Sziasztok!
Annus! Iza tündéri, és ha a képen az apukája van - gondolom - akkor le sem tagadhatja, sok vonása hasonlít. Jó egészséget kívánok! Ja! Hol lehet olvasni a szüléstörténeted? Én is kíváncsi lennék!!!
Na, ma voltunk a gasztromókusnál (Ambrob! Ezt lenyúltam, mert nagyon tetszik.). Tulajdonképpen adtunk a sz..nak egy pofont. A doki kedves volt, és még az is érdekelte,. hogy én hogy viselem Alexa evési zűrjét. Azt persze nem tudta megmondani, miért eszik Alexa kizárólag fekve (a püréket nem, persze, csak a tejet). Azt mondta, hogy lehet egy enyhe refluxa, ami magyarázhatja, hogy Alexa nem szeret hason lenni, és még mindig nem fordult át. Meg még egy csomó dolgot megmagyarázhat, de egy csomót meg nem. Szóval, nem lettünk okosabbak. 2 hónap múlva kell kontrollra menni, mert ha még mindig tart ez a mizéria, akkor ad Alexának valami savlekötőt.
Viszont Alexa ma este már majdnem átfordult, csak egy pici segítség kellett neki, és utána magától sikerült visszafordulnia egymás után többször is. Ez elég nagy szám, mert a védőnő még bő egy hónapot adott neki, mielőtt szakorvoshoz küldene. Kissé le van maradva, bár ez elég szubjektív. A kezeivel szépen manipulál, csak ez a fordulás nem tetszik neki. Pedig kell, mert többen mondták, hogy a mászás/kúszás kimaradása tanulási nehézségeket okozhat később.
Maszatmama! Nyugi, én a mai napig nem nagyon tudom megkülönböztetni Alexa sírásait - kivéve a fájdalmast, mert az olyan éles, hogy semmi mással nem lehet összetéveszteni. Nekem is elküldték a sírás fajtákat (a Suttogós könyből), és emlékszem, ahogy elkezdtem böngészni mindig, amikor Alexa rázendített, majd tanácstalanul mentem a gyerekhez, mert nem tudtam sehova beskatulyázni a sírását. Így utólag elég nevetséges voltam. Nálunk inkább az vált be, hogy elkezdtem kísérletezni, hogy mire hagyja abba. Ha meg semmi nem segített, jött a salsa.
Aranynap! Ezt a pár napot még bírd ki, nagyon jó, hogy sokat leszel szabin. Ha Robi hozzájut, hogy szétszedje a gépet, szóljatok, mert ha van használható alkatrészünk, szívesen segítünk. Nehogy már internet nélkül maradj!!!
Na, megyek, mert még fejnem kell (a gasztrodoki szerint kivélteles ember vagyok, hogy már 5 és fél hónapja fejek, hogy Alexa anyatejet kaphasson. Megkérdezte, még meddig akarom csinálni, és mondtam, hogy addig, amíg ki nem derül, mi a helyzet ezzel a sertés influenzával. Hátha kap még annyi antitestet, ami megvédi. Azt mondta, hogy igazam van, és hogy jó anya vagyok. Végre egy kis bíztatás, és önbizalom növelés!).
Jó hétvégét mindenkinek!
Detti