Sziasztok!
Itt vagyok én is, időnként beleolvastam, mi van veletek, csak hát itt a jó idő, Trudi 2 hete elindult, egyre többet igényli az udvari létet, meg az iskolában is sűrűsödnek a dolgaim
Tényleg ne essünk egymásnak itt ilyenek miatt! Én ugyan nagyon sok mindent elfogadhatónak tartok annak ellenére, hogy elsőre én is egy biztonságosabbnak tűnő kórházba mentem szülni. Ki tudja, mire lennék képes mondjuk 2 császár után, ha annyira nem akarnék egy következőt. Szerintem mindenki döntse el maga, mennyi kockázatot vállal, milyen veszélyesnek ítél helyzeteket. És így lehet ezen a fórumon keresztól olyan orvost is találni, aki vállal sok császárt, meg olyat is, akinél még 2 után is lehet próbálkozni. Szerintem nincs ezzel semmi baj, sőt. Lehet, hogy így furcsán jön ki, hogy Mónak pont én ajánlok egy olyan orvost, aki csinál sok császárt, mikor én magam mást szeretnék. De nagyjából ismerem őt, tudom, hogy rendes orvos, csak éppen ebben a kérdésben ennyire szigorú a hozzáállása.
Mó!
Erre a kérdésre itt is válaszolhatok: sajnos nem tudom, de feltételezem, hogy nem számít neki, ki csinálta az előzőeket. Van egy ismerősöm, akinek ő csinálta a 3.-at, az előzőeket meg más, nála nem számított.
Te egyébként semmi esetre sem próbálkoznál meg hüvelyivel? Csak mert neked a császár előtt voltak sima szüléseid, tudtommal ez még a szigorúbb orvosoknál is "enyhítő körülmény" a jövőre nézve. Ezt nekem ez a "szigorú" orvos mondta, hogy ha egyszer már kitágult volna annyira a méh, az egy kicsit könnyebb eset - de ő abban az esetben sem biztos, hogy vállalná a sima szülést.
Én ha erre az orvosra hallgattam volna, akkor annyira megijedtem volna, hogy egy császár után sem keresgélnék - de szerencsére visszamentem a saját orvosomhoz is, aki műár egyáltalán nem minősítette ezt olyan veszélyesnek, és erre a fórumra is rátaláltam (meg közben egy másikra is). Szerintem ha így nézzük, a veszély megítélése nagyon is szubjektív, vagy mondjuk, orvosfüggő.
Tünde!
Én emlékszem rád a csoportból (sőt, iwiwen is próbáltalak megtalálni, de úgy tűnik, nem voltam túl találékony)
, meg Kislillára is
Nekem nagyon nagy erőt ad ennek a pécsi párnak a története - egy másik fórumról már értesültem róla, de nem tudok több részletet, csak hogy a végén kórházba kellett menniük, de sikerült neki.
Írom majd a stangli receptjét is, csak most romeltakarítok, vendégeink voltak