Terika, megy a drukk a csütörtöki Uh-hoz. Majd jelentkezz utána.
Kriszpy, hidd el, hogy most sokan irigyeljük a fáradtságodat és a rosszullétedet!
A babásodással várnom kell kicsit, hiszen ez még most pihenős ciklus. Kb. 2 hét múlva indul újra a closti-szedés.
Böbe, remélem nem felejtetted el megdelejezni a clostit, mielőtt bevetted. Tudod, ez már bevált Zitánál és nálam is. Ha elfelejtetted volna, még most pótold be gyorsan.
Biztos magyarázat nincs rá, mitől lett 25 napos a ciklusom. Nagy valószínűséggel a sárgatest nem működött megfelelően, hiszen a méhnyálkahártyámmal minden O.K. volt. Olyasmiket mondott még a Dokim, hogy pszichés, fizikai megterhelés, hormonális problémák. Ebből nálam ez utóbbi jöhet szóba.
Dodo, gratulálok a 28 napos ciklushoz!
Hidd el, már ez is eredmény. Én is úgy tudtam örülni, mikor beállt. Most pedig megint vacakol itt nekem.
Az igaz, hogy a több clostitól nő a progiszint is, de azzal együtt több petesejt érik, nagyobb az esélye a cisztásodásnak is, és egyáltalán nem garantált az, hogy elégséges lesz tőle a sárgatest működése. Nálam már az 1 szem is szép peteérést produkált, csak utána voltak gondok. Ezért inkább majd a sárgatestet késztetjük fokozottabb működésre a ciklus második felében némi kis szurival. Termeljen csak jó sok progeszteront. Ha pedig sikerül a teherbeesés, akkor jön rögtön a progipótlás is. Addig hagyjuk, hagy dolgozzon a szervezetem. Remélem, hogy beválik ez a taktika.
Az az igazság, hogy szívem szerint én is több clostit szednék, biztos, ami biztos, de megbízom a Dokimban. Igazából én is a kis lépések híve vagyo. Nem tudom, ki szokta írni, hogy ne lőjünk verébre ágyúval?! Na, ezzel teljes mértékben egyetértek.
Épp tegnap mondta a Dokim, hogy ha ez a ciklus sem lesz sikeres, akkor utána megcsinálja a HSG-t. Ha azzal minden rendben, akkor utána nem rabolja tovább az időmet, segít med. központot keresni. Így is sikerülhet persze a dolog, de közben nekem telik az idő. Közben mi már megbeszéltük a Férjemmel, hogy idén még nem megyünk med. központba (ennek sok oka van). Mondtam is a Dokimnak, hogy ha orvosilag még megoldható, akkor kísérletezgethetünk nyugodtan. Ebben meg is egyeztünk.
Zita, megy a drukk ezerrel! Te leszel május hónap kismamája!
Ki is akar még csatlakozni? Gondolom, mindenki.
Lányok, én hiszek abban, hogy előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog.
Bocsi, hogy ennyit fecsegtem.
Üdv.: V.