Sziasztok,
Na, ma van egy estém amikor Máté sincs meg apuci se, mégis csak 11 után jutok ide....vasaltam, függönyt varrtam...na mindegy...
Tök vicces dolog történt ma, mire éppen megszoktam a gondolatát hogy szeptemberig betegácsiban fogom a lábam lóbálni amig Máté oviban van, ma bejelentették hogy gratulálnak mert kaptam egy állást...a fenébe, most gürcölhetek még 3-4 hónapot....azért lehet hogy valahogy mégis kiíratom majd magam...
Máténak meg vesegyulladása volt, igy egész hónapban nem megy/ment oviba....szerdán megyünk kontrollra...remélem minden rendben lesz mert kicsit drága játék magánovit fizetni aztán nem is járni....
Enyém fiú sem lett egy nagy darab emberpalánta, persze mitől lett volna, mi is elég kicsik vagyunk. Épp hogy kezdjük kinőni a 92 rucikat, és sajnos december óta, mikor 13,5 kg-nak mérték fogyott több mint egy kilót, igy most kicsit több mint 12
(( Ahhoz képest hogy 1 évesen 9800 gr volt...Hát ez van, remélem mostmár kicsit visszajön az étvágya.
A lányzónál még több név is versenyben van, Viktória a legesélyesebb, de lehet hogy Nikolett lesz...vagy valami más...eddig még nem nagyon mertünk elkezdeni gondolkodni rajta...
Wish,
Sajnálom hogy feküdnöd kell, de közben irigyellek is
Biztos minden rendben lesz, Balázsnak meg direkt jót tesz ha egy kicsit elszakad tőled - mondom én, amikor Mátét le sem lehet vakarni rólam
Ő hogy viszonyul a tesó kérdéshez ? Felfogja már, várja ?? Nálunk szerintem nagy lesz a féltékenység, erre már készülök lelkiekben...
Melcsi,
Tényleg tiszta ikrek Emese és Luku...érdekes....nagyfiad nem féltékeny rájuk ?? Lehet hogy hülye kérdés, gondolom ő már elég értelmes hozzá hogy ne legyen...vagy mégis ?
Nekünk is futóbiciklink van, de fából, nem a decatlonos fajta. Máténak csak most ért le a lába róla, bár már szeptemberben megkapta...az elmúlt három hétben viszont tökéletesen megtanult vele lejtőn lefelé gurulni felemelt lábbal...mig a pedál hajtása egyáltalán nem megy neki....de nem is erőltetem, majd jövőre...ezzel a járgánnyal most nagyon jól elvan...A bukót meg le se lehet szedni róla
Az egyik ismerős kiscsaj meg, aki februárban múlt három, úgy teker az oldalkerekes biciklivel mint a szélvész...igaz, neki meg a fabicikli nem ment...
Na megyek, megpróbálom ma kialudni magam (sajnos mióta ide költöztünk Máté velünk alszik- és még így is olyan nyugtalanul)
Kriszta