ani! te jo eg, ez a ver vettel gondolom meg oszultel kozben az idegtol
hat nem tom en kibirnek e 1 ilyen helyzettet???
rana! en nem hasznaltam ovlehuzot, vegig normalisan kotottem be magam
timi! olyan edi bebi
pihiz es vigyaz magatokra, ne agodj ha nem eleg a tej, van tap es azzal is nagyon szepen fejlodnek a babak
arnika! privi jot es valaszoltam is
vanda! persze hogy nem haragszom es igazad van csak jol be paraztattak (magam is eleg paras vagyok), na mindegy utana jarunk es majd csak ki derul hogy semmi baj nincs es akkor tobbet nem hivnak es nem idegesitenek
kincs! holnapra
SOK BOLDOG SZULINAPOT KISKINCSNEK!!!!!!!!!!!!!!!
mazsi! mi jarunk 3 honaponkent mint korababak neurora es ott aszt nezik hogy fejlodnek, mint mozgas, beszed, koponya beforras stb, michelle kicsit le van maradva mattiahoz kepest, de nem izgattam magam, nem egyformak a babak, de szerintem mattia nagyon ugyes, forgolodik minden oldalra es hatrafele is kuszik kicsit, michelle szopja a labacskait, hasrol hatra fordul es nagyon figyelmes es ugyes a kezeivel, en igy latom, a dokineni szerint mind2 le van maradva mert nem ulnek, eszt-aszt eppen nem ugy csinaltak mint ahogy o el varta volna es kel menyunk fizio vizsgalatra ahol jobban figyelik a mozgast es esetleg majd javasolnak vagy hazi vagy gyogytornat, ja es hogy nem jo a babakocsink, mert nincs viszintesre nyithato labtaroja, vagyis le log a labfejuk a kocsibol es ez elettem leg nagyob hibaja, hogy legalab 15hoig ki kene tamasztani a labfejuket
tegnap mertunk: mattia 8900 gr, michelle 8400 gr
puszi mindenkinek