Új privát üzeneted érkezett!

Timi, nagyon várunk, úgy látom te sem tudsz aludni az igzalomtól (énis 3-tól csak forgolódtam...)

Till, ilyen sok a meló???
(Nehogy túlzásba vidd!!!)

Amina???

Bols, de jó újra látni. Helyzet???

Irises, itt jó kezedben leszel "nálunk"!
Bízni, kell és nem feladni!!! Ezért vagyunk itt egymásnak!

Megyek reggelizem valamit és irány a meló!

Pusza

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Nálam is váltás történt Avandamet ügyben,napi2*2/500-asról napi 2* 4/1000-esre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.04.16 19:50-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt !

Baba, huhh, jó nagy váltás lett nálad. Pedig nem olyan régen kezdted az Avandametet. Miért kellett ekkorát emelni ?

Timi, a mai napra +++++
a teszted szépen erősödik :)

Amina, már csak azért sem lehettem én, mert K.N.-a vagyok (igaz, m-né, de a Kaáliban max. a lánykori nevemen szólítanak :lol:)

Kata, jó korán kelsz és reggelizel :shock:

Lányok, volt akinél a Klion hüvelytabletta irritációt okozott ?
amióta dugdosom, egyszerűen ég a hüvelyem :?

mniki

2/500-ast szedtem napi 2*, majd jártam Fülöp Dr.nál, aki átnézte a papírjaim és metemelést ajánlott 3*2/500-asra, konzultáltam Tűű dr.ral, aki azonban inkább 4/1000-est javasolt és ki is írta areceptet. De most azon problémázom, hogy van egy csomó /500-asom és a 4/1000-esből meg csak 1 dob.t írt. Valaki BIZTOSRA tudja-e, hogy ha a 4/1000-es helyett 2 db 2/500-ast szedek, az ugyanaz-e?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, szerintem ugyanaz ! De hogy megnyugodj, hívd fel a Mens-t !

A Fülöp Vilmosnál jártál ? Ha igen, lehet tudni mit javasolt ? (tudod, én habibos vagyok...)

Az emelésnél szerintem szintén nagyon figyelj majd az étkezésre. Én 2/1000-et szedtem anno, elég brutál volt az eleje...

Sok sikert és kitartás a gyogyihoz !

mniki

sziasztok!

ÓÓ, az a fránya ir! Mindenkinek sz@rakszik??!!!! Én el se merek menni kontrollra.
Azt a változást érzem lombik után, hogy újra pattanásos lettem, de nagyon. Pont úgy, mint metszedés kezdetekor.
Ja! , és híztam 3 kilót! :(

Timinek jó magas hcg-t!

Szurizóknak ezernyi drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szép napot!!!
nani72

Sziasztok!!

Timi nagyon drukkolok!
Magas HCG-t kívánok!!;)
Megnéztem a teszteket a csíkok csak nem leugrottak a tesztről!!! :wink:

Puszi nagyon sajnálom az inzulinod!
Ír akkor úgy néz ki nekem a péntek délután is jó lenne.

Baba ti mikor kezditek a következőt?

Nálam nincs semmi extra szedem a Tűű doki által felírt bogyót amit meg kellet rendelni mert mint kiderült egyik gyógyszertár sem tartja mert mindenki az 500-ast szedi.
A lényeg a lényeg hogy már szedem.
Az én inzulinom Puszi felvilágosított amúgy 24.49 volt.
Ma voltam a Kaáliba 3. napi vérvételen.
Nagyon várom az eredményt! :D

Kép

Kép
raniko

Mi halasztunk még. Egyrészt az Avandamet miatt, másrészt Fülöp dr. kivizsgálásokat írt elő. Nem tudjuk most végigcsinálni azonnal, így várni kell. Nem mennék bele egy 5.beültetésbe addig, amíg nem járunk a végére. Nem bírok ki több sikertelenséget. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"]M írta:babaimadoi halasztunk még. Egyrészt az Avandamet miatt, másrészt Fülöp dr. kivizsgálásokat írt elő. Nem tudjuk most végigcsinálni azonnal, így várni kell. Nem mennék bele egy 5.beültetésbe addig, amíg nem járunk a végére. Nem bírok ki több sikertelenséget. :cry:

Baba megértem!
Remélem hamar végig tudjátok csinálni a kivizsgálásokat és nem lesz semmi baj!
Aztán jöhet a következő egy édes kis picurral 9 hónap múlva!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Megjöttem! :D :D :D :D :D
Mindenkinek köszönöm szépen a drukkokat, nagyon hatásos!

A doki gratulált és annyit mondott, hogy szép magas, aztán kérdeztem, hogy MENNYIRE????? Erre azt mondta, hogy nagyon szép magas. Nehezen akarta megmondani az értéket, viszont azóta sem tértem magamhoz.
Na jó, nem húzom tovább! 13. napon vagyok és 1442 a hcg-m. :shock:
A doki azt mondta, hogy kettő baba biztos van, de nem kizárt, hogy három. :shock: :shock: :shock: Én még nem tértem magamhoz.
30-án megyek uh-ra. Nagyon-nagyon várom!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Drága Timi, eleinte teljesen meghatódva majd ujjongva olvastam soraidat!!!
HATALMAS GRATULA A GYÖNYÖRŰSÉGEKHEZ!!!!!!

kalkata

Timi: gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :D :D :D

Rani: a szombat lenne jó nekem, a holnap tuti nem. Hánykor?

Én is halasztok, ma beszéltem B. dokival. Megvárjuk az összes vizsgálat eredményét, közben hat az Adamet és a sóoldatost is megcsináljuk. Nem akarom elkapkodni,....

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Timi hatalmas gratula!!!!!!! :shock: :shock: :lol:
Nekem a fele HCG kéne akkor is boldog lennék.
Belegondoltam, hogy én mit csinálnék ekkora hcg hallatán és arra jutottam hogy lehet hogy elájulnék!! :lol:

Puszi jó akkor a szombat!
Mit szólnál a 11 hez?

Kép

Kép
raniko

Raniko: én a hebegtem leesett állal és kikerekedett szemekkel és valószínű, hogy nagyon hasonlított a színem a frissen meszelt faléhoz. Kívánom neked a felét!

Baba, Puszi: szerintem jól teszitek, hogy halasztotok. Én is halasztottam, bár csak 1 hónapot, de biztos vagyok benne, hogy előbb nem sikerült volna, mert nem éreztem azt, hogy kibírnék még egy kudarcot.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy még mindig van várólista a Bp.-i Kaáliba? Egy nagyon kedves ismerősöm kérdezte tőlem de nem tudom sajna.
Előre is köszi!
nikó

Timi :lol:
wow, ez aztán a szép HCG szint :shock: :)
Kívánom, ha nem egy, akkor két baba legyen :wink:
Hát nem lesz egyszerű kivárni az első UH-ot :lol:

Baba, teljesen érthető. Ha bármiben szükséged van segítségre a Fülöp-féle dolgokhoz, keress bátran :wink:

Lányok, nekem is jó híreim vannak.
Az első UH-n már kb. 10 gyönyörű, egyforma tüszőt láttunk, 16 mm-esek, a méh nyh már 11 mm :shock:
Ma és holnap még megy a szuri, szombaton tüszőrepi és hétfőn reggel punkció. Nagyon reménykedek a további szép folytatásban...
Ami számomra újdonság, hogy kapok majd progiszurit is.

Szép estét mindenkinek !
Niki

mniki

Alle: Kép
Annyira szép!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon tetszik! Egész nyáron ebben fogok feszíteni!!!!!!!!!!!!!! Nagyon köszönöm!!!!!!!!

Nikó: van várólista, de dokinként változik, mennyi idő.

Niki: jeeeeeeeee!!!!!!!!! Továbbra is mennek a drukkok!!!!

Amina: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Mniki: szép tüszök! Csak így tovább! Nagyon drukkolok!

Azt hiszem bemásolom ide a vonalzómat most már én is, mert bevallom, én már a stimu alatt megcsináltam, bár egybabásra, de majd módosítom, ha már biztosat tudunk. Remélem nem kapkodom el a dolgot.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: wow!!! lehet, hogy 3 baba van a pociban ? :) elhiszem, hogy ledobbentel. GRATULALOK! A teszt meg olyan pozitiv, hogy en meg ilyet nem is lattam ;).
Szep a vonalzod!

Mniki: akkor tutira nem Te voltal. Szuper, hogy ilyen szepen fejlodnek a tuszik-irigykedve olvasom ;) :D

Nekem vasarnap lesz a punkcio.
A tuszoim nem egy egyseges csapat, van nagy is meg kicsi is. Dokim gondban is volt, hogy mikor legyen a pungalas-de vegul vasarnap mellett dontott, szombat helyett :? . Jo hir viszont, hogy az endometrium 12A-s :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Timi, ez aztán az eredmény!!!! :lol: Itt a jutalmad:

Kép

skrisz72

Amina, Niki, rajtatok a világ szeme!!!

Kép

skrisz72

Amina, Mniki: nagyon-nagyon drukkolok, hogy ti is ledöbbenhessetek!

Skrisz: köszi a táblázatváltást! :D :D :D

Nincs valami tippetek, amivel hibernálni lehetne 2 hétre?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina, Mniki most rajtatok a "babanet" szeme!!! :wink: :wink: :wink:
Drukk mindkettőtöknek ++++++++++++++++++++++++++

Timi, mással foglald el magad??? hihihi :lol: :lol: :lol:
(jól hangzik, de megvalósíthatatlan... :wink: :wink: :wink: )
Egyszerűen még most is ezen agyalok állandóan...... csodálatos

Skrisz, nagyok köszi a táblát, egyre jobb lesz! (már pont kérni szerettem volna :oops: )

Rani, hisz akkor neked határon belül volt az inzulinod! Végre valakinek.

Baba, igen, ki kell várni míg készen álltok rá!!! Addig pedig vizsgálódás és gyogyiszedés ezerrel.... Drukkolok nagyon-nagyon!

Mai kedves kis történetem:
János-kertészetben délután egy anyuka 2 év körüli gyönyörű kislányával virágokat válogatott (mindketten fehér nadrágban voltunk) és a kislány az én lábamhoz bújt tévedésből!!!
Csodálatos és kedves Picurka.....

kalkata

[quote="timi76"]
írta:
timi76
Nincs valami tippetek, amivel hibernálni lehetne 2 hétre?

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Timi!
Nagyon örülök! :D Szuper HCG!

Amina, Mniki! Drukkok mennek! Csak ügyesen, kövessétek Timit!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kalkata: hát igen, jól hangzik, csak kivitelezhetetlen. :lol: Hozzám vasárnap bújt egy kisfiú véletlenül az állatkert pénztáránál. Ugye milyen jó érzés?

Puszi: na ezt ne feledd el, mert majd megtudod milyen, amikor nem éri a lábad a földet, de közben meg eszed a kefét és ezért mindenkit kikészítesz a környezetedben, mert hát azért a hormonok is dolgoznak! Na, majd akkor én is jól kinevetlek! :lol: :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, hűha, gratulálok!

Puszikám, jól döntöttél!

Skrisz, légyszi, töröld ki a júniusi kezdést, mert nem tartom valószínűnek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Timi, gratula, ez jó erős terhesség :) A babák száma meg majd kiderül az UH...csak két hét.

Amina, drukk vasárnapra.

Kalkata, jó érzés volt, nem? :wink:

Puszedli :D :D :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Köszönöm a drukkokat! :)

Skrisz: nezem a tablat, de szivesen mennek a babavarosba! Lenne egy aprocska javitanivalo: 29 eves vagyok mar sajnos :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Timi: remélem hamarosan nevethetsz rajtam! Alig várom!

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok!

Hamarosan nektek is szükségetek lesz rá! :wink:

Tiltakozás a GYED, GYES változtatása ellen:
http://www.petitiononline.com/gyed01/petition.html

Kép
Kép
mereszt

Szia Mereszt! De jó, hogy benéztél!!!!! Hogy vagytok?????

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Alle, Timi, gondoltam hogy mással is megtörtént már, igen, csodálatos érzés fogott el!!!
Timi, úgy legyen hogy hamarosan te nevetsz rajtunk
:wink: :wink: :wink: :wink:

Amina, Mniki drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot!

kalkata

Sziasztok!

Kalkata: mindenkinek kívánom,- és így is lesz- hogy átéljétek ezeket a fajta parákat! Remélem én most egy jó szériát kezdtem most itt köztetek és mindannyian követni fogtok!

Mindjárt megyek a háziorvoshoz, hogy tartania kellene tovább táppénzen, remélem menni fog, mert a saját nőgyogyimtól csak jövő héten tudok javaslatot kérni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!

TIMI ! Ez csodásan magas hcg!!!!! :D ott bizony többen is lesznek!
( barátnőmnek 700 volt, most 29 hetes terhes a hármasikreivel- Krizsa dokis) :wink:

Niki, Amina drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusszantás mindenkinek!
nani72

Puszedli!

Köszi,jól vagyunk.Néha még szoktalak benneteket olvasni,de már az újakat nem tudom követni és szabadidőm sincs túl sok.Elég nehéz Dórika fordulatszámát felvenni.Sokat kertészkedünk,biciklizünk és közben egész nap egy kérdésre felelek:Miért?
Kivánom,hogy ti is mielőbb olyan fáradtan feküdjetek le este,mint én. :wink:
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
mereszt

Sziasztok!!

Puszi akkor mi van a szombat 11-el?
Jó neked?

Nani 700-as HCG-vel 3-an? :shock:
Timi olvastad már ezt!
Azta!!!!!!!!!!!!!!!
(akkor lehet hogy csak egy negyed HCG-t kérek?! :roll: :oops: :D )

Lányok kérdésem lenne.
Menzsi elött és közbe szokott reggel hányingeretek lenni?
Nekem mostanába igen és elég erőssen. :roll:
Most vagyok a menzsi utolsó napjaiba és nem hogy csak hányingerem van de minden reggel annyira fájnak a petefészkeim,(olyan mint a peteérés csak sokkal erősebb) hogy néha még össze is kell görnyedjek mert azt hiszem itt a vég.
Ez minden reggel tart kb 2 órát aztán a nap többi részébe semmi.
Harcikának mondtam tegnap azt mondta biztos a sárgatestek dolgoznak.
Valakinem van hasonló "fájdalma" és ha van mit szokot tenni? :roll:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Én is gratulálok a babásoknak. Nagyon jó kis hely ez, sokaknak sikerül, szerencse-hely :D .
Puszedli: Neked bejön B.A.?
Nekem először azt mondta, hogy nem maradok nála, csak nagy a tumultus és be kellett kapcsolódnia a kezelésekbe. Aztán mégis megtartott. Nemsokára bejelntkezem hozzá, kívéncsi vagyok mit mond.
Ha nyárig sikerül a baba, akkor még marad a gyes-gyed jelenlegi szabályozás, mert április 1-től vezetik be. Bár szerintem lehet, hogy ez is alkotmányellenes lesz.
I.
irises

Timi, légy ügyes és irasd ki magad (ha úgy szeretnék). Rendes a háziorvosod?
Tuti akkor több babóca lehet! Gyorsan eltelik a 2 hét....

Nani, 3-an 700-al??? :D :D :D Ez igen.

Meretsz, sok erőt és kitartást a gyerkőcökhöz!! Néha azért látogass be hozzánk!

Raniko, régebben nekem is voltak ilyen erős fájdalmaim. Úgy vettem észre, hogy mióta az Elevitet szedem azóta nincsenek.
Nem lehet hogy az új gyogyitól amit kaptál?

Irises, sok sikert a nyári babásodáshoz!!!
(reméljük alkotmányellenes lesz....)

Amina, Mniki hogy vagytok????

Till??

kalkata

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

Timi!

Hatalmas nagy gratula a szuper magas hcg-hez. :D
nikó

Szia Irises!

Az én orvosom is B.A.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mimden kezelésnél úgy érzem meg tett mindent a siker érdekében.

Kép

Kép
raniko

Kalkata szia

Nem hinném mert a gyogyit az csak mostantól szedem és elötte is volt ilyen sajna.
Én Gravidát szedek de az nem hat erre. :roll:

Kép

Kép
raniko

Irises: Ranikoval értek egyet!

Rani: oksa!!!!! Priviben küldöm a számom!

Niki, Amina: +++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Igen jó fej. Engem nagyon megvigasztalt múltkor.
Nekem ezek a gyógyszerek nagyon megkavarták a dolgokat. Sokkal többet fáj a hasam és ha megjön nagyon szenvedek a fájdalmaktól, azt mondta B.A., hogy a gyógyszerek miatt van, ne izguljak, ez nem bajt jelent.
irises

ja még azt akartam írni, hogy én a Gravidától én nagyon rosszul vagyok. Most már csak este merem bevenni. Nem lehet, hogy az okozza? Bár a Gravidát biztosan folyamatosan szeded.
Nekem nagyon erős hányingert okozott, ha reggel vettem be.
irises

Sziasztok !

Köszönöm a drukkokat :)

Amina, no, akkor nem egyszerre lesz a punkciónk. Beszéltetek már arról, hány napos embrikéket kérsz vissza ? Szép vastag a nyh-ád :) Nagyon drukkolok !!!

Timi, most optimistán csak 2 hétre kérnél hibernációt, de lefogadom az azt követő 2 hét sem fog gyorsabban telni :lol:

Nani, barátnődnek nagy-nagy drukk, hogy még pár hétig bent maradjanak a hármasikrek. Nálunk a családban van egy hármasiker-fogat :lol: ők spontán fogantak (na jó, előtte 3 hó Closti volt) és a31. héten bújtak ki elég szép súllyal (1200-1400gr). Istennek hála mindannyian egészségesek.
Egyébként le a kalappal minden ikres kismami előtt !!!

Raniko, nekem szinte mindig van hányingerem mensi előtt és közben. Mensi előtt kb. 2 nappal iszonyat fejgörcs, ekkor már tudom, hogy mensi lesz. + mensi 1-2 napján gyakori a hasmenés is. Hormonok miatt ez normális. Próbálj sok folyadékot inni, bár igazság szerint az első két nap nekem semmi nem segít. Gyógyszer ellenes vagyok, így görcsoldót, fájdalomcsillapítót nem veszek be, hősiesen szenvedek :?

Sajnos a Klion abbahagyása után sem javult a helyzet, voltam ma nőgyógyásznál, van egy kis gombás fertőzés :? Hétfőig gyorsan kikezeljük.

mniki

Köszi lányok az infót!
Nem hiszem hogy a Gravidától lenne de lehet hogy én is át tárek azért az esti beszedésre.

Puszi akkor holnap! :wink:

Minki én se veszek be semmit igazából főleg ha "csak" a petefészkem szúrkál.
Sajnálom a fertőzést gyors javulást kívánok!!!!

Timi én is pont így szeretnék kb babásodni ahogy te.
Persze tudommindenki ezt gondolja de tényleg a te sémád nagyon hasonlítot az én első beültimre ami "sikeres" volt .
Ezért szeretnék nem túl sok tüszit és az 5. napot!!
Tudom sajna nem kívánság műsor de remélem így lesz!

Kép

Kép
raniko

Sziasztok! :D

Köszi a hiányolást, vagyok ám, csak nincs gépem :?
Gallyra ment, Apa szétkapta, és most újra kell építeni. Azt sem tudom, mik voltak a Messenger stb jelszavak (Puszika, ezért sem írtam pár napja :oops: ), de majd csak rájövök :P
Lehet, estére már rendben lesz!

Timi,
aztaaaaaa!!!!! Ez aztán!!!!! :D :D :D
Hatalmas gratula!!!!!!!

Többiek. Rátok is ez vár!!! :wink: Szívből kívánom, hogy minél hamarabb!!! :D

MNiki, Amina,
folyamatosan drukkolok!!! ++++++++++++++++++++++++++++

Raniko,
csakhogy végre előkerültél :P

Mereszt,
nagyon örülök, hogy "látlak"! :D

Kalkata
:) :) :)

Nálunk romokban a lakás, "nagytakarítunk", úgyhogy a gép is jókor szabadságolta magát :roll:

tillidian

Tilli tudod rossz pénz nem vész el!! :wink: :lol:
Remélem ti jól vagytok!!

Lányok én úgy néz ki mára végeztem mindenkinek szép hétvégét!!

pusz

Kép

Kép
raniko

Raniko: akkor hajrá! Ez az 5. napi beültetés nekem nagyon bejött! :lol:

Mniki: nem szaladok én annyira előre, elég a 2 hét hibernáció, aztán már élvezni szeretném mindennel együtt a babás állapotot! Épp mondtam barátnőmnek, hogy én még a wc-t is vigyorogva fogom ölelgetni! :lol:

Nani: 700 és hármasikrek??? Azt hiszem ezt nem árulom el a páromnak, mert szegény tegnap csak ismételgette, hogy remélem nem hárman vannak, miután a doki is ezt mondta.

Kalkata: házidoki nagyon rendes, azt mondta, neki még javaslat sem kell, engem ő addíg tart táppénzen, amíg nekem jó. A vetélésemnél éjjel ő jött ki és vitetett be kórházba. A mostani indulásnál azt mondta, hogy most ikrek lesznek, ne is aggódjak, majd ő aggódik helyettem.

Nem bírlak benneteket felsorolni, de nagyon köszönöm, hogy ennyire örültök velem és a sok-sok drukkot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?