Sziasztok!
Panka, de jó, hogy sikerül a kertes ház!!! Végre a tiétek!!!
Emili gyönyörű a képeken is!!!!!Legalább 3 évesnek néz ki!!
A szocpol. egy részét tényleg csak a használatbavételi után adják ki (10% talán, már nem emlékszem), a többit a ház készültségi fokától függően (mindig jön a szakértő és szakért...).
Anita, sajnos a madarakkal (nyulakkal) ez a helyzet, tenni kéne rás egy kis réteg földet, hogy ne lássák a szemetek.
Jobbulást neked!
Zsebi, 360 négyszögöl???? Az közel 1300 nm !!!!!!!!!!!!
Azta, akkor ti nagybirtokosok vagytok!!!
A miénk 230 nm.......
Jó nem is nagy, de a tiétek nem semmi! Mondjuk látszik is a képeken, hogy szép nagy, és a kerted hmm, az se tavalyi ültetés..
A legjobban a medencétekre csorog a nyálam.
Ide csak bébipancsoló fér el, no de azért nem panaszkodom.
Krisztinaa, most olvasom, hogy Jakab doki az orvosod!
Velem is végig ilyen volt, hihetetlen ember! Professzori konzíliumról lejött hozzám , hogy ne nekem kelljen keresgélnem az NST eredményemmel.
Pénteken született Nelly, vasárnap civilben is bejött a gyerekeivel, hogy minden ok-e? Lehet, hogy nem csak hozzám, de akkor is megnézett bennünket. Ha felhívom tudja a keresztnevemet, császárral szültem stb. Azért ez nem semmi szerintem...
Nem akarok indiszkrét lenni, de Petra kinél született? Nem kell beszélend róla, ha nem szeretnél..
Évi, milyen volt a keresztelő??? Szabi "hisztizett" gondolom ....
Tündér az a gyerek, add már kölcsön, rázza gatyába Nellyt.
Andi, mi újság? Tibi lába? Te hogy bírod a kiképzést?
Zita, fogadjunk PatrÍcia már fut és azért nem jössz, mert egész nap utána loholsz!!!!!
Cila, hűha bárányhimlő! Akkor ti sem oltottátok be Partikot? Én nem tudom mit tegyek. Olivér nagyon hamar túl volt rajta, de mi van ha Nellyt megviseli, szövődményt okoz. jaj, miért ilyen nehéz ez????
Nekem Zatik amnioszkópiája nagyon fájt, durva keze volt és türelmetlen..
Olgi, Alíz, Edina merre jártok???
Nálunk borzasztó anyaszerelem van, megint egész nap ölben van Nelly. Iszonyúúúúúúúúúúúúúúúú.!
Áll a zuhanykabin előtt és ordít , amíg zuhanyozok, rángatja a törölközőt rólam stb.
Leteszem sír, mert fel akar jönni, felveszem tol el le akar menni.
Aludni megint nem alszik, a Viburcol kúppal 3x ébred. Így megint jön a chamomilla.Persze most alszik.
Pár lépést tett a kanapé mellett, de még nagyon kapaszkodik.
Tegnap evett először epret, imádta!!!Két kézzel tömte a kis szájába, még jó, hogy keveset adtam neki!
A szülinap nagyon jól sikerült, örült az ajándékoknak, kulturáltan fogyasztotta a tortáról a marcipánt. A tortából nem evett.
Olivér tündér volt az ünnepségen, énekelt, táncolt, nagyon büszke voltam rá és magamra is , mert csak egyszer sírtam.
Tettem fel képeket a Picasara.
Lányok, tanács kellene!!!
A Vaterán megvették a bébiőrünket, meg is érkezett hibátlan állapotban. Kipróbálták, de nem elég "érzékeny" nekik, mint a régi készülékük volt, ezért visszakérik a pénzt!
Szerintem ez nem jogos, hiszen baja nincs a bébiőrnek, rendesen működik,.
Vélemény?????
Csókica és jégeső nélküli szép napot!