Wish, nekem is meg kell tanulnom tízig számolni, de sztem jobb, ha egyből húszig számolok. Mai produkció: amíg behoztam a táskám a ház sarkától (kb. 4 méter) visszanézek Bálintra, hát fekszik a pocsolyában és lefetyel. "Iszik"- gatyája, kabátja, sapkája, ORRA tiszta sár, mint egy kiskutya...
Tudom, ez nem a hiszti, hanem a hülyeség kategória. Bár ha belegondolok, soha nem mondtam még neki, hogy nem iszunk a pocsolyából, de nem is gondoltam, hogy kell. Ezek szerint kell.
Egyébként nálunk is megy a hiszti, amitől az agyam eldobom, hogy mindent egyedül akar, és ha segítek, az nem jó, azonnal vissza kell csinálni az eredeti állapotot, és majd Ő EGYEDÜL. (Amit úgy mond, hogy egydül, és simán együttnek hangzik, azaz nagyon kell ám figyelni!) A negatív csúcs, ha kaját adok a szájába, mikor Ő egyedül akarja, akkor kiveszi a kaját és visszakapja egyedül (persze néha összeragasztatni is szeretné a szétvágott répát...).
Bárányhimlő: állítólag akkor fertőz leginkább, mielőtt kijönnek a pöttyök (jó alattomos, mi?), de kétféle vélemény van, egyik szerint addig, míg az utólsó var is le nem esik. Hát, majd kiderül.
Kardiológia helyben volt, nem részletezném, tényleg nem akarok senkit bántani. De este azon röhögtünk a férjemmel, hogy ha fél 11-kor elindulunk Pestre a Kard. Intézetbe, kb. pont így végeztem volna.
Kriszta, mi előzőleg A Gottsegen György Országos Kard. Intézetben voltunk Bálinttal (hogy beforrt-e a 2 lyukacska, nem bíztam volna a helybeliekre
), ha oda mész, ott nagyon profik, kedvesek, mikor mi volt, sok gyerek volt ugyan, de hamar sorra kerültünk, nekem mindkét gyereket nézték ott, és csak jókat tudok mondani. Ha komoly baj lenne, csak oda mennék, mint ahogy mentem is. (És a doktornő tegnap pont ezért nem akarta meg uh-ozni, mert ugye ott látták 6 HÓNAPOSAN, és akkor minden okés.
)