Sziasztok!!!Blaninak pici kora óta van fülbevalója. Szeretjük, Az egyik felét csak szerettük,mert egyszer kiesett és elhagyta! A kutya belekapott mamánál és nem vette észre. Azóta túrjuk a földet mert 12 ezer volt, arany- kő berakással. ÚÚgy sajnálom!!!!!!
Visszatettem neki a belőttet az egyikbe. Úgy döntöem csak 8-os ballagásra kap újat. Addig felemás.
Más! Dia! Olvastam az anyák robotolnak irást.
Bevallom indulatokat váltott ki belőlem.Nem az irás,
hanem a téma.
Felháboritónak tartom,hogy ma még van ilyen. Mármint,hogy az apa nem csinál semmit vagyis nem csinál mindent! Nálunk és az ismeretségi körünkben is természetes, hogy ahogyan a gyerek genetikai állománya 50-50 %, úgy a meló is! Mindenben!!!!!Nálunk apa főz,mosogat, takarit, tereget, vasal, játszózik, fürdet, hajat gumiz, öltöztet,úgy mint én, és ő ül be a gyerkőkkel hűtőfürdőzni ha lázasak.
Én is szögelek, autót mosok, takaritok, tankolok stb. (Jó többször nagytakaritok, de csak azért mert klasszisokkal jobban és gyorsabban csinálom. A zölsdéget is megpucolom neki előző este,mert nem birom ahogy teszetoszáskodik, bénázik vele.)
Mi lennénk a szerencsések? Nálunk és az ismerőseinknél ez természetes.
Egy kolléganőm esik be hétfőnként hulla fáradtan, mert hogy ki kell szolgálni a családot. Meséli a férje úgy áll fel az asztaltól, hogy nemhogy nem mosogat el,még a tányérját is otthagyja,sőt a székét is kitolva hagyja maga után.
Többen mondtuk neki egyszerre:hár anyukám te cseszted el még az elején. Elismeri.
Én pl.még a gyerekek előtt leszögeztem imádok főzni és nagyon jól főzök, de sajnálom a konyhában tölteni a délelőttöt amikor kirándulhatnánk is, mióta gyerekek vannak meg egyenesen hülyeségnek tartom nem velük elszórakozni a délelőttöt hétvégén. Ezért apa főzi az egyik fogást,én a másikat. (vagy nem főzünk)Este megpuceválom a zöldséget, reggel feltenni a levest nem tart tovább 10 percnél. Soha nem rántunk stb. csak sütőben egytálételeket összedobálunk stb. Most bábszinházban voltunk,mig lassan rotyogott a gulyásleves itthon. Tésztát,pizzát mindig apa gyúr, süt, főz.
Szóval egyszerűen nem értem miért panaszkodik az, aki a játékszabályokat nem fektette le időben. De ilyenkor hihetetlenül nézek szét, jéé tényleg van még olyan, hogy egy apa, férj nem segit otthon? Lehet,hogy tényleg a mi ismeretttségi körünk a különleges?
Ti hogy látjátok ezt?
Szem: Nem tudom mi az, hogy 50 százalékos a látása,olyasmi, hogy a feét látja annakamit én. De akkor miért 1-es a szeme?
Blani 137 cm, 34-eslábbal. A magasakközé tartozik!!!
Minden betegnek jobbulást!!!!!
Könyvtár! Imádjuk, mind a 4-ünknek van tagságija. A bábszinház is ott volt, Blani kivett 3 könyvet( az egyik a szemüveg és fogszabályzó cimet viseli-szerző Tomas Brezna) és el is olvasott 7végén kettőt!!!200 oldal!!!!!!Ja, fogszabályzija is lesz, csak meg kell várni a két felős kettest!
Olvaslak ám benneteket, csak keveset tudok irni.
Üdv mindenkinek.