Szia Judy!
Nekem csak egy csikos volt végig, igaz, kétnaponta és csak 4x néztem.
Hőmérőzést nem csináltam, mert rossz emlékeim vannak arról az időszakról.
Inkább rábízom a természetre. Legfeljebb, ha pár hónapig semmi, akkor besegítek.
20.-a körül kell megjönnie, de nem tudom, hogy a gyógyszer hogy
kavart be neki.
Én is adtam Ginusnak már habot tölcsérrel. Isteni látványt nyújtott. A szülinapi csokitortás pofikája is hatalmas sikert aratott.
Én is nagyon várom már a nyarat, hogy picit kimozduljunk itthonról. Na persze nyaralásra nem futja, de a páromék kapnak üdülési csekket (idén utoljára, fizetés emelés helyett) és egy ismerősünknek van balcsin telke.
Lemegyünk egy hétre, a csekkből meg egy közeli étteremben lehet enni.
Most az APEH bosszantott fel, de rendesen. Képzeljétek még márc. 26.-án feladtam a bevallásom. Jár vissza nekem adó a gyerekek meg a lakáshitel után.
Felhívtam őket tegnap, hogy nem érkezett meg a pénz, van-e valami gond.
Közölték, hogy minden oké, ők elutalták ápr. 24.-én. Vagyis lassan két hete!
Mondom a csajnak, én még nem kaptam meg, hol tudok érdeklődni?
Ő nem tudja, náluk nincs, ők elutalták, próbáljam a postán.
Persze a posta sem tudja, hozzájuk nem érkezett ilyen pénz.
Mi van ilyenkor????? Kihez tudok fordulni???
Mindenhonnan csak elhajtanak, elvárják, hogy bebumszlizzak egy kisgyerekkel az ügyfélfogadásra, hogy azt mondhassák nem tudják hol a pénzem.
Nagyon mérges vagyok. És hol van ilyenkor, hogy kamat járna nekem mivel több mint egy hónap eltelt a feladás óta?
Bezzeg, ha én tartoznék!!! Még a házat is elvennék a fejem felöl.
Komolyam fontolgatom, hogy a médiához fordulok. Ciki, vagy nem, de az embert különben eltapossák.
Bocs, hogy így kifakadtam, de sokszor olyan sírhatnékom van a tehetetlen düh miatt.
Most ráadásul egész hétre ilyen rossz időt mondanak, ez még rátesz egy lapáttal a letargiámra.
El is dugulok.
Legyen szép napotok, Judit