Sziasztok!
Gorsi
Nocsak itt ma még baba lesz?????
Ez igen így gyorsan meg lesz a pindurkád, úúúúgy izgulok, tudom hogy bután hangzik de tényleg!!!!!
feltétlen küldj valakinek SMS-t!!!!!
Menta
Ti hogy vagytok? Tudsz azért valamit írni magatokról? Belerázódtatok a mindennapokba? Helena hogy bírja hogy meg kell osztoznia anyán?
Linato
De jó hogy végre tudsz írni, hát én könnyesre röhögtem magam a lányodon, bocsi!
Ha velem csinálja ugyan ezt tutira kibuktam volna de így elmesélve olyan mint egy bóhózat, nem hagynak unatkozni az biztos.
Hajrá szép házikó, most sok meló de meg lesz a jutalma!
Babókáid két petéjüek ugye? Én is olyan kíváncsi vagyok hohy mit mondanak UH-n,feltétlenül írd ám meg!
Témáztuk az ovit, Korina megy jövöre?
Örülök hogy jól vagytok, pocid nődögél azt nem írtad?
Zafi
Én tudtam hogy valami svindli van a dologban és valóban biztossan a szteroidoktól alszik és nő ennyire akkor Petike!
Nagyon jó ötletet adtál anyák napjára, ezer köszönet! Én is ezt fogom kérni a páromtól, nekem is mindig az volt a vágyam hogy legyenek virágok az ablakban meg az erkélyen idén lesz végre de akkor öszekötöm a kellemest a hasznossal!
Szegény kis Peti én is mindig sajnáltam őket az oltásokkkor! Szép dundi leszel? Hoppá akkor nem leszek egyedül!
Ha üzensz Bogancsinak mond meg neki hogy várjuk ám ajó hírekkel!
Nekem nincs meg a száma, másoknak se a régiek voltak csak azok meg biztossan nem jók , mert pl. pont Gorsinak akartam küldeni egy SMS-t még anno amikor nem volt Netünk Peti szülinapjára, de nem hiszem hogy megkapta mert nem válszolt vagy említette tehát valaki másnak ment el!
Tikk
Hajrá mosogatógép, most már csal lesz belőle akkor valami!
Nem csak kilenc évesek a jóval fiatalabbak is borzalmassak tudnak lenni!
Türelem nem sokára VAKÁCIÓ!
Egyébként én nem arra tanítom az enyémeket hogy a tanárnéninek /óvónéninek/ mindig igaza van , ez képtelenség is lenne. Még a végén engem néznének agyamentnek, a tiszteletet viszont megkövetelem tőlük. Nincs vissza duma és pofavágás még ha igaztalanul is kapnak a fejükre /már mint szidalmat/ itthon elmesélhetik nekem aztán megrágjuk a dolgot. Nem mondom nekik hogy nincs igazuk mert minden nézőpont kérdése sokszor mind a kettőnek van igaza, de azt jó ha most megtanulják hogy ügyesen viselkedve többre mennek az életben mint ha mindig mindenért a valós vagy vélt igazukért harcba szállnak.
A párom szokta mondani hogy "széllel szemben p... nem érdemes"
Egyébként nálunk apuka tipikussan a "mindenért a tanára a hibás fajta" úgy hogy rám hárul a feladat hogy meggyőzzem a srácokat arról hogy a tanár is csak ember és van rossz napja vagy hangulata és előfordulhat hogy tévesen látott vagy értelmezett valamit ő is hozhat rossz döntést, de ettől még tiszteletben kell tartanunk hogy egy olyan ember aki sokat tanult azért hogy őket taníthassa, és ha ő válallta ezt akkor nekünk kutya kötelességünk normális magatartással segíteni neki.
Az anyukám még mindig tanít úgy hogy fiaim ráadásul rosszul is jártak abból a szempontból hogy elég ha rosszul néznek máris megy az infó hogy mit csináltak anyunak, ezt én gyűlölöm mert engem is ismernek a Márkom osztályfőnöke anyuék szomszédja mégsem veszi a fáradságot hogy ha valamit akar nekem szóljon.
Persze sok-sok rossz tapasztaltom van tanárok terén, de itt most az volt akérdés hogy mire neveljük a gyerekeket és ebben teljesen egyet értünk adják meg a tiszteletet.
Azért az jó hogy ha ennyien egyett értünk ebben akkor talán akövetkező nemzedék más lesz mint a mostani, nem?
Zsuzsa
Nahát nálatok sem tehet Miki soha semmiről, hol is hallottam már ezt,??? Ja a Mátém is így van vele.
Tuti hogy a Gabi néni a hibás!
És lecke sincs soha
Persze néhány jól irányzott kérdés úgy is tisztába teszi a dolgokat, nem??
Lányokat nem ütünk, ejnye-bejnye, az úgy kezdődött hogy ő vissza adta gondolom.
Ezek a pasik már csak ilyenek szerencsére nálunk még nem volt hasonló incidens de még lehet sose lehet tudni.
A Miki a középsőtök ő dumcsizik így vissza pedig a Pityutól várná az ember ő már erőssen tini, bár ha jól emlékszem ő olyan Márkom típus velük kevesebb bajunk lesz mint a kisebb pasikkal.
Ruhákat kötöttetek vagy mit kell elképzelni, drukkolok hogy sikeres legyen a kiállítás és sok vásárló legyen!
Eedit
Nagyon szép helyen vagytok és Riki is tüneményessen eszeget!
Rebi
Nem még nem itt elég nehéz az ilyesmihez hozzájutni, de most szépen gyógyulgat!
Küldök én is neked némi gyógyikát hogy jobban legyél testileg lelkileg egyaránt, itt sincs kimozdulási lehetőség, játszótér klubbok és efféle nyalánkságok sajna ez egy egész más életstílus de ennek is meg van a jó oldala, remélem te is rátalász majd!
Próbálj meg írni nekünk ha van pár perced hátha már attól jobb lenne egy kicsit!
A lányom több mint két órája húzza a lóbőrt!
Pusszancs: Dzsili