Jó estét!
Látom hétvége és jó idő volt ma is!
Mniki, Amina: mennek a babaragacsok tonnaszám! Jó pihengetést!
Mniki: én most hőmérőztem, meg a stimu előtti két hónapban kíváncsiságból. Nekem egyértelmű volt az ovuláció a leszívás napján és nem is esett le. Ez nálam kb. 0,5 fokot jelentett. De én mindíg reggel mértem, közel azonos időben félkómásan pisilés közben.
Ha később mértem, már teljesen más értékek voltak.
Katerina: nagyon szép nevet választottatok!
Kalkata: szerintem is csak elírás lehet az a 0' inzulin.
Bea: persze hogy emlékszem!
Nani: egy kicsit én is mesélek! 2007 februárjában kezdtünk a Kaáliban inszemekkel, aztán nyáron már egy annyira sikertelen lombikkal, hogy egy darab petesejtem sem lett, pedig volt vagy 20 szép nagy tüszőm. Ezek után pihi jött és lemondtam a novemberi lombikot. Barátnőm decemberben elárulta szabadkozva, hogy babát vár. Túléltem és örültem neki. Aztán tavasszal jött egy sikeres lombik, majd vetélés, aztán még 2 sikertelen lombik és az novemberinél másik barátnőm célozgatott, hogy úgy néz ki, babát vár. Megomlottam, dühös voltam, elkeseredett és irigy is, bármennyire nem szép érzések ezek. Aztán jött a lelkiismeret furdalás, mert ő a legjobb barátnőm és el is mondtam neki, hogy mit éreztem abban a pillanatban és még 1-2 napig és ő megértette és velem sírt és nem győztem bocsánatot kérni. Elkezdődött ez a lombik és párom legjobb barátjáék "véletlenül" elszólták magukat, hogy jön a baba. Addíg nyeltem, amíg nem maradtunk kettesben párommal. Akkor már csak nagyon mély dühöt éreztem az élet iránt, ami igenis igazságtalan többnyire. Senkink nincs már, akinél ne lenne baba vagy pocak. Ennek a lombiknak pedig a sikertelenek nyugalmával futottam neki és nem hittem már abban, hogy sikerülhet. Úgyhogy kitartás! És tényleg úgy van, ahogy a többiek is írták! Ezektől a fájdalmak csak megerősítenek.
Hát én ma olyat tettem amire már 3 évesen képtelen voltam! Elaludtam délután.
Az az 1 óra annyira jót tett, hogy most ki fogom bírni vagy fél 10-ig!
Bocsi, hogy kicsit hosszú lettem! Olyan kipihent vagyok!