Sziasztok Csajok!
Köszönöm szépen a gyors reakciókat! Kicsit enyhít elkeseredettségemen, hogy nem vagyok egyedül a dologgal. És talán nem csak azért van, mert néha hibázik az ember lánya...Bár eddig olyan csodálatos összhangban voltunk. Lehet, hogy tényleg szárnybontogatás, próbálkozik...
Kata
Olyan édes vagy, úgy röhögtem azon, amit írtál, mert tök magamra ismertem. Először én is beidegesedtem a hisztin, dühített, hogy ok nélkül nyávog Lencus és műsort csinál, meg attól is, hogy a bevált módszerek nem használnak. Éneklés(sokat énekelek neki, kéri is, pl. hogy gólya-gólya, vagy hogy nyuszi...), más érdekes dolog felajánlása(figyelemelterelés). Köszönöm, hogy mindezt leírtad.
Már úgy rohan az idő, hogy mindjárt 3 gyerekecskéd lesz...Minden oké a legkisebbel is, ugye?
Nelli
Igen, igen a türelem... Próbálok mindig az maradni, nem mindig sikerül, de tegnap már úgy érzem jobban tudtam kezelni a dolgot.
Tegnap későn jöttünk meg, 3/4 8-kor anyukámnál voltunk, egy barátnőjét is odahívta, mert kíváncsi volt az én kis Tündérvirágomra. Szépen viselkedett nagyon,egy tündér volt. DE mikor kicuccoltam a kocsoból(3 csomag+ dosszié) nem akart feljönni. Láttam, hogy vágyik még a szabadba, hiszen elmaradt a délutáni levegőzés. Mondtam neki, rendben visszapakolok elmegyünk hintázni, szaladgálhat egy kicsit a kedvenc rámpáin, de utána fel kell jönni, fürdés, alvás(amúgy mindent jól ért már, néha mondatokat is mond már), így is lett, 15 percet játszottunk, vissza is sétált velem a kocsihoz(fél siker), de mikor felpakoltam, hogy most megyünk, egyből leült a földre és sírni kezdett. Én ekkor nem vettem a hisztiről tudomást és elindultam a lépcsőház felé, hogy szia, akkor én megyek(közben füleltem, nehogy autó jöjjön...), ekkor szépen felállt és egész a 2. emeletig szépen felgyalogolt!!! Úgy örültem, nagyon megdícsértem... A fürdetés után sem volt különösebb hiszti, csak egy kis fáradtságból adódó, az meg más...
Jól csináltam?
Bocs a regényért, de ezt még le kell írnom...
Ma viszont teregettem, szép fehér ruhákat. Szokott segíteni...Most viszont piszkos volt a keze és a ruhákat rángatta(mindig megbeszéljük, hogy vizes stb..), iletve bujócskázott a szárító alatt, felette az ágynemű. Szépen elmagyaráztam, hogy most miért nem szabad, folytatta. Finoman eltoltam a kezét, megint elmagyaráztam kértem, erre rácsapott a kezemre...Én is meglegyintettem, mondván ezt nem szabad. Nem vagyok a híve, tudom, hogy agresszió agressziót szül, de mit kellett volna tennem?
Tüncsi
Boldog szülinapot, Isten éltessen sokáig!!!!!
Igen vannak fura gyerekek a játsuón, nyílván a szüleik is furák...
Még jövök, folytatom, csak felébredt. Későn ültem a gép elé, mert főztem is.
pussz mindenkinek