Új privát üzeneted érkezett!

Timi: szep ketcsikos teszted van-meg hogy halovany... ;) ! Gratulalok! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki: tuszonovelok +++++++++++++++++++++++++++

Köszönöm a drukkokat Puszi, Timi, Nani!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Timi, nagyon ígéretes!!! :wink:
Gondolom ez életed legszebb húsvétja.

Kép
lona1

Timi, csak sikerült meglepnie a nyuszinak :wink: :wink: :wink:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Timi drága, én nagyon halkan gratulálok a szépséges tesztekhez! Ez nem kicsit látszik! :D :D Ez már tuti baba. Tudom, a neheze csak most jön, próbáljatok beszélni a dokival, hogy hogyan lehet a legjobban támogatni a terhességedet. Ezt a babát a nyuszik és a gólyák is akarták, úgyhogy HAJRÁ!!!! :lol:

Amina, te jössz!!! Nagy-nagy kövér tüszőket kérünk szépen!++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Skrisz: csütörtökön tervezem a hcg-s vérvételt, de azt hiszem ennél jobban már nem lehet támogatni, mert mindent kapok, ami létezik szerintem. Innentől a babán múlik minden, de nagyon bízom benne!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi drága! Ezek csodás tesztek!!!!!! Igazi húsvéti csodaság!!!!!! :wink: :)

Szurizóinknak folyamatos drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok, én már "bűzlök" a sok illatosvíztől. :D
nani72

Lányok, gondolom így estére már mindannyian "illatoztok"!!!!

Amina, osztom Skrisz gondolatait :D , harjá tüszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi kedves, akkor most még vár rád 2 kimondhatatlanul hosszú nap, de mi ez az eltelt másfél héthez képest!!! Nemigaz?

Lányok, remélem mindenkinek jól telt ez a hosszú húsvéti hétvége, és feltöltődtetek!!! Meséljetek....

kalkata

Timi,
nagyon örülök Nektek!!! :D Szép, emlékezetes ez a Húsvét! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina,
barnázás monnyon le!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz! :P

Puszikám,
ojjé, kertiparti, és nem szóltál! :lol:
Remélem, jól sikerült! :D

Kalkata, Drága,
Te hogy vagy?

Alle,
puszillak! :P

Nani,
irígy-irígy a locsolókra! :lol: (nálunk csendesen telt az ünnek, az egyetlen locsolóm az apósom volt :roll: ...Manó nyaral a nagyanyónál, Apja dógozik...)

tillidian

Jó reggelt! :)

Till: nekem is "csak" egy locsolóm volt, de én azt is sokallottam! Nagyon nem szeretem és gyerekkorom óta el szoktam kerülni a lehetőségét is, de most nem jött össze.

Remélem mindenkinek jól telt az ünnep!

Mindenkinek nagyon köszönöm az örömöket és drukkokat! Azért csak csendesen örülünk még. :) (bár ez nekem nem mindíg sikerül, de úgy élvezem)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Szép Napot!

Till, Timi úgy látszik énis az "1 locsolóm" táborát növelem!! Hétfőn reggel párom munkába indulás előtt, reggel 6-kor fejemre öntött 1 marék vizet... :lol: :lol: :lol:
Csendesen, :lol: :lol: :lol: , de örülünk!!!!!!!!

kalkata

Sziasztok !

Timi :)
Hát ez fantasztikus hír !!! és a teszted igen erős + !!! Nagyon drukkolok továbbra is !
És nem vagy hülye, az a hülye, aki azt állítja, ő nem tesztel + teszt után. Igaz lányok ?! Szerintem itt mindannyian jó sok tesztet el fogunk lőni.

Kata, igen, most már minden OK. Egyébként leesett mit csesztem el. Bestresszeltem, ez az igazság. De szereztem egy pótadagot :wink:
Ja, kihagyni én sem hagytam ki a húsvéti finomságokat, de csak módjával, mert már a hajamon is a sonka jön ki...

Tilli :)
Hát akkor reménykedek abban, nálam is az "elszúrt" kezdés jó folytatást fog hozni

Amina, szerintem a barnázás oka lehet a tüszőérés, vagy csak simán egy picit megzavarodott a szervezeted. Ha jók a hormonok, nincs baj :)

Viszont megint lenne kérdésem… :lol:
A kezelési lapon csak az első 4 napra van Suprefact írva. Ezek alapján az 5.naptól ugye csak a Gonal megy tovább ?
Bocsi a bugyuta kérdésért..

mniki

Niki, igen. Az 5. naptól csak gonal. :)

Timi, ma is +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, hajrá tüszőcskék!

Babim, Puszi ölelés nektek!

Többieknek is szép napot. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Niki: nekem végig ment a Supre.

Timi, Amina: +++++++++++++++++++++++++++++++3

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

hehe, akkor hívhatom a Kaálit :lol:
Annyira béna vagyok :oops:

mniki

OK, beszéltem Krizsával, végig kell szúrni.
lehet ezt csak a long-nál alkalmazzák így ?

Komolyan, ezek után muszáj sikerülnie, ha már ennyit égetem magam :lol:

mniki

Sziasztok!

Niki, nálam is végig ment a supre, csak a végén már féladagban. Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg az orvosod.

Tegnap a legfiatalabb locsolóm a 3 éves Marcika volt,úgy befújt :lol: , még a combomra is kaptam illatot. Hiába csináltam mindenféle finomságot,zserbót is sütöttem, nem kellett neki.Se sonka,se kalács, pedig "parasztbelü" gyerek, nem válogat. De most! Főtt tojásfehérjét evett kólával. :shock: :D

Ma már dolgozom. Olyan jó volt ez a 3 napos ünnep!

puszi mindenkinek!
nani72

Mniki: longnál végig megy a Suprefact, shortnál van elhagyva a Gonaltól. Hajrá tüszők! :wink:

Csütörtökön megyek hcg-re! Teljesen elkapott a kíváncsiság! :lol:

Kismamik, anyukák! Lenne egy nagyon bugyuta kérdésem! Létezik, hogy én már két napja émelygek? Mármint konkrétan émelygek, csak vajon lehet, hogy a pocaklakó okozza? Ilyen korán? Na, ugye, hogy bugyuta vagyok?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszi Lányok, most már legalább az is kiderült, a long miatt kell végig adni a Suprefactot :wink:

Timi, az émelygés a progeszterontól lehet, beindult a szervezeted :wink: Csütörtökig gondolom lassan telik az idő.

Nani, tojásfehérje kólával :shock: végülis a fehérje és a szénhidrát a legfontosabb a pörgéshez :lol:

mniki

Bocs, Niki, azt hittem short-on vagy. :oops:

Timi, van aki már nagyon korán elkezd émelyegni a babától. Könnyen lehet, hogy ő okozza. :wink:

skrisz72

Timi, ahogy az "öreg rókák" is mondják, baba lehet az émelygés mögött :wink: :wink: :wink:
(lassan de közeledik a csütörtök)

Mniki, úgy lesz, rossz kezdet után csodálatos befejezés!!!!

Amina???

Till, köszi, jól vagyok. Holnap megyek terheléses vv-re :? :?
(eredmény 1 hét múlva)

Nani, te is kitettél magadért!!! És illatozhattál cserébe :wink:
(ha én ott lettem volna zserbó nem marad volna :wink: )

Alle, Baba hogy vagytok?

kalkata

Sziasztok,
Kalkata, köszi a hiányolást, munka volt, még haza is hoztam. Ma mindenki megőrült, komolyan mondom, mintha mindenki az eszét zabálta volna meg hétvégén (bocs).
Megérkezett az IR leletem, nem tetszik :( A cukor referencián belül van, de sok közte az eltérés, az inzulinom a 120 perces meg 93...csak nem értem, mitől...na majd 23-án megvilágosodom.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hali!

Alle: Tenyleg furi ez a 120 perces inzulin :roll: . Munkahelyen nalunk is bolondok haza volt...

Kalkat: neked akkor nagy drukk a holnapi terheleseshez!

Mniki: latom a lanyok mar valaszoltak! :) tuszonovelok
+++++++++++++++++++++++++++

Timi: hajra csutortok! de izgi :) :) :)

Nani: aranyos lehetett Marcika :) kola + tojasfeherje csucs :)

Koszonom a drukkokat mindenkinek!
Rolam: ma volt vv es uh, most a valtozatossag kedveert a LH-m kicsit alacsonyabb a kelletenel. 7 tuszom van, de meg kicsik. Multkor ilyenkor mar tuszorepesztot szurtuk, most meg jon a valami speci injekcio (FSH+LH kombinalasa). Csutortokon ujbol megvizsgal a doki. Punkcio a hetvegere varhato, vagy hetfon-jol elhuzodott :? :) .

amina09

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy időtartamban kb. mennyi időt vesz igénybe a lombikozás. Kb. 1 hónap? Mennyi szabadságot érdemes kivenni és honnantól? Nekem valószínűleg júliusban lesz. Köszönöm. I.
irises

Sziasztok lányok!
Nálunk tábori viszonyok vannak, hú mikor lesz ennek még vége.... Addig biztos nem leszek aktív itt...
Csak rövid beszámoló:
Ma voltam terheléses vv-n , meg volt szokásos labor és végre nézettem egy toxoplazmát,, mert egy ideje idegesít. Eredmények jövő héten. Hát most nem voltam rosszul, de nem sok jót remélek. Terhelés után 1.5 órával mértem cukrot ujjbegyből, és 8.3 volt, 7 alá nem hinném hogy lement fél óra alatt. Doki bám azt mondta ha 7-és 7.8 között lesz, akkor egy hónap diéta ( ami nem gond) de aztán egy hónap múlva újra kontroll. :( Erre nem vágyom. Ha netán 7.8 fölött maradt akkor meg mehetek diabetológiára. De hátha nem.. És akkor az inzulint még nem is sejtjük. Szóval kérnék egy kis szurkolást.
Délután meg volt rákszűrés, remélem most P2 lesz. Jó előjelnek veszem, hogy a múltkor 3 napig vérezgettem, most egyáltalán nem. talán tényleg csak gyulladás volt az a P2.
Méhszáj zárt, úghogy baba rendben. :) Már vásárolgatok neki, sok kis holmija van. És a szobája is ki van már festve, csak most a nappaliból minden oda van bepakolva. Hát egyszer csak rend lesz. :)
Mindenkinek a legjobbakat!!! Mosolygós szép napokat!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Irises:
a stimuláció ideje attól függ, hogy long (hosszú) vagy short (rövid) protokollod lesz.
Nekem 4x volt shortom, ilyenkor a mensi első napjaitól megy a szuri. Nagyjából a 10-15. nap közé szokott esni a punkció, utána 2-5 nap telhet el a beültetésig. Ezután 12-14 nappal lesz a teszt.

Van, aki végig szabadságolja magát.
(Ami engem illet: csak a punkció napjára vettem ki szabit. Ez csak Tőled függ, hogy Neked mi a megnyugtatóbb, mindenesetre kímélő életmód kötelező! :wink: - nekem ebbe belefért a munka is, munkája válogatja :roll: )

Nna, most fejeztem be a munkát :oops: - mármint amit hazahoztam :evil: .
Gondoltam, még bekukkantok, szép álmokat kívánni :P

tillidian

Irises: én a stimulációtól már itthon szoktam maradni, mert sűrűn kell járni ultrahangra és az én munkahelyemmel ezt nem lehet megtenni és még vidéki is vagyok. A tesztig olyan 3-4 hét. Én betegállománnyal szoktam megoldani, mert rendes háziorvosom van.

Hát én nem is tudom, de tegnap este óta olyan szomorkás vagyok. Azt hiszem félek egy kicsikét.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Szép napot mindenkinek!

Szurizóknak kitartást!
(pár nap és én is csatlakozom :wink: )

Timi
Holnapra szép magas HCG-t kívánok!

Irises
Attól függ, hogy milyen protokollt alkalmaz a doktor nálad a stimuhoz.
Stimuláció alatt én dolgoztam, a beültetés után maradtam csak otthon néhány napot.
Vendég

sziasztok!

Timi, szerintem a baba émelyegtet! :wink:
Drukkolok a jó magas hcg-hez!!!

Mandi, tetszik a metformin Woman jelződ! :lol:

Till kedves! azért nem kéne éjszakába nyúlóan dolgoznod!!! 10-kor legkésőbb bújj az ágyba! :)

Katerina, örülök, hogy babó jól van, egyébként meg ügyi vagy hogy megy a diéta. Jó cukorértékeket kívánok.

Alle, a 93as inzulin nem kevés. :? kíváncsian várom, mit mond a doki.

Kalkata, sajna nálam is nagy kedvenc a zserbó. Ettem is belőle, nagyon jó lett.( ilyenkor mit számít az ir.) Meggylekvárral készült és nem csak sima daráltdióval szórtam meg, hanem késsel felaprózott diódarabkákkal is. (akkor hagyja abba az ember, mikor elfogy.) :D

szép napot mindenkinek!
nani72

Nani, akkor egy dokinál vagyunk, imádom nagyon, nem is a körzetim csak amikor körzetit kerestünk, jött velünk szembe és tudtk, hogy oda adjuk be a taj-kártyát :lol: nem csalódtam egyáltalán benne.
(zserbónál és leginkább a kókuszos sütiknél nekem sem számít az ir :oops: )

Katerina, nem jó a gdm, tudom :cry: kitartás a diétához.

Alle, sajnálom, de egy inzulin értéke csakúgy mint a cukor értéke ingadozhat, lehet másnap nem mértek volna ennyit.Lehet kéne gyógyicsere :?: majd kiderül mit mond T, de azért a gyógyicserére kérdezz rá esetleg...

Baba, hogy érted, hogy neked szembe van a dokid?Mármint épület szintjén vagy hogy?Mert nem tudom, nem rémlik, hogy van más épület azzal szemben :roll: A miénk a p. úti rendelő, ahol az éjjel-nappali ügyeletes gyógyitár is van.
Vendég

Timi :)
Természetes, hogy félsz !!
Csináltál újabb tesztet ?

Amina, nincs két egyforma stimuláció, ezt Te is tudod :wink:
A 7 tüsző nagyon jó, ebből csak több lehet a végére.
Jó, hogy nézik a hormonokat is, nekem csak a 3. napon kellett vérvételre menni.

Szép napot mindenkinek !
Niki

mniki

Sziasztok!

Timi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kat: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam: tegnap voltam ugye Tűű dokinál, a terhelt inzulinom az egekben (140) :cry: és a pm.-em is romlott. Új metet kaptam, Avandametet, 2 x 1000, az L-thyroxint is emelte. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli :( :( De ez mitől? A pm simán eltolódhat a stimutól, és ezek szerint ez (is) hathat az IR-re. Basszus....Mikor kell kontrollra menned? holnap figyeld a postást :wink:

Amina, drukkhegyek, minden rendben lesz, annyira rendhagyó ez a stimud, hogy csak jó lehet a vége :wink:

Mindenkit ölelek, meló ezer van, inkább csak olvasok...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Puszedli, ne keseredj el !!!
Az Avandamet hipp-hopp rendezni fogja az IR-t. Nekem csak és kizárólag az vitte le (jó, most a Merckformin XR-ről még nem tudok nyilatkozni, mert csak 2. hónapja szedem, meg különben is, a lombik mindent borít majd...)
Gondolom a pajzsmirigyedet kell legfőképpen kordában tartani.
Mikor mész pm kontrollra ?
Fel a fejjel !!!

mniki

Alle: alig várom a postást!!!!!! :D Elvileg nem kell mennem , hanem kezdhetném májusban a lombikot. Ezt nem is értem,... De szerintem halasztok. :(

Niki: remélem ez hatni fog. Nem nagyon tartottam a diétát mondjuk, meg nasiztam is bőven, de azért ilyen romlásra nem gondoltam,.... Pm. kontroll 1 hónap múlva, de csak ft4et kér. Ezt sem értem. :?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,mert az ft4 sokkal többet mutat mint maga a tsh.A lombik rontotta a pmed és ired, ne légy elkeseredve, minden stimu ront mindkét értéken, ez nem általános romlás, hanem csak a stimuk hatása, ezért is kaptál avandametet, az nagyon hatásos gyógyi.Talán azért mehetsz májusban hogy meglovagold az avandamet "szervezetre hirtelen sokkoló" ámde pozitiv hatását.

Alle, szóval minden egyes stimu ront az iren, azért van hogy a lombikosok nagy részénél valószínűbb az ir.(ezért írtam neked is a gyógyiváltást, bár lehet magától is mondja majd az előzményekre tekintettel)
Vendég

Lányok, hú de sokat írtatok! Lemaradtam teljesen....
(most érkeztem meg vv-ről, 1 hét múlva eredmény, de az éhgy. cukor 5,3 ; nem túl jó...)

Timi, nyugi-nyugi, megagiga drukk holnapra++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, sajnálom a magas insulinod! Remélem gyors és jó gyógymód lesz rá 23-án. Drukk!!!!!

Puszi, drukk a gyors javuláshoz! Bízzunk hogy neked is segíteni fog az új gyógyszer!!!
Szomorúsággal tölt el, hogy mindenkinek "ideiglenesen" romlottak a pm és IR értékei és nem javultak.....

Katerina, remélem nem lesz semmi probléma, a legfontosabb, hogy a Picur biztonságban legyen!!!! Drukkolok neked is nagyon-nagyon a jó eredményért!!!!! (viszonzást kérek... )

Amina, tüszőnövelő drukk egyfolytában++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(csak pozitívan!!!!!)

Nani, össze is futott a nyál a számban, ahogy olvastam a zserbókölteményedről!!!!

Till, drága, NE DOLGOZD TÚL MAGAD!!!! Pihenj többet!!!!! Ez parancs!

kalkata

Hunci: értem, köszi. Pedig azon gondolkodom, ne halasszak-e egy hónapot. Mert akkorra meglennének talán majd az immunológiai eredmények is. De ha az Adamet hatását ki kéne használnom, akkor,.... mégse halasszak? :?

Kép

Kép

*puszedli*

Kalkata, azért még ne temesd a vc értéket, az 5.3 azért nem annyira magas, határértéken belül van :wink: a többi eredmény adja meg a választ nem az éhomi.

Puszi, ahogy jónak látod. Az avandamet hat később is, szóval ezen ne agyalj, ha te úgy látod jónak, hogy vársz, várj.Nem ezen az 1 hón múlik.Nyilván az avandamet hirtelen nagy hatást ad a szervezetnek, egy sokk lesz neki, de azért annyira erős ez a gyógyi, hogy ha halasztani akarnál, még simán jó akkor is, sőőőt :wink: . Ezt neked, nektek kell eldönteni,mi legyen.
Vendég

Hunci kedves, csak azért keseredtem el egy kicsit ezen az 5,3-on mert a múltkori 5,1 volt és rosszak is voltak a 120 perces eredményeim... :roll: (tudom nem kéne hasonlítani...)

kalkata

Köszönöm szépen a válaszokat.
Szerintem a rövidebb lesz. Voltam két inszemen, akkor sem stimulált nagyon a doki, mert meg volt elégedve az eredménnyel. Szóval szerintem a röviddel kezdjük, mert igazából nem találtak konkrét okot miért nem jön a babóca.
Gondolom akkor két hét jó lesz szabira. Én nagyon bízom most ebben. Minden nap arra gondolok, hogy minden nappal közelebb vagyok a babócához.
Mindenkinek nagyon szurkolok.
irises

Lányok!

Mi történik -szinte- Mindenkinél IR szempontjából??? :shock:
Pedig az biztos, hogy annyira odafigyelünk, amennyire csak lehet :roll: Affene :oops:
Nagyon drukkolok, hogy javuljanak az értékek!!!

(én nem mentem terhelésesre, pedig már kellett volna :oops: )

Irises,
hajrá START!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
igenis, értettem! :wink:

Puszikám,
elkezdted már az Avandametet?

tillidian

Till: még nem, mert tegnap késő volt már, nem volt nyitva egy patika sem, ma meg nem volt időm kiváltani.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: Tuti a stimu miatt romlott az inzulin es pm, remelem az uj gyogyszer hamar leviszi - ugye emelt a doki az adagon is? +++++

Katerina: akkor ezerrel drukkolok, hogy jok legyenek az ertekek!!! (azert ha megtudod az eredmenyeket jelentkezz legyszi!!!) szuper hogy zart a mehszaj :) Nevekben megegyeztetek?

Nani: nyami-nyami, zserboooooooo :)

Kalkata: nagyon varom az eredmenyeket, remelem javult az inzulin. Minimalis kulonbseg van a cukorertekek kozott, szerintem ezen ne aggodj!

Irises: Nagyon drukkolok a lombikhoz! Meselj magadrol, ha van kedved (miota probalkoztok , ki a dokid stb). A rövid es a hosszu protokoll nem azt jelenti elso sorban, hogy a hosszut az kapja, akit nehezen lehet stimulalni, rovidet, meg akit konnyen. inkabb dokifuggo/neha intezmenyfuggo.

Till: tenyleg ne vidd tulzasba a melot, aggodunk erted ! :)
A hanyas elmult?

Alle: sajnalom a sok munkat, minel hamarabb fogyjon el! :) - nem tudom, tenyleg annyira mas ez a stimu, mondhatni total mas mint az elozo... De remenykedunk a "happy end"-ben. :)

Mniki: kedden azt hittem, hogy teged lattalak a kaaliban, M... Nikolettat szolitottak :) :) :). De aztan rajottem, hogy nem lehettel ott, hiszen itt irtal a topicban.
Elozo stimunal nekem is csak egy vervetel volt, holnap mar a harmadiknal fogunk tartani... :roll: .

amina09

Amina: igen, emelt, 2 x 1000.

Timi: neked ki a dokid? Holnap mész vv.-re? ezer drukk!

Kép

Kép

*puszedli*

Gyorsan még bekukkantottam, hogy
Timi, neked holnapra küldjek egy nagy adaggal "az égi áldásból"+++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(jelentkezz majd azonnal)

Jó éjt Lányok! (fárasztó napjaink vannak mindannyiónknak...)

kalkata

Amina köszi a kérdést. Jócskán túl vagyunk a két éven. Az az igazság, hogy húztam az időt, mert annyira nem tudtam elképzelni, hogy a Kaáliba menjek. 2007-ben kitalálták, hogy endometriózisom van. Volt cisztám is, aztán megműtöttek 2008-ban, és kiderült, hogy nincs endo. Majd tavaly nyárig kaptunk időt a dokitól, hogy próbálkozzunk, aztán menjünk a BMC-be. Ősszel végül rászántam magam és nem a BMC-be mentem, hanem a Kaáliba. Rájöttem, hogy nem kell tartanom a Kaálitól, mert ez az a hely, ahol segíteni tudnak. A dokim Bernárd Artúr. Rendben van, bár sokat utazik:). Rá akar beszélni még egy inszemre, de már inkább pihennék és felkészülnék a lombikra. Eddig kettő nem sikerült, bár három a magyar igazság.
Ti hogy készültök a lombikra a kezelésen kívül? Én azt tervezem, hogy egy természetgyógyászhoz elmegyek mostanában. Azt is olvastam, hogy sokat kell inni és rengeteg zöldség gyümölcs. Ja és vettem babócának ruhát. :D Lehet, hogy még kap egy zoknit is, nehogy azt gondolja, hogy nem várjuk.
Lányok nézegettem a régi hozzászólásokat, rengeteg mindenkinek sikerült már.
irises

Timi!
Holnapra mennek a drukkok, a tesztekből itélve tuti a magas HCG!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Irises: enyém doki is B.A.. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Irises:
igen, MINDENKINEK SIKERÜL, aki nem adja fel!!!!!!!!!
Mi 6 évig küzdöttünk-reménykedtünk-padlót fogtunk, ahogy mindenki más. 4 inszem és 4 lombik (3 beülti) kellett hozzá, nameg rengeteg tapasztalat, hogy azt tudjam mondani: addig folytatjuk, amíg nem sikerül!!!
Neked is fog, és itt Mindenkinek!!!!!!!!

Timi,
holnap :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Drága,
nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(köszi, én már jobban vok :) )

Puszika,
ezt a gyógyit is fokozatosan kell bevezetni? Remélem, jól fogod bírni!!!

Bols,
de jó Téged is "látni"! :P
Meg szabad kérdezni, Nálad mizu? :roll:

tillidian

Jó reggelt!

Till: ennyire nem tudsz aludni???

Puszi: Szmatona a dokim. :)

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! Tettem új tesztképeket fel.
Délután jövök az eredménnyel! :D

Én is drukkolok ám, akinek kell! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?