Szia Kata!
Nálunk is mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, lényeg, hogy egészséges legyen. Végül is a nevekhez jó a születési dátum, mert a Dániel és a Szonja is nyáron tartja a névnapját. Szegény gyerekkel jól kiszúrtunk volna, ha még a névnapja is télen lenne. Egy hónapban a szülinap, névnap és a karácsony.
Az Elevitet azért csak a 12. hétig szedem, mert utána már nagyon sok friss gyümi és zöldség lesz, és az orvosom azt javasolta, hogy mivel akkor már minden szerve kifejlődött, azaz rendellenesség már nem léphet fel, így jobb ha a normál táplálékkal viszem be a kellő vitamin szükségletet.
A MagneB6 pont a görcsölésre jó, mivel sokszor olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Ez teljesen természetes, ahogy nő a méhem, de állítólag ez segít. Még a közérzetedet is javítja.
Tegnap úgy alakult, hogy el tudtam szabadulni a védőnőhöz! Ott töltöttem több mint másfél órát, mire mindent megbeszéltünk. Hogy őszinte legyek, nem volt valami szimpatikus figura. Elkezdett faggatni, hogy miért csak most 28 évesen vállalunk gyereket. Talán ilyen öreg vagyok?
Henci!
Ne keseredj el, lazíts! Fontos, hogy ne gondolj semmire, csak gyakoroljatok szorgalmasan. Én megmondom őszintén egy holdnaptár szerint nekünk 22.-én kellett szerelmeskednünk. Mi ennek rendje és módja szerint betartottuk, bár a peteérésem csak 25.-e körül volt. Ezért nem tudom, hogy mikor jött össze a gyerkőc! Na persze majd' minden nap gyakoroltunk.
Barbara