira érdekes, én mindig izgulos fajta voltam és sokat tanultam.de most hogy Flora van már anyira huszadlagos rangu a dolog . márnem érzem hogy a tanulás annyira nagy dolog lnne.mostmár Flora a fontos.könnyebben veszem a dolgokat. mondjuk az is igaz hogy ez annyira nem volt nagy vizsga. majd kiváncsi vagyok, hogy a nehéz előtt is ezt mondomKép

Krisz!

én ugy tudom ahogy a többiek. éppen a krumpli az ami előszöradható. meg a répa, de az fog és én azt tudom, hogy azt nem lehet miden nap adni mint a sütötököt a karotin tartalma miatt.a krumpli az amit későbbis szinte mindenben adnak ezzel süritenek rántás helyet.
mi almát krumplit s répat eszünk. na jó az tulzás de tegnapmár megettünk vagy 60 ml-t de elég hig volt. de jobb mint a semi. ma bébiételt probálom ki.nekem amugy ugy ette meg, hogy nem a turmixba tetem hanem egy szürön átpaszirpztam. nem tudom e hogy ennek köszönhető az evészet.

Manóka!

a mérleg között nekünk olyan 10-13 dkg körüli volt a különbség.nem egyformán mérnek.
ja és Imoci felkell éjszaka meg nyügös, mert ha nem akkor val. nincs kaja baj. nálunk a végén mindkettő volt, megnagyon lágyak voltak a cickok.de jó, hogy téged nem izgat annyira. jó hogy bizol magadban.én nem voltam ilyen magabiztos. Kép

Era!

köszi jól vagyunk. egy kicsit az éjszakák roszabbak.val. időjárás és szuri utohatás . de maj éjszaka jo volt. igaz megint nálamaradtam hajnaban.Kép fájt a pocija ezért kelt fel.én meg olyan hulla votam, hogy csak reggel 8-kor keltem arra hogy vigyorog rám és piszkálja az arcom. annyira drága voltKép

azt szeretném kérdezni, hogy a hétvégétek hogy alakul? mert hallotuk, hogy van nálatok egy 30 éves . szeretnénk meglátogatniKép

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Ma délelőtt almás-meggyes-krumplit ettünk, szintén nyakalta a csaj. Úgy örülök, hogy olyan ügyesen eszik.
Voltunk délben a kardiológián (volt munkahely), persze szétkapták a csajt. Visszafelé meg jól megáztunk, persze Dorka nem, csak vigyorgott kifelé a babakocsiból és élvezte az esőtKép

Ti mentek hétvégén a vásárba? Mennék én is, de a kedvesem kiütést kap tőle. Bár lehet elmossa az esőKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
EraKép
Gyönyörű a picike szeme nagyon sok fiut megfog vele bolonditaniKép
KriszKép
Örülök hogy jólvan a kicsikeKép
Boldog 11.hóságot mindenkinekKép
Na mitszoltok az időhözKépnem igen megyünk a vásárba.Hacsak adig estleg jóidő nem lesz.
Pusz IldikóKép
ildikó_4

EnciKép
Akor lehet gratulálni a vizsgádhozKép
Elfelejtetem az elöbbKépKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok

Igaz régebben ígrétem de itt van Zsani alvós képe:

Kép

És Krisz, Itt van MUSU, vagy MAGELLÁN. Mikor hogy híjuk.

Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nincs itt senki, és sétálni sem jösztök?KépKépKép

Imike a vásásr után:

Kép

de csak kellett még egy satyesz

Kép

ja, és mostmár én is regisztráltataom magam!!

Kép

manóka

manóka
manóka

szia Manóka!

nagyon vagesz a fiu. jó a sapi. Flóra is kapott egy fejkendőt. egy szivdöglesztő pirosat.fiufogotKép

séta azt nem tudom. mi val. a békás tóra megyünk. ott tudok tanulni apadon. de lehet nemlesz kedvemKép

Enci
renci

Sziasztok!

Az MSN miatt kihal a topikKép

Flóra!
Nagyon boldog 6. hónapot kívánunk neked!!!

Kép

Anna most épp szuper hisztis, folytatja amit odalent elkezdett....gondolom a foga most nagyon megkínozza!!
Megyek is altatni.
Era

Era
Kép
era75

köszönjük a jó kivánságot! tényleg alig aligirunkmostmár ideKép

rakok két képet a 6 hós Flóráról.ezek ma este készültek

Kép

Kép

Enci
renci

Szia Enci

utólag is nagyon boldog 6hónaposságot Flórának!

Gyönyörű ez a lányKép, Dorkával itt csodáljukKép
Olyan ügyesen ül, hát Dorka nem bír ilyen klasszul fürdeni, folyton vz alá bukna, ha hagynánkKép

Krisz

Krisz
krisszie

Kriszti!

köszi a gartulát! hogy vagyto? már olyan régen találkoztunkKép
Flóra amiota fordul azota le se lehet löni. megállás nélkül nyomja. a visszaforgást is kezdi pedzegetni. egyszer véletlenül már sikerült neki azota nem csinálja.
kaja az megy ezerrel. ma azt hiszem a sütötököt fogom kiprobálni. de lehet hogy még várok egy kicsit.nem akarok sietni. ráérunk ehet még eleget.
az ülés már egész jol megy meg kuszik a csaj. bár mindkettőhöz kell egy kis segítség.

te is tanulsz vagy csak mostanában elkerültük egymást?

ti vettetek már etető széket? mi most akarunk venni. néztétek már valahol ahol olcso lenne?

remélem hamarosan találkozunk. meg a baba tali is jol elmaradt.nagyon elfoglalt anyák vagyunkKép

szia
enci
renci

Szia Enci!

Rámférne már egy kis lazítás, tanulok 1000-el. Teljesen ki vagyok. Amúgy meg sztem pont elkerüljük egymást. Talán egyeztetni kéneKép

Babatalit halasszuk el záróvizsgák utánra, addig úgysem leszek beszámíthatóKép

Neked hogy állnak a vizsgáid?

Flórának nagy gartula a kúszáshoz, forgáshoz meg az evéshez is.

Dorkának alábbhagyott a kezdeti lendület kajailag, már csak minimál mennyiségeket hajlandó megenni.

Etetőszéken én is gondolkozok, láttam a Corában 6000-ért, fa szétszedhetőt, talán az lesz.

Megyek mert nyüffög a drágaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Na, sziasztokKép

hazajöttünk a nagy útról, a dédik megint el voltak ájulva a kicsajtól.
De nagymamám egxfolxtába azt mondogatja, hogy a csuklás, az betegség, vigyem el a csajt orvoshozKépKépKép

Ja, és egész nap ölben voltKépKép

Flóra nagyon tetszik a képeken, a szeme olyan mosolygósKép

Era,
akkor megyünk holnap?

Krissz,
gyorsba tanulj, már nincs sok, drukkolunk ImikévelKép

manóka

manóka
manóka

Na sziasztok!

Bocsi Enci, hogy tegnap nem tudtam menni. De ráadásul a kedvesem lesérült meccsen így most 2 gyerekem is van Kép, nem is tudom melyik a macerásabbKép

Egész délelőtt az autót intézzük, holnap megy a kedvesem megnézni (remélem el is hozza) Kép

Remélem ma már jobb idő lesz mert tegnap szét akart menni a fejem, legszivesebben megittam volna 1liter kv-t.

Séta nem igen lesz, megyünk mindjárt a bankba.

Na egyelőre ennyi. Sziasztok

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

nem történt semmi. csak gondoltam hátha lazítasz egy kicsit. nagyon fáraszto ez a tanulás igy .haladsz azért?
nekem csüt.lesz a következő és még van három ezen kivűl az egyik egy dolgozat amit le kell adni.

még be le se néztem.de van még egy pár napKép bár azért évközben ezt nézegettem.de ez nehezebb mint az előzőek.
ma is tanulás helyett egy kicsit takarítottam. mert már borzadáj. szombaton jön az egész család féléves bulit tartunk.

neked mikor lesz pontosan a vizsga tudom hogy valahogy a napokban nem?
jo tanulást és kitartástKép

milyen kocsit vesztek és ujat?
mi is tervezzük de egy két dolog amire számitottunk nem jött be igy val. elhalasztjuk.
de annyira hiányzik. már nagyon unom hogy ide a civis környékére vagyok szorítva nem tudunk sehova elmenni. és kölcsön meg nem tudjuk mindig kérni aposomék kocsijátKép

Manoka!

nemis tudtam hogy lecserélted a srácot.Kép
ugy nem volt nyügös hogy ölbe volt igaz?
de majd jobb lesz nekünk is volt egyilyen korszakunk az jutott eszembe. igy 4 ho körül. Flóra is sokat sirt a kocsiba.de ölbenKép
ma átszaladok a képért majd felcsöröglek hogy mikor jó?

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Manóka,
én is csak néztem milyen csajsziról írszKép
Dorka is elég csuklós, szopcsival orvosoljukKép

ma volt a védőnő és nagyon elcsodálkozott, hogy még nem cseréltem le egy szopcsit sem főzelékre. Én nagyon bírom, de ő is a spenóttal jött. állítólag ha leöntöm a főzővizét nem lesz oxalátos, hát inkább kivárom a 8. hónapot.

Enci,
hétfőn szakdogavédés lesz, aztán minden héten egy vizsga (írásbeli, gyakszi, szóbeli). Éjszakánként próbálok tanulni, mert napközben elég macerás. Majd meglátjuk mi lesz.

Nekünk is véletlenül lett pénzünk autóra. Mivel nem akarunk hitelt felvenni, ezért használtat veszünk. Ki is néztünk egyet Hatvanban, oda megy a kedvesem holnap megnézni.
Egy bajom van vele, hogy pirosKép (tipikus női hozzáállás)

Csináljatok jó kis 6hós partyt Flórának!!
Mi is akartunk Dorkának, de mindenki lebetegedett így csak 3-an voltunk, meg egy csomó lufiKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

miért nemlehet adni 8 hó előtt spenotot? az oxalát mit csinál? bár én végeztem 3 évet biológus szakonKép
én hétvégén már adni akartam neki. de nemlehet? mert olvastam két könyvecskében és ott azt irták, hogy már lehet adni igaz hetente csak egyszer.

én se cseréltem még le egy szopit se bár flora napközben már alig eszik. nemis nagyon van tejemKép
mosthogy visszakerült a mérleg tegnap meg ma mértem a szopikat és elkeserítően kevés volt a napi adag(40-70 ml) bár este és reggel a 150 - 200 megvan. nemtudom mi lesz. megint elkezdtem fejni. a homeos bogyok amik a multkor visszahozták a tejcsit most nem hatottak. félek hogy elfog apadni. csak az a gond hogy Florat nemnagyon izgatja a szopi már. és igy nehéz csodát művelni. de azt hisze, eréjesebb leszek és szopit egy kicsit erőltetni fogom. na persze nem kötöm odaKép de ha nem hát nem. egy kicsit belefáradtam ebbe a tejcsi mizériába.

én is este tanulok pl. ezután tervezem, most vacsizokKép meg reggel szoktam felkelni.

nem rossz a piros szin. nekem mindegy lenne csak gurulnaKép mostmár ugy vagyok. Zsolti ujat szeretne de én mondtam, hogy jo lenne a régi is csak lene márKép
mi most butort veszunk. a szétköltözés miatt kellKép máregy jo ideje kulon alszunk de a nappali ágy az nagyon nem kényelmes ezuért veszunk egy másik garniturát. jöv. héten megyunk is rendelniKép

na jo megyek
kitartást neked is. jo hétvégét

a többiek már egyáltalán nem irnak?

Ildiko!

Veletek mi van?

sziasztok
Enci
renci

Enci!

Úgy látszik itt már csak mi beszélgetünk.
Többiek hahó!!!
Én sajna este nem érek rá msn-ni, ide meg csak beugrok és beírom mi van.

Szétköltözés? Benneteket nem összehozott hanem szétválasztott a gyermek?Kép

A szopi miatt ne izgatsd magad, hagyd rá Flórára, nagylány már, ha már kevesebbet szopik nem baj. Miket eszik akkor, és mikor és mennyit?

Dorka megint elkezdett jól enni, visszatértünk a kb 100ml-es adagokhoz. Nem várhatom el tőle, hogy mindig ugyanannyit egyen.

Nah és megvettük az autót, most telefonált a kedvesem. Sajna piros maradtKép

Tanulok még egy kicsit, amíg nincs itthon és Dorka is szunyálKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

gratula az autohoz! milyen márka? és részletre vettétek? csak azértkérdem (nem akarok indiszkrét lenni), hogy használtan is lehet e részletre venni?ha ti már ennyire bene vagytok a vásárlásbanKép

igen igen a csaj kiturt minket a hálonkbólKép
a kis maffiafőnökKép amuyg annyira tüdi. képzeld de lehet már irtam(memori az kezd lemerülniKép ) bevittem a suliba beültem vele jegyet beiratni. de a tanár még tartott előtte egy fél órás beszédet értékelést stzb. Flora ot ult az aud. max első soában. anyira edi volt. nem lehet elég korán elkezdeniKép amikor a tanár beszélt egyszer egy akkorát böfentettKép véleményezte a mondottakatKép

mi elég sokat eszünk. ez a szopi kárára megy. de pár percnél nem hajlandó többet enni. hiába adom neki. feszíti magát és nem akarja bekapni. megha elkezd jönni elengedi. szerintem nem izlik neki. de igy elfog apadni. most fejem de nem tudom meddig lehet ezt igy fentartani.nagyon kevés van.

mi délben már megeszünk 200-230 ml főzeléket is. na jo ez nem mindig van igy. de tegnap 230 volt előtte még és uátna is szopika. meg narancslé. dlután egy kis gyumi este egy adag pép de ez ált.ban 4-5 kanálbol való adag. ja és szopcsi.

és megszik emellé még egy nap egy egész üveg gyümitz. bár azért probálom az adagot leszorítani, hogy hátha akor többet szopna. de az a baj hogy nem kell neki az anyatej. nekem csak annyi a bajom, hogy egy kicsit tul gyorsnak érzem az árváltást.
űna megyek mert még szalad a lakás nincs kaja se és még nem tanultam:de azt iszem ez egy kicsit sok 3igKép

szia
enci
renci

Sziasztok lányokKép
Na ittvagyok már 3 napja nem voltam mert valahogy nem volt kedvem Kép
Láttam azért zajlik az élet :mindenkinek gratula az évfordulokhoz és a pörgéshez forgáshoz,meg az uj autóhoz baleset mentes vezetést és utat ,szerintem meg a piros nemis ilyan borzasztóKép
Mindenkinek jó tanulástKép
A héten a lány már 4 ig van a bölcsiben szokatjuk a sokáig bent léthez mert az oviban is eddig lesz de semi baja olyan jól érzi magát szeret uzsonakor teriteniKép
Na hirtelen enyi mindenkinek jó hétvégétKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Enci,
Nem részletre vettük, de lehetett volna. Egy Renault Megane-t vettünk, már tettünk is egy kört itt a környéken, meg elmentünk vele krémest venni. Váratlanul betoppant a család, nem tudom hogy fogok tanulni. Megint éjszakázás lesz úgy látom.
Flóracsaj jól belehúzott, 200 ml főzi + 200 gyümi egy nap meg tejci és tejpép is. Ez igen, ezek után ne csodálkozz ha nem szopizikKép
Sztem megszerette az új ízeket, nem baj az.

Ildikó,
nagyon édes lehet Anita, ahogy terít uzsihozKép
ügyes, hogy kibirja egész nap, ha szeret ott lenni.
Ténlyeg nem olyan szörnyű a piros, már meg is bartátkoztam veleKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Itt vagyok ám én isKép

Krisz!
Megvettétek a kocsót!!!!!Éljen!!Jó autókázást!!!

Enci!
Milyen volt a buli? Élvezte Flóra a vendégeskedést?

Manóka!
Milyen csajról beszélsz te???
Ma voltunk a Médiában, kipróbáltam a filmelőhívást. Nagyon szupiKép

Ildikó!
Láttam ma Anitát, amint kutyát sétáltatott Dédivel! Nagyon nagy lány márKép

Anna is nagylány már, az almát egészben a kezébe fogja és úgy esziKép
Meg persze szopik még ezerrelKép
Na ennyi futotta energiámból......

Szép álmokat!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Krisz,
gratulálok a kocsihozKépKép
Késő délután sétáltunk arra, gondoltam is, hátha látok egy piros MegántKép

Enci,
lehet használtat is rászletre. Most mi is azt fogunk sztem, mert nagyobb kocsi kellene, az meg újonnan nagyon sok/hóKépKép
Hogy telt az ünneplés? Tetszett a kép?

Era,
mi van veled, mostanság nem vagy jelenKépKép
Nem is biztos, hogy Anna csak az apukájára hasonlítKép

Ildikó,
most pár napig én is így voltam, hogy nem volt erőm sem olvasni, sem írniKép

manóka

manóka
manóka

Szia EraKépKépKép

manóka
manóka

Szia Manóka!!!

Milyen egyszerreKépKép

Jobban van már a fejed?
Szombat reggelre nekem is fájt, de szerencsére egy kávé helyre tette!!

Nem is mondtam, hogy Annának szépen kibújt a jobb 1-es fogacskájaKép
Már ötfogú a csaj!!!!És ügyesen tud vele harapni a cicicmbe, ha mérges rám valamiért!!!KépKép
Ez a valami pedig az szokott lenni, hogy véletlenül nem vele foglalkozomKépKép (Csak egy kicsit kapattuk el.)

Megyek készítek ebédet!
Ugye jövő héten már melegebb lesz????Fázom!!!!!!

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

jó volt a buli. Flora egész nap nem aludt(csak egy fél orát) tudta, érezte a készülődést. de pont mire jöttek a vendégek totálra elfáradt(fél 5) és elaludt.de nem aludta át a vendégeskedést. de legalább egy picit pihent(1 ó) és utána gőzerővel tomboltak az uncsitesójával. a tortába belemerkolt és meg is nyalta. egy kis fintor után szerintem folytata volna, de azt már nem mertem. oroszkrém volt tiszta hab. nagyon fini volt. a Tecsoban vettük . azt hittem rossz lesz de nagyon jo volt sztem jobb volt mint a cukrászdai.
Florának nagyon tetszett az uncsiteso kismotorja. ugy feszitett rajta. nem ült rá hanem kitartotta magát az ulés fölött és állt két kézzel persze fogta akormánytKép megnézem hogy felvan e rakva a kép és berakom ide.
jo volt de én hulla voltam.

Manoka!

nagyon tetszett a kép !! jobban vagy már? és Imoci? nem viseli meg az eső előtti állapot?

Era!

gratula a foghoz!
Flora ma képzeld még semmit nem aludt.nem tunik fáradtnak, bár mostmár egy kicsit nyöszizett átment vele atz apja, de gyanitom, hogy csak Zsolti alszikKép meg lesz ennek a virgonckodásnak a böjtje.mondjuk az igaz, hogy 10.15-kor kelt fel.

én meg probálok tanulni, bár elég álmos vagyok.de addig amig el vannak együtt apával olvasgatokKép

sziasztok

Enci
renci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?