Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Hátha érdekli valamelyikőtöket:

2009.április 25-én szombaton rendezik meg a 34. KISMAMA ÉS BABARUHABÖRZE-t a Budapesti Vásárközpont "A" PAVILON-jában!!!
(belépőjegy: csak 690 Ft, nyitás 8 órakor)
[color=red]
[/color]

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina, várunk nagyon miközben +++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki, egyfolytában+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, ezek ám a jó hírek! Kedves volt a doktornő, sokat számít, énis hozzá megyek kedden. Nagyon kiváncsi vagyok mit mondd nekem is...! Akkor a májusi lombik sikerülni fog!!!! :wink: :wink: :wink:
(nincs más választás...)

Mniki, popsifájás borogatás :P
(gyorsan eljön a várva várt UH, rohan az idő)

Puszi, hurrá, hogy végre nálad is jó hírek vannak!!!!
Csak így tovább!

Baba, jól vagy?

kalkata

Hanna: igen, jól tudod! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!!

Puszi örülök hogy jó lett az eredményed!
Csak így tovább!!

Alle mikor dezdenéd a Suprefaktot májusba?

Én kedd óta nem vagyok épp a legjobban.:(
Fáj a torkom és egy kisnátha is párosult!
Remélem még 2 nap és kilábalok belölle! :D
Vettem méhpempő kapszulát most azt szedem nem szedem a Gravidát.
Nem tartom kizártnak, hogy végül nekem is az okozott problémát! :roll: :?

Baba remélem jobban vagy!

Kép

Kép
raniko

Köszönöm a kérdéseket. Alakul, csak fáj a pocim is már.

babaimádó
Kép
babaimado

Ranikó,
nem tudom még. Ha megjön, akkor fogigátló, mert short protokoll lesz, aztán után a Supre. Saccra szerintem május második fele.
Jobbulást neked, nátha mondjon le.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Megvannak az eredményeim, ilyet még nem láttatok:

TSH 0,07
fT4 16,73
fT3 2,53
(Anti TPO 1000 - kevesebb kéne mint 35, gyulladásba van a pm-em)

glükóz 0 perc 5,3
glükóz 120perc 6,6

inzulin 0 perc 77,3
inzulin 120 perc 59,9 :shock: :shock: :shock:

(sokkot kaptam mikor megláttam, hiába a 7 hónapja tartó diéta+mozgás+gyogyi....)
Kedden a drnő majd segít talán valahogy rajtam.... :cry: :cry: :cry:

kalkata

Miért lehet a 120-asnál magasabb a 0-ás inzulinod???Ez nekem fura.

babaimádó
Kép
babaimado

Hali!

Csak gyors bekukk, holnap visszaolvasok, el vagyok tiltva a nettol 3 perc van csak engedelyezve :oops: :oops: :oops: :)
2 szepseges blasztobabat kaptunk vissza, minden OK, 12 nap mulva teszt :).
puszka

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, babaragacs +++++++++++++++++++

Kalkata :shock:
A cukrod jónak tűnik, na de az inzulin???? Ezt hogy hoztad össze? Na, majd kedden mond valami okosat a doktornő. A TSH-d meg iszonyú alacsony, sok a gyógyszer rá, biztosan csökkenteni fogja.

allegrobarbaro

Lányok, én ahogy így olvasgatlak benneteket, kezdek pánikba esni. A felét sem értem annak amit írtok :roll:
Az első lombik előtt ezek szerint előírnak még egy csomó új vizsgálatot? Lehet ezeket ott csináltatni? Ha jól értem egy részét nem. Mit ajánlotok milyen vizsgálatokat érdemes előtte megcsináltatni? Vagy a doki mindent elmond?
Az alapvizsgálatokon már túl vagyok, hormon, candida, drága férjem, lapar. Köszi a válaszokat.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kalkat: na, ilyet még tényleg nem láttam még. :shock: Doki mit mond?

Amina: itt is ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises: a www.gyerebaba.hu -n van egy igényelhető dokumentum, miket érdemes megnézettetni, Fanni és Till összeszedte az infókat, töltsd le!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

Amina babaragacs indul+++++++++++++!
Mniki, szurok+++++++++!!!!

Kalkata, a tsh-hoz nem értek, de az éhomi inzulinod horror! Biztos ennyi? Nem csináltak a laborban valamit rosszul????
Anno nekem az éhomi inzulin 18 volt, már attól "kivolt" a diabetológus.

Allegro, szorítok, hogy a ciklusod megkezdődjön, és sikeres stimulálást!!!!

Puszika, szuper az eredményed!

Lelkileg ma magam alá kerültem : eddigi (szakmai) életemben 1 tanulóm volt, nagyon szerettem,( már nem BP-en él) szeretem ma is ezt a lányt, 29 éves, és ma közölte, hogy terhes. Tegnap +-at tesztelt,el is rohant orvoshoz ,aki igazolta a terhességet.
Már tényleg mindenki családdá válik a környezetemben, csak nekem nem sikerül. Nehéz most.
Tudom, hogy túl fogom élni, de rosszul érzem magam . Már a tőlem eggyel fiatalabb generáció is babás.
Mikor lesz ennek már vége???? :(

Voltam ma pedikűröztetni, és a talpmasszírozásnál közli velem a pedikűrös barátnőm, hogy a bal talpamon a hasnyálmirigy zónája szörnyű,szinte egy gombóc tapintható ki ott.
na köszi! még ez is. francba az ir-rel! :(

Remélem nektek jobb napotok van! Szép hétvégét mindenkinek!
nani72

Kata :shock:
bízom benne, hogy csak elírták az éhgyomri inzulinodat. Én úgy gondolom, ha ennyire magas lenne, az a 0'cukorban is meglátszódnia.

Amina :lol: wow, gratulálok a két blasztocskához !

Nani, fel a fejjel ! egyszer vége lesz. Mindenkinél vége lesz ! Bízni kell ebben
(sokszor nekem sem megy már...)

Lányok, akinek szüksége van az Utrora írjon bátran !!

mniki

Till!
A volr MÁV kórházban voltam terheléses vc v-n. Miért?

Amina!
Mindig elfelejtünk pocifotót csinálni, pedig hogy fogom majd bánni.. Amint lesz felteszem. :) Egyébként pocakátmérő 97cm. :)
Neked meg millió babaragacs!!!!!

Puszedli!
Melitta lesz a kis drágám! :)
Örülök, hogy az újabb vizsgálatok eredményei jók lettek, biztosan a méhüregfeltöltés is rendben lesz! :wink:

Timi!
:D Gondolom milyen boldog vagy!

Mniki!
Neked is sok-sok babaragi!!!!!

Baba!
:cry:
Nekem is jövő hétig kell izgulni, mi lett a P3-ból. Hogy Tiilt idézzem: Monnyon le!!!! Nálad pedig a gyulladás.

Alle!
Akkor hajrá babásodás!!!!

Kalkata!
Hát ez tényleg nagyon érdekes. Kíváncsi vagyok, mit mond a doktorbő. :(

Szép hétvégét lányok!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Köszi Puszedli, megnézem.

Nani: Nekünk a múlt hét végén jelentette be a kvázi sógornőm, hogy kismama. Azt hittem hátraszaltót csinálok, majdnem elsírtam magam. De ez első döbbenet után nagyon elkezdtem örülni. Majdnem negyvenéves és neki is sikerült. Mi is meg fogjuk ismerni ezt az érzést, ne szomorkodj.

Mindenkinek szép hétvégét!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Hahó! :)

Timi,
hatalmas gratula!!!!! :D :D :D Hajrá Babócák! :D

Mniki, Amina,
babaragik 1000rel!!!!!

Katerina,
köszi, csak érdeklődtem... :P (nem akaródzik fizetnem a vizsgálatért a MM-ben, ítb alapon kéne...)P3???

Boniko, Drága,
nem mondtam én, hogy nem jó az érték, csak nem írtad, hányadik napi, ezért kérdeztem! Persze, hogy jó!!! :P

Nani, Irises,
ez az egyik legnehezebb, mikor mindenki melletted bebabásodik...1000szer éltük át már mindannyian ezt az érzést...(nekem is voltak olyan holt-pontjaim, hogy csak bőgtem órákig...de EZ IS megerősít, és még elszántabbá tesz!!! Irisesnek van igaza: Mindenki megismeri az érzést, aki nem adja fel!!! :P )
Nani, óriási ölelést küldök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalkata,
nyugi!!! Fog ez javulni!!! (én 61-es -120' - inzulinnal babásodtam!!! Sőt, Katerinának úgy emlékszem még magasabb volt!) sztem a kezdő értéket elírták...

Irises,
kérdezz bátran!!!!

Baba, Puszika,
ölelés Nektek is! :P

tillidian

Jó Reggel Lányok!

Most hogy Amina pihenget, így én lettem a korai "bagoly"

Küldöm is Amina, Mniki a mai ragacsaimat+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(pihizzetek, de majd jelentekezzetek....)

Nani, Irises úgy ahogy a lányok is írták, mindannyian átéltük és fogjuk is ezeket az érzéseket, nálunk is volt már többször ilyen babásodós környezet, de túl kell élni, és bízni kell... csak néha nehéz és segítség nélkül nem meg!!! Fel a fejjel!!!

Baba, torokfájás? Jobban vagy?

Irises, a Till oldalán tényleg megtalálod a szükséges vizsgálatokat, sokat segítnek! De kérdezz csak, ha bajba kerülsz...

Katerina, drukk, hogy a jövő heti P3 javuljon. Gyönyörű név a MELITTA! Puszi

Baba, Puszi, Alle, Nani, Mniki, Till köszönöm a bíztatást, énis úgy gondolom, hogy az éhgy. inzulin csak elírás lehet, ilyen érték nem lehet. De elkeserítő, hogy minden kontrollnál van valami és soha nem sikerül az áhított 4 értéket pontosan megcsinálni!!!! (pedig most annyira reménykedtem)
De TI és a barátnőim is mellettem álltok, és ez nagyon kedves, nagyon jóeső érzés!!!
(keddem majd a drnő ellát tanácsokkal....)

Szép hétvégét mindenkinek, sok-sok pihenéssel, kikapcsolódással!

kalkata

Niki: babaragi ezerrel :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkat: :shock: akkor meg van az oka a hosszu ciklusoknak! nyugi, igy kiderult es kezelve lesz! Az éhomi inzulint szerintem 7,73-nak akartak irni - ilyen elirasok mar elofordulatak a torenelemben. TSH alacsony erteke miatt meg szerintem is csak csokkentik a gyogyiadagot. Mennyit szedsz az l-thyroxinbol? Nagy nagyon drukkolok a keddhez!!!!!!!!!!

Raniko: jobbulast!

Alle: dejoooo :) orulok, h szepen alakul ezek szerint minden erteked, es ez lesz a nyero lombik - hacsak addig nem lep meg egy spontanbabaval az elet ;).

Katerina: bevallom, olyan nehezen tudlak elkepzelni nagy pocival, olyan irigylesre melto vekony alkatod volt a talin :lol: (azta, kozel 100 cm? :) ) Es remelem jol alakul ez a franya P3 ...

Nani: engem is mindig megvisel, ha kozeli ismerosrol kiderul, hogy terhes... :oops: de tenyleg ugy van, ahogy a lanyok irjak: megerosodunk, es tovabb lepunk, kuzdunk!

Köszönöm a sok drukkot! :)

amina09

Kalkata: :lol: :D :lol:

amina09

Jó reggelt!

Amina kismami: szurok-szurok!!!!!!

Baba: jobban vagy?

Kat: húúúú, közel 100 cm????? Nem semmi.

Kalkata: bízzunk benne, hogy elírták. Dokihoz mikor mész?

Raniko: hogy vagy?

Alle: nemsokára kezdessz! Szuper!

Nani: Ez már velem is előfordult,..... remélem most már MI jövünk! Kép

Niki: ++++++++++++++++++++++++++++

Ma nem leszek, megyünk kirándulni, aztán (várandós) barátnőmékhez grillezni,..... Jók legyetek! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, jó kirándulást és grillezést :)

Lányok, lombik alatt volt aki hőmérőzött ? Én hébe-hóba megmérem és azt látom, hogy nem ment fel a hőm úgy, ahogy pé után szokott. Ez vajon normális ?
Igaz, hétfőn megyek progimérésre, ott megkapom a választ, de azért furcsállom... Nekem a lombik alatt is alacson szokott lenni a progim, most ezért is kapok pluszban szurit.

Jó pihenést a hétvégére !

mniki

Sziasztok!

nani72, most csak Neked írnék. Mikor megtudtam, hogy Nekem és férjemnek, nem lehet természetes úton közös gyermekünk (férjemnél vannak "katona problémák"), teljesen és totálisan összeomlottam (de gondolom, hogy mindenkinél hasonló volt, mikor megtudta). Aztán láttam valami kis reményt, mikor elmentünk a Kaáliba (Bp-re), és ott nagyon biztatott a doki. Ekkor újra megnyugodtam, és úgy gondoltam, ha nem is egyszerűen "pikk-pakk" lesz babánk, de lesz.
Elkezdtük a kivizsgálásokat (2007 szept-ben voltunk első konzin), lassan haladt az idő, de reménykedtem. Aztán 2008 januárjába, vagy februárjába (már pontosan nem emlékszem), történt egy számomra "brutális" és szívet szaggató eset.
Nővérem egy nap jött hozzánk (Mi anyumékkal élünk). Már egy ideje, olyan furának tűnt, mind viselkedésre, mind külsőleg. Szóval, jött egy délután, voltak sógorommal vhol. Anyum kérdezte, hogy hol, de nem akarta, nem merte elárulni, hogy hol. Hát Én nagy nyugalommal rákérdeztem, hogy "csak nem terhes vagy?", erre a válasz az volt, hogy "igen 9 hetes". Hát ezek után gondolhatod, hogy mennyire összetörtem (Timi pontosabban tudja, ha még emlékszik rá). Csak sírtam, csak sírtam. Ja, azt nem is mondtam még, hogy Nekik Ő a 3.gyerek.
Ekkor (és általában mindig), egyből az járt a fejembe, hogy ugyan Én milyen hibát követtem el az életembe, hogy ennyire büntet az Isten, vagy a Sors. Napokig látni sem akartam nővéremet (nem utáltam, nem haragudtam Rá, hanem erre hülye helyzetre haragudtam, de nagyon), hetekig nem tudtam feldolgozni a tényt, hogy Neki elég, ha csak rá néznek és meg is van a baba, Nekem meg küzdenem kell mindenért (nem csak ez az egyetlen dolog, ami Nekem nehezebben ment, mint Neki). Aztán, mikor elkezdtük élesben a dolgokat, láttam a fényt az alagút végén (ahogy mondani szokták). Közben nővérem volt a 12hetes UH-n (Én is elkisértem), ahol adtak Neki egy képek a babájáról, megmutatta, és egyből beleszerettem a Picuriba. Onnantól kezdve nem haragudtam semmire, és senkire. Aztán sikerült a lombikunk, és Én voltam az egyik legboldogabb ember a földön.
Tudom, hogy milyen nehéz ez az egész, annak ellenére, hogy Nekünk elsőre összejött. Bár Nekem nem is volt tervem, hogy "hogyan tovább, ha nem sikerül". Úgy voltam vele, hogy sikerül és kész!

Nem tudom, pontosan, hogy Ti hogy álltok (új vagyok, és még nem nagyon ismerem a történeteket), de nagyon szorítok.

Bocsi, egy kicsit hosszú lett, de remélem egy picit tudtam ezzel "segíteni".
s.bea

s.bea!
Köszönöm az őszinte történeted.
Annyiban hasonlítok rád, hogy szintén 2007-ben kezdtünk a kaáliban. Aug-ban volt a konzi, szept-ben az első inszem.
Ma még azért nyűglődöm kicsit,holnaptól jobb lesz.
Mindig van egy pont, egy történés, valami ,ami átbillent.

Niki, Amina szurok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nani72

S. Bea,
jó, hogy ezt leírtad!!! :P
Viszont lemaradtam: most vársz babát, vagy ez a múltban történt és már a kistesóra "gyúrtok"? :P

Nani,
csak biztatni tudlak ismét:
mi 2003. júliusában kezdtünk... :roll: (sőt: van itt, aki még régebben, ugye? :oops: ), de Ti - és itt Mindenki - jóval többet tudtok, int én akkor...szóval szívből remélem, hogy hamarosan Mind babásak lesztek, és akkor majd visszaolvassuk ezt az egészet és csak "nosztalgiázunk" rajta... :P

Miniki,
én nem hőmérőztem lombikok alatt :roll: inkább megpróbáltam minél jobban elterelni a figyelmemet (filmnézés, vizsgára tanulás...)
drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina,
Neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét, Lányok! :P

tillidian

Jó estét!

Látom hétvége és jó idő volt ma is! :)

Mniki, Amina: mennek a babaragacsok tonnaszám! Jó pihengetést!

Mniki: én most hőmérőztem, meg a stimu előtti két hónapban kíváncsiságból. Nekem egyértelmű volt az ovuláció a leszívás napján és nem is esett le. Ez nálam kb. 0,5 fokot jelentett. De én mindíg reggel mértem, közel azonos időben félkómásan pisilés közben. :lol: Ha később mértem, már teljesen más értékek voltak.

Katerina: nagyon szép nevet választottatok!

Kalkata: szerintem is csak elírás lehet az a 0' inzulin.

Bea: persze hogy emlékszem!

Nani: egy kicsit én is mesélek! 2007 februárjában kezdtünk a Kaáliban inszemekkel, aztán nyáron már egy annyira sikertelen lombikkal, hogy egy darab petesejtem sem lett, pedig volt vagy 20 szép nagy tüszőm. Ezek után pihi jött és lemondtam a novemberi lombikot. Barátnőm decemberben elárulta szabadkozva, hogy babát vár. Túléltem és örültem neki. Aztán tavasszal jött egy sikeres lombik, majd vetélés, aztán még 2 sikertelen lombik és az novemberinél másik barátnőm célozgatott, hogy úgy néz ki, babát vár. Megomlottam, dühös voltam, elkeseredett és irigy is, bármennyire nem szép érzések ezek. Aztán jött a lelkiismeret furdalás, mert ő a legjobb barátnőm és el is mondtam neki, hogy mit éreztem abban a pillanatban és még 1-2 napig és ő megértette és velem sírt és nem győztem bocsánatot kérni. Elkezdődött ez a lombik és párom legjobb barátjáék "véletlenül" elszólták magukat, hogy jön a baba. Addíg nyeltem, amíg nem maradtunk kettesben párommal. Akkor már csak nagyon mély dühöt éreztem az élet iránt, ami igenis igazságtalan többnyire. Senkink nincs már, akinél ne lenne baba vagy pocak. Ennek a lombiknak pedig a sikertelenek nyugalmával futottam neki és nem hittem már abban, hogy sikerülhet. Úgyhogy kitartás! És tényleg úgy van, ahogy a többiek is írták! Ezektől a fájdalmak csak megerősítenek.

Hát én ma olyat tettem amire már 3 évesen képtelen voltam! Elaludtam délután. :lol: Az az 1 óra annyira jót tett, hogy most ki fogom bírni vagy fél 10-ig! :lol:

Bocsi, hogy kicsit hosszú lettem! Olyan kipihent vagyok! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Tilidian, februárban született a kisfiam. Mondhatjuk úgy is, hogy tesóra gyúrunk, de még persze nem élesben.
Most még csak tájékozódom, és "szinten tartom Magam", mert fél év alatt is sok minden változik, változhat, a lombikkal kapcsolatban, és jó tisztába lenni a dolgokkal. És mellékesen megjegyzem, hogy nagyon szeretnénk, ha a tesó spontán jönne... Persze, erre a férjem leletei alapján, nem sok esélyünk, de bevetjük majd a "csodaszereket", és a bízni fogok, hinni fogok, mint ahogy hittem abban is, hogy az első lombikunk sikerül.

nani, most hogy álltok? Inszemeztek,vagy lombik lesz, vagy volt (tényleg nem nagyon van időm visszaolvasni).

Timi, nem is tudtam, hogy Ti is 2007-ben kezdtétek el. Azt hittem "öregebb róka" vagy.
A délutáni alvás csak az Utro, na meg a babák hatása lehet! Aztán majd eljön az az idő is, mikor már este 8kor ágyba vágysz, és 5 perc alatt elalszol. :)
s.bea

Bea: de ezt a két évet 6 év kínlódás előzte meg! :wink: Én már most is 8-kor vágyom az ágyba, de akkor biztos, hogy hajnal 3-4-től nem lenne alvás.

Hogy én most éjjel milyen hülyeségeket álmodtam! Először egy bivaly kergetett, amit anyu uszított rám, utána meg altatásból ébredtem és meg voltam győződve, hogy elvették a babáimat, hiába bizonygatta a párom és mindenki, hogy itt vannak velem a pocakban. Na, ez kegyetlen volt, félek is, hogy mi lehet odabent.

Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Tilidian, elírtam :? januárban született a kisfiam. Kicsit fáradt vok, nem sokat aludtunk éjszaka.

Timi, a hülye álmok is a kismamiság egyik jele. Én is mindig hülyeséget álmodtam, de a "szakirodalmak" is írják, hogy ilyenkor (talán :?: ) a hormonoktól, lehetnek furcsa álmai a kismamának.
Nyugi, a pocakban minden oké. Csak erre gondolj!
s.bea

Sziasztok !

Tili, mindig elfelejtem kérdezni... a gasztro problémád ugye megszűnt ?! (véres hányás)

Én is rosszul aludtam. Kergetett vagy medve, vagy kutya, nem emlékszem. Meg dugóban araszolgattam.
Arra ébredtem, hogy begörcsölt a méhem :? Olyan üresnek érzem magam belül :roll: tudom, ez hülyeség, de mégis... :oops:

mniki

Mniki: akkor ez az éjszaka a kergetőzésről szólt! Tudom milyen érzés, amikor üresnek érzed magad és csak, hogy tudd, a pozitív teszt és az uh után is fogsz ilyeneket érezni! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok! Régebben írtam ide, éppen lombikra készültem. Azóta már túlvagyok a nehezén, hétfőn volt az ET napja. A kedves, drága doktornőhöz járok és nagyon sokat segített nekem a bíztatásával:)) Szóval, 11 tüszőm érett meg, 9 petesejtet szívtak le. És 8 meg is termékenyült, így bátran elindultunk a blasztó fázis felé. Hétfőn, a beültetésen megjelentünk és 2 szép baba-jelöltünk volt a többi 4 naposan megállt. Megtörtént a beültetés, immár "kismamiként" jöhettem el az Intézetből. Másnap kellett telefonálnom, hogy lehetett-e fagyasztani a többit, de azt mondták, hogy nem fejlődtek tovább és nem lehetett egyet sem. Ez nagyon rossz érzés volt, mert megijedtem, hogy a pocakomban lakók sem tudnak akkor tovább fejlődni?! Aztán rákérdeztem és azt mondták, hogy dehogynem és nem lehet ilyen következtetéseket levonni. Így bízom a sikerben! Első lombik, de remélem, hogy sikerül is egyből, mert 14 éve várunk a babóra és már nagyon szeretném a karjaimban tartani a picikémet!!!
Ma éjjel azt álmodtam, hogy édes, aranyos kislány babát szülök:)

Szerencsére itthon tudtam maradni egész héten, lazítottam. De sajnos hétfőtől melóznom kell. Az nagyon stresszes lesz, de muszáj melóznom.
Ja, a beülti után 2 nappal erős mensis tüneteim voltak, vannak. Ez nagyon megijesztett, de lehet, hogy csak enyhe túlstimu. Ezek az érzések reggel vannak csak, sok vizet iszom és jobban leszek. Aztán egész nap semmi bajom. Ennyi történt. És nagyon izgulok a siker miatt:))
Vendég

Szia Twist! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok, mai adag drukkok mennek!!!!+++++++++++++++++

skrisz72

Szia Puszedli!:)) Köszi a drukkot! Te hol tartasz? Látom, a 28. cn-on vagy.

Fotóztam ma egy cuki pillangót, neked küldöm:

Kép
Vendég

Twist: köszi. :D Én várakozó állásban vagyok: a kromoszóma és immunológiai eredményeimre várok. 5.-én pedig sóoldatos méhüregfeltöltésem lesz.

Kép

Kép

*puszedli*

Twist, Puszedlinek bárányokat fotózz! Imádja őket! :wink: :lol: :lol:

skrisz72

Skrissz: :D :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Twist: drukkok mennek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszi Timi a drukkot!:) Gratula neked már majdnem a 6. héten tartasz!:) Drukk az első UH-hoz!!!:)

Puszedli, bárányok nálunk ritkán láthatók. Viszont van sok kóborkutya, vagy cica, esetleg ritkán egér, vagy verebek is:)) Ja, és fácánok is vannak! Választhatsz!:)
Kromoszóma, immunológia, méhfeltöltés, ezek tök jók és fontosak! Akkor következő ciklusban kezdhettek is, ugye?
Vendég

Twist: köszi! :) Most úgy érzem sosem lesz csütörtök!

Puszi: nálunk rengeteg bari van, párom szerint itthon is van egy, az vagyok én! Birinek hív a göndörödő hajam miatt. :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Twist,
jó, hogy jöttél! :P
Mega-babaragik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(az, hogy a kint maradt embik nem fejlődtek tovább, tényleg semmilyen összefüggésben nincs a pocaklakókkal! :wink: - nálunk 5 embiből 2 leállt, 3at hoztunk, közülük van most egy :P )

Mniki, Amina,
mennek a babaragik, zebracsordával küldöm!!! :P ++++++++++++

Mniki,
üresség-érzettel ne törődj!!! Puszi a megmondhatója: én ET+ 3-4-en teljesen meg voltam győződve róla, hogy nincs odabent senki, és rosszat is álmodtam :oops: - aztán tessék! :P
(Gaszro-gond: most nyugi van, pontosabban inkább órákig kínlódom, de ha lehet, kerülöm rókakomát, nehogy megint... :oops: )

Puszika,
édes ez a kis bárány!!! :D

S.Bea,
hajrá spontán Tesó! :wink:

tillidian

Timi: :lol:

Twist: nem alkuszom! Vagy bari, vagy semmi! :wink: :P
A következő utáni ciklusban kezdünk csak leghamarabb. Az immunológiai vizsgálatok eredménye ugyanis 6 hét múlva lesz meg csak kb. :?

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt Lányok!

Amina, úgy látom nagyon le vagy tiltva :D ,
küldöm ragacsaimat++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki, ilyen álmokat.... nyugi, minden rendben van odabent, emlékezz csak Timi is ilyeneket érzett.... mai ragacsadag indítva+++++++++

kalkata

Twist, jó hogy újra jelentkeztél, babaragacs egyfolytában neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi, már csak pár nap és UH, drukkkkk
(csak 3-mat kell aludni, ami úgylátom megy mostanában....)
Ilyen történeteket, ami veletek is megtörtént, mindannyian átéltünk, mindannyian megszenvedtük, de előre kell nézni, bízni és meglesz az eredménye!!!!

Till, jól vagy? Remélem minden rendben veled és a babócával.

Puszi, már csak 1 hét és méhüregfeltöltés!!! Rohan az idő és hamar eltelik a 6 hét is az immuneredm-ig :? :?
Minden eredmény jó lesz, érzem!!!!!

Szép Hétfői Napot Mindenkinek! Pusz

kalkata

Bea, ha lesz egy kis időm, priviben én is írok neked egy történetet. Most csak annyit, kitartás, nem vagy egyedül és megértük az érzéseid.
Rólam: genny elmúlt a vizeletből a Zinnat hatására, de nem vagyok jól. Állandó pisilési inger, hányinger, hasfájás. Azt hiszem, nem gyógyultam meg.Vagy most gomba lenne?? Reggel Colpo Cl.rel irrigáltam és tőzegáf.kapszulát szedek és csalánteát iszom. Mikor lesz ennek vége???Puszi nektek.

Jajj, Twist, drukk++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szép napot mindenkinek!

Baba,te aztán jól kikaptad, akármi is ez :evil: De legalább a Zinnat hatott.

allegrobarbaro

Baba, őszintén nem mertem megkérdezni, "hogy vagy?" mert féltem a választól.... jobbulást kívánok !!!! Minden gyulladás, gomba, baci tűnjön végre ez belőled!!!!

Alle, hogy vagy? Pihentél hétvégén valamennyit?

kalkata

Kalkata, köszönöm a kérdést,hááát, talán tegnap egy picit.Szombaton kitakarítottam a házat, délután vendégeink voltak, meg persze a kiskutyát sétáltattuk.
Tegnap főztem finomakat, délután volt egy kis pihenés.
Pirit várom már nagyon, szórakozik :twisted: megint

Te hogy vagy? Holnap IR kontroll

allegrobarbaro

Baba: őszintén nagyon kívánom, hogy most már békén hagyjon minden kórság!

Kalkata: MÉG! 3-at kell aludni. :? Dehogy vagyok türelmetlen! :lol:

Amina, Mniki, Twist: drukk hegyek mennek ma is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?