Sziasztok!
Monyo: tudtam en hogy szeretitek Ti egymast es atveszelitek a dolgot!!! Nagyon, nagyon szuper hogy mindent sikerult megbeszelni!!! En detto ugyanazt csinalnam mint Te, orokbefogadas, kivizsgalasok egyutt, legalabb igy lesz 2 baba is egyszerre.
Az en nagy ikerbabakocsimat egy olyan par vette meg akiknek volt egy 4 honapos orokbefogadott kislanyuk es a csajszi 8 honapos terhes volt spontan.
Ugy nonek majd fol mint az ikrek.
Szex: tok jo hogy mar tudod min kell valtoztatni, nalunk csak a mennyisegen.
Marmint leallitottam az uramat egy kicsit.
Kokusz: en tovabbra is nagyon drukkolok! Ha babas leszel nem fog erdekelni a nagy pocid!
Le fogod tojni a plusz kilokat.
Nrciszka: hu de izgi, en is meg akarom tudni a babaid nemet!!! Persze az a fontos hogy mindn rendben legyen de rendben lesz az biztos!!! Tipp: fiu-lany
Katavirag: imadom az ikreimet es olyan jo egyutt latni Oket DE ha valaszthattam volna talan inkabb egymas utan rendelem meg Oket. HA VAN SEGITSEGED, nagymamak, baratno, bebiszitter stb. akkor vagj bele mert csodallatos dolog de ha nincs akkor inkabb ne.
En hogy eltem meg? Nekem nagyon nehez volt mert egyedul voltam, most hogy bolcsibe jarnak kicsit konnyebb. A kozlekedes az ikres kocsival borzalmas, nem ferunk bele rendesen a liftbe, ajtokon, jardakon, a lakas tele van etetoszekekkel, babakocsival, minden egyeb babadologgal, alig ferunk el.
De imadom Oket es ez a lenyeg.
Junko: hat a depis Tonti is eleg gaz.
Velem az a baj hogy allandoan rosszul vagyok, most bekepzelem vagy mi a fene. Allandoan szedulok es minden eredmenyem rendben van, sokszor van hanyingerem is emiatt es ilyenkor ossze is zavarodom, nem tudok rendesen gondolkodni, mi a fene lehet velem. Sokat faj a fejem, nagyon sokat. Nem tudom mar hova, kihez menjek, a haziorvosom elkuldott uszni, irtam mar? Mert szerinte az jo a egyensulyra. Most vagy a szemem (de jo szemuveget hasznalok) vagy az egyenulyerzekem de akkor miert nem csinalnak vele valamit, vagy a fejemben van a baj. Ah!
Csajok, Anna ma 39,6 fokos lazzal ebredt, jol megijedtunk, fiukat elvittuk suliba, bolcsibe es Annat a dokihoz, megint torokgyulladasa van, antibiotikumot kapott MEGINT. Annyira elesett szegeny, most alszik. A doki hallott valami szivzorelyt es elkuldott minket vizsgalatra de azt mondt ne aggodjak tulzottan mert ez lehet a laztol is. Viszont par honapja Ratenal is hallottak szivzorejt es Ot is elkuldtek a korhazba csak meg nem hivtak minket, nagyon sokat kell varni. Remelem semmi komoly egyiknel sem. Ja, es Ratet elkuldtek gyerekurologushoz a herelye miatt, sem font sem lent nincs hanem kozepen. Lehet megis mutet lesz belole.