Sziasztok!
Már nagyon régen jártam erre, sajnos soha nincs idom netezni.
Most onzo modón csak magunkról:
Ami nagy változás/ foleg nekem/ hogy már nem szopizunk
. kb. két hete. Bálint egyik napról a másikra úgy dontott, nem kell neki a cici. Egy hétig még megcsináltam azt, hogy minden alvásnál, mikor már félálomban volt rátettem a cicire. Így elfogadta, de amint egy kicsit éberebb volt, már jott a sírás. Nem tudom mi változott. A gond csak az, hogy nem issza meg a tejet. Van otthon tobb fajta tápim, ízesített is, a cumikról , uvegekrol meg ne is beszéljunk. De sehogysem fogadja el. Próbáltam már itatóporhából is eredmény nélkul./melleseg megjegyzem, Ádám ugyenezt csinálta,kb. 1-3 éves korig nem ivott tejet, de addig is minimálisat/
Végso elkeseredésemben megkérdeztem a dokinénit. Szerencsére megnyugtatott. Nem kell innia tejet, ha eszik minden nap joghurtot, tejpépet, és ezek mellé még adhatok neki vajas, sajtos kenyeret. Ez boven fedezi a fehérje, kalcium igényeit.
Betsy
Ádámék június végéig járnak oviba. Nálunk csak július elejével kezdodik a nyári szunet.
Mindenkinek puszi, bocsi hogy nem reagáltam semmire. Megyek, mert felébred az apróságom.
Ja, majd elfeljtettem.!!! Bálint május elején elindult.!!!!!! Olyan édesen tottyog.