Sziasztok!
Ma mar korabban is akartam irni,de aztan ki kellett menni a hazhoz,igy csak most jutottam ide:)
Mostanabn eleg ritkan,tudom,de igyekszem:)
Csongornak nagyon boldog nevnapot kivanunk!!!!!!!!
Mi allandoan kint vagyunk,hol a haznal,hol a nagyszuloknel hederezunk:)
Iszonyat sok tennivalo van a hazzal,na meg sok gond,de hat senki sem igert mast
Haladni jol haladunk nagyon,elkezdtek ma vakolni,kesz a villanyszereles,a falfutes(padlofutest majd a vakolas utan kezdik),kivul a szigeteles es elkezdtek rakni a hazra a klinkerteglat.
Hat olyan lesz pont,amilyennek megalmodtuk.
Csak mar lennenk ott.Neha el sem tudom kepzelni,hogy valaha bekoltozunk,ott leszunk.Addig ugy erzem meg sok buktato lesz:/
A konyha latvanyterve is kesz,mar csak aprosagokat modositgatunk rajta:)
Husvet nagyon-nagyon jol telt,allandoan egyutt voltunk,hol harmasban,hol az egesz nagy csaladdal (15en:)).
Szeri,
Balazsod milyen nagyfiuuuuuuu!:)Edes nagyon,irto helyes!!!
Bolcsi szerintem be fog neki jonni:)Na meg Neked is:)
Mostanabn hogy vagy?Jobban?Verzes,fajogatas nincs,ugye?
Anna,Peti,Gergo nekunk mind megvan,csak a ket utolso darab nincs (Annakonyv,Petikonyv),Attila imadja,de o minden konyvet imad:)
Felolvasas meg rovid ideig erdekli,de nezegetni,azt kepes lenne naphosszat,meg felsorolni belole mindent.
))
Mostanaban alkot egyszeru mondatokat is(inkabb szokapcsolatok),de halali osszetetelben.
Pl birtokos szerkezetek nagyon mennek,kinek a mije,meg csucsulni ide,oda amoda,ezek a kedvenc szokapcsolatok.
De pl multkor Ocsem slusszkulcsara alkotott egy jot:Toyotaja kulcsaja
En ajanlom az AnnaPetiGergo konyveket,mert eleg nagykorukig elkiseri oket,es gyonyoru szines kepek,kerek sztorik vannak benne,es rengeteg minden,amire kerdezheti a gyerek,hoyg MI EZ?? (nalunk ez mar honapok ota a fo kerdes:)))
De mondjuk anniy jo konyv van.Attinak meg kedvence a Tesz Vesz varos sorozat,ebbol is megvan jooo par.Meg csomo mondokaskonyv,ilyesmik.
Niko,
izuleteidnek jobbulast,jo nehez lehet igy:(
Remelem Alexed ahogy no,ugy fog egyre tobbet aludni!!
Ragota,
orulok,hoyg jol erzitek Magatokat a nagyszuloknel,kepzelem Csongi hogy elvezi a repcsit
kepzelem milyen jol elvannak otthon Mindivel,edesek lehetnek egyutt,ahoyg bandaznak
Pinkine,
Petid tunderiiiiiiiiii!Nagy kope:)
Orulok,hogy Petid ejjel jobban alszik:)
Krisz,
sajnalom,hoyg tolodik a babaprojekt.
Vivi,
buszke is lehetsz Enikore!!!Igazan nagylany mar!Tokjo!Majd fotozd le a nagy agyon:)Edes lehet!
Te jol vagy?Hihetetlen,hogy mar itt tartasz!!!!!!!!!!!!
Nandorka,
Nalatok hoyg telt a Husvet?:)Edi lehetett Doro,ahogy varta a locsolokat:)
Nalunk csak a csalad locsolkodik korbe,mikor osszejovunk.Anyumekhoz a mai napig mennek a locsolok(rokonok,baratok).Kiskoromban szamoltam,hogy hanyan jottek,ugy vartam oket.Aztan miota elkoltoztem szinte teljesen kimarad ez nekem.De majd ha lanyunk lesz,akkor biztosan varjuk a locsolokat.
Tobbiek?
Irjatok ki hogy van!!!!!!!!!!!!!!
Meri ezer eve nem volt!!!!!