Sziasztok!
Ske!
A fog még nem bújt ki, pedig naponta kétszer is ellenőrzöm, hátha... aztán jön a csalódás. Igazából nem a fog érdekel, hanem hogy egy pár napig legyünk már túl a nyűglődésen.
Az etetés még mindig rémálom. Csak az anyatejet fogadja el szívesen, ami ugyan nem lenne baj, de erősen fogy (pont amikor kell neki), már csak reggel és este tudok fejni. A tápszert ugyan megeszi, de nem túl lelkesen, és csak többszöri próbálkozásra.
Tegnap reszeltem neki almát, és főztem sárgarépát, mert anyagilag nem bírjuk folyton a HIPP-es kajákat, főleg úgy, hogy nem eszi meg az egészet. Mind a kettőt összeturmixoltam botmixerrel, higítottam, ennyire pépes nincs is a világon, ehhez képest öklendezett tőle, attól féltem, hogy rókázni fog. És rázza a fejét, hogy nemnemnem, összeszorítja a száját, mint egy présgép, és elfordítja a fejét.
Kiakaszt! Főleg, hogy még pár héttel ezelőttig nem győztem lapátolni bele a gyümölcsöket, most meg a sütőtökön kívül nem fogad el semmit. Nem tudom elképzelni, hogy valaha is rendesen fog enni.
Reggel beszéltem a védőnővel; holnap eljön, hogy megnézze, mit művel Alexa a kanállal.
Nem, éjjel Alexa már rég nem eszik, mivel 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát. És szerencsére így nyugisak is az éjjelek, nagyon ritkán ébred csak fel (havonta 1-2 alkalommal), de akkor is elég, ha visszanyomjuk a cumit a szájába (de sokszor ő találja meg, és visszatolja magának), és alszik tovább.
Furcsa, hogy Ádám annak ellenére besárgult, hogy ilyen sokat evett. Nálatok mi a helyzet a kajálással? Sikerült elfogadtatni vele a gyümölcsöket?
Megyek készülődni, ma tanítós napom van! Kitartást mindenkinek, a hideg front rossz hatással van a babákra, lehet, hogy ma nyűgösebbek lesznek.