Sziasztok!
Gorsi: nagyon sok szeretettel gratulálunk Roni érkezéséhez!
Nagyon örülök én is, hogy ilyen gyorsan megszületett a kislányod!
Beja: ugyancsak gratulálni tudok Eszterhez, úgy örülök neki is!
Nagyon szép arcocskája van, nagyon jó felvétel!
Rebi: nagyon rossz lehet elszigeteltnek érezni magadat, abban igaza van Dzsilinek, hogy fel kell fedezni ennek az életmódnak a szépségeit is. Anno mikor Németországban mentünk ki, én is így éreztem magam, egy kis német vársokában laktunk tele buta némettel (pedig én szeretem a németeket, de itt nagyon hülyén viselkedtek). Jó pár hónapba került, na meg egy biciklibe, míg megszoktam a csendet, a nyugalmat, de a friss finom levegőt, a gyönyörű természetet is. Ha nincs internet biztosan megőrültem volna. Tehát, mikor már egy kis mocskos civilizációra vágysz, gyere netezni!!!!
Zafi: Petike kicsit óriási, szerintem apjára hasonlít, ő is szép nagy ember, nem igaz?
Legalább lesz, aki megvédi a családban a nő tagokat
Mentek néha a Feneketlen tóhoz, mikor? Virágokat csak nem a virágkiállításon vettél? Én is voltam, én magamat leptem meg
Én nem várok semmit a pasiktól, de utálom is a kötelező ajándékozási napokat, akkor adjon valamit, mikor szívből jön és magától eszébe jut. Az biztos, hogy nagyon jól esik, ha mégis egy férfi figyelmes és megadja a módját az ünnepnek, sajnos kevesen vannak.
Tikk: nem lehet könnyű tanárként mostanában, több barátnőm is tanár, hiszen ők lediplomáztak, nem úgy mint én
Ők is hasonlókról mesélnek. Én csak magántanítást vállaltam és vállalnék, különben idegileg gyorsan feladtam volna/feladnám. Le a kalappal előtted!
Linato: na ez a leányzó elég ügyes a rosszalkodásban!
Nálunk is volt ilyen hét, hogy Dorka a létező leghihetetlenebb dolgokat követte el, szerencsére lehiggadt utána. Mostanában nagyon nehéz fegyelmezni Dorkát is, hiába emeljük meg a hangunkat, fenyegetm, üzletelek, akár rácsapok a kezére, nagyokat nevet a szemembe és csinálja azt, amit ő akar. Most már az apja is belátta, nagyon nehéz vele. Remélem hamar túlleszünk ezen a korszakon!
Szilvi: szurkolok, hogy gyorsan kész legyen a házatok, biztosan szép lesz! Milyen rajzokat tervezel a lányok szobájában és hogyan festitek meg? De jó, hogy Zsani már teljesen szobatiszta, nagyon ügyesek vagytok!
Dzsili: cikk? Nocsak, emailben elolvashatom? 2 fiú után szerintem nagy ajándék egy kislány az egész család számára (nem mintha a fiúkkal lenne bármiféle bajom!)! Teljesen igazad van, hogy a gyerekek ne feleseljenek a felnőttekkel, még ha nekik is van igazuk. Ha nincs tisztelet az idősebb iránt, akkor semmit sem várhatunk el tőlük...
Ennek ellenére sajnos anno én is mindig minden tanárral veszekedtem, bár nem káromkodva...
Zsuzsa: nekem is elmondták ezeket az ovikban, ahol voltunk körülnézni, de mindenütt azzal bátorítottak, hogy adjam be a jelentkezést, aztán majd meglátjuk mi lesz szeptemberre, mivel mindenki mindenfelé jelentkezik, még az is lehet, hogy marad egy hely...
Köszi az infókat! Sok-sok enrgiát a BNV-hez, milyen vásár/kiállítás lesz?
Edit: jaj, de jó jöttök haza!
Rikinek boldog szülinapot!
Bogancsi: örülök, hogy jobban van Tomi
, kár, hogy holnap már dolgoznod kell
! Vigyázzatok magatokra!
Norci: holnapra mennek a drukkok!
Minden rendben lesz meglátod! Hírt adjál majd magatokról!
Rita: jó, hogy optimistán állsz a dolgokhoz, tényleg a hozzáálláson múlik sok minden, jobb a pozitív energiákat vonzani!!!
Az afp-vel mi lett? Mikorra is vagy kiírva? Nevek?
Erika: nátha miatti porszívózást én is utálom.
Nálunk azóta jobb a helyzet, hogy azt mondjuk Dorkának, hogy a cica (nagyon szeret egy kitalált cicát, akinek a nevében szoktunk mi(azaz én vagy a férjem) sűrűn nyávogni, hogy éppen mit csináljon Dóri) porszívózza ki az orrát, akkor nincs üvöltés. Vagy odaadjuk neki a szívókát és bíztatjuk, hogy ő magának csinálja, először megmutatjuk magunkon és utána ő jön. Lehet, hogy a porszívó hangjától fél vagy csak, hogy lefogod, próbáld a porszívót más helyiségben hagyni és nem lefogva leszívni az orrát, hátha nem ijed meg annyira. Remélem tudtam segíteni!
Nálunk nagy esemény történt, Dorkának vettünk egy nagy galériás ágyat, mert csak ezzel a változattal fér el a gyerekszobában két ágy. Tegnap összeszerelte a férjem, Dorka teljesen feldobódott tőle, fél 11-kor aludt el, de végülis a régi kiságyában kötött ki. Ma már többször gyakorolta a létrán a fel-lemászást és most fent alszik a nagy ágyban!!!!! Persze nagyon ideges vagyok, mert félek, hogy leesik, legurul... Az ágy nagyon jó, csak félek, hogy Dorka pici még hozzá. Gondoltam van 2 és fél hónapja, hogy megtanulja használni az ágyát, de most meg amiatt aggódok, hogy leesik és nyomorék lesz. Percenként megyek be hozzá, hogy lássam jól alszik-e....
Persze a férjem beszélt rá a nagyobb ágyra. én hiába próbáltam az egy mérettel kisebbet kérni, anyagi okok miatt ez a nagyobb a praktikusabb.
Most azon gondolkodom, hogy én is Dorkával alszom, de akkor meg sosem derül ki, hogy egyedül is menne az alvás odafent...
Különben nagyon szuper lett a szobája.
Üdv: zsuzsiék