Sziasztok!
Kiteszem a lábam egy kicsit vizsgázni, erre, hogy megélénkül a forgalom!
Zita,
Jövök én is az elcsépelt mondattal, de ilyenkor mást nem tud az ember mondani. Mélységesen együttérzek! Bízz abban, hogy a Balatonra már tényleg hárman mentek majd.
Hogy van a hasfájásod?
Cica, Te azóta már gondolom túlvagy a mai UH-n is. Valaminek mára már történnie kellett. Várom a híreket.
Csakhogy "segítsek" dönteni nászút ügyben. Nekem a szívem csücske Egyiptom, utána jön Marokkó majd Srí Lanka. Én se tudnék választani.
Terika, orvos és bizalom dolgában akkor egyetérünk. Egyáltalán nem kor kérdése.
Én 8 évet szántam rá, mire megtaláltam az nekem valót. Remélem, klimaxig kitartunk egymás mellett.
Móni, miket hallok??? Reméljük a legjobbakat!
Megint jövök az "ebből még bármi lehet" szövegemmel... Nem negatívoskodni akarok, de túlélő tüsző nem lehet a dologban? Amiatt késhet a mensi. Igaz, tudjátok milyen vagyok: én mindig hiszek a babában az utolsókig.
Hajrá Móni!!!!!!
Terka, üdv. közöttünk!
Ez a két tüsző akkor még a 21. napi barnázás előttről maradt nálad? Néha nem tudom követni az eseményeket, bocsi.
Gerika, itt is összefutunk?
Velem semmi újság. Ma vagyok a 22. napon. Kíváncsi vagyok ebben a ciklusban meddig bírja a progeszteronom. Bár cici-tünetek már vannak, így annyit tudhatok, hogy volt tüszőrepi, és elindult fölfelé a progi. Szerintetek jól logikázok? Ez így van, ugye? Cicifájás csak akkor van, ha progeszteron is van?
Dodó, Böbe veletek mi újság?
Legyen szép hétvégétek a csúnya idő ellenére is. Legalábbis felénk esett egész nap.
Üdv.: V.