Sziasztok!!!!
Remélem, most már mindannyian jól vagytok!!???
Néha be-bekukkolok, de sajnos nem nagyon van időm írni, így most is csak gyorsban leszek!
Múlt héten már III. fokú érettséget mutatott a lepénykénk, de hálistennek az áramlásos vizsgálat jó eredményt adott: a lepény szépen dolgozik, ellátja a babát. így akár még a 40. hétig is kibírhatjuk.
Bence már nagyon várj a atesó!!!
Annyira édes mutatja, hogy mekkora lesz, s mondja: "hogyha kibújik, megszeretgetem, megpuszilgatom!!!!!" Cukiiiiiiiiiiiiiii.
Nekem egyre kellemetlenebbek a "fájdalmatlan" megkeményedések, úgy be tud feszíteni, hogy olyankor azt hiszem azonnal kibújik.
Kedden megyek terhes tanácsadásra, utána pedig kezdjük az NST-t.Jajj olyan furi, hisz a Bencéére is tisztán emlékszem, mind 4-re.
Ettike!!!
Milyen baba Alex?Külön alszik Patriktól? Vagy vele egy szobában?Nekem még egy kicsit dilemma, hogy hol fog lakni a kisasszony. Ugyanis Bence első pillanattól kezdve külön szobában aludt, egyedül.De most már nem biztos, hogy merem kettejüket hagyni+ Bence is csak ragaszkodik a szobájához+játékokhoz, így lehet, hogy a mi hálónkba fog lakni Titi baba.Van erről valamilyen jó/rossz tapasztalatod/véleményed?Szívesen venném!!!
Plussz azt is, ha esetleg volt olyan dolog, amit Patrikkal nem vittél magaddal a kórházba, de már most igen, s hasznát vetted???!!!Előre is köszönöm szépen!!!
Szép napot nektek!!!