Olyan jó, hogy tesztek fel képeket...Jó látni a babákat, Akikre úgy vártunk
Annus!
Iza tényleg gyönyörű, de Te is jól nézel ki a tegnap /vagy azelőtti?/ képeken.
Nem tudom magam rávenni, hogy megnézzem, de majd egyszer biztosan. Én már csak ilyen lökött vagyok
De akkor ezek szerint nem olyan vészes. Köszi
Nekünk is hasonló képpen működik a cumi-dolog.
Izán lévő rugi /a bölcsős képen/ nagyon tetszik
Orelle!
A kapucnis kép különösen tetszik. Annyira imádom ezt az "arckifejezést".
Aranynap!
TÉnyleg a következő képek lesznek az igazán "jók", de ez is édes, és gondolom tök mindegy mennyire szellemképes, mégis nézegetitek "állandóan"
Nagyon rendes a doki, mert azon a kb. 30 heti UH-n hosszú percekig próbálkozott, hogy minél jobb képet tudjon varázsolni. És ha most összehasonlítom Ádámmal, teljesen olyan, mint ott látható volt.
maszatmama!
A pillákat én is nagyon irigylem, nálunk is Apának van hosszú és nagyon sűrű, Ádám tőle örökölte, csak egyelőre szőkében.
Nekem ritka, nagyon rövid, de amúgy sem látszik még az sem, mert nagyon szőke
Férjem mindennap rohan haza, s attól kezdve Ádámozik, plusz bevásárol, és főz /isteni finomakat/.
Az Ő részéről el vagyok kényeztetve.
Ő sem alszik éjjel többet.
A baj az, hogy napközben Ádám mindig megérzi, ha le szeretnék dőlni és tuti, hogy akkor felébred.
A lányokra néha ráhagyom a srácot, de csak pár percet megy még csak, ha nézelődik. Sajnos a pocakfájás megkeseríti a helyzetet, mert ha nincs ilyesmi, akkor annyira vidáman dumál és nézelődik.
Tegnap este tettük le először a saját ágyába éjszakára, és 10-fél 4-ig aludt, azután pocakfájás, pukik, nem vettem ki, nem is sírt, csak nyöszörgött, simogattam a hátát, puszit kapott, és fél 5-kor visszaaludt. Azután fél 6-kor ébredt újra a pocakra, de megetettem, és már indult a nap.
Egyébként az első lányomat ha van ilyen, totálisan elkapattam, le sem raktam egész nap. Végül mikor már nem volt hasfájás, kb. 3 hónap után, teljesen eljátszott egyedül, és az elalvás is ment magától mindig.
Úgyhogy van abban valami, amit Detti mond.
Ja, és Detti! Fél év ide vagy oda....
Gabi!
Nekem be kellett mennem előző reggel, bár akkor is mennem kellett volna a nem tetsző NST miatt, ha nem császár.
És sajnos csak a műtőben láthatod mikor kiemelik, majd bebugyolálva odahozzák egy simire, puszira, és még a folyosón egy pár pillanatra adják melléd. Nálunk Apa töltötte Vele az első fél órát. De én ennek igazából örülök, mert életre szóló élmény volt ez Számára.
Dóra!
Máté nagyon édes a tágra nyílt szemeivel
Nem hagyjuk Ádámot sírni, mindig felveszem, mert szerintem is biztosan van valami baj. Vagy a pocak, vagy egyszerűen ölelésre vágyik.
Azt olvastam, hogy a császárral született babák sokáig érzékenyebbek a többieknél, mert olyan váratlanul születnek meg, kezek "rántják" ki a biztonságos melegből, hirtelen, minden "előkészület" nélkül.
Én a műtétet megelőző napon folyton arra gondoltam, hogy Ádám még nem is sejti, hogy reggel mi vár rá, és valahogy ez olyan szomorú gondolat volt...Ha értitek mire gondolok.
Aranynap!
Annyira irigyellek a jövő hétért!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk /ma derült ki/, csak legkorábban ősszel lehet esküvő!
Jön 15-én fél 1 körül valaki Timmermann dokihoz?