Új privát üzeneted érkezett!

Timi, naná, hogy örülünk neked!!! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
csak egy gyors benézésre van időm/energiám.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Bella, Amina, nektek holnapra nagyon boldog névnapot kívánok (és természetesen minden Andreának, akiket esetlen a nickjük alapján nem tudom, hogy Andik) Kép

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Én is mindenkinek szép hétvégét kívánok, sajna most nem lesz olyan jó idő. Én még robotolok egy ideig :cry:
Hogy kell beállítani azokat az idézeteket, vonalzókat?
irises

Csatlakozni szeretnék az előttem szólokhoz:

Nagyon-nagyon boldog névnapot minden ANDREA-nak!!!!

és KELLEMES HÉTVÉGÉT!

(én is eltűnök hétvégére, megyek nagymamához kukoricát morzsolni
:D :D :D )

Viszont Amina és Mniki, hajrá-hajrá, drukkolok egész hétvégén++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises, lap tetején "Társalgó" írás mellett kiválasztani a legördülő menüből a "PROFIL"-t és abban tudod mindazt amit szeretnél beállítani (sok sikert)

Jó pihenést mindenkinek!!!! Puszka

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Remélem sikerült. Köszi.[/quote]

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok. Első lombik előtt állok. 04.05 -től 4 napig suprefactot szúrtam, majd egy nap csúszással már a pergoverist is, amit azóta is adok magamnak. a tüszőim lassacskán érnek, így 20-22 nap körül lesz csak leszívás. Volt már így valaki? Ez normális. elzáródott petevezetők miatt kell lombikoznom... Ha minden jól megy 21.-én lesz leszívás és talán pénteken beülti. Ismertek olyat akinek esetleg sikerült elsőre? Mit ajánlottok? Kováts doktornőhöz járunk.
doli

Szia Doli,
igen volt már akinek sikerült elsőre. Csak ritka. Vegyél méhpempő kapszulát, attól szép lesz a méhnyálkahártyád.

skrisz72

Szia Skrisz! Szedek valami hasonlót két hete. De úgy hogy méhpempő kapszula nem tudtak segíteni. Így a DM-ben adtak olyat, amiben az is van. A méhnyálkártyám egyébként vékony szokott lenni, ma 9 mm-es volt. De még ez sem valami szép. Köszi hogy válaszoltál. Megkérdezhetem neked hanyadik lombik? Próbáltam visszaolvasgatni, de jó sokat írtok :D
doli

Bella, Amina és Andik: Kép

Rani: ok! :wink:

Till: értem, oksa, majd gyere.

Amina, Niki: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jocca!!!! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Timi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Minden Andinak nagyon boldog névnapot kívánok! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Alle, Kalkata, Puszi, Timi:
Kép

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Jó reggelt !

Lányok, szerintetek normális, hogy már le akarnak szakadni a melleim és reggel óta hányingerem van ?
Nem tudom mi lesz, ha este megkapom a tüszőrepesztőt.
Nekem volt már hyperstimum, de az beültetés után kezdődött.
Kezd tele lenni a bugyrosom :oops:

mniki

Mniki: nyugi! Nekem a stimuláció alatt végig fájtak a melleim már az elejétől és azóta csak fokozódott! :wink: Igyál nagyon sokat!

Hát, azt hiszem elmondhatom, hogy megkapom, amit akartam! Bántják a kicsik a nagyot! Őszintén megmondom, nehezen megy a vigyorgás, amikor a reggeli körül akar nézni még két óra múlva is, de párom helyettem is vidul (a piszok)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina. Niki nagy drukk hétvégére is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves Andi és Bella, boldog névnapot!

Doli, üdv itt! A pergoveristről még nem is hallottam. Én is a doktornőhöz járok. VAn azért sok szerencsés, akinek az első sikerül! drukk!

Jó hétvégét mindenkinek!
nani72

Sziasztok! Nani! Pergoveris a neve az van alatta, hogy alfa-follitropin/alfa-lutropin
Injekciós üveg és oldoszeres üveg. Ja, azt nem hiszem hogy írtam, hogy pár napja a merional is megy mellé. Most már tegnap óta két üveg por egy oldoszerrel (-merionalból)
Ami zavaró, hogy nekem általában ovuláció előtt 2 nappal szokott lenni bővebb nyák. Most meg a gyógyikat szedtem, mondták, hogy vasárnap tüszőrpesztő, erre ma reggel olyan bővebb nyák van, hogy szerintem 1-2 napon belül tüszőrepedésem lesz. Vagy csak úgy hiszem. Nyugtassatok meg, hogy nem lesz magától, csak a kellő időben. Volt már így valaki?
Attól tartok a legjobban, hogy mivan ha mégis magától beindul hétfőn? Ugye az nem lehet?!
Kedden lenne a punkció, remélem lesz is...
doli

Kedves Andreák :) Boldog névnapot kívánok sok szeretettel !!

Timi, köszi a megnyugtatást. akkor ezt is jó előjelnek veszem :wink:
Őszintén szólva, én senkinek nem kívánok terhességi hányingert, hányást. Szerintem elég borzasztó így lenni heteken, esetleg hónapokon keresztül. Kitartás !
Egyébként úgy hallottam, a szénsavas gyömbér, cola jót tesz hányinger ellen.

Amina gondolom lélekben készülsz már a holnap napra :)

Mi ma még kertészkedünk, majd elmegyünk bevásárolni és holnapra csak pihenést, főzést terveztem. Főzöm a jó fehérjedús marhahúslevest :)

Szép hétvégét mindenkinek !

mniki

Doli :)
én megnyugtatlak. Nálam is pont ez van.
Még SOHA nem tapasztaltam lombiknál azt, amit most :
tipikus peteéréses jelek, nagyon bő nyák, cicifájás.
Biztos vagyok abban, hogy nem durrannak ki a punkcióig, az orvosok azért profik ebben. Én legalábbis ebben bízok.

mniki

Köszi Mniki! :) Csak mert olyan távolinak tűnik még ez a 3 nap...
doli

Amina, Mniki
Már punkció lesz? :roll:
Nagyon drukkolok!

Doli
Csak ügyesen a szurikkal!
Vendég

Andreák
Kép
Vendég

Doli, nemegyszer hittem én is azt, akár az 5.cn-on is, hogy a tüszők megrepednek, de ne aggódj! Mindig úgy volt, ahogy az orvosom akarta! :lol: Szóval:nyugi, nem repednek meg idő előtt!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Új vagyok itt, még soha nem fórumoztam.
A gondom az, hogy már túl vagyunk a 2. lombikon is, holnap kellett volna megcsinálnom a tesztet, de már felesleges.... Bár az utrogestán alkalmazását még nem merem abbahagyni.
Kicsit elkenődtem, így túl 6 sikertelen stimulált otthoni próbálkozás, 6 inszemi és 2 lombik után. Jó lenne, ha írnátok valami bíztatót! Ráadásul a be nem ültetett embrióinkat (3) sem tudták lefagyasztani, mert nem fejlődtek megfelelő ütemben.

Beus
beluska76

Beus
:cry: :cry: :cry:
Ez már biztos?
Kivizsgálásokon voltatok a pároddal?
Vendég

Belus: :cry: Sajnálom. Bíztatás helyett inkább leírom a mi megpróbáltatásainkat. 2 inszem, 5 lombik stimuláció-ebből 4 beültetés, 1 vetélés után talán most úgy néz ki, hogy végre kismami vagyok. Csak annyit tudok mondani, hogy ne add fel!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok

Doli
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi Krizsa dr-hoz jártunk, nálunk a probléma: nálam lombikra 1 petevezető maradt, az is eredésénél zárt, + apjuknak sem lehet természetes úton
és nekünk mind2 kisfickó ELSŐRE sikerült
én is Suprefact-tal kezdtem, majd pár nap után Gonal-F-el folytattam
nekem a Gonalból mind2szer több kellett mint a betervezett
Ja és majd azon se aggódj, hogy hány petesejtet sikerül leszívni, mert nem a mennyiség számít, hanem a minőség
mert nekem Ákosnál hiába lett 13 petesejtem ha 24 óra múlva csak 1 termékenyült meg, majd 48 óra múlva segítséggel még 2-3 db,
Áronkánál pedig mindössze 4 petesejtem lett
mindkettőjüknél 3-at 3-at kértünk kaptunk vissza

Úgyhogy mindenkinek KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sikerülni fog mindenkinek előbb vagy utóbb, de sikerülni fog!
Ja és persze beülti után jeleket se keressetek magatokon!!!!!!!!!!!!
vagy ha van és elmúlik ne aggódjatok attól még lapulhat a pocakban baba vagy babák!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Doli
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi Krizsa dr-hoz jártunk, nálunk a probléma: nálam lombikra 1 petevezető maradt, az is eredésénél zárt, + apjuknak sem lehet természetes úton
és nekünk mind2 kisfickó ELSŐRE sikerült
én is Suprefact-tal kezdtem, majd pár nap után Gonal-F-el folytattam
nekem a Gonalból mind2szer több kellett mint a betervezett
Ja és majd azon se aggódj, hogy hány petesejtet sikerül leszívni, mert nem a mennyiség számít, hanem a minőség
mert nekem Ákosnál hiába lett 13 petesejtem ha 24 óra múlva csak 1 termékenyült meg, majd 48 óra múlva segítséggel még 2-3 db,
Áronkánál pedig mindössze 4 petesejtem lett
mindkettőjüknél 3-at 3-at kértünk kaptunk vissza

Úgyhogy mindenkinek KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sikerülni fog mindenkinek előbb vagy utóbb, de sikerülni fog!
Ja és persze beülti után jeleket se keressetek magatokon!!!!!!!!!!!!
vagy ha van és elmúlik ne aggódjatok attól még lapulhat a pocakban baba vagy babák!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!de jó ilyen történetet olvasni! :D

Timi, te is átmentél már sok mindenen,de most nyerő leszel! :wink: :D
nani72

Erika
Szerencsés vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali!

Meg egyszer koszonom a nevnapi koszonteseket Nani, Niki, Mandi! :)

Beluska: nagyon sajnalom-ez mar biztosbiztos?!
remelem hamar ugy jarsz mint Timi ;)

Doli: en is pl most megvagyok gyozodve arrol, hogy a tuszok megrepedtek, pedig esszel tudom, hogy minden rendben :). Holnap minden kiderul. :) Egyfolytaba jar az agyunk, olyan jo lenne kicsit kikapcsolni ilyen kritikus idokszakban :)

Mniki: igen, lelekben is meg fizikailag. Ma igyekeztem mindent elintezni, holnap a pihenese lesz. Kicsit aggodom, hogy nem a dokim fogja csinalni a punkciot, pedig tudom, hogy Krizsanal is jo kezekben vagyok:)-ez az allando parazas... :roll: :D

Holnapi kivansagom (remelem halljak odafent :) ): rendben legyen a punkcio es 7 erett petesejtet tudjon leszivni a doki. :)

puszka

amina09

Amina: úgy legyen! :wink: Nagyon drukkolok holnapra!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(heten lesznek, mint a gonoszok :wink: )
Vendég

Amina :)
Biztosan "haza beszélek", de Krizsánál vagy a legjobb kezekben :lol: :wink:

Holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt mindenkinek !

mniki

Sziasztok!
Köszönöm a biztatást! Bocs, hogy tegnap nem válszoltam.
Sajna most már biztos, hogy nem sikerült, mert ma reggel negatív lett a teszt és meg is jött.
Mindenféle kivizsgáláson voltunk, (LSK, HSG, méhtükrözés, genetika, stb, stb) Mindkettőnknél rendben van minden!!!!!! Legalábbis a tudomány mai állása szerint. Ja, nekem alul működik a pajzsmirigyem (autoimun eredetű), de azt kezelik. Amúgy a Szmatona G. az orvosom. Szerintem érti a dolgát. Ezt a második lombikot ő vezényelte le, előtte a SOTE I-re jártunk.
Nem tudom mi legyen most???? Semmihez sincs kedvem. Tegnap sem csináltam semmit, csak szomorkodtam és pityeregtem. Remélem hamar túljutok ezen a fázison, de olyan nehéz! Tudom pozitívan kellene gondolkodni, de ez most nem megy!

Beus
beluska76

Amina: már biztosan túlvagy rajta, majd jelentkezz ám az eredménnyel!

Beluska: én a kezdetektől Sz.G-hez járok, immár két éve. :wink: Esetleg olyan vizsgálatok, hogy Leiden-szűrés és inzulin rezisztencia? Ha ezek nincsenek, akkor érdemes megnézetni, mert ezek is befolyásolják.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszi Csajok!
Én kitartok.. remélem a tüszők is :D Ma megy a tüszőrepesztő és kedden punkció! Már mindenfélét álmodok, agyamra ment az egész?
Mi a lapon azt írtuk be, hogy egyet akarunk beültetetni. Ezen fogunk még tudni változtatni, ha esetleg a nagy napig meggondolnánk magunkat? A doktornő szerint nagyon minimális a különbség a sikerben, ha egyet vagy kettőt ültetnek be.
Vélemény?
Amina! Ha visszaértél mesélj ám, mert nekem még minden új :D
doli

Kedves Timi!
Inzulin rezinsztenciát nézték, nincs. De mi az a Leiden-szűrés? Erről még nem hallottam!

Beus
beluska76

Belus: trombózishajlam-szűrés. Ha fennáll, akkor nagyobb a tromózishajlam, nehezebb a beágyazódás és nagy a vetélés kockázata. (Remélem jól tudom, de valaki javítson ki, ha rosszat írtam!)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Gyors helyzetjelentes: 9 petesejtam lett :). Viszonylag jol vagyok, de mindjart bealszom :). Most tudtam meg, hogy egesz heten van oda a dokim :( - igy K fogja csinalni a transzfert is.

mniki: holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++

pusz

amina09

Amina: ez igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá-hajrá, drukk a randihoz !!!!!!! :D

Ranikó: egy élmény volt a szombat! Örülök, hogy megismerkedtünk és hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk!!!!! :)

Niki: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina :)
Gratulálok a 9 petécskéhez !
Lehet pont ez a doki-váltásos helyzet fogja meghozni az eredményt :wink: - hallottam már ilyet :)
Pihenjél és holnap várjuk a további jó híreket !

Beluska :(
ugye néztek nálad 120 perces inzulint is ?
A trombozishajlam szűrése nagyon fontos ! A Kaális dokid lehet tud abban segíteni mit is lehetne még megnézni.
Fel a fejjel !!

Holnap du. jelentkezek

mniki

Amina, ez szuper! sikeres randizást a kicsikéknek! :wink:
nani72

Amina: gratulálok! Nagyon szép teljesítmény! Mennek a drukkok a randihoz! Ne aggódj, hogy nincs a dokid, nekem a beültetést csinálta más és nem is tudtam róla, hogy nem lesz, csak ott derült ki. :wink:

Mniki: holnapra drukk hegyek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok Lányok, megjöttem!

Amina, 9 petike, ez szuper, drukk a randizáshoz+++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(pihenj sokat, és ne aggódj, hogy másik orvos csinálja, nyugi)

Mniki, várunk holnap délután nagyon-nagyon, drukk a holnaphoz
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi, akkor szorgalmasan ölelgeted a wc-t reggelente....
(jobbulást kívánok!)

Erika, jó volt olvasni a kedves kis történetedet... gratulálok a két kisfiadhoz.

Beluska, sajnálom hogy nem sikerült. Fel a fejjel!!! Meg kell keresni az okát a sikertelenségnek, amit a többiek is mondtak.
NEM SZABAD FELADNI!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina, nagyon szép termés!!!+++++++++++++++++++++++

Doli, nekem a második lombik sikerült. Tüszőcskék miatt ne izgulj!

Beus, hát, nincs más hátra, mint előre!! Csak így lehet. Ki kell heverni a kudarcot, és menni tovább. Itt nem adja fel senki!

skrisz72

Amina
Ez szép eredmény!
Drukk a randihoz!

Mniki
Holnapra legalább ennyi sejtecskét kívánok neked!
Vendég

Kalkata: még nem ölelgetem, de nagyon nagy a kísértés, főleg, ha édességet eszek. Fura ez egy csokoholistától! :lol: És hát amikor párom kávét főz.... az leírhatatlan, de még ezt is élvezem. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!!!!! Végre van gépem! :D

most csak gyors bekukk, este visszaolvasok és bővebb leszek :P

Amina, Drága,Isten éltessen!!! :D
Gratula a csodás peti-létszámhoz, nagy drukk!!!! :D ++++++++++++
(asszem, akkor lekéstem a privit :oops: )

Beluska, Doli,
üdv a Legjobb Csapatban!!! :D
gyors babásodást Nektek is!!!

Mniki+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani, Drágám,
Nálad mizu, lemaradtam :roll:

mindenkinek ölelés, jövök! :P

tillidian

Jó reggelt mindenkinek!

Amina, ügyes vagy! Drukk a randihoz, majd gyere a hírekkel.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Én még új vagyok ezen a fórumon. Timi76 régi ismerősöm, Ő mondta, hogy ide szokott írni, így hát gondoltam, hogy Én is írok.
Remélem Engem is szívesen fogadtok. :)

Mi is a Kaáliba jártunk a férjemmel lombikra. Szerencsére elsőre sikerült, kisfiam most 11 hetes. Szeretnénk majd Neki kistesót is, bár bízok benne, hogy ezúttal nem lesz szükség a lombikra.

Lenne is egyből egy kérdésem. Most mennyi időt kell várni a beültire az első konziig?
Előre is köszi a válaszokat!

Bea (Timinek: Patty :wink: )
s.bea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?