Sziasztok!
Megymag
Oké, igyekszek nem parázni, csak elég nehezen szoktam dönteni egyébként és nem akarom elhúzni. És igen (mostmár
) én is tudom hogy én fogom megszülni és nem a doki
, csak pont ezért akarok olyat választani, aki hagyni fog, és tényleg csak akkor avatkozik be ha szükséges lesz. Sajnos az előző dokinál is az elején még azt beszéltük, h a 42. hétig nyugodtan lehet várni, aztán mégse így alakult, pedig nem volt semmi probléma a terhességemmel. Szóval szeretnék most majd határozottabb, meg tájékozottabb lenni, és főként egy olyan dokit találni, akivel nem kell majd harcolni az érdekeimért.
B. tünde
Elolvastam első 2 szüléstörténetedet, megkönnyeztem, sajnálom nagyon ami történt veled
Siklósnál nekem is már az nem volt szimpi, h előre megmondja mennyi lesz akkor a szülés. Örülök, hogy harmadikra sikerült egy jó dokit találnod.
A harmadik babánál, akkor megszülhetted volna, ha megindul magától, és jól halad? Érdekel az ügy, mert van 3. babáját váró 2 császáros ismerősöm. Eddig még csak Geréb Ágiról hallottam, hogy lehet szülni 3.-ra, kórházban mindenhol azt mondták, hogy erre nincs esély ma Magyarországon.
Borgmama, igen Boros Judittól én is ezért félek, mert túl felkapott.
Hát az Imréről nem tudtam hogy ekkora a tápszer veszély, nem szeretném ha harcolni kéne ezért, akkor lehet jobban ragaszkodom az Istvánhoz. Az Imréből jó dokikat ajánlottak, de fontos lenne nekem, hogy ne kapjon tápszert a baba, egyébként is a férjem oldalán mindenki allergiás több mindenre, nem akarnám ennek az esélyét növelni, meg egyébként se. Nálunk a cumisüveg is bezavart, az első heteket végig szenvedtük a szopival, úgyhogy azt is kerülném nagyívben. Persze elvileg ki sem akarom adni a kezeim közül, de hát akármi lehet. Tetszene az ambuláns szülés is, de nem tudom, hogy számít-e hogy császár utáni szülés lesz. Meg most fel szeretnék készülni arra a forgatókönyvre is, hogy császár lesz esetleg megint, először erre nem készültem, és nagyon rosszul viseltem, h nem kaptam meg a fiamat, csak 24 óra múlva lehetett lemenni, közben 1x felhozták félórára, de szoptatni nem lehetett akkor se és szülés után se. Szóval most mennék 1ágyasszobába, hogy a férjem is velem maradhasson segíteni ebben az esetben. Az Imrében erre milyen esélyek vannak?
Háziboszi, te hol szültél?